Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Οκτωβρίου 2019

Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει τα σημάδια της στον ψυχισμό σου, σε προετοιμάζει για πόλεμο και διεκδικείς αυτό που θέλεις χωρίς συμβιβασμούς. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Οκτωβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει τα σημάδια της στον ψυχισμό σου, σε προετοιμάζει για πόλεμο και διεκδικείς αυτό που θέλεις χωρίς συμβιβασμούς,, φεύγει η κλάψα, η ηττοπάθεια!

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό μιλάει για κεραυνοβόλο έρωτα, μυστικό, παθιάρη που σε παιδεύει .. μια θέλει μια όχι..

Υστερόγραφο , Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα , μιλάς με την ψυχή σου , ξέρεις πως να δίνεσαι ..παραδίνεσαι σε εμμονές και τρώγεσαι..

Υστερόγραφο Κρόνος σε εξάγωνο με Ερμή , οι δουλειες σου πάνε καλά, τουλάχιστον εκεί νιώθεις ασφαλής.. πιο σίγουρος ..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, προσοχή σε εκτακτα έξοδα, καθώς πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να μην ανοιχτείτε . Περνάτε κρίσεις ανασφάλειας, αλλά και δοκιμάζεστε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Πείτε ναι σε νέες εμπειρίες.   Κριός β’ δεκαημέρου,  μπορείτε να προχωρήσετε οικονομικές συμφωνίες και να βγείτε γενικά κερδισμένοι από τις επιλογές σας. Μυστικές ερωτικές -ρομαντικές συναντήσεις θα σας ανανεώσουν. Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας αφήνει τα σημάδια της και ζητάει ανανέωση (επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τέλη β΄δεκαημέρου).  Κριός γ’ δεκαημέρου,  Δείτε με προσοχή τα νέα σας δεδομένα, σίγουρα η Πανσέληνος λειτούργησε αφαιρετικά, ωστόσο ευνοείστε για να προχωρήσετε επαγγελματικά ζητήματα ή θέματα δέσμευσης.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, μια που είναι εύκολο τώρα να διαταραχθούν οι σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους και φαίνεται πως δεν σας αντιμετωπίζουν, όπως θα θέλατε. Ωστόσο, κάντε αλλαγές, προσπαθήστε να βρεθείτε με νέα άτομα και να ξεκινήσετε κάτι διαφορετικό .   Ταύρος β’ δεκαημέρου,  κινήστε γη και ουρανό για να λάβετε αυτά που θέλετε  και που εδώ και καιρό προσπαθείτε να κερδίσετε, κυρίως γύρω από θέματα σπουδών και επαγγελματικής αποκατάστασης. Ο έρωτας αυτές τις μέρες είναι ρομαντικός, αισθησιακός και σας ταιριάζει . Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει τα σημάδια της και ζητά λύτρωση(επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τέλη β΄δεκαημέρου).   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   Σίγουρα η Πανσέληνος λειτούργησε αφαιρετικά και για αυτό πρέπει να βρείτε νέους τρόπους ενδυναμώσης του ψυχολογικού σας κόσμου. Νέες προοπτικές και θετικές εξελίξεις, εάν πείτε ναι σε κάτι διαφορετικό.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, εύκολα αλλάζει ο τρόπος σκέψης, έρχεστε αντιμέτωποι με άτομα, καταστάσεις που πρέπει τώρα να διαχειριστείτε με διαφορετικό τρόπο και αυτή η διαδικασία σας οδηγεί σε νέα μονοπάτια, όπου πρέπει να παρουσιάσετε τα ταλέντα ΄και τις ικανότητες σας και να προσεγγίσετε ένα δικό σας κοινό.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, μπερδεμένα συναισθήματα, αλλά οικονομικά νιώθετε πως έχετε ανοιχτεί, καθώς βλέπετε ότι η αισιοδοξία σας έχει οδηγήσει σε σπατάλες αλλά και υπερβολές. Ωστόσο είναι ένα διάστημα που ενδείκνυται για ερωτικές απολαύσεις. Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει τα σημάδια της μέσα στον φιλικό σας κύκλο (επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τέλη β΄δεκαημέρου) Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Κριό λειτούργησε αφαιρετικά και ανοίγει τώρα ένας νέος κύκλος κοινωνικοποίησης, θα δείτε ότι αλλάζουν πια τα ενδιαφέροντα σας και αρχίζετε μια νέα δραστηριότητα που θα σας ενώσει με άτομα κοινής ιδιοσυγκρασίας και ενδιαφερόντων.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, εύκολα τώρα οι φιλίες αλλάζουν μορφή, και ίσως γίνονται πιο ερωτικές και τελικά αυτό αρέσει και συνειδητοποιείτε ότι το ταίρι σας μπορεί να βρίσκεται κοντά σας , απλά δεν το είχατε προσέξει και αφήνεστε, χαλαρώνετε σε κάτι τελείως διαφορετικό αλλά οικείο. Ρισκάρετε στον έρωτα αλλά όχι στο χρήμα.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  ανοίγονται νέοι ορίζοντες και σε προσωπικά ζητήματα, σταθεροποιούνται σχέσεις και βγαίνετε εύκολα από αδιέξοδα. Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει τα σημάδια της στην κοινωνική σας εικόνα, προσφέρεται αυτό το διάστημα για να γίνουν επισημοποιήσεις και να ζήσετε θετικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή (επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τέλη β΄δεκαημέρου).  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Κριό λειτούργησε αφαιρετικά, φεύγουν βαρίδια από την πλάτη σας και αγαπάτε τον νέο σας εαυτό, γνωρίζετε πως να προωθήσετε την εικόνα σας αλλά και τη δουλειά σας. Πρόσωπα εξουσίας στηρίζουν τη νέα σας κατάσταση.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, σκαμπανεβάσματα και μια συνεχή αναστάτωση βιώνετε αυτές τις μέρες, είτε γιατί δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις καθώς αλλάζουν, μεταβάλλονται συνεχώς τα δεδομένα σας και εσείς ζορίζεστε στις αλλαγές. Απιστία και ερωτικά μυστικά που θα αποκαλυφθούν σας κάνουν να χάνετε την εμπιστοσύνη σας  Λέοντα β’ δεκαημέρου, καλύτερα τα ζητήματα στον εργασιακό σας χώρο, δίνονται λύσεις σε αδιέξοδα και φαίνεται πως κάνετε βήματα για να στρώσετε μια δουλειά και να βγείτε από την αβεβαιότητα που νιώθατε. Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει τα σημάδια της και μπορείτε να απελευθερωθείτε από καταστάσεις, δεσμά που σας μπλόκαραν και δεν μπορούσατε να προχωρήσετε σε αναγκαίες αλλαγές( επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι τέλος β΄δεκαημέρου) Έρωτας από απόσταση. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Κριό λειτούργησε αφαιρετικά και κάνετε νέες γνωριμίες, καινούργιες επαφές με άτομα που έχουν να σας πούνε κάτι διαφορετικό και η συμμετοχή σας σε μια νέα επαγγελαμτική κατάσταση θα σας δικαιώσει. Ερωτικές περιπτύξεις με άτομο αντισυμβατικό.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  εν αναμονή εξελίξεων βρίσκεστε, περνάτε μια περίοδο εύκολης προσαρμογής σε μια νέα κατάσταση , ίσως ξεκινάτε νέες σπουδές ή θέλετε να κάνετε κάτι καινόυργιο σχετικά με τα επαγγελματικά σας και πρέπει να δείξετε τον απαιτούμενο ενθουσιασμό. Ερωτικές προκλήσεις αναθερμάνουν τη σχέση σας.  Παρθένε β’ δεκαημέρου,  καλύτερες οι προοπτικές για ερωτικά ζητήματα υπάρχει μια ασφάλεια που νιώθετε και αντιμετωπίζετε την ερωτική σας ζωή πιο σοβαρά και πιθανόν είστε προσγειωμένοι αλλά χωρίς να χάνετε τον ρομαντισμό σας Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει τα σημάδια της και σας θέλει πιο ερωτικούς και σεξουαλικά απελευθερωμένους(επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι τέλος β δεκαημέρου).  Πειραματιστείτε με τις επιθυμίες σας.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό λειτούργησε αφαιρετικά και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από φόβους , ανασφάλειες γύρω από την ερωτική σας ζωή, θέλετε να δοκιμάσετε κάτι ανατρεπτικό και συνάμα συγκλονιστικό. Αρχίστε να το ζείτε.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα κυρίως γιατί θέλετε να εκτονώσετε τα συναισθήματά σας με κάποιο τρόπο και έχετε βέβαια και τη δυνατότητα να ξοδέψετε αυτό το διάστημα. Προσοχή μόνο, πείτε όχι στην παρόρμηση της στιγμής χωρίς όμως να στερείστε το δικαίωμα της ψυχαγωγίας. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  καλό το κλιμα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, δέχεστε προτάσεις που θα σας ευνοήσουν οικονομικά αλλά και βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συνεργάτες-συναδέλφους σας Προσοχή σε ειδύλλια που ανθίζουν στον εργασιακό χώρο. Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει τα σημάδια της στην προσωπική σας ζωή, είτε γιατί αποχαιρετάτε μια σχέση είτε γιατί αλλάζετε τη στάση σας μέσα στην υπάρχουσα  σχέση σας (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι τέλος β δεκαημέρου)..  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό λειτούργησε αφαιρετικά και έτσι μπορείτε να στοχεύσετε σε μια νέα κατάσταση ή σε ένα νέο πρόσωπο και να αφήσετε -εγκαταλείψετε ένα δυσλειτουργικό παρελθόν.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ακολουθείτε νέους τρόπους διαχείρισης των προσωπικών σας ζητημάτων και πιθανόν να μπείτε σε νέες σχέσεις που μπορεί να μην φέρουν ασφάλεια ωστόσο θα νιώθετε πιο ζωντανοί και γεμάτοι αισιοδοξία. Προσοχή μόνο μη τινάξετε στον αέρα σταθερές σχέσεις .   Σκορπιός β δεκαημέρου,  ευνοείστε σε συμφωνίες και συναλλαγές μέσα από το διαδίκτυο και γενικά διανύετε μια περίοδο ασφάλειας και σιγουριάς.  Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει τα σημάδια της μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν ξεκινάτε κατι καινούργιο που οδηγεί σε δημιουργικά αποτελέσματα.(επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι τέλος β δεκαημέρου). Αλλαγή σε συνήθειες διαβίωσης, διατροφής και βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Ερωτικά διανύετε μια φανταστική περίοδο.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Κριό λειτούργησε αφαιρετικά και αυτό σας απελευθερώνει εν μέρει από τοξικές συνήθειες και ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον εργασίας ωστόσο σας προβληματίζει γιατί πρέπει να σκεφτείτε το μέλλον σας χωρίς να σας πιάνουν οι ανασφάλειες. Καλύτερες οι προοπτικές για αναζήτηση μιας νέας θέσης εργασίας. Αισθηματικά πήγαινε-έλα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αλλαγές μέσα στον εργασιακό σας χώρο αναμένονται, πιθανόν αντιλαμβάνεστε ότι δεν σας κατανοούν ή δεν υπάρχει η στήριξη που θα θέλατε, όμως μην επηρεάζεστε από τη στάση και το παρασκήνιο, πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μη προκαλείτε εντάσεις. Συναισθηματικά είστε προβληματισμένοι και ζείτε ερωτικές προκλήσεις που θα θέλατε να αποφύγετε. Κρυφές σχέσεις. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  ευνοείστε οικονομικά αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το μέλλον και εάν ασχολείστε με ελεύθερο επάγγελμα θα δείτε ότι θα ζήσετε θετικές εξελίξεις . Η Πανσέληνος  στον Κριό αφήνει τα σημάδια της στην ερωτική σας ζωή και πιθανόν να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα σας ανανεώσει και ενθαρρύνει να πετάξετε ταμπού και πιθανά κωλύμματα (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι τέλος β δεκαημέρου). Τοξότης γ’ δεκαημέρου,   Η Πανσέληνος στον Κριό λειτούργησε αφαιρετικά και είστε σαφώς πιο ανάλαφροι αλλά και σίγουροι για το τι ζητάτε από τον ερωτικό σας σύντροφο μια που έχετε βάλει τα όρια σας και αναμένετε αντιδράσεις. Οικονομικές δυνατές συμμαχίες.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον αλλά χαρακτηρίζεται περισσότερο από αστάθεια και βέβαια αυτό από τη μια είναι αναζωογονητικό γιατί ζείτε καταστάσεις που είχατε καιρό να ζήσετε και θα ανανεωθείτε. Αλλαγές στον φιλικό σας κύκλο αναμένονται καθώς και η ερωτική σας ζωή θα καθορίσει αρκετά τις επιλογές σας.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,   καλές οι μέρες για να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, να προχωρήσετε σε εποικοδομητικές συζητήσεις και γενικά να ευνοείστε σε προτάσεις που σας γίνονται από άτομα της καθημερινότητας σας. Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει τα σημάδια της μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, παίρνετε απόσταση από ορισμένες καταστάσεις που σας φθείρουν και προχωράτε σε ριζικές αλλαγές σχετικά με την προσωπική σας ζωή (επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι τέλος β δεκαημέρου) Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό λειτούργησε αφαιρετικά και μπορείτε να απαλλαγείτε από βάρη και οτιδήποτε σας φθείρει ψυχολογικά, βέβαια τίποτα δεν γίνεται αναίμακτα , ωστόσο έχετε καταφέρει να βάλετε τα όρια σας. Ερωτικά είστε σαφώς πιο δυναμικοί και απαιτητικοί με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, επαγγελματικές ανατροπές σας φέρνουν αντιμέτωπους με κρυφούς φόβους και πιθανόν ανασφάλειες ωστόσο μπορείτε να ξεκολλήσετε από τον αρνητισμό που κυρίως προέρχεται από το περιβάλλον σας και να κάνετε κάτι ανατρεπτικό που θα σας αναζωογονήσει. Αλλαγές και στον οικογενειακό χώρο.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  καλύτερη ψυχολογία, νιώθετε πως έχετε ξεπεράσει αρκετές δυσκολίες και είστε έτοιμοι να κάνετε και το επόμενο βήμα γύρω από μια υπάρχουσα προσωπική κατάσταση και να προχωρήσετε πέρα από τους προβληματισμούς σας , νικώντας ανασφάλειες Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει τα σημάδια της  στην καθημερινότητα σας. αλλάζει ο τρόπος μετακίνησης σας, εργασίας και πιθανόν ξεκινάτε κάτι καινούργιο μέσα απο διαδίκτυο Έρωτας από απόσταση.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στον Κριό λειτούργησε αφαιρετικά, μπορείτε να ξεφύγετε από αρνητικές σκέψεις και άτομα που σας μπλοκάρουν. Νέες συνεργασίες, επαφές και πιθανόν σπουδές επιμόρφωσης.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  αλλαγές προς το καλύτερο βιώνετε, σχετικά με τα επαγγελματικά σας σχέδια, έχετε κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία για να βιώσετε τώρα θετικές εξελίξεις γύρω από μια νέα συνεργασία και δεν σας φοβίζουν οι αναμενόμενες αλλαγές. Έρωτας σας χτυπά τη πόρτα.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  καλύτερες οι μέρες εάν δραστηριοποιείστε δυναμικά σε μια ομάδα και υποστήριζετε ένα κοινό στόχο και μπορείτε να ποντάρετε σε δημόσιες σχέσεις και σε άτομα του φιλικού σας κύκλου. Η Πανσέληνος στον Κριό αφήνει τα σημάδια της γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα, ωστόσο μπόρείτε να διαχειριστείτε τυχόν απώλειες. Ευνοείστε από το ταίρι σας.  . Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  δυναμική η παρουσία σας σε ότι και εάν ασχολείστε αυτό το διάστημα, κάνετε τη διαφορά με το έργο σας και φαίνεται να ευνοείστε και από πρόσωπα εξουσίας που σας πλησιάζουν με θετική διάθεση. Η Πανσέληνος στον Κριό λειτούργησε αφαιρετικά στο πορτοφόλι σας, ωστόσο τώρα μπορεί να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας. Έρωτας ανθίζει μέσα στον φιλικό σας κύκλο

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ