Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 έως 31 Νοεμβρίου 2019

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θέλει να ανάψει το πράσινο φως σε ότι σε απελευθερώνει, σε τονώνει και άρχισε να σκέφτεσαι θετικά. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 έως 31 Νοεμβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Η ΑΦροδίτη στον Αιγόκερω θα ενισχύσει την κοινωνική σου θέση , θα αποκτήσεις image και αντζέντα.

Υστερόγραφο η ΑΦροδίτη σε τρίγωνο με ουρανό .. απλά η πραγματικότητα θυμίζει φαντασία

Υστερόγραφο Ποσειδώνας σε ορθή φορά , ζεις το όνειρο .

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει νέα ξεκινήματα σε θέματα σπουδών, επαγγελματικής αποκατάστασης αλλά και επαφών με το εξωτερικό. Νέες προοπτικές ανοίγονται όπου και μπορείτε να βρείτε διεξόδους σε καίρια προβλήματα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί κάθε φιλόδοξο σχέδιο σας.    Κριός β’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις σε σχέδια που αγγίζουν τα οικονομικά σας και μπορείτε να μιλάτε για σταθερότητα και σιγουριά.     Κριός γ’ δεκαημέρου,   δεχτείτε την τύχη από το τελευταίο άγγιγμα του Δία, από τον Τοξότη και βγείτε πιο δυναμικοί προς τα έξω. Προωθήστε σχέδια, ξεσκονίστε παλιές ιδέες, βγείτε από οτιδήποτε σας πάει πίσω. Νικήστε προκαταλήψεις.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει νέα ξεκινήματα σε θέματα που αφορούν την διαχείριση περιουσίας σας καθώς και αναζητάτε νέους τρόπους εξόφλησης δανείων, οφειλών και γενικά μπαίνετε σε μια διαδιακασία για να απαλλαγείτε από χρόνιες καταστάσεις. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί έρωτες με απόσταση.   Ταύρος β’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς πιο ανανεωμένοι από ποτέ καθώς ζείτε όλο και πιο κοντά την εκπλήρωση προσωπικών σχεδίων και μπορείτε να μιλάτε για σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή. Πρόταση επισημοποίησης.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   δεχτείτε την τύχη από το τελευταίο άγγιγμα του Δία, από τον Τοξότη και βγείτε ελεύθεροι από οικονομικά βάρη και δυσκολίες. Εκτιμήστε αυτά που έχετε.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει νέα ξεκινήματα σε θέματα που αφορούν ένα νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή σας και νιώθετε πως μπορείτε να προχωρήσετε σε κάτι πιο ουσιαστικό και να απελευθερωθείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σας και την σεξουαλική σας ζωή. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, διώχνετε εύκολα τώρα κάθε αρνητική σκέψη που σας βασάνιζε το τελευταίο καιρό και τολμάτε πράγματα που μπορούν να απογειώσουν την εικόνα σας προς τα έξω. Μιλάτε για νέες ιδέες και όνειρα που είναι εφικτό. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,   δεχτείτε την τύχη από το τελευταίο άγγιγμα του Δία, από τον Τοξότη και μπείτε σε μια σχέση που θα βοηθήσει στην εξέλιξη σας. Πείτε ναι στην αρμονική συνύπαρξη.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει νέα ξεκινήματα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας και να διεκδικήσετε πιο ευνοικούς όρους σε σχέση και με τις απολαβές σας . Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και υπόσχεται να σας αποζημιώσει.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ερωτικά απογειώνεστε αυτές τις μέρες, ζείτε ευτυχισμένες στιγμές με το ταίρι σας και οι ελεύθεροι έχετε ευκαιρίες για να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας συγκινήσει ερωτικά. Εξέλιξη μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  δεχτείτε την τύχη από το τελευταίο άγγιγμα του Δία από τον Τοξότη και πειτε ναι σε μια νέα εργασιακή σχέση που πιθανόν να σας ανοίξει τους ορίζοντες. Έρωτας που ανθεί σε εργασιακό χώφρο.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει νέα ξεκινήματα στην ερωτική σας ζωή, αλλά και σε επιχειρηματικά σχέδια που πιθανόν να είχαν κολλήσει. Εξελίξεις θετικές βιώνετε και όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες αρκεί να βγείτε από αρνητικές σκέψεις. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί σχέσεις με εργοδότες και συναδέλφους.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, περνάτε μια φάση ερωτικής απελευθέρωσης , νιώθετε πως μπορείτε να τολμήσετε μια νέα σχέση που θα κολλάει στα στερεότυπα σας αλλα είναι κάτι που σας εξιτάρει κυρίως σεξουαλικά. Μιλάτε για θέλω και επιθυμίες.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  δεχτείτε την τύχη από το τελευταίο άγγιγμα του Δία από τον Τοξότη και τολμήστε να ρισκάρετε, ποντάροντας σε ταλέντα και προσωπικά εγχειρήματα. Πείτε ναι στο καινούργιο και το διαφορετικό.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει νέα ξεκινήματα στο χώρο του σπιτιού, πιθανόν θα αναζητήσετε και θα βρείτε μια νέα κατοικία που ίσως συνδυάζεται με τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί την ερωτική σας ζωή και κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Παρθένε β’ δεκαημέρου, περνάτε μια φάση ουσιαστικής επανασύνδεσης με το ταίρι σας και φυσικά πετάτε στα ουράνια μια που η περίοδος αυτή σας χαρίζει πολλά δώρα. Μιλάτε για αγάπη, συντροφικότητα , αλληλοκατανοήση.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, δεχτείτε την τύχη από το τελευταίο άγγιγμα του Δία από τον Τοξότη και αξιοποιήστε έξυπνα την ακίνητη περιουσία σας και κυρίως επενδύστε στο μέλλον σας. Πείτε ναι σε οικογενειακά μαζώματα και θετική εσωστρέφεια.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει νέα ξεκινήματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, επιλογές σπουδών, συγγενικές σχέσεις και κυρίως θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης με αποτέλεσμα να κινηθείτε πιο δραστήρια και παραγωγικά. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί θέματα ακινήτων και οικογενειακές σχέσεις.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, .αρκετά ικανοποιημένοι είστε καθώς πολλά από τα σχέδια σας που σχετίζονται με την άνοδο του εισοδήματος θα δείτε πως προχωράνε με αποτέλεσμα να απελευθερωθείτε απο στρεσογόνες καταστάσεις. Μιλάτε για ισορροπία.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  δεχτείτε την τύχη από το τελευταίο άγγιγμα του Δία από τον Τοξότη και επενδύστε σε πρωτοπόρες μεθόδους προβολής της δουλειάς σας και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας. Πείτε ναι στο διαδίκτυο.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει νέα ξεκινήματα που αφορούν τα οικονομικά σας, κυρίως με την εύρεση μιας νέας πηγής εσόδων και έτσι θα νιώσετε αρκετά πιο ανάλαφροι και κυρίως θα κινείστε με μεγαλύτερη άνεση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί συναντήσεις και νέες γνωριμίες.  Σκορπιός β δεκαημέρου,  νιώθετε πως αγγίζετε το τέλειο μέσα από μια προσωπική σχέση που φαίνεται να εξελίσσεται σύμφωνα με τα θέλω σας. Φλερτάρετε αρκετά με την τύχη. Μιλάτε για ευτυχία χωρίς να φοβάστε.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  δεχτείτε την τύχη από το τελευταίο άγγιγμα του Δία από τον Τοξότη και ποντάρετε σε νέες πηγές εσόδων βγαίνοντας από την πεπατημένη. Πείτε ναι στο ρίσκο.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο δίνει νέα ξεκινήματα σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις , όπου και τώρα μπορείτε να διακρίνετε καθαρά τα θέλω σας και χωρίς να σας ενδιαφέρει η γνώμη των τρίτων. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί την τσέπη σας.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, περνάτε από φάση ηρεμίας και απόλυτης ολοκλήρωσης , ίσως γιατί ζείτε μια μυστική κατάσταση που σας ανανεώνει ψυχικά αλλά και σωματικά. Μιλάτε για εμπιστοσύνη. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, δεχτείτε την τύχη από το τελευταίο άγγιγμα του Δία στο ζώδιο σας και ποντάρετε στο πιο τρελό σας όνειρο. Πείτε ναι στην εκπλήρωση επιθυμιών.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει νέα ξεκινήματα που αφορούν κυρίως τον τρόπο προσέγγισης ψυχολογικών κυρίως προβλημάτων και θα κάνετε σοβαρές προσπάθειες να αποτινάξετε από μέσα οτιδήποτε το αυτοκαταστροφικό. Η Αφροδίτη στο ζώδιο ευνοεί ερωτικές σχέσεις αλλά και την εμφάνιση σας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,έχετε καταφέρει να κερδίσετε την στήριξη των δικών σας ανθρώπων οι οποίοι και στέκονται δίπλα σας για να εκπληρώσετε τα όνειρα σας. Μιλάτε για σιγουριά και ξέρετε τι θέλετε.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  δεχτείτε την τύχη από το τελευταίο άγγιγμα του Δία από τον Τοξότη και ποντάρετε σε εναλλακτικές μεθόδους αντιμετώπισης αρνητικών σκέψεων . Πείτε ναι σε αποτοξίνωση και κάθαρση.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει νέα ξεκινήματα μέσα στον φιλικό σας κύκλο και βλέπετε να απογειώνετε η φήμη σας αλλά και αξιοποιείτε με έξυπνο τρόπο τα ταλέντα σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τις μυστικές σχέσεις.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, εύκολα μπορείτε να διαχειριστείτε τα καλά που σας φέρνει η περίοδος αυτή καθώς βλέπετε ότι στηρίζεστε από άτομα που έχουν κύρος και σας βοηθούν κυρίως σε επαγγελματικά σχέδια. Μιλάτε για φιλοδοξίες, έχετε αποφασιστικότητα. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, δεχτείτε την τύχη από το τελευταίο άγγιγμα του Δία από τον Τοξότη και ποντάρετε σε φίλους, ομαδικές δραστηριότητες και φτιάξτε το όνομα σας. Πείτε ναι σε συλλογικές προσπάθειες.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει νέα ξεκινήματα και επενδύετε σε σχέσεις με άτομα κύρους που μπορεί  να βοηθήσουν στην εξέλιξη της επαγγελματικής σας ζωής και μπορείτε να αποδείξετε την αξία σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τον πλατωνικό έρωτα.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  ζείτε μια περίοδο απόλυτης ευτυχίας και προσωπικής ολοκλήρωσης και ταυτίζεστε αρκετά με το ταίρι σας. Μιλάτε για κοινό μέλλον.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  δεχτείτε την τύχη από το τελευταίο άγγιγμα του Δία από τον Τοξοτη και πονταρε σε ότι σας κάνει να χαμογελάτε..Πείτε ναι στο καινούργιο και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ