Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως 22 Δεκεμβρίου 2019

Μέσα στην εβδομάδα επικρατεί ερωτισμός με την διακριτική παρουσία του Κρόνου που κάνει τα στραβά μάτια για να το ζήσεις. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως 22 Δεκεμβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο, στις 20 Δεκεμβρίου 2019 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα λέει πολλά , πολλά όμορφα ψέμματα.. σου αρέσουν τα παραμύθια ;

Υστερόγραφο , στις 22 Δεκεμβρίου 2019 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, έκρηκτικές συναντήσεις που στο τέλος καταλήγουν ..ψυχρολουσία ! Να το ξέρεις πως ρισκάρεις..

Χειμερινό Ηλιοστάσιο, στις 22 Δεκεμβρίου , ήρθε ο Ήλιος στον Αιγόκερω να εγκαινιάσει το χειμώνα και μη νομίζεις επηρεάζεσαι..παγώνεις αρκετά..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος στον Αιγόκερω ενδυναμώνει κάθε σας προσπάθεια για επαγγελματική ανέλιξη και έρχεστε σε επαφή με άτομα που στηρίζουν τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ορίστε νέες προτεραιότητες και βγείτε από πιθανά αδιέξοδα που σας προκαλεί πιθανόν μια αρνητική ψυχολογία. ΄Έμφαση σε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες.    Κριός β’ δεκαημέρου, προσοχή σε ψευδαισθησεις, κυρίως που δημιουργείτε εσείς λόγω τοξικών σκέψεων και πρέπει να αντικρίσετε από μόνοι σας την αλήθεια. Συγχρόνως μπορείτε να προχωρήσετε σε δυνατές οικονομικές συμμαχίες και να οργανώσετε ένα καινούργιο εγχείρημα.   Κριός γ’ δεκαημέρου,  αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό και σεξουαλικότητα, εκμεταλλευτείτε το τώρα και προσπαθείστε να περάσετε όμορφα, χωρίς να σκέφτεστε το αύριο.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω ενδυναμώνει στόχους και σκέψεις , είστε σαφώς τώρα πιο οργανωτικοί και γνωρίζετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε για να εκπληρώσετε επιθυμίες. Πιθανόν μια μετοίκηση είναι μέσα στα άμεσα σχέδια σας. Αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης,   Ταύρος β’ δεκαημέρου,   προσοχή σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, πιθανόν να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σωστό τρόπο αυτήν την περίοδο και πρέπει να είναι συγκρατημένοι. ¨Ομως ζείτε κάτι θετικό όπου μεταμορφώνει την προσωπική σας ζωή.     Ταύρος γ’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό, σκεφτείτε πως μπορείτε να αποδράσετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας και ασχοληθείτε ουσιαστικά με το υποψήφιο ταίρι σας. Αποφύγετε να είστε τοξικοί, απελευθερωθείτε από ταμπού.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω ενδυναμώνει την ερωτική σας ζωή, αλλά και οικονομικές συμμαχίες με αποτέλεσμα να κινείστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ανεβασμένη ψυχολογία. Οι ερωτικές σας επιλογές οδηγούν όμως σε σχέσεις που κρύβουν μυστικά.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε σενάρια εξιδανίκευσης κυρίως στον ερωτικό τομέα, ή θα είστε το θύμα ή ο θύτης και φυσικά μπορείτε να το ζήσετε, χωρίς όμως υπερβολικές προσδοκίες. Αντιθέτως, ευνοείστε σε οικονομικές συμμαχίες, και βάζετε νέες βάσεις , ξεκινώντας συνεργασία με άτομα που σας στηρίζουν. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό, και συζητήσεις που γίνονται τώρα σε εργασιακό χώρο θα σας απογειώσουν, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω ενδυναμώνει τιςσταθερές σας σχέσεις και συνεργασίες και θα προχωρήσετε σε νέες εκκινήσεις,  καθώς ορίζετε διαφορετικές προτεραιότητες. Φιλική γνωριμία τείνει να γίνει ερωτική και μπαίνετε σε διλήμματα.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου,προσοχή σε συναισθηματικά μπερδέματα, νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι γύρω από επιλογές που μετράνε χρόνια και έχετε τη τάση να ξεφύγετε από τα όρια σας. Επαγγελματικές συζητήσεις και πιθανή έναρξη συνεργασίων με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και οικονομικά ισχυρά. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό και ερωτισμό, εμπλέκεστε σε παθιασμένο ερωτικό ειδύλλιο βάζοντας σε κίνδυνο τη σταθερή σας σχέση. Έντονος ερωτισμός, αυξημένη σεξουαλικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος στον Αιγόκερω ενδυναμώνει τις εργασιακές σας σχέσεις, τις επαφές με εργοδότες και γενικά κινείστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, βγάζοντας προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Συναισθηματικά διλήμματα όμως έχετε αυτό το διάστημα και αναμένετε να ζήσετε αιφνίδιους χωρισμούς, αλλά και παθιασμένες επανασυνδέσεις.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε ή αναγκάζεστε να κρύβετε την αλήθεια, κυρίως γύρω από την ερωτική σας κατάσταση και έχετε μπει σε απαγορευμένη σχέση, θέλοντας και μη. Αντιθέτως, ζητήματα εργασιακής φύσεως θα σας απογειώσουν.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό και ζείτε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας , καθώς έχετε αποφασίσει να ξεγυμνώσετε τον ψυχισμό σας και να παραδοθείτε σε συναισθήματα.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω ενδυναμώνει την ερωτική σας ζωή, έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ασχοληθείτε με φλερτ και ρομαντικές γνωριμίες και συγχρόνως ζείτε την ανταπόκριση που τόσο καιρό περιμένατε. Δημιουργικά σχέδια ευνοούνται, εφόσον βέβαια εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας. Προτάσεις για εργασία σας ξεβολεύουν.  Παρθένε β΄δεκαημέρου, προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις και υπέρμετρο συναισθηματισμό που πιθανόν να εκδηλώνεται και αυτό θα σας οδηγήσει σε λάθος μπερδέματα. Αλλαγή τρόπου σκέψης και πιθανόν θέλετε να αποφύγετε τις ευθύνες των πράξεων σας. Αντιθέτως δημιουργικά σχέδια ευνοούνται.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό και ερωτισμό, μια που το μυαλό σας είναι κολλημένο σε ένα άτομο που ταξιδεύετε να συναντήσετε.. Αποδεχτείτε τα έντονα συναισθήματά σας.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω ενδυναμώνει οικογενειακές σχέσεις, αλλάζετε τις προτεραιότητες σας και πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο με τα του οίκου σας θέλοντας να βάλετε μια τάξη στην προσωπική σας ζωή. Είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Κεραυνοβόλοι έρωτες και πιθανή τάση για απιστία. Ρήξεις.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε υπογραφές συμβόλαια και γραφειοκρατικές υποθέσεις καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Γενικά πρέπει να σκέφτεστε περισσότερο αυτό το διάστημα και να εξετάζετε όλες τις παραμέτρους. Πιθανή επισημοποίηση σχέσης.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό και οι σκέψεις σας θα σας βγάλουν από την πεπατημένη, μια που ένα άτομο ήδη σας εξιτάρει επικίνδυνα. Δεν μπορείτε να καταπολεμήσετε τις εμμονές σας. Ζήστε το παρόν.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω ενδυναμώνει εγχειρήματα προσωπικής προβολής, και πιθανόν να καταλήξετε σε συμφωνίες που θα σας εμπνεύσουν κάποια σταθερότητα για το μέλλον. Αισθηματικά είστε μπερδεμένοι ή κολλημένοι σε έναν έρωτα που είναι κρύο-ζέστη.  Δε φοβάστε την ψυχρολουσία; Σκορπιός β δεκαημέρου, προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα, πιθανόν να κάνετε σπατάλες αυτό το διάστημα και γενικά επικρατεί μια κατάσταση θολούρας, αλλά και ασχολείστε με θέματα προσωπικής ικανοποίησης. Ζείτε πιο ξέγνοιαστα. Συμφωνίες που εδραιώνουν τη θέση σας στο επαγγελματικό στερέωμα.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό και παραδίνεστε στα πάθη ή στις ερωτικές σας προσκολλήσεις. Δύσκολα να κρατήσετε τα προσχήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

 Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Αιγόκερω ενδυναμώνει την ικανότητα σας να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσα από διαφορετικές πηγές εσόδων και απλώνεστε αρκετά για να υποστηρίξετε το έργο σας. Ερωτικές γνωριμίες θα γίνουν με άτομα που σας φλερτάρουν καθ’ οδόν. Ευχάριστα μηνύματα.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, προσοχή σε υποσχέσεις που μπορεί να δώσετε και δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε και γενικά είναι μια περίοδο μυστικής ερωτικής δραστηριότητας και νιώθετε πως θα βάλετε τον εαυτό σας σε μπελάδες. Οικονομικά είστε επιρρεπής σε σπατάλες.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό, παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας, κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν και θα γίνουν μυστικές συναντήσεις που σας εξιτάρουν. Πιθανόν συναισθήματα χειραγώγησης.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος στο ζώδιο και δεκαήμερο σας, εγκαινιάζει τα γενέθλια σας, ενδυναμώνει τους στόχους σας και θα μπείτε σε νέα φάση τροχιάς, για να κάνετε την επανεκτίμηση της χρονιάς που πέρασε.  Ξαφνικά έξοδα προκύπτουν. Γνωριμίες με άτομα που δεν δεσμεύονται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε συζητήσεις που θα γίνουν μέσα στον φιλικό σας κύκλο, αποφύγετε να εμπλακείτε σε υποθέσεις τρίτων. Σταθεροποίηση επαγγελματικών κινήσεων. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό, θα ξεφύγετε από τα συνήθη όρια σας, κάνοντας πράγματα που σας εξιτάρουν αλλά δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σας. Φιλικές σχέσεις τείνουν να είναι έντονα ερωτικές.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω ενδυναμώνει τον ψυχισμό σας, βέβαια είστε πιο εσωστρεφής, αλλά συγχρόνως σας βοηθάει να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας φύση και να προχωρήσετε σε διαπιστώσεις που θα σας απενοχοποιήσουν. Γνωριμίες με άτομα που σας ανεβάζουν. Έχετε την επιθυμία να ρισκάρετε αυτό το διάστημα.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, προσοχή σε χρήματα που δανείζετε ή σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν καθώς το κλίμα είναι αρκετά θολό και πρέπει να είστε συγκρατημένοι. Έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό, αγαπάτε περισσότερο τις φιλοδοξίες σας, έχετε μια τάση να αποστασιοποιηθείτε από συναισθήματα και να κοιτάξετε το συμφέρον σας. Σχέσεις χειραγώγησης και έντονου ερωτισμού με άτομα που στέκονται σε υψηλότερη θέση από εσάς.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω ενδυναμώνει φιλίες, προσωπικές σχέσεις, σας κάνει πιο εξωστρεφείς και βέβαια θα κινηθείτε συλλογικά , μπαίνοντας σε δραστηριότητες που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι, πιθανόν σε απαγορευμένη σχέση και θα ζήσετε αιφνίδιες εξελίξεις.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,προσοχή σε επαγγελματικές αποφάσεις, επαφές με άτομα που δεν γνωρίζετε καιρό, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Ερωτικά είστε ανεβασμένοι. Θετικές εξελίξεις εάν δραστηριοποιείστε συλλογικά. Επίτευξη στόχων. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό, αφήνετε τη φαντασία σας αχαλίνωτη, και γενικά θα ζήσετε γεγονότα που θα σας σημαδέψουν κυρίως συναισθηματικά. Ακραίος συναισθηματισμός.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ