Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 15 Δεκεμβρίου 2019

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους,η επικοινωνία αλλάζει μορφή ή κλείνεις το στόμα από αδιαφορία, η θα πεις πολλά ώστε θα εκτεθείς. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 15 Δεκεμβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αλλαγή φιλικού κύκλου, παρεξηγήσεις επικοινωνιακό μπέρδεμα..αλλά και φλερτ , ερωτισμός με άτομα άπιαστα.. που παιδιαρίζουν..

Ο Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό σε διευκολύνει σε πράγματα καθημερινά, απλά .. αλλά και χρήμα μέσα από δουλειά..ευκαιρίες ανακάλυψης νέων πηγών εσόδων. 

Υστερόγραφο.. Αφροδίτη με Κρόνο ( σε περιορίζει , νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετός/η ) Αφροδίτη με Πλούτωνα, (το κάνεις το λάθος και είναι κάτι μαγικό αυτοκαταστροφικό)

Υστερόγραφο , ο Αρης σε τρίγωνο με Ποσειδώνα, η φαντασία σου απογειώνεται.. ερωτικές συνευρέσεις που αφήνουν σημάδια..ανεξίτηλα.

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, το τυχερό τρίγωνο Δία, Ουρανού φέρνει ευχάριστες εξελίξεις ,τύχη σε θέματα καριέρας, επικοινωνία με άτομα εξουσίας που μπορούν να σας στηρίξουν  και το διάστημα είναι αρκετά θετικό. Ανεβασμένη ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και αύξηση εσόδων.     Κριός β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει μια αναστάτωση στην καθημερινότητα σας, κυρίως σε θέματα υπογραφών, συμβόλαια και αγοραπωλησίες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς πιθανόν να συγκρούονται τα συμφέροντα σας από τη στάση συγγενικών σας προσώπων.  Έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  έντονο πάθος και κτητικότητα βιώνετε μια που ενδέχεται να ζείτε μια απαγορευμένη σχέση και πρέπει να διατηρήσετε ισορροπίες για να μη εκτεθείτε. Οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να αξιολογήσετε και να προχωρήσετε σε συμφωνίες που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας πορεία.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου,  το τυχερό τρίγωνο Δία, Ουρανού ευνοεί επαφές, σχέδια επαγγελματικής αποκατάστασης,αλλά και η θετική έκβαση νομικών ζητημάτων σας κάνει υπεραισιόδοξους και σας βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων. Έρωτας από απόσταση, επιτυχία μέσα από σπουδές, επικοινωνία με Ανώτερα Ιδρύματα. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στους Διδύμους κλείνει το φαύλο κύκλο πιθανών εξαπατήσεων γύρω από τα εισοδήματα σας, προσγειώνεστε κάπως στην πραγματικότητα σχετικά με τα οικονομικά σας, ωστόσο μπορείτε να διορθώσετε λάθη και να αρχίσετε εκ νέου. Σταθερές σχέσεις απογειώνονται.      Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  έντονο πάθος και κτητικότητα βιώνετε μια που ενδέχεται να ζείτε μια έντονη ερωτική σχέση που όμως ανατρέπει πολλές από τις αξίες σας. Δυναμικές εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης και προσανατολισμού.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, το τυχερό τρίγωνο Δία, Ουρανού ευνοεί την ψυχολογία σας αλλά και τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους, καθώς διανύετε μια περίοδο ευφορίας αλλά και αφθονίας. Σεξουαλική τόνωση, κατακτήσεις έχετε κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας θα φέρει μια προσωρινή αδυναμία, κυρίως όσοι εργάζεστε πολλές ώρες και πρέπει να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Πιθανόν μια σχέση επαγγελματική να λήξει άδοξα με αποτέλεσμα να κινηθείτε πιο δυναμικά Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έντονο πάθος και κτητικότητα νιώθετε για το ταίρι σας ή για ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα και παραδίδεστε στα συναισθήματα σας. Συνεργασίες που σας ενισχύουν οικονομικά. Χρήμα.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, το τυχερό τρίγωνο Δία, Ουρανού φέρνει τύχη και εύνοια μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, πιθανόν να διευκολυνθείτε αρκετά και να προωθήσετε τα σχέδια σας λόγω της στήριξης που θα λάβετε και αναγνωρίζεται η αξία σας. Ερωτική υπεροχή και ζείτε ένα love story. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  H Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει απογοητεύσεις μέσα από αποκαλύψεις που θα γίνουν , ωστόσο είναι κάτι που πρέπει να το ξεπεράσετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Τάση για απιστία και έντονος ερωτισμός. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  έντονο πάθος και κτητικότητα  στιγμές που σας παρασύρουν να χάσετε τον αυτοέλεγχο σας και πιθανόν η σεξουαλική σας ζωή να απογειωθεί. Σχέση με άτομο δεσμευμένο, αυτοκαταστροφικές τάσεις. Οικονομική ενίσχυση μέσα από συναισθηματική δέσμευση.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, το τυχερό τρίγωνο Δία, Ουρανού φέρνει τύχη σε θέματα εργασιακής φύσεως, βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συναδέλφους και άτομα που είναι σε ανώτερη θέση από εσάς και πιθανόν να δεχτείτε μια πρόταση για προαγωγή και αύξηση μισθού. Έρωτας ξαφνικός μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Λέοντα β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στους Διδύμους δημιουργεί αναταραχή μέσα στον φιλικό σας κύκλο, πιθανόν μια προσωπική επιλογή θα σας απομακρύνει από παρέες και κύκλους που συνηθίζατε να κινείστε, όμως όλα έχουν ένα τέλος. Γίνετε πιο δυναμικοί και εκμεταλλευτείτε την εύνοια που δέχεστε στα ερωτικά σας. Σχέση που θα σας εξελίξει.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  έντονο πάθος και κτητικότητα , σχέσεις απαγορευμένες κυρίως που μπορούν να αναπτυχθούν σε εργασιακό χώρο και πρέπει να προσέξετε να μην εκτεθείτε και γίνουν αποκαλύψεις. Ζήστε το πάθος αλλά μην προδίδετε τα συναισθήματα σας. Εμμονές.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, το τυχερό τρίγωνο Δία, Ουρανού σας αγγίζει και απογειώνει ουσιαστικά τη ζωή σας, με τρόπο θεαματικά ευχάριστο,ερωτικές εκπλήξεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και ευνοείστε και σε επιχειρηματικά σχέδια. Σχέση με άτομο εξ αποστάσεως. Επαγγελματική μετοίκηση με δυνατές προοπτικές. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους κλείνει έναν επαγγελματικό κύκλο, μια σχέση ζωής, θα γίνουν αρκετά ξεκαθαρίσματα  και ίσως έτσι μπορέσετε να αναγνωρίσετε τα συναισθήματα σας. πιθανές συναντήσεις κατά την διάρκεια ταξιδιού, μετακινήσεων. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έντονο πάθος και κτητικότητα , ερωτικές στιγμές με άτομο που εξιτάρει τη φαντασία σας και θα σπάσετε  τα ταμπού και πιθανές προκαταλείψεις. Κάνετε την υπέρβαση και ζείτε έναν απαγορευμένο έρωτα, χωρίς στερεότυπα.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, το τυχερό τρίγωνο Δία, Ουρανού ευνοεί οικονομικής φύσεως θέματα, κυρίως θα δείτε να αυξάνετε η περιουσία σας, δηλαδή αυτά που κατέχετε λόγω κληρονομιάς ή μαζί με άλλους και γενικά θα απαλλαγείτε από το συσσωρευμένο άγχος. Ευνοείστε αρκετά σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Ερωτικά βρίσκεστε στα καλύτερα σας, πιθανόν θα ανανεωθείτε μέσα από μια σχέση ελεύθερη.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στους Διδύμους σας βγάζει από την πεπατημένη, δηλαδή χάνετε προσωρινά τον προσανατολισμό μας , πιθανόν να κλείνουν κάποιες πόρτες με την προοπτική όμως να ανοιχτούν καινούργιες. Ερωτικά τερτίπια σας απογειώνουν. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, έντονο πάθος και κτητικότητα χρωματίζουν τη σχέση σας με άτομο που συνδέεστε χρόνια και πιθανόν να αποφασίσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Επιθυμείτε  να έχετε τον έλεγχο.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, το τυχερό τρίγωνο Δία, Ουρανού ευνοεί προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες, νιώθετε μια ασφάλεια , σιγουριά και φυσικά μπορείτε να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή κάποιου είδους δέσμευση. Συγγενικά άτομα παραμένουν δίπλα σας  Σκορπιός β δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει μια αναστάτωση σε θέματα δανείων, οφειλών πιθανόν οικονομικά να ζοριστείτε αλλά είναι κάτι προσωρινό. Ερωτικές συναντήσεις ξαφνικές χωρίς προειδοποίηση. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, έντονο πάθος και κτητικότητα  ήδη νιώθετε για άτομο που συνεργάζεστε σε καθημερινή βάση και πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Αισθητή η παρουσία σας είτε μέσα από το διαδίκτυο είτε χρησιμοποιώντας άλλα μέσα προβολής.  Οικονομική άνοδος.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, το τυχερό τρίγωνο Δία, Ουρανού ευνοεί τη τσέπη σας , μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα δείτε το εισόδημα σας να αυξάνετε και μαζί με αυτό και η αυτοπεποίθηση σας . Μέρες γεμάτες αισιοδοξίας αλλά και υπερβολής. Εύνοια από τον εργασιακό χώρο, Ευκαιρίες για ανάπτυξη προσωπικής εργασίας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στους Διδύμους σημάνει το τέλος μιας προσωπικής χρόνιας σχέσης, πιθανόν ήδη ζείτε μια κατάσταση που σας έχει συνεπάρει συναισθηματικά και θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα που όμως θα δημιουργήσουν προβλήματα. Κρυφές ερωτικές συναντήσεις, σκέψεις. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, έντονο πάθος και κτητικότητα ζείτε μέσα σε μια απαγορευμένη σχέση , πιθανόν να έχετε μπλέξει τη δουλειά με τον έρωτα και η κατάσταση φαίνεται να ξεφεύγει . Οικονομική η συναισθηματική χειραγώγηση.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,το τυχερό τρίγωνο Δία, Ουρανού επηρεάζει όλες τις πτυχές της ζωής σας, ζείτε επαγγελματική άνοδο,  έχετε ερωτικές επιτυχίες αλλά και λάμψη και εύκολα προωθείτε προσωπικές ικανότητες και ταλέντα.  Έρωτας που σας βοηθά να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια.    Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους κλείνει επαφές με άτομα που συνδεέστε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά,  με αποτέλεσμα να νιώσετε κάπως μετέωροι και να πρέπει να ασχοληθείτε με πράγματα που πιθανόν να σας αγχώνουν γιατί σας βγάζουν από τη ρουτίνα.  Ταυτόχρονα ζείτε μια παθιασμένη σχέση όπου και θα ξεπεράσετε τα ΄όρια σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, έντονο πάθος και κτητικότητα σας βγαίνει με άτομο που συνδέεστε ερωτικά χωρίς όμως  να θέλετε να δεσμευτείτε. Κρυφές συναντήσεις, συναισθηματική χειραγώγηση, ζήλια.  Οικονομικά προχωράτε ανοδικά.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, το τυχερό τρίγωνο Δία, Ουρανού φτιάχνει την ψυχολογία σας, περνάτε μια φάση εσωτερικής αναγέννησης, αλλά και άτομα του οικογενειακού σας χώρου θα σας ευνοήσουν με αποτέλεσμα να νιώσετε ότι αγαπιέστε με μοναδικό τρόπο. Θέματα ακίνητης περιουσίας, κρυφές πηγές οικονομικής ενίσχυσης.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Διδύμους προωθεί την εργασιακή σας κατάσταση με επιτυχία με αποτέλεσμα να κάνετε μια νέα έναρξη που θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Φλερτ, ρομαντικό ειδύλλιο και έρωτα μέσα σε επαγγελματικό χώρο. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, έντονο πάθος και κτητικότητα νιώθετε για άτομο που πιθανόν είναι σε άλλη σχέση ή δεν μπορείτε να είστε μαζί  και τα ερωτικά σας είναι αρκετά μπερδεμένα. Έρωτας μετ’ εμποδίων ή μυστικός.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, το τυχερό τρίγωνο Δία, Ουρανού ευνοεί την καθημερινότητα σας, ενισχύεστε ψυχολογικά από τη στάση συγγενικών σας προσώπων ή ξεκινάτε μια νέα συνεργασία που θα σας βοηθήσει στο να ορθοποδήσετε από πιθανά θέματα εύρεσης εργασίας. Έρωτας μέσα από το διαδίκτυο.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,η Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει αναστάτωση μέσα στον χώρο του σπιτιού σας , πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με άτομο του οικογεναικού σας περιβάλλοντος και γενικά πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε ή κάνετε. Ερωτικά είστε αρκετά μπερδεμένο, ωστόσο θα περάσετε μαγικά.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, έντονο πάθος και κτητικότητα , ζείτε ερωτικές στιγμές με άτομο πιθανόν νεώτερο από εσάς με αποτέλεσμα να σας πιάνει η ανασφάλεια . Ερωτικά μπερδέματα, σχέσεις με ημερομηνία λήξης.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ