Ελάτε μαζί μου σε ένα απολαυστικό ταξίδι ομορφιάς!

Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου, πάντα θα βρω την ευκαιρία να περιποιηθώ και να καλοπιάσω τον εαυτό μου. Σήμερα θα σας πάρω μαζί μου σε περιποίηση προσώπου που έκανα αλλά και μανικιούρ με τις φίλες μου! Ελάτε μαζί μου σε ένα απολαυστικό ταξίδι ομορφιάς!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ναι βέβαια ταξίδι ομορφιάς λέγεται αυτό αγαπητή μου γιατί κάνεις δώρο στον εαυτό σου, χαλαρώνεις και περνάς όμορφα! Δεν είναι εύκολο όταν είσαι εργαζόμενη μανούλα να κάνεις και πολλά πολλά πράγματα για τον εαυτό σου αλλά με λίγο προγραμματισμό μπορείς να ξεκλέψεις τον χρόνο που θέλεις για να επισκεφτείς χώρους όπου θα απολαύσεις προσεγμένες υπηρεσίες μόνο για τον εαυτό σου!

Πρόσφατα επισκέφτηκα για άλλη μια φορά το Dnails beauty studio όπου πραγματικά η ομορφιά γίνεται έμπνευση! Ένα φιλικό περιβάλλον με ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου απολαμβάνεις υπηρεσίες ομορφιάς μαζί με καφεδάκι με τις φίλες σου! Ε ναι φυσικά δεν πήγα μόνη πήγα παρέα με τις φίλες μου Ζήνα από το ΕυζηνCreations  και την φίλη Μάγδα από το Κάθε μέρα γονείς  για να φτιάξουμε τα νύχια μας και να κουβεντιάσουμε. Δεν υπάρχει άφθονος χρόνος μέσα στην απαιτητική μας καθημερινότητα συνεπώς είπαμε να συνδυάσουμε την περιποίηση με το καφεδάκι μας!

Στο Dnails βρέθηκα ξανά επόμενες ημέρες ώστε να κάνω μια περιποίηση προσώπου με τα αγαπημένα μου προϊόντα της Bioselect που πολλές φορές σας έχω μιλήσει για αυτά αλλά και θα έχετε δει και σε φωτογραφίες στα social μου.

Λίγα λόγια για την εταιρία Bioselect που αξίζει να ανακαλύψετε:

Τα βασικά συστατικά των πιστοποιημένων Οργανικών καλλυντικών BIOselect® είναι αγροτικής προέλευσης, όπως είναι τα φυτικά εκχυλίσματα, το ελαιόλαδο, τα αρωματικά έλαια και τα αιθέρια έλαια, που προέρχονται από 100% πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Τα ήπια συντηρητικά, περιέχονται σε ποσοστά <2% πολύ κάτω δηλαδή από το επιτρεπόμενο όριο του 5% που έχουν θεσπίσει οι αντίστοιχοι φορείς για την κατηγορία των οργανικών προϊόντων.
Τα  Πιστοποιημένα  (Certified Organic) προϊόντα της Bioselect®  δεν περιέχουν κανένα συστατικό επιβλαβές για την υγεία και το περιβάλλον, ενώ κατά την παραγωγή τους δεν έχουν διενεργηθεί δοκιμές σε ζώα.
Τα περισσότερα από τα έλαια και τα εκχυλίσματα που περιέχονται έχουν πολλαπλή ενυδατική, αντιοξειδωτική, καταπραϋντική, αντιγηραντική, αναπλαστική δράση, παρέχοντας αποτελεσματική και ολιστική προστασία στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος.
Οι γαλακτωματοποιητές που σταθεροποιούν τις κρέμες είναι φυσικής προέλευσης, ιδιαίτερα απαλοί και συμβατοί με την επιδερμίδα.
Το νερό στα προϊόντα έχει αντικατασταθεί από οργανικά ανθόνερα, που είναι πιο απαλά και ήπια από το νερό, προσφέροντας καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση.
Τα φυσικά συστατικά των οργανικών καλλυντικών είναι ενεργά, απορροφώνται και διεισδύουν αποτελεσματικά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
Οι πρώτες ύλες στα προϊόντα, είναι βιοδιασπώμενες για να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Η συνταγή των καλλυντικών προϊόντων BIOselect® βασίζεται σε αγνές φυτικές πρώτες ύλες με κύριο συστατικό το Dictamelia®, που είναι ο ευεργετικός συνδυασμός του Δίκταμου και του Εxtra Παρθένου Ελαιόλαδου βιολογικής καλλιέργειας Κρήτης.

Η Kαινοτομία 
To Dictamelia®, προϊόν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αποτελεί το βασικό συστατικό σε όλα τα προϊόντα BIOselect ®. Αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν που δημιουργούμε και παράγουμε αποκλειστικά για τα προϊόντα μας, κάτω από ειδικές συνθήκες εκχύλισης και ωρίμανσης, για να αποδίδει με το βέλτιστο τρόπο τις ευεργετικές ιδιότητες του δίκταμου και του ελαιόλαδου.
Η περιποίηση θεραπεία προσώπου ήταν απολαυστική με προϊόντα που γνωρίζω και χρησιμοποιώ καθημερινά και η αίσθηση της επιδερμίδας μου ήταν απίθανη μετά το τέλος της θεραπείας μας. Αυτή τη ρουτίνα καθαρισμού και ενυδάτωσης κάνω προσπάθειες να εφαρμόζω σταθερά στην καθημερινότητά μου.
Μη ξεχνάτε να καλοπιάνετε τον εαυτό σας μια στο τόσο… δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς… είναι κυρίως θέμα ψυχολογίας!
Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ