Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 έως 27 Οκτωβρίου 2019

Ο Ήλιος στον Σκορπιό μεταμορφώνει την ύπαρξη σου, οδηγείσαι σε απάτητα μονοπάτια, γνωρίζεσαι με τον κακό σου εαυτό και όμως επιζείς, κάνεις την υπέρβαση, ψυχολογικά αναγεννιέσαι! Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 έως 27 Οκτωβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο , Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα.. παραμύθι ζεις και σου αρέσει.. έρωτας ρομαντικός και καμιά φορά ίσως πλατωνικός.. χωρίς σαρκική επαφή.. περιμένεις ..να γευτείς την αγάπη.. υποσχέσεις..

Υστερόγραφο, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο .. σκληρές στιγμές και επαφή με την πραγματικότητα με αρκετές δυσκολίες που κόβουν τη φόρα..πρόσεχε ..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό σας κάνει πιο μυστικοπαθή σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και βέβαια αντιλαμβάνεστε με μεγαλύτερη ευκολία ότι έχετε πέσει ίσως θύματα της καλής της καρδιάς και σας εκμεταλλεύονται, με την άδεια σας. Σεξουαλικά είστε ανεβασμένοι.    Κριός β’ δεκαημέρου,  θετικά κινείστε αυτό το διάστημα, καθώς έχετε ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε καταστάσεις που αφορούν το επάγγελμα σας , τη σχέση σας με πρόσωπα εξουσίας αλλά και το χρήμα. διάθεση για Ονειροπόληση. .  Κριός γ’ δεκαημέρου, δύσκολο το διάστημα, αυτές τις μέρες επηρεάζεστε αρνητικά, έχετε πολλά νεύρα και παρά την προσπάθεια του Δία να σας βοηθήσει ψυχολογικά, θα είστε αρκετά πεσμένοι και κουρασμένοι. Προσοχή σε ξεσπάσματα και πιθανές ρήξεις με πρόσωπα εξουσίας. Τάση χειραγώγησης.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό σας κάνει πιο ερωτικούς, σαφώς και θέλετε να προχωρήσετε προσωπικές καταστάσεις και ίσως να μπείτε πιο συνειδητοποιημένα σε μια σχέση ζωής ή ακόμα και να φύγετε από μια κατάσταση γιατί δεν σας εκφράζει πλέον.. Λαμβάνετε αποφάσεις. Ταύρος β’ δεκαημέρου, θετικά κινείστε αυτό το διάστημα, είστε αρκετά ευχαριστημένοι από την έκβαση προσωπικών καταστάσεων και θέλετε να ακούσετε, ακολουθήσετε τα συναισθήματα σας και να μπείτε σε μια κατάσταση ίσως κάπως ονειρική και χωρίς να ξέρετε που θα οδηγήσει..Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   δύσκολο το διάστημα, αυτές τις μέρες επηρεάζεστε αρνητικά και δεν έχετε διάθεση να δουλέψετε, να συνεργαστείτε με τους άλλους και γενικά είστε σχετικά αδρανείς και αμέτοχοι σε ότι συμβαίνει , καθώς έχετε χάσει την αισιοδοξία σας. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό βελτιώνει την καθημερινότητα σας,  ίσως συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα ωραία της ζωής και να αφήσετε πίσω σας ότι σας έχει κάνει να πονέσετε. Δώστε προτεραιότητα σε δημιουργικές ενασχολήσεις και εργαστείτε με περισσότερο πάθος. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, θετικά κινείστε αυτό το διάστημα, συνειδητοποιείτε ότι έχετε κλείσει «οριστικά» με το παρελθόν και θα προσπαθήσετε να επενδύσετε σε κάτι καινούργιο χωρίς να στεναχωριέστε για τις πιθανές απώλειες. Οικονομική ενίσχυση. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, δύσκολο αυτό το διάστημα, επηρεάζεστε κυρίως από την κακή διάθεση των άλλων και κυρίως θα πιεστείτε στην ερωτική σας ζωή καθώς δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με το ..ταίρι σας αλλά και με τα συναισθήματα σας. Νιώθετε ότι σας έχουν απορρίψει.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό σας κάνει πιο ερωτικούς, θέλετε να δώσετε όλη την προσοχή σας στο άτομο που σας έχει κλέψει την καρδιά και θα είστε αφοσιωμένοι στις ανάγκες και αρκετά εθισμένοι σε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Πιθανόν σχέση με νεώτερο άτομο .   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, θετικά κινείστε αυτό το διάστημα, μια που τώρα ζείτε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, πιθανόν μια επισημοποίηση η δέσμευση και νιώθετε πως έχει στρώσει αρκετά η ζωή σας  και πολλά από τα όνειρα σας έχουν γίνει πραγματικότητα. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, δύσκολο αυτό το διάστημα , γιατί τίποτα δεν μπορεί να είναι όπως φαίνεται και αρχικά ίσως έχετε ωραίες στιγμές, ωστόσο θα ζήσετε αρκετές εντάσεις και ίσως συγκρουστείτε με το περιβάλλον σας και θα αναγκαστείτε να συγκρατήσετε τη χαρά σας και να συμβιβαστείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φωτίζει βαθύτερα συναισθήματα, ίσως κρυμμένες επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια και θα ακολουθήσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα θέλω σας ακόμη και εάν πρέπει να θυσιάσετε την ασφάλεια σας. Θέματα ακινήτων προκύπτουν.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, θετικά κινείστε αυτό το διάστημα, έχετε βάλει το νερό στο αυλάκι, καταφέρατε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και γενικά θα είστε ευχαριστημένοι από την έκβαση προσωπικών αλλά και οικονομικών θεμάτων. Γενικά περνάτε φάση ηρεμίας.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δύσκολο αυτό το διάστημα, παρα τις ευνοικές εξέλιξεις που ζείτε στην ερωτική σας ζωή και θα πρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας και να αντιμετωπίσετε με διπλωματία προκλήσεις που προκύπτουν μέσα από το συναδελφικό σας περιβάλλον. Ατονία κούραση προς το τέλος της εβδομάδας.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό σας κάνει πιο εσωστρεφείς, ασχολείστε περισσότερο με τα συναισθήματα σας και ίσως γίνετε και πιο καχύποπτοι απέναντι στους άλλους με αποτέλεσμα να φέρεστε κάπως παράξενα. Ερωτικά έχετε ευκαιρίες που πρέπει όμως να δείτε και να εκμεταλλευτείτε. Παρθένε β’ δεκαημέρου, θετικά κινείστε αυτό το διάστημα, πιθανόν να ζείτε το αίσιο τέλος μιας προσωπικής σας κατάστασης και νιώθετε πιο σίγουροι και όμορφα με το ταίρι σας. Εξιδανικεύσεις και έντονη ονειροπόληση. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, δύσκολο αυτό το διάστημα, παρά που η ερωτική σας ζωή είναι στα καλύτερα της, πιέζεστε από την καθημερινότητα και από έξοδα που αντιμετωπίζετε και πρέπει να ανταπεξέλθετε σε αυξημένες υποχρεώσεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό, δίνει ώθηση στην πρακτική πλευρά της ζωής σας, ζείτε ένα διάστημα όπου το χρήμα και η δημιουργία νέων τρόπων αύξησης εισοδήματος αποτελούν βασική προτεραιότητα και θα βιώσετε εξελίξεις που θα σας ξεμπλοκάρουν. Ερωτικά είστε διαθέσιμοι για νέες γνωριμίες.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  θετικά κινείστε αυτό το διάστημα μια που νιώθετε πως εύκολα μπορείτε να αποκτήσετε αυτό που θέλετε και ζείτε όμορφες στιγμές που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Αναζήτηση νέας απασχόλησης που ταιριάζει, κουμπώνει με την ιδιοσυγκρασία σας.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, δύσκολο αυτό το διάστημα, παρά το γεγονός ότι η οικογενειακή σας ζωή έχει βελτιωθεί , ακόμα υπάρχουν συγκρούσεις και θα ζήσετε έντονες αντιπαραθέσεις με τα άτομα της οικογενείας σας. Πιθανές ρήξεις και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας , φέρνει τα γενέθλια σας και έτσι είναι μια στιγμή γενικής ανασκόπησης της χρονιάς που πέρασε αλλά και μπορείτε τώρα να υιοθετήσετε ένα νέο πρόγραμμα που μπορεί να σας οδηγήσει στην πραγμάτωση των στόχων σας. Συναισθηματικές προκλήσεις συνεχίζονται.  Σκορπιός β δεκαημέρου,  θετικά κινείστε αυτό το διάστημα, ζείτε έναν έρωτα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, ωστόσο μην εξιδανικεύετε τις καταστάσεις. Οτι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός..  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, δύσκολο το διάστημα, παρά την βελτίωση που βιώνετε μέσα στην καθημερινότητα σας, έχετε καταφέρει να οργανώσετε καλά τη ζωή σας και συνομιλείτε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην πραγμάτωση των στόχων σας, Ωστόσο μέσα σας νιώθετε μια έλλειψη, ένα κενό, βιώνετε μια απογοήτευση , ίσως και ερωτικής φύσεως;

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φωτίζει κρυφές επιθυμίες, έντονα θέλω και γενικά θα σας πιάσει μια μανία να ξεψαχνίσετε τον εαυτό σας και ίσως θα πετάξετε ότιδήποτε δυσλειτουργικό για να μπορέσετε να αποτοξινωθείτε από κακές συνήθειες και ..εθισμούς του παρελθόντος. Μυστικές σχέσεις .  Τοξότη β’ δεκαημέρου, θετικά κινείστε αυτό το διάστημα, ίσως έχετε καταφέρει να επανασυνδεθείτε με το περιβάλλον σας και κυρίως με οικεία πρόσωπα και νιώθετε ηρεμία και γαλήνη. Ισορροπία μέσα από οικογενειακές σχέσεις. Έντονη τάση για ονειροπόληση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, δύσκολο το διάστημα, παρά που βιώνετε αυξημένη εισροή χρημάτων, είστε ακόμα αγχωμένοι και προβληματισμένοι για υπαρξιακά κυρίως θέματα αλλα και για τυχόν λάθος επιλογές σας. Προβληματισμοί και έντονη τάση για απομόνωση. Έξοδα προκύπτουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό σας κάνει πιο κοινωνικούς, εξωστρεφείς και θα μπορέσετε να επανασυνδεθείτε με τον φιλικό σας κύκλο βάζοντας στην άκρη τυχόν παρεξηγήσεις και κακές στιγμές του παρελθόντονς. Έντονη κοινωνικοποίηση αλλά και ανάγκη για πιο ουσιαστικές επαφές.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, θετικά κινείστε αυτό το διάστημα , έχετε καταφέρει να προχωρήσετε σχέδια, συμφωνίες αλλά και δραστηριοποιείστε με επιτυχία μέσα από το διαδίκτυο ή εάν τυγχάνει και σπουδάζετε. Μια φιλία τείνει να γίνει σχέση ζωής.    Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, δύσκολο το διάστημα και παρά μερικές καλές στιγμές που περνάτε με το ταίρι σας, ζείτε παρέα με το άγχος αλλά και την ανασφάλεια. Σας φταίνε οι επαγγελματικές σας επιλογές και πρέπει να αναθεωρήσετε.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φωτίζει νέους δρόμους , πιο εσωτερικούς και θα σας βγάλει από αδιέξοδα αρκεί να δείξετε σιγουριά και να μη τα βάζετε με την τύχη σας όταν κάτι πάει να στραβώσει. Σχέσεις με πρόσωπα κύρους οδηγούν σε λύσεις .  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,   θετικά κινείστε αυτό το διάστημα, περνάτε μέρες ψυχικής ικανοποίησης και πιθανόν έχετε ξαναβρεί την πίστη σας για τα καλύτερα που πιστεύετε ότι θα έρθουν σίγουρα. Ευχάριστες στιγμές με άτομο που σας ενδιαφέρει προσωπικά. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, δύσκολο το διάστημα και παρά την προσπάθεια σας να βλέπετε τις δυσκολίες σαν ευκαιρίες για να γίνετε καλύτεροι θα νιώθετε πως η ζωή σας παίζει παιχνίδι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Παροδική μελαγχολία.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό σας κάνει πιο ερωτικούς και ανοιχτούς σε κάθε ενδεχόμενο, θέλετε να τολμήσετε ότι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα αλλά βέβαια αποφεύγετε να φανερώσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες. Έντονη ανάγκη για μια νέα σχέση.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου, θετικά κινείστε αυτό το διάστημα, ζείτε σε ροζ συννεφάκι και τίποτα δεν μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση. Έντονη εξιδανίκευση και ονειροπόληση. Πλατωνικός έρωτας.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, δύσκολο το διάστημα ,παρά το ότι έχετε μεγάλη ζήτηση, δηλαδή έχετε καταφέρει να μπείτε σε ένα φιλικό κύκλο που σας στηρίζει και βελτιώθηκαν αρκετά οι δημόσιες σχέσεις σας. Μέσα σας συνεχίζεται να νιώθετε ανασφάλεια και μερικές φορές μελαγχολία.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ