Ξεκινούν σήμερα 2 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις!

Ενδιάμεσες εαρινές εκπτώσεις ένα βήμα πριν το καλοκαίρι! Εβδομάδα εκπτώσεων – πότε ξεκινά και τι πρέπει να προσέξουμε στις αγορές μας; Ξεκινούν σήμερα 2 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ξεκινούν σήμερα, 2 Μαΐου, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις. Θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου, ενώ την πρώτη Κυριακή, 5 Μαΐου, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 έως και τις 18:00.

Κατά τη διενέργεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, επιβάλλεται η αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση και επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης δήλωσε σχετικά: «Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αποτελούν πλέον ένα παρωχημένο θεσμό, που δεν βοηθάει τη λειτουργία της αγοράς, παρ’ όλα αυτά οι επιχειρήσεις θα ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές».

Για tips έξυπνων αγορών διάβασε παρακάτω: 

summer-shopping-sales-mommyjammi-1 copy

Σήμερα θα μιλήσουμε για Summer shopping και Tips για έξυπνες αγορές διότι όλοι και ειδικά όλες λατρεύουμε τα ψώνια, όμως το πορτοφόλι μας έχει άλλη άποψη επί του θέματος… Συνεπώς αν θέλεις να κάνεις επιτυχημένες αγορές χωρίς να καταλήξεις μόνο με τύψεις για το πορτοφόλι σου, δες τα παρακάτω tips:

  • Είναι σημαντικό πριν ξεκινήσεις την επιδρομή στα καταστήματα να σκεφτείς ή μάλλον να υπολογίσεις το διαθέσιμο budget και με βάση αυτό να κινηθείς. Δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να μην έχεις να πληρώσεις τέλος του μήνα το ρεύμα ή το ενοίκιο… Συνεπώς οργάνωση στα οικονομικά σου πριν κάνεις το οτιδήποτε.

 

  • Καλό θα ήταν να φτιάξεις μια λίστα με τα πράγματα τα οποία στην πραγματικότητα χρειάζεσαι. Μη ξεκινήσεις τις βόλτες στα μαγαζιά με το σκεπτικό να αγοράσεις ότι σου γυαλίσει διότι είναι πολύ πιθανό να βρεθείς με ένα ακόμα φόρεμα στα δεκάδες που ήδη έχεις και τελικά να σου λείπει μια βερμούδα που την θέλεις για τις καθημερινές σου δραστηριότητες! Γράφεις σε μια λίστα τι ρούχα, αξεσουάρ ή καλλυντικά έχεις ανάγκη. Να συνυπολογίσεις και των παιδιών σου, διότι εδώ το budget μάλλον περιορίζεται αρκετά!

 

  • Πριν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις ή τα 7ήμερα προσφορών καλό θα ήταν να κάνεις μια βόλτα στα φυσικά καταστήματα ή στα Online καταστήματα που σε ενδιαφέρουν ώστε να συγκρατήσεις στο μυαλό σου ενδεικτικά κάποιες τιμές. Μόλις ανακοινωθούν επίσημα οι εκπτώσεις να δεις στην πραγματικότητα που έχουν κυμανθεί οι τιμές… Δώσε προσοχή στις εκπτώσεις και στα επικοινωνιακά τρικς! Η σχέση ποιότητας και τιμής να είναι ξεκάθαρη πάντα στο μυαλό σου!

 

  • Επέλεξε κομμάτια που ξέρεις ότι ταιριάζουν στο στυλ σου και δεν θα καταλήξουν στην ντουλάπα σου αφόρετα. Safe επιλογές και ευέλικτες ώστε να κάνεις συνδυασμούς με ρούχα που ήδη διαθέτεις. Η αλλαγή στο προσωπικό μας στυλ είναι κάπως ριψοκίνδυνη και απαιτεί μεγάλο κόστος.

 

  • Μην επενδύσεις όλο σου το budget σε προϊόντα άκρως καλοκαιρινά ή μόνο για την παραλία. Σκέψου πως το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν πλησιάζει και καλό θα ήταν να έχεις στο νου αγορές προϊόντων εκτός σεζόν που σίγουρα θα είναι άκρως συμφέρουσες!

 

  • Τα ίδια ισχύουν και για τις αγορές που θα κάνετε στα παιδιά σας τα οποία εάν είναι και σε μικρή ηλικία σημαίνει πως τα ρούχα που θα τους αγοράσετε θα είναι για μία και μόνο σεζόν. Συνεπώς μη κάνετε αλόγιστες αγορές γιατί πολλά κομμάτια ίσως και να μη τα φορέσουν πάνω από 2 ή 3 φορές! Τα παιδιά θέλουν σορτσάκια, κοντομάνικα, αμάνικα και μαγιό…!

ΚΑΛΟ SHOPPING THERAPY σε όλες σας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ