Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019

Φθινοπωρινή Ισημερία με τον Ήλιο στον Ζυγό, στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 και με Νέα Σελήνη λίγες μέρες μετά(στις 28 Σεπτεμβρίου 2019). Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Φθινοπωρινή Ισημερία με τον Ήλιο στον Ζυγό, στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 και με Νέα Σελήνη λίγες μέρες μετά(στις 28 Σεπτεμβρίου 2019), ξεχνάμε το εγώ και περνάμε άμεσα στο εμείς .. μήπως και συνειδητοποιήσουμε τα δώρα της συντροφικότητας και τη χαρά του μοιράσματος..

Υστερόγραφο , η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε περιορίζει, πιστεύεις ότι δεν αγαπιέσαι .. σε περιορίζει..

Υστερόγραφο, η ΑΦροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία, επιτέλους ξεπερνάς το όχι του Κρόνου..θα νιώσεις την αγάπη..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό βοηθάει στο κάνετε μια αρχή στην προσωπική σας ζωή και να προχωρήσετε μια υπάρχουσα σχέση ή ακόμα και να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από δυσλειτουργικά μοτίβα συνύπαρξης. Νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά ζητήματα.   Κριός β’ δεκαημέρου, οι μέρες είναι αρκετά αντιφατικές μια που πιέζεστε να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα ωστόσο έχετε διεξόδους μέσα από από επαφές με συνεργάτες ή συναδέλφους. Ταξιδέψτε για να αλλάξετε παραστάσεις.  Κριός γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις και τάση να κολλάτε σε σκέψεις εμμονικές με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεστε και να μη μπορείτε να είστε αποδοτικοί σε δουλειά αλλά και αποδεκτοί από τον/την σύντροφο σας.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας ανοίξει νέους δρόμους γύρω από εργασιακά ζητήματα που καίνε και πιθανόν να ζήσετε εξελίξεις αρκεί βέβαια να ξεκαθαρίσετε μέσα σας το τι θέλετε να κάνετε να κάνετε και κυρίως να πετύχετε. Υιοθέτηση νέου τρόπου ζωής .  Ταύρος β’ δεκαημέρου, οι μέρες είναι αρκετά αντιφατικές ωστόσο πέρα από δυσάρεστα νέα που μπορεί να λάβετε γύρω από νομικά ζητήματα μπορεί να βρείτε λύσεις και να βγείτε από τα προβλήματα. Μην απογοητεύεστε. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, μέσα στον εργασιακό σας χώρο υπάρχει παρασκήνιο και πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με διπλωματικό τρόπο , αξιοποιώντας τις γνωριμίες σας αλλά και χωρίς ακόμα να παίρνετε θέση. Σταθείτε εκτός κουτσομπολιών.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ΗΝέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας δώσει χαρά και αισιοδοξία μια που ζείτε μια σχέση ιδανική, ή έχετε επανασυνδεθεί με το ταίρι σας και έτσι θα ονειροπολείτε και πιθανόν να μην έχετε διάθεση για δουλειά παρά μόνο για έρωτα. Ωστόσο, θα δεχτείτε προτάσεις για να προωθήσετε πιθανά επιχειρηματικά σας σχέδια.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, οι μέρες είναι αρκετά αντιφατικές, οικονομικά βλέπετε πως περνάτε ζόρια ή πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με άτομα που μοιράζεστε μέρος του εισοδήματος σας , ωστόσο θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια καθώς είναι κάτι παροδικό αυτό που περνάτε. Οι ελεύθεροι αναζητούν νέες γνωριμίες.    Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να μην μπερδεύετε τα οικονομικά σας με τα ερωτικά σας και αφήστε πίσω σας πιθανά παιχνίδια συναισθηματικής χειραγώγησης που δεν οδηγούν όμως πουθενά. Μη ακολουθείτε τις εμμονές σας .

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα βοηθήσει κυρίως θέματα ακινήτων, κληρονομικά ζητήματα και θα επαναπροσδιορίσετε σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας σας , κυρίως γιατί θα πρέπει να διαχωρίσετε τη θέση σας ή να βάλετε όρια. Πιθανή συγκατοίκηση η νέα σχέση.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, οι μέρες είναι αρκετά αντιφατικές , πιέζεστε για να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα , πιθανόν να έχετε απογοητευτεί από τη στάση αγαπημένων προσώπων, ωστόσο μπορείτε να βρείτε μια διέξοδο και να αντισταθείτε στην αρνητική ψυχολογία , ακολουθώντας ένα πιο εναλλακτικό τρόπο διαβίωσης που θα βοηθήσει και στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Πιθανόν φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, πιθανόν είστε αρκετά προσηλωμένοι στους στόχους σας , στις επιθυμίες σας και ίσως προκαλείτε με την πιθανή αδιαφορία που δείχνετε. Αντιστέκεστε σε συναισθηματικά παιχνίδια εξουσίας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

 Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι θετική για να αξιοποιήσετε σωστά τις γνωριμίες σας και να προχωρήσετε θέματα σπουδών αλλά και επαγγελματικής αποκατάστασης. Ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες, τακτοποιήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις και κάνετε συμφωνίες. Πιθανόν αναζήτηση αγοράς μεταφορικού μέσου.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  οι μέρες είναι αρκετά αντιφατικές καθώς πρέπει να ανταπεξέλθετε σε μια δυσκολη καθημερινότητα με αρκετές απαιτήσεις και εξαντλητικά ωράρια ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονηθείτε ερωτικά με σύντομες αλλά έντονες ερωτικές στιγμές. Εκμεταλλευτείτε τον έντονο ερωτισμό σας και φλερτάρετε με το περιβάλλον σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, έντονο παρασκήνιο που σας αποπροσανατολίζει από τους στόχους σας, ωστόσο μην χάνετε το δίκιο σας αντιδρώντας σπασμωδικά . Μείνετε ψύχραιμοι και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί αρκετά την τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων μια που πιθανόν να δεχτείτε πρόταση για εργασία που σας εξασφαλίζει ένα καλό εισόδημα αλλά και καλή κοινωνική θέση. Αυτοπεποίθηση , φλερτ, αλλά και τάση για καταναλωτικές αγορές. Παρθένε β’ δεκαημέρου, οι μέρες είναι αρκετά αντιφατικές μια που πιέζεστε από τον ερωτικό σας ταίρι, πιθανόν να έρθετε σε ρήξη και θα νιώσετε αρκετά μετέωροι. Ωστόσο, μπορείτε να καλύψετε τα κενά σας μέσα από οικογενειακές συγκεντρώσεις και επαφές με άτομα που αγαπάτε και σας στηρίζουν .   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έντονοι διαπληκτισμοί μπορεί να σας αναστατώσουν καθώς πρέπει να επιβάλλετε τα όρια σας και να βγείτε από αδιέξοδες προσωπικές καταστάσεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα που θα σας χρωματίσουν διαφορετικά την καθημερινότητα σας και ίσως διαπιστώσετε ότι αναζητάτε περισσότερο από ποτέ τη συντροφικότητα μέσα από τη σύναψη μιας νέας σχέσης. Θέλετε να ξεπεράσετε το παρελθόν.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, οι μέρες είναι αρκετά αντιφατικές καθώς πρέπει να αντιμετωπίσετε προβλήματα μέσα στο άμεσο κοντινό σας περιβάλλον, αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας , ωστόσο μπορείτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να χαλαρώσετε με άτομο που αγαπάτε . Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  παρασύρεστε από την αρνητικότητα του περιβάλλοντος και πιθανόν να δυσαρεστηθείτε από τη στάση των κοντινών σας προσώπων ωστόσο μπορείτε να διαχειριστείτε τις δυσκολίες που προκύπτουν εάν παραμείνετε ψύχραιμοι.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ισορροπία, θα είστε αρκετά ανεβασμένοι ψυχολογικά, και συγχρόνως μπορεί να σημαίνει ότι ξεκινάει μια ερωτική σχέση που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σας ωστόσο ίσως παραμένει κρυφή. Ενασχόληση με τη μεταφυσική ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Σκορπιός β δεκαημέρου, οι μέρες είναι αντιφατικές  καθώς αναγκάζεστε να αποδεχτείτε μια περίεργη ερωτική κατάσταση ωστόσο θέλετε να περάσετε όμορφα και δεν θα κολλήσετε στα ψιλά γράμματα. Αφήνεστε και θα σας παρασύρει το πάθος σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  έντονο παρασκήνιο κυρίως μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας, είτε με συγγενικά σας άτομα αντιμετωπίζετε προκλήσεις είτε γιατί νιώθετε ότι σας ζηλεύουν ή ανταγωνίζονται μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Κρατήστε απόσταση από τους ..εχθρούς σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανοίγει τον κοινωνικό σας κύκλο, πιθανόν να μπείτε σε μια νέα ομάδα και κινηθείτε δημιουργικά με ομοϊδεάτες και νιώθετε ότι βιώνετε μια έντονα δημιουργική περίοδο. Φιλίες, δημόσιες σχέσεις και έντονο φλερτ .  Οικονομικά είστε λίγο καλύτερα. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  οι μέρες είναι αντιφατικές, καθώς έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετά έξοδα και πιέζεστε να ανταποκριθείτε στις υπάρχουσες υποχρεώσεις ωστόσο ξεκινάει μια περίοδος όπου θα οργανωθείτε για να φέρετε σε πέρας παλαιότερα σχέδια και σκέψεις σας.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  προσοχή σε έξοδα που δεν πρέπει να γίνουν τώρα, καλύτερα να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και να οριοθετήσετε τις απαιτήσεις των γύρω σας.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί επαγγελματικά ξεκινήματα όπου θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποδείξετε την υπεροχή σας και κατά κάποιο τρόπο θα ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Δείτε με αισιοδοξία νέες προοπτικές απασχόλησης, ωστόσο μη θεωρείτε και τίποτα δεδομένο. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,   αντιφατικές οι μέρες μια που αντιμετωπίζετε αρκετές προκλήσεις με άτομα εξουσίας και πολλές φορές συνειδητοποιείτε ότι κινδυνεύετε να χάσετε τα δικαιώματα σας. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να χάνετε το κουράγιο σας, μπορείτε να ξεπεράσετε ότι φαινομενικά σας αποδυναμώνει. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, έντονο το παρασκήνιο γύρω σας, αποκαλύψεις ίσως γίνουν και ειπωθούν λόγια που δεν πρέπει να λάβετε υπόψη σας καθώς πιθανόν να πληρωθείτε ανεπανόρθωτα

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί ταξίδια, σπουδές και γενικά ζείτε μια αποδέσμευση από άτομα ή καταστάσεις που μέχρι πρότινος εμπόδιζαν την εξέλιξη σας και το σίγουρο είναι ότι έχετε βρει τρόπους να στοχεύετε ψηλά και να τα καταφέρνετε. Πιθανόν ταξίδι στο εξωτερικό.    Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αντιφατικές οι μέρες μια που αισθάνεστε υπερβολικό άγχος που πιθανόν να μην εξωτερικεύετε και έτσι κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από το περιβάλλον σας καθώς συμπεριφέρεστε κάπως αλλοπρόσαλλα. Ωστόσο μπορείτε να βγείτε από τα αδιέξοδα με νέους οραματισμούς και πιθανόν επαφές με άτομα που συμπαθείτε ιδιαίτερα.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, άγχος, κυκλοθυμία και ανάγκη για απομόνωση έχετε αυτές τις μέρες και πρέπει να βρείτε τρόπο να εκτονώσετε την αρνητική ενέργεια. Μακριά από συμβουλές φίλων.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανεβάζει την ψυχολογία σας αλλά και τη σεξουαλική σας λίμπιντο , πιθανόν να ζείτε μια έντονη ερωτική σχέση και θα συνειδητοποιήσετε ότι΄έχετε χάσει αρκετά τα όρια σας και κυρίως τον αυτοέλεγχο σας. Δείτε όμως και τα οικονομικά σας, μην ασχολήστε μόνο με το αίσθημα.. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, αντιφατικές οι μέρες , μια που αισθάνεστε ψυχολογικά πεσμένοι λόγω υποχρεώσεων που έχουν προκύψει κυρίως γύρω από οικονομικά θέματα αλλά μπορείτε να βγείτε από τα αδιέξοδα σας εάν ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και τα σχέδια σας. Δέχεστε προτάσεις που θα σας απαλλάξουν από τα κακώς κείμενα της υπάρχουσας κατάστασης σας.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, παραμείνετε καχύποπτοι και αρκετά επιφυλακτικοί με νέες γνωριμίες και αφήστε το χρόνο να δείξει το πραγματικό πρόσωπο των φίλων σας. Αποφύγετε όμως τους διαπληκτισμούς.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ