5 λάθη που κάνεις με το πλυντήριο ρούχων!

Μπορεί η υπόθεση πλυντήριο να φαίνεται απλή όμως κρύβει τα δικά της μυστικά. Ειδικά η πλύση των βρεφικών ρούχων ξέρεις ως μαμά ότι είναι από τις βασικότερες δουλείες στο νοικοκυριό σου. 5 λάθη που κάνεις με το πλυντήριο ρούχων!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Όταν γίνεις για πρώτη φορά μαμά αντιμετωπίζεις το πρώτο πλύσιμο των ρούχων του μωρού σου με ένα σχετικό άγχος. Το κάνω σωστά; Πόσα ρούχα να βάλω στο πλυντήριο; Σε τι θερμοκρασίες να τα πλύνω; Τι απορρυπαντικό να χρησιμοποιήσω; Η πρώτη κίνηση συνήθως όλων μας είναι να αγοράσουμε πραγματικά ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στο εμπόριο ξοδεύοντας τελικά ένα σωρό χρήματα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα για να πλένουμε αποτελεσματικά τα ρούχα του μωρού μας πρέπει να αποφύγουμε πέντε βασικά και πιο συνηθισμένα λάθη όπου ένα από αυτά είναι και η επιλογή του σωστού απορρυπαντικού.

Σε αυτό το post θα σου προτείνω δύο προϊόντα που έχω ξεχωρίσει και χρησιμοποιώ και σήμερα, παρόλο που η κόρη μου έχει μεγαλώσει, αφού αντιμετωπίζουμε ατοπική δερματίτιδα και πρέπει να είμαι προσεκτική με την χρήση των απορρυπαντικών. Στο E-Yup.com βρίσκω τα τα Teo bebe που είναι μία εξειδικευμένη μάρκα βρεφικής περιποίησης. Κλινικά ελεγμένα προϊόντα βρεφικής φροντίδας για χρήση από την πρώτη ημέρα γέννησης του μωρού.

Tα Τeo Bebe θα τα βρουν όλοι οι μοντέρνοι γονείς στο https://e-yup.com/

Το απορρυπαντικό ρούχων Teo Bebe Cotton καθώς και το μαλακτικό ρούχων Teo Bebe έχουν απαλή σύσταση που μπορούν να καθαρίσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ίνες. Είναι υποαλλερικά και δερματολογικά ελεγμένα και αφήνουν στα ρουχαλάκια το αγαπημένο μας μωρουδιακό άρωμα.

Τα Teo bebe είναι αξιόπιστα λόγω:

Της εξειδίκευσης και της αφοσίωσης μιας επώνυμης μάρκας αποκλειστικά στην παραγωγή προϊόντων βρεφικής φροντίδας.
Των ειδικών και προσεκτικά σχεδιασμένων τύπων προϊόντων.
Συστατικά που εμπνέουν εμπιστοσύνη, όπως το φυσικό σαπούνι.
Απαλά, υποαλλεργικά αρώματα.
Χωρίς σιλικόνες, parabens και παραφίνες.

Ποια είναι όμως τα 5 συχνά λάθη που κάνουμε με το πλυντήριο;

  1. Μην υπολογίζεις «με το μάτι» πόσο απορρυπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στις συσκευασίες των απορρυπαντικών.
  2. Χρησιμοποιείς λάθος απορρυπαντικά ρούχων. Εδώ έρχονται οι παραπάνω προτάσεις που σου έκανα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!
  3. Μην το υπερφορτώνεις. Η υπερφόρτωση προκαλεί φθορά στο πλυντήριο σου και ταυτόχρονα η βρωμιά παγιδεύεται και τα ρούχα σου δεν καθαρίζουν σωστά.
  4. Ξεχνάς να καθαρίσεις τη θήκη του απορρυπαντικού. Αφαίρεσε το, ξέπλυνε το καλά και επανέλαβε αυτή τη διαδικασία μέσα στην εβδομάδα ώστε να απομακρύνεις βρωμιά και οσμές.
  5. Μη χρησιμοποιείς μόνο ένα πρόγραμμα πλύσεις για όλα τα ρούχα. Κάθε κατηγορία ρούχων ανάλογα και με την σύνθεσή τους θέλει το δικό της πρόγραμμα πλύσης. Μη κολλάς στα ίδια προγράμματα.

Το πλύσιμο των βρεφικών ρούχων είναι μοναδικό για κάθε μαμά, για το δικό της μωρό! Είναι σημαντικό να νιώθει σίγουρη για την ποιότητα των απορρυπαντικών που χρησιμοποιεί αλλά ταυτόχρονα να απολαμβάνει την αίσθηση της απαλότητας και της φρεσκάδας που προσφέρουν στα βρεφικά ρουχαλάκια. Τα Teo Bebe τα έχω λατρέψει και το καλύτερο δεν σου το είπα ακόμα…

Με ένα κλικ μπορούν να βρίσκονται στην πόρτα σου! Στο E-YUP θα βρεις ότι χρειάζεσαι για την καθημερινή φροντίδα του παιδιού σου εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ κερδίζοντας χρόνο αλλά και χρήμα αφού εκεί θα βρεις τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς!

Κάνε σήμερα κιόλας την εγγραφή σου στο e-shop και like στη σελίδα του E-YUP στο facebook για να μη χάνεις καμία προσφορά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!




2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οκ… μερικα λαθη τα κανω και εγω! ευχαριστω για τις συμβουλες!

    πάω να δω κ τα απορρυπαντικα γτ δεν τα ηξερα καν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ