Φτιάξτε αρωματικά γούρια με ξυλάκια κανέλας!

Αγαπάμε τα ξυλάκια κανέλας και είπαμε να τα συνδυάσουμε και με τα γούρια μας! Φτιάξτε αρωματικά γούρια με ξυλάκια κανέλας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Τα ξυλάκια κανέλας καθώς και ο γλυκάνισος είναι αρωματικά μπαχαρικά, άριστα εκτός της χρήσης τους στην μαγειρική αλλά και για χρήση σε κατασκευές. Χριστουγεννιάτικες κατασκευές δεν μπορούν να νοηθούν χωρίς την χρήση αυτών των υλικών Κατά καιρούς σας έχουμε δείξει κάποιες προτάσεις και σήμερα σας έχουμε νέα πρόταση σε γούρια για το νέο έτος! Δείτε όμως πριν, τι έχουμε παρουσιάσει ως τώρα:

Διακοσμητικά κεριά με γούρι!

 

 

 

 

 

 

Γούρια για το 2016

 

 

 

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με άρωμα

 

 

 

 

 

 

 

 

και τα φετινά μας γούρια με γυάλινα μπουκαλάκια!

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα κομψά γούρια!

 

 

 


Αυτό το διάστημα το τραπεζάκι στο σαλόνι μου θυμίζει έναν χαμό που μόνο ένας crafter μπορεί να νιώσει αλλά ταυτόχρονα και να απολαύσει. Το να δημιουργείς είναι απόλαυση και ζωντανή απόδειξη ότι αγαπάς το χειροποίητο και ότι αυτή η διαδικασία πραγματικά σε χαλαρώνει! Τις επόμενες ημέρες θα σου έχω και άλλες νέες κατασκευές εκ των οποίων θα είναι και ένα ημερολόγιο επάνω σε παλέτα ζωγραφικής καθώς και μίνι στεφανάκι!

Για το bazaar του σχολείου μας φέτος είπα να φτιάξω απλά γούρια με ξυλάκια κανέλας, κορδελίτσα πολύχρωμη, μεταλλικό γούρι, κουδουνάκια και φυσικά αξιαγάπητα ξωτικά! Όλα τα υλικά για την κατασκευή μου (εκτός από το μεταλλικό γούρι) τα προμηθεύτηκα από τα Flying Tiger Hellas! Δείτε περισσότερα και ΕΔΩ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ