Πανσέληνος στην Παρθένο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18 έως 24 Φεβρουαρίου 2019

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θέλει να σου βάλει μυαλό..γιατρεύει κακές συνήθειες , παλεύει με την αμέλεια και την απερισκεψία , καθρεφτίζει λάθη και τα τρωτά σου σημεία. Πανσέληνος στην Παρθένο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18 έως 24 Φεβρουαρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θέλει να σου βάλει μυαλό..γιατρεύει κακές συνήθειες , παλεύει με την αμέλεια και την απερισκεψία , καθρεφτίζει λάθη και τα τρωτά σου σημεία. Δεν δέχεται τις δικαιολογίες σου και μπαίνεις σε φάση απεξάρτησης και τελικά..θεραπείας – λύτρωσης.

Υστερόγραφο, ο Ήλιος στους Ιχθύες είναι ρομαντικός, συμπονετικός αλλά και κυκλοθυμικός , ίσως φυγόπονος… αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα

Υστερόγραφο, Αφροδίτη σύνοδο Κρόνος στον Αιγόκερω…πρόταση γάμου , συνοικέσιο και επανέρχεται ο θεσμός της προίκας..

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία σας και θα σας απασχολήσει η κατάσταση ενός δικού σας ανθρώπου με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες.  Ο ήλιος στους ιχθύες σας κάνει αρκετά συμπονετικούς αλλά και ευαίσθητους με το περιβάλλον σας. Κριός β’ δεκαημέρου,  έντονη  η εβδομάδα που ξεκινάει, καθώς θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα , πιθανόν να δεχτείτε προτάσεις που θα σας ξεσηκώσουν και θα μιλήσετε πιο εύκολα για τις οικονομικές σας απαιτήσεις.  Σταθεροποίηση μετά από συμβιβασμό.   Κριός γ’ δεκαημέρου,με καλυτερη ψυχολογία αντιμετωπίζετε τις ανατροπές που συμβαίνουν τώρα στο περιβάλλον σας και πιθανόν να δεχτείτε οικονομική ..κρυφή βοήθεια από ένα πρόσωπο της οικογενείας σας.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στην Παρθένο αφορά κυρίως την ερωτική σας ζωή, πιθανόν ήδη να έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία και φυσικά αυτό σημαίνει ότι έχετε απεγκλωβιστεί από ψυχοφθόρες καταστάσεις.  Ο Ήλιος στους Ιχθύες σας κάνει πιο κοινωνικούς και ανοιχτούς σε διαφορετικές απόψεις. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  έντονη η εβδομάδα που ξεκινάει καθώς κάνετε όλες τις απαραίτητες επαφές και βρίσκετε λύσεις σε νομικά ζητήματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει και θα πάρετε μεγάλη ανακούφιση. Εναλλακτικές λύσεις προκύπτουν σχετικά με δάνεια, οφειλές μέσω δικαστικών αποφάσεων. Ταύρος γ δεκαημέρου, με καλύτερη ψυχολογία ατενίζετε το μέλλον, έχετε βγεί από τις μαύρες σκέψεις για να τολμήσετε κάτι επαναστατικά τολμηρό μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Δίδυμοι 
Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει το οικογενειακό σας περιβάλλον, πιθανόν να βιώσετε απρόβλεπτες καταστάσεις και να αναγκαστείτε να τερματίσετε μια δύσκολη συγκατοίκηση ή να αποδεχτείτε αποφάσεις που δεν ενστερνίζεστε. Ο Ήλιος στους Ιχθύες σας κάνει πιο φιλόδοξους και φιλοχρήματους.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έντονη η εβδομάδα που ξεκινάει , έχετε ευκαιρίες να αποκτήσετε μια καλύτερη θέση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο καθώς είστε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα και είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των σχεδίων σας. Τακτοποίηση δανείων και οφειλών.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, με αισιοδοξία και νέες ιδέες θα προχωρήσετε μια ιδέα σας που θα ωφελήσει αρκετά τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και την οικονομική σας κατάσταση.

Kαρκίνος 
Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο αγγίζει την καθημερινότητα σας, πιθανόν να διακόψετε μια συνεργασία ή να αποφασίσετε να αλλάξετε μια καθημερινή σας συνήθεια γιατί έχετε αντιληφθεί ότι δεν σας ωφελεί. Ο Ήλιος στους Ιχθύες σας απελευθερώνει από παλαιωμένες ιδέες και ανθρώπους που σας καταπιέζουν.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έντονη η εβδομάδα που ξεκινάει και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε θέματα σταδιοδρομίας και ακολουθείτε νέες υγιείς λύσεις. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, με θάρρος αλλά και επιμονή αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της δουλειάς σας με αποτέλεσμα να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας. Αποφασίζετε να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων
Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο αφορά κυρίως τα οικονομικά σας ζητήματα, πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα θέση εργασίας μετά από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και θα τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες σας. Ο Ήλιος στους Ιχθύες σας κάνει σαφώς πιο ερωτικούς και απίστευτα σαγηνευτικούς.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, έντονη η εβδομάδα που ξεκινάει, θα περάσετε αρκετές ώρες με τους δικούς σας ανθρώπους προσπαθώντας να βρείτε λύσεις σε βασικά προβλήματα και να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που είχαν μείνει πίσω. Οι κόποι σας όμως ανταμείβονται.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, με καλύτερη διάθεση αντιμετωπίζετε το ταίρι σας, θέλετε να κάνετε πράγματα μαζί και να μοιραστείτε ίσως ένα όνειρο ζωής ή να οργανώσετε ένα ταξίδι έτσι για να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Νέες επιλογές για περαιτέρω επιμόρφωση.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας είναι βοηθητική για να πάρετε αποφάσεις και να τελειώνετε με δυσλειτουργικές καταστάσεις και «μοτίβα» συμπεριφοράς και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας και διεκδικώντας τα θέλω σας. Ο Ήλιος στους Ιχθύες σας κάνει πιο αποφασιστικούς με το ταίρι σας.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, έντονη η εβδομάδα που ξεκινάει, θα κινητοποιηθείτε έντονα μέσα στον εργασιακό σας χώρο , πιθανόν να σας δοθεί μια ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας και περνάτε εποικοδομητικές ώρες με τους συναδέλφους σας. Ερωτικός συμβιβασμός. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, με διαφορετική ψυχολογία αντιμετωπίζετε τις οικονομικές προκλήσεις που προκύπτουν και ευτυχώς που βρίσκετε λύσεις και θα ξεφορτωθείτε λάθη τρίτων που επιβάρυναν την μέχρι πρότινος οικονομική σας κατάσταση..

Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο αφορά κυρίως την ψυχολογία σας, έτσι μετά από μέρες κλεισούρας και επεισοδιακής κυκλοθυμίας αποφασίζετε να βγείτε προς τα έξω και να αρπάξετε ευκαιρίες που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Ο Ήλιος στους Ιχθύες σας κάνει πιο ονειροπόλους και δημιουργικούς. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έντονη η εβδομάδα που ξεκινάει καθώς βιώνετε ευχάριστες εκπλήξεις που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και θα δεχτείτε την στήριξη και την συμπαράσταση του εργοδότη σας. Αλλαγές προς το καλύτερο.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, με καλύτερη διάθεση θα αποδεχτείτε εκκεντρικές συμπεριφορές των φίλων σας αλλά και των δικών σας προσώπων και έτσι ακολουθείτε και συμπάσχετε με τις νέες τάσεις-συνθήκες.

Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο αφορά το φιλικό σας κύκλο, πιθανόν ανοίγονται νέοι δρόμοι και θα κάνετε νέες επαφές που θα σας συναρπάσουν αλλά και θα οδηγήσουν σε πιο ενδιαφέροντα μονοπάτια. Ο Ήλιος στους Ιχθύες σας κάνει επικίνδυνα ερωτικούς και σαγηνευτικούς στο αντίθετο φύλο.   Σκορπιός β΄δεκαημέρου,  έντονη η εβδομάδα που ξεκινάει καθώς θα παρασυρθείτε σε ερωτικές συναντήσεις και συνομιλίες που πιθανόν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας και να χάσετε τον μπούσουλα. Συμφωνίες , σοβαρές προτάσεις για συνεργασία. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, με ευχάριστη διάθεση αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν να σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τα σχέδια σας μέσα από την υποστήριξη που λαμβάνετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και έχετε την δυνατότητα να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα. Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο ανατρέπει την κοινωνική σας θέση πιθανόν ν βρεθείτε σε μια τελείως διαφορετική κατάσταση είτε λόγω ενός χωρισμού ή μιας αναγκαίας αλλαγής στον επαγγελματικό σας χώρο. Ο Ήλιος στους Ιχθύες σας κάνει ευσυγκίνητους με τους δικούς σας ανθρώπους. Τοξότη β’ δεκαημέρου, έντονη εβδομάδα που ξεκινάει για να υλοποιήσετε ένα προσωπικό σας όνειρο, να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και γενικά να κάνετε σχέδια μαζί για το κοινό σας μέλλον. Ευχάριστες συναντήσεις. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, με καλύτερη διάθεση αντιμετωπίζετε τις προσωπικές , οικογενειακές προκλήσεις λόγω του ότι βιώνετε μια επαγγελματική άνοδο και το χρήμα ρέει αυτές τις μέρες.
Αιγόκερος
Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σας ζητήματα καθώς καταφέρνετε να δικαιωθείτε και να ξεφορτωθείτε τρίτα πρόσωπα που έχουν εκμεταλλευτεί την ανοχή σας αλλά και την κοινή σας..τσέπη. Ο Ήλιος στους Ιχθύες σας κάνει πιο ονειροπόλους και έχετε διάθεση να ταξιδέψετε.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, έντονη η εβδομάδα που ξεκινάει με αρκετές επαφές, κινητοποιήσεις, υπογραφές συμβολαίων και γενικά θα ασχοληθείτε με πράγματα που αφορούν αγοραπωλησίες και πιθανόν να βγείτε αρκετά κερδισμένοι.   Σταθερότητα, επισημοποίηση σχέσης. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,με δυνατή βούληση αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις αλλά και αρκετά υποστηρικτικοί θα είστε με δικά σας πρόσωπα καθώς θέλετε να απαλλαγείτε από χρόνια …προβλήματα.
Υδροχόος
Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο αφορά κυρίως τον εργασιακό σας χώρο, θα ζήσετε κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις και ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποιο τέλος σε κάθε είδους κακεντρέχεια ή πιθανόν κουτσομπολιά που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Ο Ήλιος στους Ιχθύες σας κάνει πιο δραστήριους και με αυτοπεποίθηση. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  έντονη η εβδομάδα που ξεκινάει, θα κινηθείτε αρκετά έξυπνα γύρω από την διαχείριση των οικονομικών σας ζητημάτων και πιθανόν να λάβετε σημαντική οικονομική υποστήριξη.Υδροχόε γ’ δεκαημέρο, με εφευρετικές ιδέες και ανατρεπτικές κινήσεις αντιμετωπίζετε προτάσεις για βελτίωση της πρακτικής πλευράς της ζωής σας.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο , απέναντι σας , αφορά τις σχέσεις σας με το άλλο σας μισό, τις σταθερές συνεργασίας και φυσικά όλα ανατρέπονται για να μπορέσετε να βάλετε νέες γερές βάσεις και να καλύψετε επικοινωνιακά κενά. Ο Ήλιος στο ζώδιο σας φέρνει την έναρξη μιας νέας γενέθλιας χρονιάς και καλό είναι να κάνετε την αυτοκριτική σας.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου, έντονη η εβδομάδα που ξεκινάει και θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι από την έκβαση των προσωπικών σας υποθέσεων και τελικά αντιλαμβάνεστε ότι οι κόποι σας ανταμείβονται.Γνωριμία με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, με καλύτερη διάθεση αντιμετωπίζετε τις οικονομικές προκλήσεις και το σίγουρο είναι ότι θα βγείτε από αδιέξοδα που σας είχαν ταλανίσει την προηγούμενη περίοδο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ