Μετά από 20 χρόνια, η γιορτή του ψωμιού στον Πειραιά!

Η γιορτή ψωμιού θα αναβιώσει στον Πειραιά έπειτα από 20 χρόνια, με  πρωτοβουλία του Σωματείου Αρτοποιών Πειραιώς και Νήσων. Μετά από 20 χρόνια, η γιορτή του ψωμιού στον Πειραιά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

«Θέλουμε να αναδείξουμε τον φούρνο της γειτονιάς» δήλωσε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Νίκου Παρασκευά & Κωνσταντίνας Πετούση, ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Τσουκαλάς, καλώντας γονείς και παιδιά να βρεθούν στην πλατεία Κανάρη (Πασαλιμάνι), όπου θα στηθεί ένα υπαίθριο αρτοποιείο, ώστε να θυμηθούν οι μεγάλοι και να μάθουν οι μικροί, την διαδικασία παραγωγής.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου, όπου από τις 5 το απόγευμα θα διατίθενται αρτοποιήματα στο κοινό, με τη συνοδεία χορευτικών συγκροτημάτων.

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις 7 το απόγευμα, ενώ η Δευτέρα και η Τρίτη (οπότε και ολοκληρώνεται η εκδήλωση) είναι αφιερωμένες με διάφορες δράσεις στα παιδιά.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ