Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25 έως 31 Μαρτίου 2019

Η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες θα φρενάρει τα μπερδέματα του νου. Ξεθολώνει κάπως το τοπίο και σιγά σιγά θα αναγνωρίσουμε το ψέμα από την αλήθεια. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25 έως 31 Μαρτίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες θα φρενάρει τα μπερδέματα του νου.. ξεθολώνει κάπως το τοπίο και σιγά σιγά θα αναγνωρίσουμε το ψέμα από την αλήθεια, τον έρωτα από την ερωτική έλξη-χημεία και την ευκαιρία από την ..παγίδα. Μάθημα εσωτερικό ο ερμής στους Ιχθύες ..

Υστερόγραφο..ανιδιοτελής αγάπη ή Αφροδίτη στους Ιχθύες !!

Υστερόγραφο .. ο Άρης στους Διδύμους .. και η σκέψη μπορεί να γίνει ..πράξη;; ή μένεις μόνο στη θεωρία;

Κριός 

Κριέ α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες οι μέρες σας αποκτούν ρομαντική χροιά, αναπολείτε το παρελθόν αλλά και ταξιδεύετε αρκετά στο μέλλον. Επίσης η μετακίνηση του Άρη στους Διδύμους θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές με οικεία πρόσωπα, πιθανόν να ταξιδέψετε και να βρεθείτε με φίλους αγαπημένους. Ευνοούνται θέματα σπουδών.  Κριός β’ δεκαημέρου, η στάση και ορθή πορεία του Ερμή βάζει φρένο σε παραπλανητικές σκέψεις, ίσως σας επαναφέρει στην πραγματικότητα, ωστόσο ακόμα δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για πολύ προσωπικά ζητήματα. Αμφισβήτηση για τις προθέσεις δικών σας ανθρώπων.  Κριός γ’ δεκαημέρου, ακόμα εισπράττετε την εύνοια της προηγούμενης εβδομάδας και έτσι βάλτε μπρος ζητήματα επαγγελματικά, να προωθήσετε δηλαδή τα σχέδια σας, ακολουθείστε τις φιλοδοξίες σας.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες οι μέρες θα σας αποζημιώσουν για πιθανές απογοητεύσεις που βιώσατε την προηγούμενη περίοδο, δέχεστε ηθική, αλλά και υλική ανταμοιβή από φίλους ή ακόμα η συμμετοχή σας σε ομαδικές κινητοποιήσεις σας χαρίζει άριστη ψυχολογία. Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει έξοδα αλλά και σας κινητοποιεί να αυξήσετε τα έσοδα σας μέσα από μια νέα πηγή εσόδων.  Εύκολη εκπλήρωση σχεδίων.   Ταύρος β’ δεκαημέρου,  η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες βάζει φρένο σε πιθανές επιπόλαιες κινήσεις, καλό είναι βέβαια που έχετε αποκτήσει την αισιοδοξία σας, ωστόσο πρέπει να μην αναλαμβάνετε περισσότερα απ’όσα μπορείτε να διεκπεραιώσετε. Ξεκαθάρισμα του φιλικού σας κύκλου.  Ταύρος γ δεκαημέρου,   ακόμα εισπράττετε την εύνοια της προηγούμενης εβδομάδας και έτσι μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης , νομικά ζητήματα και γενικά να ανανεωθείτε μέσα από ένα ταξίδι ζωής ή ακόμα και μιας πρόσφατης γνωριμίας που δίνει νόημα στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες οι μέρες θα σας αποζημιώσουν για τη στασιμότητα που βιώσατε την προηγούμενη περίοδο και θα σας γίνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από πρόσωπα κύρους  για μια καλύτερη θέση στην υπάρχουσα εργασία σας. Με τον Άρη στο ζώδιο σας προσέξτε κρυολογήματα, ιώσεις και το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Γενικά όμως , αυτήν την εβδομάδα, ευνοείστε από τους άλλους και ζείτε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες βάζει φρένο σε κακές επιλογές ή ακόμα και δοκιμές που έχετε επιχειρήσει για να αναδείξετε ένα καινούργιο προφιλ και θα μείνετε κάπως μετέωροι, γιατί είστε αρκετά μπερδεμένοι και κινείστε κάπως σε ..σύγχυση. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας μέχρι να ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ακόμα εισπράττετε την ενέργεια της προηγούμενης εβδομάδας και καλό θα ήταν να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα οικονομικά ζητήματα, να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες σας έτσι, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε προσωπικές στιγμές χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, με την  Αφροδίτη στους Ιχθύες, οι μέρες θα σας αποζημιώσουν ψυχολογικά, καθώς ανοίγει ο κύκλος των γνωριμιών σας και περνάτε ένα ευχάριστο διάστημα με ενδιαφέρουσες γνωριμίες και γενικά θα έχετε περισσότερες ιδέες για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ο Άρης στους Διδύμους είναι βέβαια ανασταλτικός παράγοντας για να μην τολμήσετε ακόμα νέα πράγματα,  ωστόσο σας βοηθάει το πλανητικό σκηνικό να καταπολεμήσετε τις φοβίες σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες βάζει φρένο σε νέα εγχειρήματα και πιθανόν να εξετάσετε εκ νέου τις μελλοντικές σας ενέργειες , ωστόσο έχετε τύχη αυτές τις μέρες και εκμεταλλευτείτε νέες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ακόμα εισπράττετε την ενέργεια της προηγούμενης εβδομάδας και μείνετε προσηλωμένοι στο κύριο σχέδιο που αφορά την αναβάθμιση της ζωής σας, μην ξοδεύετε ανούσια τον χρόνο σας και ακολουθείστε με συνέπεια και υπευθυνότητα τους «όρκους’ που έχετε δώσει εσείς στον εαυτό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες οι μέρες θα σας χαρίσουν μια οικονομική άνεση αλλά συγχρόνως θα είστε πιο ερωτικοί και γοητευτικοί στο αντίθετο φύλο. Η σεξουαλική σας ζωή θα ανανεωθεί με μια νέα γνωριμία που θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει πιο δραστήριους, αρκετά υπερκινητικούς, κυρίως έαν ασχολείστε με την υποστήριξη μιας ιδέας ή ομάδας και θα μπορέσετε να προβάλλετε τις ηγετικές σας ικανότητες.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες σας κάνει πιο διαλλακτικό και ανοιχτό σε οικονομικές συζητήσεις με τους οικείους σας, είστε δηλαδή έτοιμοι να συνθηκολογήσετε με τους άλλους για να βρεθεί μια λύση σε διαφορές που έχουν προκύψει πάνω σε κληρονομικά ζητήματα. Επίσης, η σεξουαλική σας ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ακόμα εισπράττετε την ενέργεια της προηγούμενης εβδομάδας και θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με απλά καθημερινά πράγματα και συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε για να οδηγηθείτε σε μια πιο οργανωμένη καθημερινότητα στην εργασία ή στο σπίτι.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες οι μέρες αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η προσωπική σας ζωή θα αναβαθμιστεί αρκετά καθώς μπορείτε να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και τους στενούς συνεργάτες σας. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει βέβαια πιο ανταγωνιστικούς και αρκετά επιθετικούς με το περιβάλλον σας.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύεςβάζει φρένο σε προσωπικές, αλλά και επαγγελματικές επιλογές, έτσι καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή εάν ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας, μην υπογράψετε ακόμα το συμβόλαιο που θα σας δεσμεύσει σε μια χρόνια συμφωνία. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  ακόμα εισπράττετε την ενέργεια της προηγούμενης εβδομάδαςκαι δένεστε ακόμα περισσότερο με το ταίρι σας. Ζείτε ερωτικές στιγμές.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, οι μέρες γίνονται ευχάριστες και γενικά θα διευκολύνεστε αρκετά μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, πιθανόν να πάρετε μια άδεια και να ξεκουραστείτε. Δεν αποκλείετε να λάβετε ένα μπόνους επιβράβευσης από τον εργοδότη σας. Φλερτ και ερωτική έλξη μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον.  Ο Άρης στους Διδύμους σας βγάζει από την καθημερινότητα σας, κυριολεκτικά σας «παίρνει » τα μυαλά και πιθανόν να οργανώνετε ένα μακρινό ταξίδι που αποτελεί όνειρο ζωής. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με την θέση που κατέχετε στον εργασιακό σας χώρο και πιθανόν να θελήσετε να αλλάξετε εργασία. Συνήθειες που αφορούν τη διατροφή σας και τον τρόπο ζωής γενικότερα, αλλάζουν για να γλιτώσετε από τοξικούς εθισμούς. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,    ακόμα εισπράττετε την ενέργεια της προηγούμενης εβδομάδας , έτσι έχετε τη δύναμη και το κουράγιο να διαχειριστείτε προβλήματα που αφορούν άτομα της οικογενείας σας και ουσιαστικά είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε από καταπιεσμένα συναισθήματα και να βάλετε όρια.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες η ερωτική σας ζωή αναβαθμίζεται, πιθανόν να δημιουργηθούν σχέσεις με νεώτερα άτομα και θα φλερτάρετε χωρίς τελειωμό!! Επίσης ευνοείστε σε θέματα τύχης και καλό θα ήταν να ρισκάρετε γενικά, μια που οι πλανήτες αυτήν την περίοδο σας συμπαραστέκονται. Ο Άρης στους Διδύμους ανανεώνει την σεξουαλική σας ζωή.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου, η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να αμελείτε την ερωτική σας ζωή, αντιθέτως εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να συνειδητοποιήσετε και ..αποδεχτείτε τις επιθυμίες σας. Επίσης ασχολείστε πιο σοβαρά με ένα δημιουργικό σας σχέδιο.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ακόμα εισπράττετε την ενέργεια της προηγούμενης εβδομάδας και πρέπει να παραμείνετε σταθεροί και αποφασισμένοι στις αποφάσεις που αφορούν το άμεσο συγγενικό σας περιβάλλον. Θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με γραφειοκρατικές υποθέσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες οι μέρες αποκτούν οικογενειακή χροιά , θα έρθετε  πιο κοντά με άτομα της οικογενείας σας και πολλές παρεξηγήσεις θα επιλυθούν . Επίσης εισπράττετε δώρα «ανεκτίμητης » αξίας, όπως αγάπη και αλληλοεκτίμηση μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο Άρης στους Διδύμους αυξάνει τον ανταγωνισμό και μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο θα πρέπει να δείξετε το σκληρό πρόσωπο σας για να επιβιώσετε.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες επαναφέρει προβλήματα που σας είχαν απασχολήσει μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και πρέπει τώρα να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την επίλυση τους. Συζητήσεις γύρω από ένα ακίνητο. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ακόμα εισπράττετε την ενέργεια της προηγούμενης εβδομάδας και η οικονομική σας κατάσταση θα βοηθήσει στο να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να βοηθήσετε δικούς σας ανθρώπους. Οικονομική εύνοια.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες οι μέρες φέρνουν ευχάριστες στιγμές, συναντήσεις με άτομα που θαυμάζετε και αγαπάτε και γενικά θα κινηθείτε με άνεση και μπορείτε να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας. Πιθανή ενασχόληση με το διαδίκτυο θα σας ανανεώσει και προβάλλει με θεαματικό τρόπο. Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει κόντρες μέσα στον εργασιακό χώρο, ωστόσο είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείτε. Προσοχή σε θέματα υγείας. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες σας κάνει να αναπολείτε μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα με λιγότερες υποχρεώσεις και συμπεριφέρεστε λίγο αλλόκοτα με αποτέλεσμα να προβληματίζετε το περιβάλλον σας. Είστε αρκετά μπερδεμένοι. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ακόμα εισπράττετε την ενέργεια της προηγούμενης εβδομάδας και είστε σαφώς μέσα στο κλίμα της ..εποχής, μπορείτε δηλαδή να δουλέψετε για την επίτευξη των στόχων σας και να πετύχετε τα αποτέλεσματα που επιθυμείτε. Μην υποτιμάτε όμως τα συναισθήματα σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  με την Αφροδίτη στους Ιχθύες η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αρκετά, μπορείτε να κερδίσετε αρκετά χρήματα με μια δεύτερη απασχόληση που θα επιλέξετε και γενικά θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να καλύψετε και προσωπικές ανάγκες. Έρωτας και φλερτ.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες σας δίνει την δυνατότητα να επαναφέρετε μια παλιά πηγή εσόδων, να ψάξετε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας και γενικά να οργανώσετε καλύτερα τον προυπολογισμό σας. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,ακόμα εισπράττετε την ενέργεια της προηγούμενης εβδομάδας και θα συνεχίσετε τα κρυφά ραντεβού μια που πιθανόν δεν είστε ικανοποιημένη από την εξέλιξη των προσωπικών σας υποθέσεων. Προσοχή σε πρόσωπα που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ..αδυναμίες σας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, να επηρεάζει το δεκαήμερο σας είστε σαφώς πιο όμορφοι από ποτέ, θα δεχτείτε και ερωτικές προτάσεις που θα σας δελεάσουν και γενικά οι μέρες αποκτούν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον που θα σας ανανεώσει. Ο Άρης στους Διδύμους σας κάνει όμως αρκετά επιθετικούς με το δικό σας περιβάλλον, τα οικεία πρόσωπα και θα ζήσετε κάποιες εντάσεις.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στο δεκαήμερο σας , θα σας αναγκάσει να δείτε τελικά αλήθειες που μπορεί μέχρι πρότινος, να μην βλέπατε και γενικά αυτό θα σας προβληματίσει γιατί θα πρέπει να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και να στηρίζεστε περισσότερο στη λογική.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ακόμα εισπράττετε την ενέργεια της προηγούμενης εβδομάδας και πιθανόν να σας προβληματίσει η στάση ενός φιλικού σας προσώπου και να μπείτε σε ..ερωτικά διλήμματα. Προσοχή σε γνώμες που ακούτε και σας διχάζουν.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ