Προσφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Dixan και My market στηρίζουν έμπρακτα την Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π). Προσφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Έχετε σκεφτεί πόσα ρούχα βρίσκονται στις ντουλάπες σας χωρίς να χρησιμοποιούνται και θα μπορούσαν να δώσουν χαρά ή να φανούν χρήσιμα σε άλλους συνανθρώπους μας; Το Dixan σε συνεργασία με τα Mymarket σας προσκαλούν να προσφέρετε τα ρούχα που δε χρειάζεστε και είναι σε καλή κατάσταση σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη!Συγκεκριμένα, από τις 21 Οκτωβρίου έως και τις 12 Νοεμβρίου έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε τα ρούχα σας σε ένα από τα τρία επιλεγμένα καταστήματα My market (Βριλήσσια,Κηφισιά, Νέα Σμύρνη) στον ειδικό χώρο αποθήκευσης που θα βρείτε από το Dixan. Το Dixan θα φροντίσει για την καθαριότητα και την περιποίηση των ρούχων που θα συγκεντρωθούν και θα τα προσφέρει στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π), για τη διανομή τους σε πολύτεκνες οικογένειες.

Με πίστη στο επικοινωνιακό του μήνυμα «Δες τη Ζωή Καθαρά», το Dixan με τα Mymarket υποστηρίζουν την Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π) και ευαισθητοποιούν το κοινό με βασικό στόχο την προσφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ηθική και υλική υποστήριξη. Συγκεκριμένα, μέσα από αυτή την ενέργεια εταιρικής υπευθυνότητας αναμένεται να επωφεληθούν πολύτεκνες οικογένειες με ανήλικα παιδιά ή παιδιά που σπουδάζουν και οι οποίες στερούνται βασικά υλικά αγαθά όπως είναι ακόμη και τα ρούχα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ