Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 15 Μαρτίου 2020

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο, ξεκινάς εβδομάδα «κάθαρσης» βέβαια δύσκολο να το πετύχεις… απλά βάλτο στο πρόγραμμα. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 15 Μαρτίου 2020 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η ορθή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο σε κάνει πιο εξωστρεφή, προλαβαίνεις να κάνεις τον αδιάφορο και δήθεν ουδέτερο (μόνο εάν αγαπάς ).

Υστερόγραφο, ήλιος σε εξάγωνο με Δία, Πλούτωνα ίσον εύνοια και αποτελέσματα που θα μεταμορφώσουν τη ζωή σου..

Υστερόγραφο, Άρης σε εξάγωνο με Ποσειδώνα, αχ ονειρεύεσαι, ερωτεύεσαι, αγαπάς δυνατά ..επίσης συμπόνια, νοιάξιμο ..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, έντονη κοινωνικοποίηση και θα βγείτε αρκετά από το πρόγραμμα σας για να περάσετε ωραία, θέλετε να ομορφύνει η ζωή σας και ναι μπορείτε να έχετε ευχάριστες συναντήσεις και νέες γνωριμίες.  Κριός β’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στην Παρθένο είναι αρκετά χαοτική, δεν βοηθά στην διευκόλυνση κύριων ζητημάτων σε εργασιακά ζητήματα, ωστόσο σας βάζει σε διαδικασία αφύπνισης και αναγνώρισης της κατάστασης. Άτομα ηλικιωμένα θέλουν την φροντίδα σας. Θέληση για αναγνώριση.  Κριός γ’ δεκαημέρου, σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος (γεννημένοι αρχές γ’δεκαημέρου) δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τις εργασιακές σας επιλογές, αλλά και αποφύγετε τα σχόλια και την κριτική μέσα στο περιβάλλον σας και από αδιάκριτους συναδέλφους. Αναγνώριση εάν προβάλλετε τη δουλειά σας ή συνεργάζεστε με άτομα κύρους. Ερωτικά ειδύλλια. Ερμής σε ορθή φορά στον Υδροχόο, σας βάζει σε ενεργή σκέψη » που ανήκω; είμαι, υπάρχω στο κατάλληλο περιβάλλον;»

Μπορείς τώρα να έχεις μια δωρεάν απάντηση για την ερωτική σου ζωή, (μια ερώτηση) στείλε μήνυμα στο christinatantalidou@gmail.com

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου,  ξεπερνάτε αυτήν την περίοδο αρνητικές σκέψεις, είστε δηλαδή σαφώς πιο δυναμικοί αλλά και με ευκολία μπορείτε να εισπράξετε την εύνοια της τύχης, και μέσα από καθημερινές συναλλαγές βρίσκονται ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Ασχοληθείτε με το διαδίκτυο, με αγοραπωλησίες και τρέξτε θέματα γραφειοκρατικής φύσεως.  Ταύρος β’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στην Παρθένο ενισχύει την ερωτική σας διάθεση, αλλά μην περιμένετε ξεκαθαρίσματα και οριστικές αποφάσεις. Πιθανόν παίζετε με τη φωτιά και απαγορευμένες σχέσεις.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος (γεννημένοι αρχές γ δεκαημέρου) και η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον, αλλά και μια θολούρα, ίσως φλερτάρετε με άτομα δεσμευμένα και αρκετά μπερδεμένα. Συγχρόνως, καλή περίοδος να τρέξετε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης ή να ευνοηθείτε σε νομικά ζητήματα. Ερμής σε ορθή φορά στον Υδροχόο, σας βάζει σε ενεργή σκέψη » τι θέλω, πως μπορώ να ανέβω κοινωνικά;»

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, καλές στιγμές για την ερωτική σας ζωή, βελτιώνονται τα πράγματα αλλά η κατάσταση θα παραμείνει κρυφή και έντονα μπερδεμένη, μια που θα φτάνετε στην πηγή, αλλά ίσως και να μην πιείτε ..ακόμα το νερό. Ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας, διεκδικείστε την ελευθερία σας.     Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο, αγγίζει θέματα σπιτιού, επαφές με οικογενειακά πρόσωπα, είστε δηλαδή αρκετά πιεσμένοι και προβληματισμένοι με τις συγγενικές σας σχέσεις. Πιθανόν όμως να ολοκληρωθεί ένα ζήτημα που αφορά την αγορά ή πώληση ενός ακινήτου. Σκέψεις για συγκατοίκηση, δέσμευση.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος (γεννημένοι αρχές γ δεκαημέρου) άρα το σπίτι μπορεί να είναι ένας προβληματικός χώρος αυτό το διάστημα, να αισθάνεστε ασφυξία και να καταπιέζεστε. Όμως λαμβάνετε και ευχάριστα νέα γενικά με τα οικονομικά σας, πιθανόν να εισπράξετε χρήματα από τακτοποίηση κληρονομικού ζητήματος. Ερμής σε ορθή φορά στον Υδροχόο σας βάζει σε ενεργή σκέψη » σε τι πιστεύω, πως μπορώ να επεκταθώ, μπορεί να γίνει τώρα;»

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, οι συζητήσεις και οι επαφές που θα γίνουν αυτές τις μέρες είναι καθοριστικές για να μπορέσετε να πετύχετε στόχους, κυρίως εάν κινείστε σε ομάδες, συλλόγους ή θέλετε να δραστηριοποιηθείτε μαζί με άλλους, υποστηρίζοντας ένα κοινό σκοπό. Η φιλία επίσης μπερδεύεται με τον έρωτα.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητα σας, αλλάζει ο τρόπος που κινείστε, μετακινείστε, θα αντιμετωπίσετε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και αποφύγετε παρεξηγήσεις. Ωστόσο, είστε σε φάση δημιουργική, μπορείτε να κάνετε πράξη τα σχέδια σας και να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος (γεννημένοι αρχές γ δεκαημέρου) και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, αλλά και να αποφύγετε πιθανές επανασυνδέσεις και επαφές που θα σας προβληματίσουν αρκετά. Σχετικά με προώθηση σχεδίων όμως ευνοείστε αρκετά  και θα δείτε ότι ο κύκλος των κοινωνικών σας επαφών θα διευρυνθεί. Ερμής σε ορθή φορά στον «Υδροχόο» σας βάζει σε ενεργή σκέψη,  «ποιες είναι οι επιθυμίες μου, ικανοποιώ τη λίμπιντο μου, λαμβάνω όσα δίνω;»

Μπορείς τώρα να έχεις μια δωρεάν απάντηση για την ερωτική σου ζωή, (μια ερώτηση) στείλε μήνυμα στο christinatantalidou@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων 

Λέοντα α’ δεκαημέρου, σημαντική εβδομάδα για να ξεπεράσετε κλισέ και ταμπού, και να απελευθερωθείτε μέσα από γνωριμίες που θα γίνουν με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Έχετε εύνοια αυτές τις μέρες και κινηθείτε με αυτοπεποίθηση. Αναμένονται υπερβολές.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Πανσέληνο θα θολώσει αρχικά το πεδίο καθώς ανοίγεστε σε μια νέα κατάσταση, είτε μέσα από κινήσεις που αφορούν την πρακτική πλευρά της κατάστασης, είτε μέσα από μια εξέλιξη σε θέμα προσωπικό και πιθανόν τα διλήμματα αυξάνονται . Εργασιακές σχέσεις όμως ευνοούνται.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο και πολλά τα θέματα που προκύπτουν, μην ξαφνιαστείτε από αυτό που μπορεί να συμβεί, καθώς ενδέχεται να σας εκπλήξει ο ίδιος σας ο εαυτός. Μπερδέματα ερωτικά αλλά και οικονομικής φύσεως. Ωστόσο, έχετε κάνει δυναμικές προσπάθειες που θα δώσουν καλά αποτελέσματα. Ο Ερμής σε ορθή φορά στον Υδροχόο σας βάζει σε ενεργή σκέψη «ποιο είναι το ταίρι μου; καλύπτει τις ανάγκες μου; συμβιβάζομαι;

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μέρες ξεγνοιασιάς, απελευθέρωσης και  νέων γνωριμιών κυρίως με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό και αρχίζετε να διώχνετε την αρνητικότητα και θα γίνετε αρκετά πιο τολμηροί στον έρωτα και  μπαίνετε ξανά στο παιχνίδι.  Καρμικές επαφές αναμένονται.  Παρθένε β΄δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας , αναστατώνει , ναι έχετε μια ένταση, μεγαλύτερη υπερδιέγερση και θέλετε να εκτονωθείτε ..και αυτό θα δημιουργήσει το πρόβλημα, το λάθος και πιθανόν να βγείτε από την πεπατημένη, βάζοντας σε κίνδυνο τις προσωπικές σας σχέσεις. Πάθη, ζήλιες και παράνομες, ασυμβίβαστες επαφές αναμένονται. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος (γεννημένοι αρχές γ΄δεκαημέρου) και έτσι μπορεί να αλλάξετε τα όρια μιας προσωπικής στενής σας σχέσης και να κινηθείτε αρκετά παρορμητικά αλλά και ουσιαστικά. Ο Ερμής σε ορθή φορά στον Υδροχόο σας βάζει σε ενεργή σκέψη, «πως φροντίζω το σώμα μου, καλύπτω τις ανάγκες μου; υπάρχει ελεύθερος χρόνος;»

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας ζωή βελτιώνετε αυτές τις μέρες και μπαίνετε σε πιο χαλαρή φάση, θέλοντας να πειραματιστείτε με κάτι που σας εξιτάρει και με μια διάθεση να ικανοποιήσετε μόνο τις δικές σας ανάγκες. Αυτό που συμβαίνει όμως ταρακουνά τις ιδέες σας και την υπάρχουσα προσωπική σας κατάσταση. Δεν μπορείτε να το αποφύγετε.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια ψυχοφθόρα συναισθήματα, δεν μπορείτε να διώξετε σκέψεις, διλήμματα και γενικά το τοπίο συνεχίζει να είναι θολό. Πάρτε απόσταση από τις σκέψεις σας και ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο (γεννημένοι αρχές γ δεκαημέρου) και έτσι προσέξτε την ψυχολογία σας, εκτονώστε πιθανή αρνητική ενέργεια και πάρτε απόσταση από προβλήματα. Το πάθος σε ερωτικά ζητήματα περιμένετε να  σας βγει σε καλό;

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή αλλάζει προς το καλύτερο και μπορείτε να απολαύσετε τις μέρες, είτε γιατί θα γίνει μια νέα γνωριμία που θα σας εξιτάρει είτε γιατί έχετε επανασύνδεση με αγαπημένο πρόσωπο και το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Απολαύστε το τώρα, μην σκέφτεστε όμως το αύριο.   Σκορπιός β δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει το φιλικό σας κύκλο, νέα άτομα εισβάλλουν στη ζωή σας ή αρχίζετε να λειτουργείτε με μεγαλύτερη εξωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δικτυωθείτε αρκετά. Ο έρωτας είναι κοντά σας, πλησιάζει επικίνδυνα, ετοιμαστείτε να το ζήσετε. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο (γεννημένοι αρχές γ δεκαημέρου) και έχετε πέσει με τα μούτρα ..στην υλοποίηση στόχων, αλλά και εσωτερικών επιθυμιών και αρκεί να το θελήσετε. Ερμής σε ορθή πορεία στον Υδροχόο σας βάζει σε Ενεργή σκέψη «πως βρίσκω την ισορροπία μου , που με οδηγεί το συναίσθημα μου;» .

Μπορείς τώρα να έχεις μια δωρεάν απάντηση για την ερωτική σου ζωή, (μια ερώτηση) στείλε μήνυμα στο christinatantalidou@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  ευχάριστα νέα θα λάβεις γύρω από εργασιακά ζητήματα και αναμένεται να έχεις φορτωμένο πρόγραμμα που όμως θα σου αποφέρει και οικονομικά κέρδη και γενικά φτιάχνει αρκετά η καθημερινότητα σου. Ενδέχεται όμως να γίνουν καταχρήσεις και να ξεχάσεις το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής ή άσκησης. Έρωτας μέσα στον εργασιακό χώρο.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στην Παρθένο αφορά επαγγελματικά ζητήματα, φέρνει μια θολούρα γύρω από σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και γενικά έχεις κάποια διλήμματα για το πως πρέπει να κινηθείς. Προσοχή σε απιστίες και παράνομες καταστάσεις. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο (γεννημένοι αρχές γ δεκαημέρου) και έτσι αλλαγές, διεργασίες πραγματοποιούνται μέσα στην επαγγελματική αρένα και ζείτε εξελίξεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδια σας. Πάθη και εμμονές.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ερωτικά μηνύματα λαμβάνετε, έχετε νέες γνωριμίες κυρίως με νεώτερα άτομα από εσάς και κινείστε πιο παρορμητικά, αφήνοντας πίσω πιθανές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Επαφές με άτομα που μπορείτε να συνεργαστείτε αναμένονται. Εκπλήρωση επιχειρηματικών σχεδίων. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει τα οικονομικά σας, αγχώνεστε αρχικά για την επίλυση κάποιων οικονομικών θεμάτων, ωστόσο μπορείτε να αξιοποιήσετε γνωριμίες και να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας. Η σεξουαλική σας ζωή ενδέχεται να μεταμορφωθεί.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο, (γεννημένοι αρχές γ΄δεκαημέρου) ίσως φοβάστε να ανοιχτείτε , ίσως νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνει ο σύντροφος σας, ίσως πάλι έχετε μπερδέψει την ερωτική σας ζωή με τα οικονομικά. Είστε όμως σε θέση ισχύος, εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η κατάσταση μέσα στο σπίτι σας βελτιώνεται, μπορείτε να  προχωρήσετε ακόμα και σε φάση επισημοποίησης σε περίπτωση που είστε σε μια μακροχρόνια κατάσταση, ενώ για τους ελεύθερους οι μέρες είναι ιδανικές για σχέση που ταιριάζει στα πρότυπα σας.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο αφορά την εργασιακή σας κατάσταση,  οφείλετε να κατανοήσετε την συμπεριφορά του εργοδότη σας ή των συναδέλφων σας και υιοθετήστε ένα πιο εναλλακτικό τρόπο διαβίωσης. Πολεμήστε τις καταχρήσεις. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο (γεννημένοι αρχές γ δεκαημέρου) και πρέπει να επαναξιολογήσετε και λόγω των γεγονότων που βιώνετε επιλογές που αφορούν την εργασιακή σας ζωή και τις προοπτικές που έχετε μέσα στο υπάρχον εργασιακό περιβάλλον. Μυστικές σχέσεις εν όψει.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  είστε σαφώς πιο δικτυωμένοι αυτό το διάστημα, ανοίγεστε προς τα έξω και όλες οι επαφές που θα γίνουν τώρα μπορεί να σας ωθήσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και δημιουργικοί. Σχέδια ευνοούνται. Συναντήσεις και ερωτικά υπονοούμενα.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στην Παρθένο, απέναντι σας είναι δύσκολη γιατί σας φέρνει αντιμέτωπους με τους φόβους σας και ίσως η προσωπική σας ζωή θα σας κάνει να προβληματιστείτε αρκετά. Μην λαμβάνετε οριστικές αποφάσεις.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο, βγείτε από δυσλειτουργικές καταστάσεις, κάντε την υπέρβαση και μην προβληματίζεστε για ότι φαίνεται να σας παιδεύει..και δεν σας ευχαριστεί. Φιλία ή έρωτας; εδώ είναι το ζητούμενο.

Μπορείς τώρα να έχεις μια δωρεάν απάντηση για την ερωτική σου ζωή, (μια ερώτηση) στείλε μήνυμα στο christinatantalidou@gmail.com

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ