Layering η νέα τάση στην περιποίηση του προσώπου

Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο ομορφιάς το οποίο το ακολουθούν εδώ και χρόνια όλες οι γυναίκες της Άπω Ανατολής. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστό και στην Ευρώπη και οι Ευρωπαίες γίνονται πιστές σε αυτόν τον τρόπο φροντίδας του προσώπου στο σπίτι. Layering η νέα τάση στην περιποίηση του προσώπου – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Layering προσώπου,δηλαδή η  περιποίηση προσώπου σε όλα τα επίπεδα.

Η συγκεκριμένη περιποίηση προσώπου δεν είναι άγνωστη στον χώρο των ινστιτούτων ομορφιάς, και κάποιες κυρίες πιστές στις περιποιήσεις των επαγγελματιών το γνωρίζουν αυτό. Απλά πλέον μπορείτε με τα κατάλληλα προϊόντα να περιποιείστε αναλόγως το πρόσωπο σας και στο σπίτι. Σίγουρα σε κάποιες θα φανεί χρονοβόρα  και πολυέξοδη η όλη διαδικασία, αλλά τα οφέλη είναι τόσα πολλά για την επιδερμίδα ώστε να παραβλέπουμε όλα τα υπόλοιπα.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το Layering στο πρόσωπο.

  1. Ξεκινάμε τον καθαρισμό του προσώπου με κάποιο έλαιο (πωλείτε σε μορφή balm από πολλές εταιρείες, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιείται και τα απλά έλαια όπως το αμυγδαλέλαιο, jojoba oil κ.α). Η όλη διαδικασία γίνεται με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο(μασάζ).
  2. Στην συνέχεια ξεπλένουμε όλο το πρόσωπο με ένα ήπιο σαπούνι ώστε να απομακρυνθεί όλη η λιπαρότητα του ελαίου.
  3. Ακολουθεί η τόνωση της επιδερμίδας  (στην αγορά πλέον υπάρχουν Τόνερ για τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας) ,ώστε να προετοιμαστεί το δέρμα για την επόμενη φροντίδα η οποία είναι το
  4. Serum που επίσης απλώνεται με κυκλικές κινήσεις και ενώ πρώτα έχουν ζεστάνει το προϊόν στα χέρια τους, και στην συνέχεια γίνεται η εφαρμογή με ταμποναριστές κινήσεις μυστικό σε όλη την υπόθεση είναι η χαλάρωση και όχι η διάρκεια.
  5. Συνεχίζουμε με την περιποίηση των ματιών με ήρεμες κυκλικές κινήσεις εφαρμόζουμε την κρέμα των ματιών και τελειώνουμε με την χρήση της
  6. Κρέμα νυκτός η οποία και αυτή εφαρμόζεται με απαλό μασάζ και δεν αμελούμε ποτέ την περιοχή λαιμού ντεκολτέ.

Τα οφέλη από την συγκεκριμένη διαδικασία είναι πολλά για την επιδερμίδα οπότε αξίζει μία δοκιμή.

 Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ