Αρχική Παιδί Προτάσεις - Βόλτα Έρχεται το μεγαλύτερο μυθολογικό θεματικό πάρκο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα

Έρχεται το μεγαλύτερο μυθολογικό θεματικό πάρκο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα

Ο Όλυμπος ανοίγει τις πόρτες του και καλεί μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν από κοντά το μεγαλείο της ελληνικής ιστορίας σε ένα θεματικό υπερθέαμα 2100 τετραγωνικών μέτρων! Έρχεται το μεγαλύτερο μυθολογικό θεματικό πάρκο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ανακαλύψτε το μεγαλύτερο μυθολογικό θεματικό πάρκο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!
Ο Όλυμπος ανοίγει τις πόρτες του και καλεί μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν από κοντά το μεγαλείο της ελληνικής μυθολογίας σ΄ ένα θεματικό υπερθέαμα 2100τμ.
Η σημαντικότερη πολιτιστική μας κληρονομιά, η «αρχή των πάντων» οι ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ… όπως δε τους έχετε ξαναδεί.

Η τεχνολογία συναντά το μύθο και μαζί δημιουργούν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό θεματικό πάρκο.

Η Placebo events σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη ομάδα που δημιουργήθηκε ποτέ και με την επιστημονική επιμέλεια του καταξιωμένου ιστορικό Θάνου Βερέμη θα ταξιδέψουν με μοναδικό τρόπο τους επισκέπτες κάθε ηλικίας που αγαπούν τη μυθολογία στο μαγικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδας.

Μέσα από επιβλητικά ομοιώματα, 3D προβολές, ξεναγήσεις, διαδραστικά acts και πολλές εκπλήξεις, όλοι θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν με έξυπνο τρόπο για την ιστορία και την ζωή του κάθε θεού όπως αυτή έχει παρουσιαστεί μέσα από τα αρχαία κείμενα.

Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε για τη μυθολογία μέσα από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια θα εκπλαγείτε με τα πόσα ακόμα υπάρχουν να μάθετε για τους Ολύμπιους Θεούς – το σημαντικότερο αφήγημα της Ελληνικής ιστορίας.

Η εταιρεία Placebo Events δημιουργεί το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα και «ζωντανεύει» τους Θεούς του Ολύμπου. Από τις 4 Οκτωβρίου 2019 έως τις 15 Ιανουαρίου 2020, το θεματικό πάρκο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, έτοιμο να υποδεχθεί εκπαιδευτικούς και μαθητές κάθε ηλικίας. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, μέσα από την οποία θα διασκεδάσουν αλλά και θα μάθουν τα πάντα για το μεγαλείο του αρχαίου ελληνισμού και της ελληνικής μυθολογίας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι Θεοί του Ολύμπου παρουσιάζονται σε ένα χώρο 2100 τετραγωνικών μέτρων με επιβλητικά εκθέματα, 3D mapping, ξεναγήσεις και διαδραστικά acts για να μας ταξιδέψουν στην αρχαιότητα! Οι επισκέπτες θα περιπλανηθούν στις ζωές και τα βιώματα των Θεών, ανακαλύπτοντας γνωστές και άγνωστες πτυχές των χαρακτήρων τους.

Δίας, Ήρα, Δήμητρα, Αθηνά, Αφροδίτη, Απόλλων, Άρτεμις, Ερμής, Άρης, Ποσειδώνας, Εστία και Ήφαιστος. 12 Θεοί που εκπροσωπούσαν και προστάτευαν τις παραδόσεις, τις ηθικές αξίες ή τα πάθη των ανθρώπων. 12 οντότητες που αγαπήθηκαν και ταξίδεψαν πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, εμπνέοντας εκατοντάδες λαούς παγκοσμίως. 12 ιστορίες γεμάτες έρωτα, διεκδικήσεις, διαμάχες και συμβολισμούς έρχονται να ταξιδέψουν τους επισκέπτες σε μια άλλη εποχή.

Η ελληνική μυθολογία είναι ιστορία, η αρχαιότερη ιστορία των λαών της γης και η ραχοκοκκαλιά της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Η μελέτη της μας βοηθά να κατανοήσουμε τον βαθύτερο συμβολισμό που κρύβουν οι μύθοι και την αρχαία ελληνική γνώση και σοφία. Γι’ αυτό την επιστημονική επιμέλεια και εκπαιδευτική εγκυρότητα του θεματικού πάρκου έχει αναλάβει ο καταξιωμένος ιστορικός Θάνος Βερέμης. Τη δική της καλλιτεχνική πινελιά προσθέτει  η Σοφία Σπυράτου αφού η σκηνοθετικής της παρέμβαση γίνεται με τρόπο που συνδέει άμεσα την χιουμοριστική περιγραφή με την εκπαιδευτική προσέγγιση.

Το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης αυτό το φθινόπωρο, θα είναι ο πιο επιβλητικός και εκπαιδευτικός χώρος της Ελλάδας.

Viva.gr

http://godsofolympus.gr/

Τα πρώτα 1.000 εισιτήρια θα διατεθούν στην προνομιακή τιμή των 7€!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

  • το mommyjammi.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε τροποποίηση του κόστους των εισιτηρίων, πιθανή μετατροπή ή και ολική ακύρωση του προγράμματος. Ο χαρακτήρας του μέσου είναι καθαρά ενημερωτικός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ