Είσαι Ζυγός, Καρκίνος, Λέοντας ή Παρθένος;

Αν είσαι ένα από τα παραπάνω ζώδια σε αυτή την ανάρτηση θα μάθεις όσα θέλεις να γνωρίζεις για το ζώδιο σου αναλυτικά! Είσαι Ζυγός, Καρκίνος, Λέοντας ή Παρθένος; – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology(www.pandorastrology.com)


Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτώβρη

Κυβερνήτης πλανήτης Αφροδίτη

Στοιχείο Αέρας

Πολύτιμος λίθος:Ζαφείρι και Νεφρίτης

Λουλούδια:Μπλε λουλούδια, Τριαντάφυλλα

 

Ο Ζυγός, με σύμβολο τη ζυγαριά, είναι ζώδιο που εκτιμά την ισορροπία και το ειρηνικό περιβάλλον. Συχνά είναι αρκετά υποχωρητικοί ώστε να μην προκληθεί σύγκρουση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τους γυρίσει και το μάτι αν πιεστούν πολύ! Το πιο κοινό τους χαρακτηριστικό είναι πως είναι αναποφάσιστοι! Πολύ απλά, πηγαίνοντας για φαγητό, αφήστε σε έναν Ζυγό να αποφασίσει σε ποιο τραπέζι να κάτσετε και δείτε τι θα γίνει! Σαν γνήσια παιδιά της Αφροδίτης, τους αρέσει αν έχουν πολλά όμορφα πράγματα και αν είναι γυναίκες τότε θα εκπλαγείτε από τη μεγάλη τους συλλογή σε παπούτσια, ή κασκόλ ή γάντια ή οποιαδήποτε αξεσουάρ. Τους αρέσει πολύ η συντροφικότητα και έτσι δεν αντέχουν τη μοναξιά. Δεν τους αρέσουν οι δουλειές που απαιτούν κόπο αλλά θα τα καταφέρουν αν χρειαστεί. Είναι εξαιρετικοί στο να ακούνε τους φίλους τους και να τους συμβουλεύουν. Η υψηλή τους αισθητική τους κάνει να συγκλονίζονται όταν βλέπουν κάτι αντιαισθητικό!

 

Σχέσεις

Όπως είπαμε, οι Ζυγοί είναι άνθρωποι των σχέσεων γιατί τους αρέσει να μοιράζονται. Πρόκειται για ένα συντροφικό και ρομαντικό ζώδιο. Θα αφιερώσουν πολύ χρόνο στο να σχεδιάσουν τον γάμο τους ή στο να κάνουν κοινές δραστηριότητες με το ταίρι τους. Είναι φιλειρηνικοί αλλά κάποιες φορές θα ταράζουν τα νερά μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσουν πως το ταίρι τους, τους αγαπάει ακόμα. Έχουν ανάγκη από τρυφερότητα και να τους λένε πόσο τους αγαπούν. Να το έχετε αυτό κατά νου γιατί πολλές φορές η συμπεριφορά τους δεν θα ερμηνεύεται παρά μόνο από τη φράση “Κοίτα με! Δώσε μου λίγη αγάπη! Δείξε μου πόσο με αγαπάς!”.

 

Καριέρα

Αγαπούν την πολυτέλεια και την άνετη ζωή και για αυτό θέλουν να κάνουν κάτι που θα τους αποφέρει χρήματα. Μαζί με τους Λέοντες, αποτελούν τα δύο ζώδια που θέλουν πραγματικά να απολαμβάνουν τις ανέσεις της ζωής. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους είναι περισσότερο σημαντικές από ό,τι το εργασιακό περιβάλλον και δεν τα πάνε καλά με δεσποτικούς εργοδότες που βρίσκονται όλη την ώρα πάνω από τα κεφάλια τους. Είναι πολύ καλοί διπλωμάτες, πωλητές και γενικά έμποροι. Ο λόγος τους είναι γλυκός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελός τους στην εργασία.

 

Μάθημα

Οι Ζυγοί έχουν να μάθουν πως η ζωή, όταν φέρνει δυσκολίες, το κάνει για κάποιο λόγο. Δε χρειάζεται να αγχώνονται ή να τρέχουν μακριά από αυτές. Χρειάζεται να δουν ποιο είναι το μάθημα.

Σαν ζώδιο μας μαθαίνει πως τα όμορφα πράγματα είναι καλό να τα απολαμβάνουμε χωρίς καμία ενοχή και πως η ομορφιά στη ζωή κρύβεται στον πλουραλισμό και την ποικιλομορφία.


Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Κυβερνήτης πλανήτης Σελήνη

Στοιχείο Νερό

Πολύτιμος λίθος:Μαργαριτάρι

Λουλούδια:Γεράνι, Νούφαρο, Λευκό Τριαντάφυλλο.

 

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικά ευαίσθητοι (όπως άλλωστε όλα τα ζώδια του Νερού) και διαισθητικοί. Έχουν δυνατή μνήμη και προστατεύουν οτιδήποτε θεωρούν δικό τους ή οικογένειά τους. Αν και ευγενικοί και καλοσυνάτοι, αν νιώσουν απειλή μπορούν να ενεργοποιήσουν ένα τρομερό αμυντικό σύστημα! Έχουν αυξημένη φαντασία και όταν ακούνε τη διαίσθησή τους βαδίζουν σωστά.  Αν και ευαίσθητοι και ενίοτε σχεδόν γκρινιάρηδες, έχουν τρομερές αντοχές αν χρειαστεί. Ένα από τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί σαν ζώδιο είναι η συχνή εναλλαγή των συναισθημάτων του.

 

Σχέσεις

Σαν συναισθηματικό ζώδιο, οι Καρκίνοι είναι πολύ καλοί σύντροφοι καθώς δίνουν τον εαυτό τους στη σχέση. Είναι ικανοί για μακροχρόνιους δεσμούς και δεν τους αρέσουν οι συχνές αλλαγές συντρόφων εκτός αν συντρέχουν άλλοι λόγοι στον αστρολογικό χάρτη. Επειδή αγχώνονται εύκολα, χρειάζεται να προσέχουν μήπως ξεσπάνε στον σύντροφό τους προβάλλοντας προβλήματα που έχουν από αλλού. Αν έχετε σχέση με Καρκίνο, να ξέρετε ότι επικοινωνεί σχεδόν αποκλειστικά με το συναίσθημα συνεπώς μπορεί να πληγωθεί αν δείξετε και την παραμικρή έλλειψη ευαισθησίας. Συχνά ο ευαίσθητος Καρκίνος, έχει μάθει να κρύβει το συναίσθημα ή την ενόχλησή του γιατί αυτό ερμηνεύεται από τον σκληρό κόσμο που ζούμε σαν αδυναμία. Είναι άνθρωποι που θα φροντίσουν την οικογένειά τους και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Σε αντίθεση με τα άλλα δύο ζώδια του Νερού (Σκορπιοί και Ιχθύες) όταν πληγώνονται, περισσότερο στεναχωριούνται παρά γίνονται σκληροί.

 

Καριέρα

Οι Καρκίνοι είναι αποφασιστικοί και σε συνδυασμό με τη διαίσθηση, μπορούν να γίνουν καλοί επιχειρηματίες. Χρειάζονται σταθερότητα και ένα ελεγχόμενο περιβάλλον για να λειτουργήσουν καλύτερα. Τους αρέσει να φροντίζουν τους άλλους και έτσι γίνονται καλοί δάσκαλοι ή επαγγελματίες στον χώρο της υγείας. Δεδομένης της καλής τους σχέσεις με το παρελθόν, οτιδήποτε με κάποιο τρόπο θυμίζει παρελθόν τους ελκύει όπως η φωτογραφία, τα παλιά πράγματα, αντίκες κτλ. Λόγω του στοιχείου του Νερού, έχουν γόνιμη φαντασία και έτσι είναι καλοί στις τέχνες όπως η ζωγραφική αλλά και σε οποιοδήποτε επάγγελμα απαιτεί δημιουργικό νου και εικονοπλασία.

 

Μάθημα

Οι Καρκίνοι έχουν να μάθουν πως πρέπει να τιμάμε τα συναισθήματα αλλά από μόνα τους δεν είναι ικανά να μας δείξουν το δρόμο. Επίσης το να βγαίνουν από την “ασφαλή περιοχή” τους, είναι κάτι που θα τους οδηγήσει σε πιο ενδιαφέροντα μονοπάτια και θα βοηθήσει την προσωπικότητά τους να ανθίσει.

Από την άλλη μας μαθαίνουν να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας και να μην τα αποφεύγουμε. Μας διδάσκουν επίσης την αξία των στενών δεσμών με τους συνανθρώπους μας.


Λέοντας 23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Κυβερνήτης πλανήτης Ήλιος

Στοιχείο Φωτιά

Πολύτιμος λίθος:Ρουμπίνι

Λουλούδια:Κατιφές, Ηλίανθος

 

Οι Λέοντες, με κυβερνήτη τον Ήλιο, είναι αρχοντικοί και τους αρέσει να έχουν λόγο για τα πάντα. Είναι ζεστοί και γενναιόδωροι και θέλουν να βοηθούν τους γύρω τους. Σαν ζώδιο της Φωτιάς τους αρέσει να επεκτείνονται με πολλούς τρόπους και είναι ενθουσιώδεις. Δεν έχουν πάντα τη ζωηράδα των άλλων δύο εκπροσώπων της Φωτιάς (Κριοί και Τοξότες) αλλά είναι πιο “βαριοί”, σχεδόν σαν νωχελικά λιοντάρια! Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι θέλουν να φαίνονται δηλαδή με κάποιο τρόπο να τραβάνε τα βλέμματα των άλλων. Αν ο Κριός θέλει να κατακτήσει το θρόνο, ο Λέοντας θέλει να σιγουρευτεί πως όταν καθίσει, θα τον δουν άπαντες! Αγαπάνε τις ανέσεις και απεχθάνονται τα χαμηλής ποιότητας πράγματα.

 

Σχέσεις

Σαν γενναιόδωροι που είναι, στους Λέοντες τους αρέσει να προσφέρουν ευχαρίστηση αφού φυσικά τους προσφέρουν ευχαρίστηση και οι άλλοι. Τους αρέσει να κυριαρχούν και να έχουν τον έλεγχο, συνεπώς χρειάζεται προσοχή για το πως θα εκφραστεί αυτό γιατί μπορεί να καταλήξει σε τρομερή ζήλια. Τους διακρίνει ένας συναισθηματικός ιδεαλισμός και εξιδανικεύουν το ταίρι τους, συνεπώς μπορεί να πέσουν από τα σύννεφα όταν αυτό απομυθοποιείται. Τους αρέσει ο έρωτας και κατά κανόνα είναι καλοί σύντροφοι στο κρεβάτι με τάσεις κυριαρχίας και εδώ. Συχνά είναι απαιτητικοί και θέλουν να τους φροντίζουν και να τους κανακεύουν. Σαν βασιλιάδες δηλαδή… Είναι όμως κατά κανόνα πιστοί σύντροφοι και αν νιώσουν ότι είσαι ο άνθρωπός τους, θα είναι σταθερά δίπλα σου. Tip. Στους Λέοντες αρέσει να μεγαλοποιούν, (θα έλεγε κανείς να δραματοποιούν) τα πράγματα! Συνεπώς μην “πέφτετε” κατευθείαν στην παγίδα τους όταν κλαίγονται!

 

Καριέρα

Οι Λέοντες είναι πιο ευχαριστημένοι όταν μπορούν να χρησιμοποιούν τις δημιουργικές τους ικανότητες εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα πως οι άλλοι το βλέπουν αυτό, συνεπώς συχνά τους βρίσκει κανείς σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τον χώρο του θεάματος όπως στην υποκριτική, την παρουσίαση, τη φωτογραφία κτλ. Τους αρέσει να έχουν εξουσία συνεπώς οποιαδήποτε θέση με ευθύνες τους αρέσει. Έχουν καλές ικανότητες στο να οργανώνουν τους άλλους για αυτό τους βρίσκει κανείς συχνά και σε θέσεις σχετικά με τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

 

Μάθημα

Οι Λέοντες έχουν να μάθουν πως ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από αυτούς και πως καμιά φορά η ήττα μπορεί να τους διδάξει πολλά περισσότερα από ό,τι η νίκη.

Μας μαθαίνουν πως τη ζωή πρέπει να την απολαμβάνει κανείς, συνεπώς δεν πειράζει να έχουμε ή να απαιτούμε κάποιες ανέσεις. Σημασία επίσης έχει η καλή καρδιά για αυτό δε χρειάζεται να αναλύουμε πολύ τα πράγματα για να προβούμε σε κάποια ενέργεια.


Παρθένος 24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Κυβερνήτης πλανήτης Ερμής

Στοιχείο Γη

Πολύτιμος λίθος:Σαρδόνυχας

Λουλούδια:Καμπανούλα, Μυρτιά

 

Οι Παρθένοι είναι ένα ζώδιο της Γης και ως εκ τούτου πρακτικοί. Ο κυβερνήτης τους ο Ερμής, τους δίνει αναλυτική σκέψη και κριτικό νου. Έχουν αρκετή ενέργεια και βρίσκονται σε συνεχή κίνηση για αυτό και αυτή η ενέργεια πρέπει να διοχετεύεται σε κάτι δημιουργικό. Πολλές φορές μπορεί να κολλάνε στις λεπτομέρειες και αρκετοί από αυτούς είναι τελειομανείς. Είναι ομιλητικοί αλλά και συνεσταλμένοι αν νιώθουν έξω από τα νερά τους. Το χειρότερο ελάττωμά τους είναι η χωρίς όρια κριτική που μπορεί να ασκήσουν στους άλλους και η γκρίνια. Η Παρθένος είναι σε ένα κρίσιμο σημείο στην εξέλιξη του ζωδιακού εξού και το γεγονός πως πολλοί εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι αγχώδεις χωρίς να ξέρουν το γιατί.

 

Σχέσεις

Πολλές φορές οι Παρθένοι, μπορούν να ασκήσουν κριτική στον εαυτό τους και αυτό είναι επικίνδυνο για τις σχέσεις. Γίνονται εύκολα ανασφαλείς έτσι πολλές φορές εκπέμπουν ένα αίσθημα κατωτερότητας του τύπου “δεν είμαι αρκετά καλός” πράγμα που μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε επιπλοκές. Χρειάζεται να χαλαρώσουν και να εμπιστευτούν όταν βρίσκονται σε μια σχέση. Δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους αν και λόγω της συστολής τους, μπορεί να μην εκφράζουν πλήρως τα αισθήματα που υπάρχουν μέσα τους και έτσι ο άλλος να τους εκλαμβάνει ως ψυχρούς ή “λίγους” ενώ φυσικά δεν είναι. Αν καταφέρουν να διαχειριστούν το άγχος και τη γκρίνια τους, γίνονται ένας σύντροφος που μπορείς να βασιστείς πάνω του για να κάνει κάτι σταθερό. Μην ξεχνάτε ότι επικοινωνούν με το μυαλό για αυτό χρειάζεται να τους εξηγούνται τα πράγματα παρά να εννοούνται.

 

Καριέρα

Πρακτικοί και οργανωτικοί, οι Παρθένοι είναι ικανοί να αναλάβουν εκτελεστικά καθήκοντα. Συχνά όμως φοβούνται την ανάληψη ευθύνης. Είναι πολύ καλοί βοηθοί και η οξυδέρκειά τους, τους καθιστά ικανούς σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την κρίση όπως δημοσιογραφία, κριτική κινηματογράφου κτλ. Επίσης πολλοί από αυτούς γίνονται καλοί δάσκαλοι και γιατροί καθώς τους αρέσει να λειτουργούν σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Δεν έχουν υπερβολικές φιλοδοξίες και είναι πολύ καλοί στη σωστή αξιοποίηση των κερδών τους, δηλαδή στις επενδύσεις! Όλα αυτά φυσικά αρχετυπικά καθώς η σύνθεση του προσωπικού ωροσκοπίου είναι αυτή που δίνει την ολοκληρωμένη εικόνα.

 

Μάθημα

Οι Παρθένοι έχουν να μάθουν πως δεν πειράζει κι αν κάτι δεν πάει καλά! Είναι σημαντικό να αφηνόμαστε στη ροή και να απολαμβάνουμε τα πράγματα. Η ζωή δεν είναι μόνο καθήκοντα.

Σαν ζώδιο μας μαθαίνει τι σημαίνει διάκριση και σωστή αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ