Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2019

Εβδομάδα κρύο – ζέστη με άφθονα σκωτσέζικα ντουζ και πρέπει να αντέξουμε την αλλαγή θερμοκρασίας και να αποδείξουμε ότι Μπορούμε! Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομάδα κρύο -ζέστη με άφθονα σκωτσέζικα ντουζ και πρέπει να αντέξουμε την αλλαγή θερμοκρασίας και να αποδείξουμε ότι Μπορούμε  .., ακόμα και όταν ο κόσμος συγκρούεται με τα θέλω μας και νιώθουμε έντονα το έδαφος να σείετα κάτω από τα πόδια μας (Άρης τετράγωνο Πλούτωνα).

Υστερόγραφο, Κρόνος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα , η συνειδητή αφοσίωση και σκληρή προσπάθεια φέρνει τα ποθητά αποτελέσματα.

Υστερόγραφο, νέα , καλά μαντάντα με Δία εξάγωνο Ερμή, βρέχει ευκαιρίες ο ουρανός !!

Kριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, θα διακριθείτε αυτήν την εβδομάδα, σε ότι και εάν κάνετε και έχετε ευκαιρίες να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις γνωριμίες σας και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Σαφώς θα είστε πιο επικοινωνιακοί και είναι τώρα πιο εύκολο να βγείτε από την πεπατημένη και να γνωρίσετε νέα μονοπάτια. Ερωτικά πειραματίζεστε.  Κριός β’ δεκαημέρου, συναισθηματικά νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, έχετε αποκτήσει ξανά την εμπιστοσύνη στο σύμπαν ή σε ότι και εάν πιστεύετε και περνάτε μια περίοδος σταθεροποίησης. Συγχρόνως ευνοείστε σε νομικά, κληρονομικά θέματα και ταξίδια.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  κρύο – ζέστη , έχει αυτή η εβδομάδα γιατί ενώ έχετε ευκαιρίες να βγείτε απο πιθανά συναισθήματα ηττοπάθειας, τελευταία στιγμή κάτι θα γίνεται και θα χαλάει η ψυχολογία σας. Κυρίως προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα και απομακρυνθείτε από ίντριγκες ή παράνομες σχέσεις.

Ταύρος 
Ταύρος α΄δεκαημέρου,   αποφασισμένοι να βγείτε στην επιφάνεια και να πρωτοστατήσετε και φυσικά μπορείτε να το πετύχετε, ξοδεύοντας χρόνο σε μια νέα απασχόληση και βέβαια δεν θέλετε με τίποτα να οπισθοχωρήσετε και να χάσετε το «τρένο».Επίσης μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και να ζητήσετε βοήθεια από ατόμα που μπορούν να σας στηρίξουν.  Ταύρος β’ δεκαήμερου, απενοχοποιημένοι από λάθη και προσωπικές παραλείψεις του παρελθόντος προχωράτε πιο σίγουροι για να επιδιορθώσετε το παρόν και να καθορίσετε το μέλλον σας και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και να απεγκλωβιστείτε από  τα «βάρη» σας.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  κρύο – ζέστη, έχει αυτή η εβδομάδα, σκωτσέζικο ντουζ μια που δεν μπορείτε να χαρείτε τυχόν οικονομική βελτίωση, ή ανακούφιση και  έχετε υπερζορίσει τον εαυτό σας ή τους γύρω σας γεννώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Δείτε με πιο ρεαλιστικό τρόπο τα προβλήματά σας.

Δίδυμοι 
Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  καθορίστε από τώρα τι είναι αυτό που σας κάνει να χαμογελάτε και φυσικά μόνο έτσι ξεχνάτε την καθημερινότητα σας και ακολουθείστε τα σχέδια σας, χωρίς να κωλυσιεργείτε. Ευχάριστες συναντήσεις, νέα, επαφές με το εξωτερικό θα σας αναζωογονήσουν και μεταμορφώσουν. Σκεφτείτε να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, σταθεροποίηση σε οικονομικά ζητήματα σας ανακουφίζουν και έτσι μπορείτε να χαρείτε μια νέα γνωριμία, να ασχοληθείτε δηλαδή περισσότερο με τον έρωτα ή τα σχέδια σας και να χαλαρώσετε. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  κρύο-ζέστη έχει αυτή η εβδομάδα , μια που οδηγείστε σε ένα νέο φιλικό κύκλο, ή σύλλογο,  όπου μπορείτε να πρωτοστατήσετε, ωστόσο υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν εξαιτίας τρίτων και η χαρά σας αναγκαστικά θα περιοριστεί και πρέπει να διαχειριστείτε τον θυμό σας.

Kαρκίνος 
Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  καλά τα νέα σχετικά με τα οικονομικά σας, θα διευκολυνθείτε αρκετά από τρίτους, ίσως προχωρήσετε σε μια πιο ευνοική λύση και να διευθετήσετε χρέη και οφειλές,έτσι ώστε να νικήσετε μίζερα συναισθήματα που σας πηγαίνουν πίσω. Ευχάριστες ερωτικές καταστάσεις.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση σας και βέβαια μπορείτε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που είχατε με τον σύντροφο σας ή με έναν συνεργάτη. Ανοίγονται πόρτες για νέες συμμαχίες που θα σας βγάλουν από την αφάνεια.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, κρύο – ζέστη έχει αυτή η εβδομάδα, έχετε αρκετό άγχος για το πως θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των τρίτων και συγχρόνως να διασφαλίσετε τα συμφέροντα σας και να μην αποποιηθείτε ευθύνες. Προγραμματίστε ότι σας αγχώνει και ακολουθείστε με ευλάβεια τα σχέδια σας.
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων
Λέοντα α’ δεκαημέρο, ξαφνικά νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας ή ξεκινάτε μια ενδιαφέρουσα συνεργασία, όπου θα μπορέσετε να λειτουργήσετε με έμπνευση και φυσικά όλα αλλάζουν και προς το καλύτερο, αρκεί να ξεφύγετε από το παρελθόν και να κινηθείτε προς νέες κατευθύνσεις. Επενδύστε σε νέες γνωριμίες και οτιδήποτε φαίνεται, αλλά είναι και διαφορετικό από εσάς..   Λέοντα β’ δεκαημέρου, ασχολείστε κυρίως με τη καθημερινότητα σας, γιατί επιθυμείτε διακαώς να βελτιώσετε την θέση σας μέσα στον εργασιακό χώρο σας και πιθανόν να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα, εάν επιλέξετε μια νέα απασχόληση που θα σας ενθουσιάσει. Φλερτ και ερωτικές συναντήσεις εν ώρα εργασίας.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, κρύο-ζέστη έχει αυτή η εβδομάδα, μην χάνετε όμως την πίστη στον εαυτό σας, ξέρετε πως να είστε μοναδικοί..και επιλέξτε να αντιμετωπίσετε με ένα χαμόγελο τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αποφύγετε τις εξαντλητικές ώρες εργασίας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες να βελτιώσετε το προφιλ σας ή να αναβαθμίσετε την εργασιακή σας θέση και βλέπετε ότι έχετε δυνατότητες να έρθετε πιο κοντά στα σχέδια σας και να νιώσετε ικανοποίηση. Μπορείτε επίσης να ασκηθείτε, να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και τη διατροφή σας. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  με καλύτερη διάθεση και ψυχολογία θα αντιμετωπίζετε τον άνθρωπο σας καθώς έχετε καταφέρει να επιλύσετε διαφορές και παρεξηγήσεις και ζείτε μια σχεδόν ιδανική κατάσταση και το ξέρετε ότι δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε.  Ρομαντικές στιγμές  σας ανανεώνουν. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  κρύο – ζέστη έχει η εβδομάδα, οπότε και για να προφυλαχτείτε από τον «άστατο» καιρό, αποφύγετε τις ακραίες δηλώσεις και μην δοκιμάζετε την αντοχή των κοντινών σας ανθρώπων. Ψάξτε επίσης για οικονομικές λύσεις,καθώς υπάρχουν ευκαιρίες και ξεπεράσετε σχετικές δυσκολίες. Σεξουαλικά είστε στα καλύτερα σας.

Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου,φλερτ, ερωτικές συναντήσεις και με ανεβασμένη διάθεση θα ξεκινήσετε αυτήν την εβδομάδα, επιλέγοντας να ρισκάρετε, να κάνετε κάτι διαφορετικό και να ξεφύγετε από την μονοτονία των προηγούμενων ημερών. Αξιολογείστε τις προτάσεις που δέχεστε και επιχειρήστε νέες συνεργασίες.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε σκοπέλους επιβάλλοντας τους όρους σας και έτσι επικρατεί σιγή ιχθύος μέσα στο άμεσα οικογενειακό σας περιβάλλον και έτσι θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε στους στόχους σας με μεγαλύτερη επιμονή, αλλά και αποτελεσματικότητα. Διατηρείτε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  κρύο-ζέστη έχει η εβδομάδα και πρέπει να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, να ελέγχετε τα λόγια σας για να αποφύγετε διαπληκτισμούς που θα σας εμποδίσουν να δείτε τα καλά που συμβαίνουν τώρα στην προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ευνοικές οι συνθήκες μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα μπορέσετε να απολαύσετε οικογενειακές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα βάζοντας στην άκρη πιθανές παρεξηγήσεις και διαφορές του παρελθόντος. Οικονομική βελτίωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας. Νέες πηγές εσόδων.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου, βελτιώνετε η καθημερινότητα σας, πιθανόν να δραστηριοποιηθείτε έντονα μέσα από το διαδίκτυο ή από τα κοινωνικά μέσα προβολής και θα μπείτε σε μια νέα πραγματικότητα που θα σας χαρίσει φήμη και αναγνωρισιμότητα.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  κρύο-ζέστη έχει η εβδομάδα, καθώς υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασιακά με αυξημένες οικονομικές απολαβές, ωστόσο τρέχουν τα έξοδα ή οι υποχρεώσεις σας και δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε την επιτυχία σας. Πιθανά νεύρα και εντάσεις. Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου, ευοίωνες εξελίξεις σε σχέδια και η επαφή με τους συνεργάτες σας θα αλλάξει την ψυχολογία σας και θα είστε πιο θετικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής σας, χωρίς να γκρινιάζετε. Εκμεταλλευτείτε προτάσεις, κάντε συμφωνίες και δείτε μια νέα προοπτική να γεννιέται. Τώρα δεν πρέπει να τα παρατήσετε.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, περνάτε μια ήρεμη περίοδο, καθώς έχετε καταφέρει να ορθοποδήσετε οικονομικά και αυτό οφείλεται κυρίως στις αποφάσεις που έχετε πάρει και διαχειρίζεστε πιο έξυπνα το χρόνο σας, αλλά και τις σχέσεις σας. Συνεχίστε να βάζετε όρια στους άλλους και παρά τις φαινομενικά αντίξοοες συνθήκες θα ζήσετε θαύματα.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, κρύο-ζέστη έχει αυτή η εβδομάδα καθώς  έχετε ευκαιρίες να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας, μόνο όμως εάν δείτε με ρεαλιστικό τρόπο τα προβλήματά σας και δεν νιώθετε πανικό και άγχος. Προσπαθήστε να συνδυάσετε τα θέλω με τις υποχρεώσεις σας. Ευκαιρίες στον έρωτα.

Αιγόκερος
Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ευκαιρίες να λύσετε οικονομικά προβλήματα παρουσιάζονται αυτήν την εβδομάδα και φανείτε προνοητικοί, έτσι ώστε να καλύψτε κενά που είχαν δημιουργηθεί, αποφεύγοντας να κάνετε επιπρόσθετα έξοδα.  Νέες πηγές εσόδων και πειραματιστείτε σε μια νέα απασχόληση. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ήδη βοηθιέστε από το περιβάλλον σας και αξιοποιείτε τις διασυνδέσεις που έχετε κάνει έτσι, ώστε να είστε πιο παραγωγικοί και κυρίως αποτελεσματικοί. Σοβαρές συνεργασίες.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, κρύο-ζέστη έχει αυτή η εβδομάδα γιατί ενώ υπάρχουν θετικές εξελίξεις μέσα στην οικογένεια και έχετε ηρεμήσει, αναγκάζεστε να ασχοληθείτε με θέματα εκτός σπιτιού και αντιμετωπίζετε ένα σκληρό ανταγωνισμό που σας τραβάει πίσω και θα νιώσετε μετέωροι.

 

Υδροχόος
Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  ευχάριστες εξελίξεις θα σας αλλάξουν την ψυχολογία, γιορτάζετε βέβαια τα γενέθλια σας ..σαφως είστε καλύτερα από πέρσι και μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, καθώς δεν σας ταιριάζει η στασιμότητα. Προτάσεις για δέσμευση.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θετικά τα νέα και πιθανά οικονομικά ανοίγματα θα γίνουν και ωφελείστε μέσα από κρυφές πηγές ή τρίτα πρόσωπα και θα νιώσετε αρκετά δικαιωμένοι. Σχέσεις σταθεροποιούνται.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρουκρύο-ζέστη έχει αυτή η εβδομάδα και πρέπει να διατηρήστε την ψυχραιμία σας και να μην χαθείτε σε κακές σκέψεις και αρνητικότητα. Γυμναστείτε, κάντε διαλογισμό και βγείτε με φίλους, τέλος, εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  θα μπορέσετε να ξεπεράσετε άγχη, φόβους και αρνητικές σκέψεις, καθώς φίλοι σας στηρίζουν και δεν νιώθετε πλέον μόνοι, παρά τις αντιξόοτητες που αντιμετωπίζετε. Έτσι, θα βρεθούν λύσεις και θα επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σας.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, πιο συγκρατημένοι και σαφώς πιο ώριμα αντιμετωπίζετε τα προβλήματα και έτσι θα υπάρξουν λύσεις, για να βγείτε από αδιέξοδα και να βάλετε εφικτούς στόχους. Ευνοείται η προσωπική σας ζωή. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, κρύο-ζέστη έχει αυτή η εβδομάδα, καθώς ξεπερνάτε οικονομικές φουρτούνες, αλλά δεν θα μπορείτε να συννενοηθείτε-επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας και κυρίως τους φίλους σας. Μην είστε επίμονοι.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ