Μηνιαίες προβλέψεις αναλυτικά για όλα τα ζώδια για τον Μάιο!

Μήνας ανοιξιάτικος με δυνατές υποσχέσεις, καθώς προσφέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αφού γίνει η απαραίτητη εκκαθάριση λογαριασμών του παρελθόντος, έτσι ώστε να θεραπευτούν ψυχολογικά τραύματα. Μηνιαίες προβλέψεις αναλυτικά για όλα τα ζώδια για τον Μάιο! – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Μήνας ανοιξιάτικος με δυνατές υποσχέσεις, καθώς προσφέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αφού γίνει η ..απαραίτητη εκκαθάριση λογαριασμών του παρελθόντος, έτσι ώστε να θεραπευτούν ψυχολογικά τραύματα που πηγάζουν από την αλλοίωση της ταυτότητας μας και του ότι προσδιορίζομαστε μέσα από τα επιτεύγματα  και το οικονομικό μας ..γίγνεσθαι.. Σίγουρα αναζητάμε την εικόνα μας μέσα από τα μάτια των άλλων .. μη ξεχνάμε όμως ότι οι άλλοι αντικατοπτρίζουν τον..εσωτερικό μας κόσμο.. Μια προσπάθεια να αγαπήσουμε πρώτα τον εαυτό μας και έτσι να μπορέσουμε να ζήσουμε θαύματα..

ΚΡΙΟΣ

Ένας μήνας που δίνει προτεραιότητα σε θέματα πρακτικής φύσεως, αναγκάζεστε να αξιολογήσετε εκ νέου επιλογές που αφορούν πηγές εσόδων, την εργασία σας,  αλλά και τρόπους διαχείρισης οικονομικών ζητημάτων. Απαραίτητα πρέπει να συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους και να βρείτε λύσεις σε κληρονομικά ζητήματα, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και έτσι μόνο θα κάνετε μια νέα αρχή που θα φέρει χρήματα στο πορτοφόλι σας. Μέσα στον Μαίο, Θα υπάρχουν μέρες όπου θα αναπολείτε μια χαμένη ευκαιρία που έφερε πάγωμα στην καριέρα σας ή σε μια προσωπική σχέση. Ωστόσο, θα μπορέσετε να ψυχαγωγηθείτε και να έρθετε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εάν βέβαια αναζητάτε τη συμφιλίωση-επανασύνδεση. Πείτε ναι στο φλερτ και σε ρομαντικές προτάσεις .

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας μήνας που δίνει προτεραιότητα σε προσωπικές σχέσεις, σε θέματα επικοινωνίας και είναι στο χέρι σας να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και να ανοίξετε τον κύκλο σας και να προχωρήσετε τα σχέδια σας καθώς σας στηρίζουν άτομα με κύρος και δύναμη. Σκεφτείτε έξυπνα τον τρόπο διαχείρισης της ..τύχης που έχετε και μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει, λόγω εσωτερικών φόβων ή κακής διάθεσης. Μέσα στον Μάιο θα ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και θα πάρετε ικανοποίηση, καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που ενδεχομένως να σας ανακουφίσουν από οικονομικές πιέσεις. Επίσης, ερωτικά θα είστε με το ταίρι σας συμφιλιωμένοι και πιθανόν να καταφέρετε να ξεπεράσετε εμπόδια και να μπείτε σε κατάσταση σοβαρής δέσμευσης. Τέλος, οφείλεται να κλείνετε εκκρεμότητες με το νόμο και να μην πανικοβάλεστε όταν πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση και να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας μήνας με δυο πρόσωπα, καθώς από τη μια είστε αναγκασμένοι να ακολουθήσετε γρήγορους ρυθμούς, κυρίως λόγω αλλαγής εργασίας, κατοικίας και γενικών μετακινήσεων, και από την άλλη η διάθεση σας είναι αρκετά εσωτερική και προτιμάτε την απομόνωση από την πολυκοσμία. Έτσι, μην αμελείτε λόγω πεσμένης ψυχολογίας τις υποχρεώσεις σας και κοιτάξτε να είστε συνεπείς και περισσότερο τελειομανείς, όταν πρέπει να ξεκαθαρίσετε δάνεια, κληρονομικά ζητήματα και χρήματα που διαχειρίζεστε με τρίτα πρόσωπα. Η σεξουαλική σας ζωή έχει παγώσει ή θέλετε να επαναξιολογήσετε τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Τέλος, αλλαγές στην καθημερινότητα σας, που επηρεάζουν κυρίως το εργασιακό σας περιβάλλον θα σας αναγκάσουν να πετάξετε κακές συνήθειες και να αποκτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ένας μήνας αρκετά κοινωνικός με ενδιαφέρουσες εναλλαγές που όμως πρέπει να είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τη ροή και να μην αρνηθείτε το τυχαίο και το απρόβλεπτο που σας βγάζει από τη γνωστή καθημερινότητα-ρουτίνα. Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σας και πιθανόν να ξεκινήσει μια ρομαντική ιστορία μέσα από το φιλικό σας κύκλο που φαίνεται να δίνει ένα ευχάριστο νόημα στη ζωή σας. Μέσα στον Μάιο θα πείτε ναι σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ομαδικές δραστηριότητες και έτσι πιθανόν να εκπληρώσετε προσωπικούς στόχους λόγω της κινητοποίησης σας και υποστήριξης μιας συλλογικής, πολιτικής ιδέας που σας έχει ενθουσιάσει. Τέλος, αποφύγετε να είστε εριστικοί με το περιβάλλον σας και ξεριζώστε αρνητικά συναισθήματα και τραύματα, συγχωρώντας άτομα που σας πλήγωσαν αλλά κυρίως τον εαυτό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΛΕΩΝ

Ένας μήνας αρκετά εξωστρεφής, γεννά τη διάθεση να πολεμήσετε για την εικόνα σας, να βγείτε από το καβούκι σας και να ξεπεράσετε αρνητικά συναισθήματα με αποτέλεσμα να νικήσετε τη στασιμότητα που σας είχε καθηλώσει. Έτσι, ζείτε εξελίξεις που αρχικά μπορεί να σας ξενίζουν και προβληματίζουν, ωστόσο είναι στο χέρι σας να συμβιβαστείτε με τις αλλαγές και να οδηγηθείτε σε ένα νέο ..περιβάλλον, όπου και τελικά θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποιους από τους στόχους σας. Εμπόδια βέβαια συνεχίζουν να εμφανίζονται μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον και έχετε διλήμματα και αμφιβολίες για τη στάση που πρέπει να τηρήσετε απέναντι σε αυξανόμενες απαιτήσεις των κοντινών σας προσώπων. Ερωτικά συνεχίζετε να είστε μπερδεμένοι και πιθανόν εμπλέκεστε συναισθηματικά σε περίεργη ιστορία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας μήνας αρκετά απελευθερωτικός, όπου κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις και επανεξιολογείτε τα σχέδια σας, τις προσωπικές επιλογές και γενικά μεταβάλλεστε συνεχώς , ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις που σας οδηγούν σε μια πιο  ανανεωτική φάση. Πιθανόν να ευεργετηθείτε από επαφές με το εξωτερικό ή ανώτερα ιδρύματα και αιφνιδίως να βρεθείτε σε μια νέα κατάσταση που θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Νέες συμφωνίες , υπογραφές συμβολαίων καθώς και πιθανές αγοραπωλησίες σας αναγκάζουν όμως να χάνετε τον ύπνο σας, καθώς διακατέχεστε από άγχος και σκέψεις για τα προβλήματα που πρέπει να διαχειριστείτε και είστε σε μια συνεχή κούρσα..που θα διαταράσσει την καθημερινότητα σας και για λίγο ακόμα.  ΄Επαφές με άτομα κύρους βοηθούν να αποκτήσετε ξανά την αυτοπεποίθηση σας. Προσωπικές εξελίξεις αναμένονται.

ΖΥΓΟΣ

Ένας μήνας αρκετά ερωτικός που σας βάζει διλήμματα σχετικά με την προσωπική σας ζωή, καθώς ξεκινάει ένα διάστημα με κρυφές συναντήσεις, ρομαντικά σκιρτήματα αλλά και φαίνεται να ασχολείστε περισσότερο με την σεξουαλική σας ανανέωση. Μέσα στον Μάιο συνειδητοποιείτε ότι αναζητάτε την αξία σας είτε μέσα από την αύξηση του εισοδήματός σας είτε μέσα από μια σεξουαλική σχέση και ταυτίζεστε επικίνδυνα με τα πάθη και τις επιθυμίες σας. Συχρόνως παρακολουθείτε εξελίξεις που συμβαίνουν μέσα στον επαγγελματικό χώρο και κινητοποιείστε για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και πολλές φορές πρέπει να κατευνάσετε την επιθετικότητα σας και να γίνετε πιο συνεργάσιμοι. Ερωτικές συγκρούσεις αναμένονται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας μήνας ουσιαστικός για εσάς μια που σας δίνεται η ευκαιρία να πολεμήσετε αρνητικά συναισθήματα, την καχυποψία σας και να βρεθείτε πιο κοντα με τους συνεργάτες σας, το περιβάλλον σας και γενικά να αναδείξετε την κοινωνική σας πλευρά. Αφήνοντας πίσω αρνητικές σκέψεις, θα καταφέρετε να προστατεύσετε υπάρχουσες σχέσεις και πρόσωπα που παραμένουν να είναι σημαντικά στη ζωή σας. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα που διαχειρίζεστε με τρίτους, βάλτε μια τάξη σε δάνεια και οφειλές και παραμείνετε συνεπείς στην εξόφληση των υποχρεώσεων σας, χωρίς να επιβαρύνετε το περιβάλλον σας. Η σεξουαλική σας ζωή αποκτά και πάλι ενδιαφέρον, ωστόσο μη μένετε προσκολημμένοι μόνο στις δικές σας επιθυμίες. Αφουγκραστείτε το ταίρι σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ένας μήνας με υπερβολές και ανατροπές που προβάλλουν, κυρίως μέσα στον εργασιακό χώρο είτε γιατί μπερδεύετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σας είτε γιατί αναγκάζεστε να μετοικήσετε, να αλλάξετε τελείως το πρόγραμμα της καθημερινότητας ακολουθώντας τις εξελίξεις και απαιτήσεις των ανωτέρων σας. Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας, ωστόσο μην υποτιμάτε τις συνέπειες που θα υποστείτε, εάν ακολουθήσετε μόνο τις επιθυμίες  και τα πάθη σας που φαίνεται τώρα να φουντώνουν επικίνδυνα. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, καθώς αυτές τις μέρες μεγεθύνεται και ο φόβος της έλλειψης και πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι ώστε να επιλύσετε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας μήνας με θετικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, μπορείτε επίσης να αντλήσετε δύναμη από νεώτερα άτομα, ρομαντικές γνωριμίες αλλά και την διάθεση σας να ανανεώσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, ξεκινώντας κάτι καινούργιο που ταυτίζεται όμως απόλυτα με τα όνειρα και τα σχέδια σας. Προσοχή μόνο σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα από σταθερές σχέσεις, καθώς η συμπεριφορά σας ξενίζει τα κοντινά σας πρόσωπα και σας αναγκάζει να δίνετε εξηγήσεις προσπαθώντας να αποδείξετε ότι ξέρετε τι κάνετε.. Τέλος,δώστε σημασια στην ψυχαγωγία σας καθώς έτσι θα φτιάξει η ψυχολογία σας και για να ξεπεράσετε πιθανά εσωτερικά άγχη που προκαλεί η τάση σας να αναμοχλεύετε το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας μήνας σκωτσέζικο ντουζ, πραγματικά ζείτε μια στην κόλαση και μια στον παράδεισο, καθώς αναζητάτε το διαφορετικό, έχετε βαρεθεί να συμβιβάζεστε και αφήνετε πλέον τη μοίρα να κάνει το κουμάντο και ακολουθείτε με κλειστά..τα μάτια. Είναι αρκετά απελευθερωτικό να απενοχοποιηθείτε από προσωπικά λάθη και να συγχωρέσετε τον εαυτό σας αλλά και για να μπορέσετε να προχωρήσετε πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και είστε ακόμα στην μέση.. Έτσι λοιπόν κάνετε δουλειά με τον εαυτό σας αυτές τις μέρες και αρχίστε να δίνετε σημασία στα λόγια και στη στάση των αγαπημένων σας και μετά βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Ερωτικά μπερδέματα συνεχίζονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας μήνας που φέρνει καλές ειδήσεις , νέα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σας και τελικά θα απαλλαγείτε από το άγχος που έχει προκαλέσει η οικονομική σας κατάσταση. Έτσι και παρα τις αντίξοες συνθήκες, μπορείτε να κάνετε τον απολογισμό σας, να αρπάξετε ευκαιρίες που ίσως αρχικά σας ξενίζουν και να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, καθώς τα πράγματα θα προχωράνε λίγο καλύτερα και θα γίνεστε πιο αισιόδοξοι. Η ερωτική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον και μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που μπορεί να σας συγκινήσει με την αφοσίωση του και τα θετικά του συναισθήματα. Μη φοβάστε να αποδεσμευτείτε από την εικόνα σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ