Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11 έως 17 Φεβρουαρίου 2019

Με τον Ερμή στους Ιχθύες, θα δώσεις την δική σου, προσωπική ερμηνεία στην εβδομάδα και κατοικείς στον κόσμο των ονείρων… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11 έως 17 Φεβρουαρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Με τον Ερμή στους Ιχθύες , θα δώσεις την δική σου, προσωπική ερμηνεία στην εβδομάδα και κατοικείς στον κόσμο των ονείρων και καμία σχέση δεν θέλεις αλλά και δεν έχεις με την..πραγματικότητα!!

Υστερόγραφο, η σύνοδος Άρη, Ουρανού γεννά εκρήξεις.. είναι ένα ηφαίστειο που ξυπνά..

Υστερόγραφο..Με τον Άρη στον Ταύρο , θυμήσου να ακολουθείς αργά, αισθησιακά το ταίρι σου, υποκύπτοντας σε αχαλίνωτα πάθη και να ξεπεράσεις τα όρια..

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει την κρίση σου, πιθανόν να μην μπορείς αυτήν την στιγμή να δεις ξεκάθαρα τις προθέσεις των άλλων ανθρώπων και κυρίως ενός αγαπημένου προσώπου. Καλό είναι να αποφύγεις τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα. Ο Άρης στον Ταύρο ανακατεύει τα οικονομικά σου, φέρνει έξοδα.   Κριός β’ δεκαημέρου,  θετικές μέρες, ευνοείστε αυτό το διάστημα για να περάσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας και να θεραπεύσετε πληγές του παρελθόντος. Στιγμές δικαίωσης.    Κριός γ’ δεκαημέρου, παρορμητικά κινείστε αυτές τις μέρες για αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις, ατυχήματα και εκρηκτικούς διαλόγους που μπορούν να σας εκθέσουν. Πάθος και ερωτικές κόντρες.

Ταύρος

Ταύρος ς β’ δεκαήμερου, ο Ερμής στους Ιχθύες σας κάνει αρκετά δημοφιλείς , βρίσκεστε με κόσμο , αγαπάτε να υποστήριζετε τις ιδέες σας, τους φίλους σας και φυσικά όλη η στάση σας πηγάζει από την ανάγκη να προσφέρετε. Ο Άρης στο ζώδιο σας φέρνει εκνευρισμούς, εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.  Ταύρος β’ δεκαημέρου,   ευτυχισμένες στιγμές επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα, εάν ζείτε μια ιστορία αγάπης ή αγαπάτε το επάγγελμα σας , γιατί ότι και να κάνετε θα δείτε ότι ευνοείστε και δεν πρέπει να ανησυχείτε. Ταξιδάκια σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Ταύρος γ δεκαημέρου, προσοχή σε θέματα υγείας αυτό το διάστημα, καθώς θα έχετε υπερβολικό άγχος και αγωνιάτε για την έκβαση μιας προσωπικής κατάστασης. Μην είστε ανυπόμονοι και μην φέρνετε την καταστροφή.

Δίδυμοι 
Δίδυμος α’ δεκαημέρου,ο Ερμής στους Ιχθύες φέρνει απρόσμενα νέα που θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα έρθετε σε επαφή με άτομα κύρους, όπου και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να βοηθηθείτε και να βρεθείτε σε μια καλύτερη θέση. Ο Άρης στον Ταύρο σας κάνει όμως αυτοκαταστροφικούς και κλέβει την συνηθισμένη σας αισιοδοξία.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ηθική ικανοποίηση και περισσότερες οικονομικές απολαβές επιφυλάσσει το διάστημα αυτό και  έχετε καταφέρει να ξεχωρίσετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και να νικήσετε τον ανταγωνισμό. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, προσοχή θέλει αυτό το διάστημα καθώς θα είστε συνεχώς εκνευρισμένοι με τους δικά σας, κοντινά άτομα και για αυτό ίσως χρειαστεί να απομονωθείτε για να μην δημιουργήσετε περαιτέρω παρεξηγήσεις.

Kαρκίνος 
Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στους Ιχθύες σας κάνει αθεράπευτα ρομαντικούς, θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα πρέπει και τους κανόνες που έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας και κοιτάτε , ατενίζετε το μέλλον με μια ιδεαλιστική προσέγγιση. Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει αρκετά διλήμματα εξαιτίας επιθέσεων που θα δεχτείτε από τον φιλικό σας κύκλο αλλά να ξέρετε ότι ρόδα είναι και γυρίζει. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, σταθεροποίηση μιας σχέσης, ζείτε αυτές τις μέρες το όνειρο σας και θα ξεφύγετε από τη ρουτίνα που είχε «βλάψει» τη σχέση σας. Επισημοποίηση , προτάσεις για συγκατοίκηση.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ξαφνικές αλλαγές που αφορούν τη σχέση σας με πρόσωπα κύρους ή ακόμα και αιφνίδιες καταστάσεις μπορεί να βιώσετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, όμως το κλειδί της επιτυχίας είναι στα χέρια σας, αρκεί να ξέρετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων
Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει την οικονομική σας κατάσταση, βέβαια εδώ θέλει προσοχή, μήπως χρειαστεί και δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε και γενικά καλό θα ήταν να μην ονειροβατείτε και να αποφεύγετε να ξοδεύετε περισσότερα απ όσα έχετε. Ο Άρης στον Ταύρο σας κάνει πολεμοχαρείς και θέλετε να πάρετε το αίμα σας πίσω και να εκδικηθείτε όποιον/α σας έχει «βλάψει». Λέοντα β’ δεκαημέρου, καλές οι μέρες για να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, να δώσετε λύση και να ενώσετε δυνάμεις με άτομα που επενδύουν οικονομικά πάνω στα ταλέντα , στις ικανότητες σας και θα ανακουφιστείτε. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ερωτικές κόντρες, σας αποσυντονίζουν, πιθανόν να χρειαστεί να ταξιδέψετε αιφνίδια, αφήνοντας πίσω σας μισοτελειωμένες υποθέσεις και συμπεριφέρεστε αρκετά κυκλοθυμικά λόγω πίεσης. Προσοχή στην διεκπεραίωση νομικών ζητημάτων, μην είστε αφελείς.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στους Ιχθύες ευνοεί την συντροφική σας σχέση, θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και θα μιλήσετε για γρήγορη επισημοποίηση και συγκατοίκηση. Επίσης η σκέψη σας επιστρέφει σε ένα σχέδιο ζωής και θέλετε με κάθε τρόπο να υπερπηδήσετε τα εμπόδια. Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει προβλήματα νομικής φύσεως ή εάν είστε σπουδαστές θα πιεστείτε για να τα καταφέρετε. Έρωτας από απόσταση.   Παρθένε β’ δεκαημέρου,  ιδανικές οι μέρες για να φλερτάρετε, να βγείτε από το καβούκι σας και να πειραματιστείτε με άτομα του αντίθετου φύλου και φυσικά νιώθετε ότι σας αγαπούν.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, με αμηχανία αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα που προκύπτουν εντελώς ξαφνικά και βρίσκετε σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να διατηρείσετε την ψυχραιμία σας.

Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει την καθημερινότητα σας και ενώ θέλετε να προσφέρετε στο περιβάλλον σας θα έχετε μια ανεξήγητη κούραση και ανάγκη για ξεκούραση. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με περισσότερη ξεκούραση. Ο Άρης στον Ταύρο επαναφέρει ένα οικονομικό ζήτημα, πιθανόν να πρέπει να τακτοποιήσετε οφειλές που αφορούν τα δάνεια τρίτων και πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  ιδανικές στιγμές ζείτε μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, φαίνεται να έχετε ξεπεράσει αρκετά προβλήματα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά. Πρόταση για αλλαγή εργασιακής σχέσης σας εκπλήσσει ευχάριστα. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, εκρηκτικές οι μέρες , ζείτε μια περίοδο εντάσεων μέσα σε σταθερές σχέσεις ή πιθανόν και μια συνεργασία σας τείνει να τελειώσει οριστικά. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς. Παράνομες σχέσεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει την ερωτική σας ζωή , αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σας. Ο Άρης στον Ταύρο σας κάνει νευρικούς, ευέξαπτους, αρνείστε να συμβιβαστείτε και θα κάνετε τις επαναστάσεις σας.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου, καλές οι μέρες για να προωθήσετε ένα σχέδιο που αφορά το διαδίκτυο,να ολοκληρώσετε μια συμφωνία ή ακόμα και να υπογράψετε ένα συμβόλαιο. Ερωτικά είστε οι κερδισμένοι.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, αλλαγές και εντάσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα πρέπει να δείξετε περισσότερο ζήλο και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ευκαιρίες για μετακινήσεις και συναντήσεις με πιθανούς εργοδότες ή συνεργάτες. Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στους Ιχθύες σας κάνει πιο αισιόδοξους και μαλακώνει τη ψυχή σας για να μπορέσετε να συγχωρέσετε ή να κατανοήσετε την αψυχολόγητη στάση των δικών σας ανθρώπων. Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει εντάσεις μέσα στον εργασιακό χώρο και πιθανόν ένα πρόβλημα υγείας να σας απασχολήσει έντονα. Έντονη ανάγκη για εκτόνωση μέσω άσκησης.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, ευτυχισμένες στιγμές ζείτε αυτό το διάστημα είτε γιατί έχετε έρθετε κοντά με τον/την σύντροφο σας είτε γιατί ετοιμάζετε το δικό σας προσωπικό επαγγελματικό καταφύγιο. Συγγενείς σας στηρίζουν οικονομικά. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε οικονομικά αυτό το διάστημα  , κυρίως εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας , θα μπορέσετε να κάνετε το επόμενο βήμα και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας. Έρωτας με νεώτερο άτομα σας ξαφνιάζει.

Αιγόκερος
Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στους Ιχθύες ευνοεί τα σχέδια σας, θα βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους και θα συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκονται δίπλα σας και στηρίζουν τις επιλογές σας. Συμφωνίες, αγοραπωλησίες και υπογραφές για ακίνητα ευνοούνται. Ο Άρης στον Ταύρο σας κάνει πιο μαχητικούς και περισσότερο ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  ευνοείστε σε συναισθηματικά ζητήματα αυτό το διάστημα, μπορείτε να εκφράσετε τις ανάγκες σας και να βγείτε από αδιέξοδες σχέσεις. Πείτε ναι σε μια δελεαστική πρόταση. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε εντάσεις που ξεσπούν ξαφνικά μέσα στο σπίτι σας καθώς θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση και θα χάσετε τον έλεγχο. Πιθανή μετακόμιση και αλλαγή επαγγελματικής στέγης.

Υδροχόος
Υδροχόε α’ δεκαημέρου, Ο Ερμής στους Ιχθύες αφορά τα οικονομικά σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών ζητήματων, πιθανόν και να αναζητάτε μια δεύτερη πηγή εσόδων και θα ασχοληθείτε σοβαρά με την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Ο
Άρης στον Ταύρο φέρνει κόντρες και διαπληκτισμούς και είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με ημίμετρα.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  καλές οι συγκυρίες για να καλύψετε μια οικονομική σας ανάγκη, πιθανόν να λάβετε κρυφή βοήθεια και να βγείτε από μια δύσκολη θέση. Παράνομες συναντήσεις. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε μικροατυχήματα αυτήν την εβδομάδα, καθώς θα είστε φανερά απρόσεκτοι λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων. Έρωτικές λεκτικές αντιπαραθέσεις και διλήμματα.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου, Ο Ερμής στο ζώδιο σας μεγεθύνει τον συναισθηματικό σας κόσμο, γίνεστε πιο ευάλωτοι και δέχεστε πιο παθητικά τις απαιτήσεις των γύρω σας, ωστόσο είναι μια θέση που θα ευνοήσει την επίλυση παρεξηγήσεων. Ο Άρης στον Ταύρο γεννά ανησυχίες και πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση και τις μετακινήσεις σας.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ιδανικές οι στιγμές για να σμίξετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, να επανορθώσετε για τυχόν λάθη σας  και να ανεβείτε ψυχολογικά. Εύνοια μέσα στον φιλικό σας κύκλο.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε έκτακτα έξοδα, και θα σας πιάσει πανικός μέχρι να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις οικονοιμικές υποχρεώσεις σας. Κεραυνοβόλος έρωτας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ