Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 ως 19 Ιανουαρίου 2020

Η εβδομάδα ξεκινάει με σύνοδο Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω και έχεις τις κλειστές σου.. φοβάσαι να ανοιχτείς , βαδίζεις σύμφωνα με το «πρωτόκολλο»; Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 ως 19 Ιανουαρίου 2020 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο ,  η Αφροδίτη στους Ιχθύες κλείνει πονηρά το μάτι, χαλαρώνεις τελικά και υποκύπτεις σε σχέσεις που δεν ..οδηγούν πουθενά αλλά σαγηνεύουν..ευκαιρίες να ζήσεις τον έρωτα.. και από το πουθενά;

Υστερόγραφο , ο Έρμής από τον Υδροχόο, σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και παραπατάς ..χωρίς στηρίγματα.. μόνο ρήξεις..ξαφνικές και χωρίς πισωγυρίσματα.

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες ενισχύει κάθε προσπάθεια σου να συμβαδίσεις πιο ειρηνικά με το περιβάλλον σου, να προσπαθήσεις να κατευνάσεις τα πνεύματα στον εργασιακό σου χώρο και ακόμα να δώσεις μια ευκαιρία στην αγάπη, δημιουργώντας μια νέα σχέση. Με τον Ερμή στον Υδροχόο θα είσαι αρκετά επαναστατικός στις ιδέες σου, θα έχεις έμπνευση. Προσοχή σε έξοδα, σπατάλες.  Κριός β’ δεκαημέρου  είστε περισσότερο προσκολημμένοι σε προσωπικά ζητήματα και δεν θέλετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Πιθανόν νιώθετε ανασφάλεια ή δεν είστε σίγουροι για το πως θα εξελιχθεί μια προσωπική κατάσταση.    Κριός γ’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της Συνόδου Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να γίνετε ακόμα πιο μαχητικοί μέσα στην επαγγελματική αρένα και να μηδενίσετε το παρασκήνιο. Διεκδικήστε ότι σας ανήκει.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες  θα σας χαρίσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια αλλά και αρκετές φιλίες, μια που φαίνεται να ευνοείστε κατά την συμμετοχή σας σε ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες. Ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις αναμένονται. Με τον Ερμή στον Υδροχόο όμως θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Πιθανές εντάσεις και ξαφνικοί διαπληκτισμοί. Ταύρος β’ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά αγαπητοί μέσα στο περιβάλλον και έτοιμοι να προωθήσετε σχέδια που θα χαρίσουν αναγνωρισιμότητα και περισσότερες φιλίες. Προχωράτε με αυτοπεποίθηση. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της συνόδου, Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αντιμετωπίζετε τη ζωή με μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και αυτό θα βοηθήσει σε εκπλήρωση σχεδίων, καθώς θα προχωρήσετε σε σωστές επιλογές.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες σας δίνει δώρα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και θα δείτε ότι βελτιώνονται αρκετά οι σχέσεις σας με πρόσωπα εξουσίας. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι. Με τον Ερμή στον Υδροχόο έχετε στο νου σας να ανεξαρτητοποιηθείτε από καταστάσεις που σας δεσμεύουν -καταπιέζουν.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά έτοιμοι να προχωρήσετε σχέδια, να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα και γενικά θα δείτε ότι μπορείτε να υλοποιήσετε καταστάσεις που μέχρι τώρα φάνταζαν ανέφικτες.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της συνόδου Ερμή , Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάνετε βουτιά στον εσωτερικό σας κόσμο, θα πολεμήσετε με δαίμονες αλλά και θα δείτε αληθινούς συμμάχους, μαθαίνετε να φροντίζετε τον εαυτό σας και τακτοποιείτε , ιεραρχείτε επιθυμίες. Οικονομικά θέματα προκύπτουν.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες σας χαρίζει ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, ευκαιρίες να δημιουργησετε μια νέα σχέση αλλά και επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος. Με τον Ερμή στον Υδροχόο το μυαλό σας ταξιδέυει σε οικονομικά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν και ίσως χρειαστεί να πάρετε δραστικά μέτρα. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  νιώθετε πως μόνο ο έρωτας αυτήν την περίοδο σας εκφράζει και για αυτό ασχολείστε περισσότερο με τις επιθυμίες σας και όχι με τα πρέπει σας. γενικά έχετε μια τάση να ονειροπολείτε. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,υπό την επιρροή της συνόδου Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας πλησιάζει μια περίοδος αναγνώρισης και προόδου, εφόσον έχετε εργαστεί σκληρά για αυτό που θέλετε να πετύχετε. διαφορετικά θα νιώσετε πίεση , και απογοήτευση. Επισημοποίηση χρόνιων σχέσεων η ρήξεις οριστικές.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες δίνει διεξόδους σε ζητήματα οικονομικής φύσεως και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα μια που πιθανόν να διευκολυνθείτε σε ζητήματα που σας ταλανίζουν εδώ και καιρό. Με τον Ερμή στον Υδροχόο πρέπει να προσέχετε τι λέτε και γενικά να μην είστε παρορμητικοί στο λόγο σας. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ιδιαίτερες είναι οι μέρες, κυρίως για εσάς που είστε έτοιμοι να γευτείτε μια νέα περιπέτεια, κυρίως αισθηματικής φύσεως και βέβαια αυτό σας κάνει να παραβιάζετε προσωπικούς ηθικούς κανόνες και πρέπει. Τολμάτε να ρισκάρετε.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  υπό την επιρροή της συνόδου Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπαίνετε σε μια φάση αξιολόγησης της εργασιακής σας κατάστασης, είτε γιατί λαμβάνετε την αναγνώριση είτε γιατί παρεμποδίζονται τα σχέδια σας. Ασχοληθείτε με την άσκηση και οτιδήποτε εναλλακτικό.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες , απέναντι σας ευνοεί τις επαφές σας με τους συνεργάτες σας αλλά και με αγαπημένα πρόσωπα και θα ζήσετε επανασυνδέσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Επισημοποίηση σχέσης. Ο Ερμής στον Υδροχόο σας βοηθάει να κάνετε βήματα έτσι ώστε να βελτιωθούν εργασιακά ζητήματα και πιθανόν να μπείτε σε μια νέα εργασιακή σχέση. Παρθένε β΄δεκαημέρου, δίνετε ιδιαίτερη σημασία στην προσωπική σας ζωή αυτές τις μέρες με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της συνόδου Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω η ερωτική σας ζωή αποκτά μυστήριο, αλλά και πιθανόν να περιορίζεστε από καταστάσεις και δεν μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τις επιθυμίες σας. Οι κινήσεις θα επηρεάσουν σημαντικά την εξέλιξη των προσωπικών σας θεμάτων.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες βελτιώνει τις σχέσεις σας μέσα στον εργασιακό χώρο, ενώ αναμένετε να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο που θα σας αναστατώσει και πιθανόν να ξεπεράσετε τα όρια σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση, αποφύγετε καταχρήσεις. Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει απρόσμενα εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, κυρίως σας απασχολούν εργασιακής φύσεως θέματα και για αυτό αφιερώνετε αρκετό χρόνο στην δουλειά σας αλλά και σε επαφές που γίνονται μέσα στον χώρο εργασίας. ΠΙθανόν ειδύλλιο στον εργασιακό χώρο.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  υπό την επιρροή της συνόδου Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερωτο σπίτι σας και θέματα που αφορούν γενικά την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα , καθώς έχετε φορτωθεί αρκετές υποχρεώσεις και δεν θα έχετε χρόνο για να καλύψετε προσωπικές ανάγκες.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες σας κάνει ακόμα πιο ερωτικούς και σαγηνεύεται το αντίθετο φύλο , συγχρόνως όμως ευνοείστε και σε δημιουργικά σχέδια και μπορείτε να αναπτύξετε τα ταλέντα σας. Ο Έρμης στον Υδροχόο σας βάζει σε έξοδα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και γενικά θα ασχοληθείτε με τα του οίκου σας. Σκορπιός β δεκαημέρου,  ένα καλό διάστημα είναι αυτό , όπου και ερωτικά είστε ανεβασμένοι αλλά και επαγγελματικά έχετε καταφέρει να πετύχετε αρκετά από τα σχέδια σας. Ευχάριστες στιγμές με νεώτερα άτομα.     Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  υπό την επιρροή της συνόδου Κρόνου, Ερμή, Πλούτωνα στον Αιγόκερω είστε σε φάση αξιολόγησης των σχεδίων σας αλλά και εισπράττετε ότι έχετε σπείρει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή σε συγγενικά πρόσωπα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες σας βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες των δικών σας προσώπων. Ευχάριστες στιγμές σας περιμένουν. Ο Ερμής στον Υδροχόο σας κινητοποιεί θετικά , ώστε να συναντήσετε άτομα που πιθανόν αύριο να συνεργαστείτε μαζί τους και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης.   Τοξότη β’ δεκαημέρου,  περνάτε μια περίοδο έντονης αμφιβολίας και θολούρας κυρίως σε συναισθηματικές υποθέσεις και αυτό θα σας βάλει σε κίνδυνο το επόμενο διάστημα, καθώς ενδέχεται να ..παρανομήσετε. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  υπό την επιρροή της συνόδου Κρόνου, Ερμή, Πλούτωνα στο δεκαήμερο σας αναζητάτε την οικονομική ασφάλεια και θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εύρεση νέων πηγών εσόδων, έτσι ώστε να καλύψετε τρέχουσες υποχρεώσεις. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες δίνει εξωστρέφεια και επιτυχία σε δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις και βέβαια αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ο Ερμής στον Υδροχόο δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε οικονομικά ζητήματα, πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια έξτρα έξοδα αυτό τις μέρες και μη ξοδεύετε αλόγιστα.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  καλές οι μέρες για να συναντήσετε φίλους, να έρθετε σε επαφή με τα συγγενικά σας άτομα και να κλείσετε συμφωνίες που θα σας κάνουν «γνωστούς» ..Εκμεταλλευτείτε την τύχη σας.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της συνόδου Κρόνου, Ερμή, Πλούτωνα στο δεκαήμερο σας μπορείτε να πετύχετε αρκετές από τις επιδιώξεις σας, ερχόμενοι σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα, μια που οι γνωριμίες σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η είσοδος της ΑΦροδίτης στους Ιχθύες ευνοεί την τσέπη σας αλλά και τα ερωτικά σας ζητήματα, με αποτέλεσμα να ανέβει η ψυχολογία σας και η αυτοπεποίθηση σας. ερωτικά διανύετε μέρες φλερτ και έντονου ρομαντισμού. Ο Ερμής στο ζώδιο σας σας κάνει πιο δραστήριους, έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας και θα προχωρήσετε στη σύναψη νέων συμφωνιών.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, θα αφοσιώσετε περισσότερο χρόνο στην πρακτικη πλευρά της ζωής σας, δίνοντας προτεραιότητα στην εύρεση νέων πηγών εσόδων και ίσως έτσι βγείτε και από πρακτικά αδιέξοδα.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,υπό την επιρροή Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω έχετε τις κλειστές σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας για ότι έχει πάει..στραβά και αλλάζει τελείως ο τρόπος που αντιμετωπίζετε το περιβάλλον σας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας ευνοεί κοινωνικές επαφές, κάθε προσωπική σας σχέση και καλό θα ήταν να σταματήσετε να ανησυχείτε χωρίς λόγο ή να γκρινιάζετε. Είστε στα καλύτερα σας. Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει μια διάθεση να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικής φύσεως ζητήματα ή με τη μεταφυσική.    Ιχθύ β’ δεκαημέρου, περνάτε μια από τις πιο ερωτικές φάσεις της ζωής σας, είτε γιατί έχετε δημιουργήσει μια καλύτερη σχέση με το ταίρι σας είτε γιατί έχετε ασχοληθεί ουσιαστικά με τον εαυτό σας αναγνωρίζοντας τα δυνατά σας σημεία.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   υπό την επιρροή Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω έχετε βάλει στον πάγο δυσλειτουργικές σχέσεις και κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα. Αναγνώριση μέσα από ομαδικές δραστηριότητες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ