Υπάρχει μη επεμβατική και μη τοξική θεραπεία ανανέωσης προσώπου;

Η  συστηματική χρήση των ΑΗΑ σε χαμηλές συγκεντρώσεις παραμένει ο πιο ασφαλής τρόπος για να λειάνουμε τις ατέλειες και να διατηρούμε το δέρμα μας φωτεινό, λείο και υγιές. Διαβάστε περισσότερα! Υπάρχει μη επεμβατική και μη τοξική θεραπεία ανανέωσης προσώπου; – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Τα α-υδροξυοξέα είναι μια ανώδυνη,ασφαλής, μη επεμβατική και μη τοξική θεραπεία ανανέωσης προσώπου.

Εφαρμόζονται σε δέρματα τα οποία παρουσιάζουν θαμπάδα, σημάδια ακμής, λιπαρότητα, πρόωρη γήρανση, δυσχρωμίες και άλλες μικροατέλειες που οφείλονται στο πέρασμα του χρόνου.

Τα AHA βρίσκονται στο φυτικό βασίλειο και σε πολλά τρόφιμα. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα υδροξυοξέα είναι:

• το γλυκολικό οξύ που προέρχεται από το σακχαροκάλαμο

• το γαλακτικό οξύ που προέρχεται από το ξινόγαλα

• το μηλικό οξύ από τα μήλα

• το κιτρικό οξύ από τα εσπεριδοειδή και τον ανανά

• το ταρταρικό από τα σταφύλια και το κρασί

• το μανδελικό από το πικραμύγδαλο.

Τα  AHA επιταχύνουν τον κυτταρικό μεταβολισμό στην διαδικασία απολέπισης. Ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ετσι ώστε να υπάρχει αισθητή λείανση των λεπτών γραμμών. Διατηρούν τους πόρους του δέρματος καθαρούς αποτρέποντας την εμφάνιση μαύρων στιγμάτων. Επίσης συμβάλλουν στην απομάκρυνση της συσσωρευμένης μελανίνης από την επιφάνεια χάρη στην τακτική κυτταρική ανανέωση με αποτέλεσμα να απαλύνουν τις ηλιακές κηλίδες. Τέλος χαρίζουν φωτεινή όψη και λεία υφή χάρη στην ήπια απολέπιση, άρα και εντατική εξυγίανση της επιδερμίδας με τη συστηματική απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια.

Η  συστηματική χρήση των ΑΗΑ σε χαμηλές συγκεντρώσεις (στην περιποίηση στο σπιτι) παραμένει ο πιο ασφαλής τρόπος για να λειάνουμε τις ατέλειες και να διατηρούμε το δέρμα μας φωτεινό, λείο και υγιές. Η περιεκτικότητα στις καλλυντικές κρέμες για χρήση στο σπίτι δεν πρέπει να ξεπερνά το 10%.  Η μεγαλύτερη περιεκτικότητα του ποσοστού σε AHA απευθύνεται μόνο σε ειδικούς του χώρου της ομορφιάς. Ενώ λόγω της φωτοευαισθησίας που προκαλούν επιβάλλεται η καθημερινή αντηλιακή προστασία με τα εξειδικευμένα προϊόντα και με υψηλούς δείκτες SPF

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ