Η Mini Fee® ανανεώθηκε και φέρνει τη μαγεία σε εσένα και το μωρό σου!

Σου έχω μιλήσει ξανά για αυτό το family concept store που προσωπικά με έχει γοητεύει για την εξαιρετική του αισθητική, τα κορυφαία υλικά αλλά και την συνολική του φιλοσοφία! Ένα οικογενειακό e-shop που πρέπει να ανακαλύψεις! Η Mini Fee® ανανεώθηκε και φέρνει τη μαγεία σε εσένα και το μωρό σου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Η Mini Fee® είναι ένα να personalised family concept store με βρεφικά/παιδικά είδη,αλλά και είδη για όλη την οικογένεια! Έχει συνδέσει το όνομά της με τα χειροποίητα ξύλινα κλιπ πιπίλας με όνομα, ξύλινα μασητικά και ξύλινα αξεσουάρ καροτσιού. Εκπληρώνει τις ιδέες και επιθυμίες του πελάτη, έτσι ώστε κάθε προϊόν να είναι μοναδικό!Ο στόχος της εταιρίας είναι να συνεργάζεται με άλλες μαμάδες ή εταιρίες που ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία με τηMini Fee®, δηλαδή χειροποίητα προϊόντα από 100% βαμβάκι, οικολογικά και  φυσικά υλικά, όλα πιστοποιημένα για βρέφη και παιδιά. Άλλωστε όπως είναι και το μότο της, “χαρούμενες μαμάδες, χαρούμενα παιδιά!”.

Στο e-shop Mini Fee® θα βρείτε εκτός τα personalised προϊόντα Mini Fee®, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για το παιδικό δωμάτιο, το φαγητό, τη βόλτα, αξεσουάρ, ρούχα καθώς και πολλά εκπαιδευτικά ξύλινα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες!

Η Mini Fee® έρχεται με νέο κομψό λογότυπο, τη νεραιδούλα Fee με το ραβδάκι της και ένα ανανεωμένο e-shop που θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Μαζί με την μαγική του ανανέωση έρχεται να μας παρουσιάσει και όλες τις καινούριες  συλλογές κορυφαίων παιδικών brands από όλον τον κόσμο που αξίζει να ανακαλύψεις! Όπως για παράδεγμα τις εταιρίες Jabadabado, Bloomingville, We might be Tiny που πρώτο το Mini Fee® έφερε στην Ελλάδα!

Η Bloomingville είναι ένα brand που εδώ και δεκαπέντε χρόνια έχει αναδειχθεί σε μια από τις σημαντικότερες μάρκες εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού παγκοσμίως, με έμφαση στο nordic style, αλλά και τα αγαπημένα πλέον σουηδικά Jabadabado, που με τα χρώματα και τα παιχνίδια τους έχουν τρελάνει μικρούς και μεγάλους ! Αν δεν έχετε ανακαλύψει ήδη την CiaoBambino με τα υπέροχα χειροποίητα και ξύλινα ουράνια τόξα, τα οποία βρίσκετε σε αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα μόνο από το e-shop Mini Fee®, μη χάνετε χρόνο! Η Ciao Bambino είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με ιδρύτρια την Iga (μαμά της Kornelia). Η μικρή της κόρη ήταν η έμπνευσή της για να ξεκινήσει την Ciao Bambino. Όλα τα ξύλινα παιχνίδια και όλα τα διακοσμητικά είναι φτιαγμένα προσεκτικά στο χέρι από κατάλληλο ξύλο και βαμμένα με μη τοξικά, κατάλληλα για παιδιά ακρυλικά χρώματα.

Ένα είναι σίγουρο… όποια κατηγορία και να επιλέξεις, στη Mini Fee® προέχει η ποιότητα και η ασφαλής δημιουργία και χρήση των προϊόντων. Στη Mini Fee® πραγματικά… κάθε ευχή σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Οι άνθρωποι πίσω από το Mini Fee® δημιουργούν personalised μοναδικά προϊόντα με βασική τους αρχή την ποιότητα… μόνο για εσένα και το μωρό σου!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Μη ξεχάσετε να ακολουθήσετε την σελίδα τους στο FACEBOOK

καθώς και στο Instagram Account τους για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καινούρια προϊόντα, νέα και διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ