Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18 έως 24 Μαρτίου 2019

Ανοιξιάτικη εβδομάδα έρχεται και γιορτάζουμε την εαρινή ισημερία , στις 20 Μαρτίου 2019,  και έτσι μέσα μας φουντώνει το συναίσθημα, γινόμαστε πιο παρορμητικοί! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 18 έως 24 Μαρτίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ανοιξιάτικη εβδομάδα έρχεται.. και γιορτάζουμε την εαρινή ισημερία , στις 20 Μαρτίου 2019,  και έτσι μέσα μας φουντώνει το συναίσθημα, γινόμαστε πιο παρορμητικοί και με τη μία.. θέλουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, να γίνουμε αρχηγοί στο εδώ και τώρα.  Η Πανσέληνος στον Ζυγό,σιγοντάρει τον Ήλιο, λέμε εύκολα το γενναίο όχι σε ότι μας βαλτώνει και αποχαιρετάμε  την αναποφασιστικότητα-αναβλητικότητα

Υστερόγραφο..ερωτικές υπερβολές, σκέψεις ανήθικες και φαντασιώσεις που πρέπει να γίνουν..πραγματικότητα.. τολμάς να ζήσεις ότι ονειρεύεσαι;

Κριός 

Κριέ α’ δεκαημέρου, ο ήλιος στον Κριό ανοίγει την αυλαία για την γενέθλια χρονιά σας που συνοδεύεται βέβαια από την Πανσέληνο στον ζυγό και έτσι επιβάλλεται να κάνετε την αυτοκριτική σας, να διώξετε τα κακώς κείμενα από τη ζωή σας και κυρίως καλό θα ήταν να μην κλείνετε τα μάτια σε λάθη και τοξικούς ανθρώπους. Πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Κριός β’ δεκαημέρου, καλό κλίμα για να προχωρήσετε εργασίες που αφορούν τα επαγγελματικά σας και ίσως ολοκληρώσετε υποθέσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα. Προσοχή βέβαια στα ψιλά γράμματα. Τέλος, η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο δεκαήμερο σας, επιδρά στην ψυχολογία σας και θα είστε  συναισθηματικά ευάλωτοι. Κριός γ’ δεκαημέρου, καλύτερη η συναισθηματική σας κατάσταση, κινείστε αρκετά δυναμικά αυτό το διάστημα και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετές από τις υποθέσεις σας. Προσοχή όμως , μη συμπεριφέρεστε αλαζονικά.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, Ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει τα εσώψυχα σας, πιθανόν να βλέπετε με ..άλλα μάτια, τις ανάγκες ή επιθυμίες σας και μέσα από την Πανσέληνο στον Ζυγό, θα καταφέρετε να διώξετε τα κακώς κείμενα, τοξικές συνήθειες και να συμφιλιωθείτε με το ..παρασκήνιο και με άτομα που σας είχαν πληγώσει στο παρελθόν. Πιθανόν θα κινείστε χωρίς κόμπλεξ. Ταύρος β’ δεκαημέρου,καλό κλίμα για να δείτε εκ νεόυ υποθέσεις που αφορούν νομικά ζητήματα, επίσης μπορείτε να συζητήσετε με φίλους ένα νέο εγχείρημα και να λάβετε υποστήριξη. Γενικά αυτή η εβδομάδα, δίνει τη δυνατότητα να μελετήσετε τα..σχέδια σας και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή σας κάνει πιο κοινωνικούς και ανοιχτούς στο να δείτε φίλους από τα παλιά.  Ταύρος γ δεκαημέρου,   δυναμική εβδομάδα για να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, να ξεπεράσετε πιθανές αναστολές και να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Για τους ελεύθερους η εβδομάδα επιφυλάσσει ρομαντικές γνωριμίες και φλερτ με άτομα διαφορετικής ψυχολογίας ή κουλτούρας από εσάς.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει το φιλικό σας κύκλο, περνάτε μια ευχάριστη εβδομάδα, καθώς θα δείτε κόσμο, θα ανταλλάξετε πληροφορίες και γενικά θα επενδύσετε σε δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές εμφανίσεις.  Η Πανσέληνος στον Ζυγό απομακρύνει κάθε αρνητική σκέψη, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε ανάγκη την παρουσία μίζερων ατόμων που επιμένουν να σας μπερδεύουν. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, καλό το κλίμα για να συζητήσετε μια καλή οικονομική προσφορά, να δείτε εκ νεόυ μια συμφωνία, έναν συνεταιρισμό και ίσως έτσι καταφέρετε να είστε πιο αποτελεσματικοί-παραγωγικοί. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο δεκαήμερο σας, θολώνει όμως  τη κρίση σας και για αυτό πρέπει να μείνετε μόνο σε συζητήσεις και να μην πάρετε αποφάσεις.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  κρυφές σχέσεις, μυστικά ραντεβού και με έντονη ερωτική διάθεση ξεκινάτε την εβδομάδα και συνειδητοποιείτε ότι είστε έτοιμοι να φλερτάρετε και ίσως και να παρανομήσετε. Καλό θα ήταν να είστε πιο επιφυλακτικοί και να μην βάζετε σε κίνδυνο τη συναισθηματική σας ισορροπία. Χρήματα από κρυφές πηγές ή κληρονομικά,.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει επαγγελματικές σχέσεις κυρίως με πρόσωπα εξουσίας, επίσης δυναμιτίζει το κλίμα και πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε γερό στομάχι και είστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει κόντρες με άτομα της οικογενείας σας, πρέπει να κόψετε τον ομφάλιο λώρο και να αποδείξετε ότι στέκεστε στα πόδια σας, χωρίς δεκανίκια. Το περιβάλλον σας δεν θα είναι τόσο δεκτικό στις απαιτήσεις σας.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, καλό το κλίμα για να συζητήσετε εκ νέου μια υπάρχουσα συνεργασία, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τους όρους και να τροποποιήσετε συμβόλαια, ωστόσο η παρουσία του ανάδρομου
Ερμή δεν σας επιτρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Μείνετε μόνο στις συζητήσεις. Ερωτικές επιστροφές ανατρέπουν την καθημερινότητα σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, έχετε την υποστήριξη φίλων αλλά και νέων συνεργατών για να προχωρήσετε σχέδια, έτσι ζείτε, κινείστε σε ένα αρκετά βοηθητικό περιβάλλον και μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας με σχετική ευκολία. Οικονομική βελτίωση κυρίως από τύχη ή βοήθεια από άτομα που έχουν συναισθήματα για εσάς.
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό εγκαινιάζει μια νέα περίοδος στη ζωή σου, όπου ακολουθείς μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση που σε βγάζει τελείως από την καθημερινότητα σου και συναναστρέφεσαι με νέο κόσμο , κυρίως διαφορετικής κουλτούρας και έτσι ανοίγεις ένα νέο κύκλο γνωριμιών που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Η Πανσέληνος στον Ζυγό , αλλάζει τελείως την καθημερινότητα σου, αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις ένα πιο απαιτητικό ρυθμό και πρέπει να συνηθίσεις σε νέα δεδομένα. Λέοντα β’ δεκαημέρου, καλό το κλίμα για να συζητήσεις οικονομικά , περιουσιακά θέματα και ίσως έτσι έρθεις πιο κοντά με άτομα που μοιράζεσαι έναν κοινό λογαριασμό ή συμβιώνετε και να βάλετε εκ νέου πιο υγιείς βάσεις και να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθάει στο να παρθούν τώρα αποφάσεις.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  ευχάριστα μηνύματα, προτάσεις για κοινές συνεργασίες και γενικά το κλίμα είναι πολύ θετικό εάν θέλετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας και να βγείτε από την μονοτονία. Ερωτικές προτάσεις σας παρασύρουν και πιθανόν να ζήσετε σκηνές έντονης ζηλοτυπίας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει θέματα οικονομικής διαχείρισης, ουσιαστικά θα ασχοληθείτε με κληρονομικές υποθέσεις, θα θελήσετε να βάλετε σε τάξη το άμεσο περιβάλλον σας και όσους εμπλέκονται σε δάνεια και οφειλές και αυτό σημαίνει ότι ξεκινά μια εβδομάδα με αρκετές  υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα σας βγάλει από μια τοξική επαγγελματική συνεργασία, πιθανόν να σταματήσετε να εργάζεστε και θα αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων που θα σας εκφράζει όμως περισσότερο. Παρθένε β’ δεκαημέρου, καλό το κλίμα για να συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, να μιλήσετε για πιθανά ρίσκα που θέλετε να πάρετε και γενικά είστε σε μια φάση να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και να πείτε τις προθέσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής απέναντι σας δεν βοηθάει στο να πάρετε τελικές αποφάσεις, έτσι θα μείνετε μόνο στα λόγια και θα πρέπει να είστε υπομονετικοί με το περιβάλλον σας.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  ευχάριστες εξελίξεις μέσα στο εργασιακό σας χώρο, ξεκινάτε κάτι καινούργιο που θα σας ανανεώσει και δώσει ένα νέο νόημα στη ζωή σας και μεταμορφώνει την καθημερινότητα σας. Συγχρόνως είστε φουλ ερωτευμένοι και ζείτε στιγμές έντονου πάθους.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σας με αποτέλεσμα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να βάλετε όρια σε άτομα που δεν σας συμπεριφέρονται με σεβασμό ή τουλάχιστον εκμεταλλεύονται την καλωσύνη σας.. Η Πανσέληνος στον ζυγό φέρνει νεύρα και εντάσεις και πρέπει να εκτονωθείτε με γυμναστική ή βόλτες στην φύση. Πιθανή ρήξη με αγαπημένο πρόσωπο ή τέλος συνεργασίας.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, καλό το κλίμα για να συζητήσετε θέματα οικογενειακά που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή μια πιθανή συγκατοίκηση, όμως η παρουσία του ανάδρομου Ερμή δεν σας επιτρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις με αποτέλεσμα να έχετε χρόνο να εξετάσετε όλες τις εκδοχές. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  δυναμικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή με μια νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει και θα συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε να ξεπεράσετε τα όρια σας και να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Προσοχή σε σπατάλες και παράτολμες κινήσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα να βάζετε σε κίνδυνο τον προυπολογισμό σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει τον εργασιακό σας χώρο, τις συνήθειες σας αλλά και δίνει προτεραιότητα στην καθημερινότητα σας , με αποτέλεσμα να θέλετε να αλλάξετε το πρόγραμμα σας και να βάλετε μια τάξη , να οργανωθείτε. Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα, τοξικές σχέσεις, αποκαλύπτει κάποιο παρασκήνιο, γενικά είναι αρκετά αποκαλύπτική και έτσι βλέπετε την αλήθεια κατάματα. Προσοχή σε θέματα υγείας.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου, καλό το κλίμα για να επανεξετάσετε την ερωτική σας ζωή, να συζητήσετε με το ταίρι σας ή να φλερτάρετε ξανά με το ίδιο πρόσωπο, με σκοπό να ανακαλύψετε τις προθέσεις του ή να δείτε εάν έχετε κρυφά συναισθήματα. Ο Ερμής ανάδρομος ωστόσο, σας μπερδεύει και βαδίζετε αρκετά στο σκοτάδι, μην επιλέξετε να πάρετε ακόμα οριστικές αποφάσεις.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, δυναμικές εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, εργασιακής αναζήτησης , γενικά νιώθετε να πατάτε σε πιο στερεό έδαφος γύρω από οικονομικά ζητήματα και θα είστε ψυχολογικά καλύτερα. Εκρηκτικό κλίμα αναμένετε όμως μέσα στην οικογένεια, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφύγετε να κάνετε τα χατίρια σε αγαπημένα πρόσωπα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει την ερωτική σας ζωή, επιτέλου ζείτε τη στιγμή που έχετε ονειρευτεί εδώ και καιρό και σαγηνεύεται εύκολα το υποψήφιο ταίρι σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό διώχνει ψευδαισθήσεις, φόβους και ανασφάλειες, ωστόσο σας κάνει εύκολο θήραμα σε τυχόν κουτσομπολιά και σχόλια με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζει ο φιλικός σας κύκλος.Τοξότη β’ δεκαημέρου, καλό το κλίμα για να συζητήσετε με άτομα της οικογενείας  σας και να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις και να ορίσετε τα όρια σας. Βέβαια με τον ανάδρομο Ερμή δεν θα πάρετε αποφάσεις και πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  κάτι κάνετε πολύ καλά και έχουν αυξηθεί τα έσοδα σας με αποτέλεσμα να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις αυξανόμενες απαιτήσεις των δικών σας ανθρώπων. Προσοχή σε φλερτ που αναπτύσσονται στον εργασιακό σας χώρο και μέσα στην καθημερινότητα σας. 

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ο ήλιος στον Κριό φωτίζει το οικογενειακό σας περιβάλλον, οπότε και πρέπει να ορίσετε τις προτεραιότητες σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τους δικούς σας ανθρώπους και να συζητήσετε τις πιθανότητες μιας συγκατοίκησης. Η Πανσέληνος στον ζυγό σας αναγκάζει να αποχωριστείτε εμμονές, καταναγκαστικές σχέσεις και βέβαια την ..αγάπη σας για την εξουσία.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, καλό το κλίμα για να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας, να ασχοληθείτε με πιθανές αγοραπωλησίες, να μπείτε πιο βαθιά σε γραφειοκρατικές σας υποθέσεις που εκκρεμούν και να αρχίσετε να βάζετε μια τάξη. Ακόμα μην πάρετε αποφάσεις .  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, νέες συμφωνίες προκύπτουν ξαφνικά και μέσα στην καθημερινότητα σας που σας δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στη δουλειά ή να αυξήσετε τις γνωριμίες σας. Επενδύετε στο μέλλον σας. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει την καθημερινότητα σας, μπαίνετε σε μια νέα φάση όπου θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες , πιθανά επαγγελματικά ταξίδια και μπορείτε επίσης να επενδύσετε στο διαδίκτυο και να γίνετε πιο δημοφιλείς. Η Πανσέληνος στον ζυγό σας αναγκάζει να αλλάξετε προσανατολισμό σε σχέση με ένα νομικό ζήτημα ή μια σπουδή που σχετίζεται με το εξωτερικό. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, καλό το κλίμα για να συζητήσετε εκ νέου οτι σας απασχολεί σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση, βρείτε ένα πιο ισορροπημένο τρόπο να διαχειρίζεστε τα έσοδα σας και αναζητήστε νέες πηγές εσόδων. Υδροχόε γ’ δεκαήμερο,  ερωτικές οι μέρες, έχετε διάθεση να φλερτάρετε και να ξεφύγετε από υποχρεώσεις και άτομα που συνεχίζουν να σας χαλάνε τη διάθεση. Ερωτική γνωριμία μέσα από τον φιλικό σας κύκλο.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει την πρακτική πλευρά της ζωής σας για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την αύξηση των εσόδων σας και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με μια εργασιακή σχέση που σας έχει κουράσει. Η Πανσέληνος στον Ζυγό σας απαλλάσει από οικονομικά βάρη, δάνεια ή από μια δυσλειτουργική οικονομική συνεργασία. Ερωτικά νιώθετε μπερδεμένοι. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, καλό το κλίμα για να συζητήσετε εκ νέου εντάσεις και αντιθέσεις που είχαν προκύψει με κοντινά σας άτομα και επιστήθιους φίλους σας και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις μιας οργάνωσης, ομάδας ή συλλογικής προσπάθειας  που συμμετέχετε και πιθανον να διακριθείτε. Ερωτικά είστε ακόμα αρκετά αναποφάσιστοι.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ