Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 έως 12 Απριλίου 2020

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Ζυγό, το ζώδιο της συντροφικότητας και αρμονίας, τείνει να σε βγάλει από την ασφαλή ζώνη του συμβιβασμού και της βολής. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 έως 12 Απριλίου 2020 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

ΑΦροδίτη στους Διδύμους, Άρης και Κρόνος στον Υδροχόο και Σελήνη στον Ζυγό, κάνει το συναίσθημα σου ευχάριστο, το λόγο σου όμορφο, ρομαντικό , απελευθερώνεσαι .. τελείως;

Το Πεπρωμένο μιλάει και το παρασκήνιο βγαίνει προς τα έξω.. τολμάς να υποστηρίξεις την αλήθεια σου;

Υστερόγραφο, άρης τετράγωνο με ουρανό, συγκρούσεις, δυσκολίες, και εξαναγκασμος να ακολουθήσεις συγκεκριμένα μέτρα, βάρυνε η ατμόσφαιρα

Υστερόγραφο, Ερμής στον Κριό παρορμητικές επαφές, δεν σκέφτεσαι όταν μιλάς.

Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο , η ενέργεια της νέας πραγματικότητας, πάρε μια ιδέα, και γείωσε την. .. φτιάξε πραγματικότητα..

Πάμε για τα ζώδια, που είναι σε κατάσταση περιορισμού..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  έντονη εβδομάδα, αντιμετωπίζετε δυσκολίες σε θέματα πρακτικά , όπου φαίνεται να μειώνετε ξαφνικά το εισόδημα σας λόγω απρόβλεπτων εξόδων ή χάνετε μια από τις πηγές εσόδων σας.  Ωστόσο, Ο Ερμής στο δεκαήμερο σας θα βοηθήσει να βελτιώσετε το κλίμα της ανασφάλειας με ιδέες και νεές συνεργασίες.  Κριός β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ζυγό σας φέρνει σε άμεση επαφή με τα συναισθήματα σας, τις επιθυμίες σας και αποκαλύπτει κάρμα όπου και δεν μπορείτε να προσποιείστε ή να βρίσκεστε σε σχέσεις όπου δεν εκφράζετε την αλήθεια σας.    Κριός γ’ δεκαημέρου, Ευνοϊκές συγκυρίες και διασυνδέσεις οδηγούν σε ομαλη ρύθμιση επαγγελματικών ζητημάτων και φαίνεται πως άτομα που έχουν κύρος, στηρίζουν τα σχέδια σας, αλλά και θα δείτε εξέλιξη.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, αποφύγετε κάθε είδους ένταση και διαπληκτισμό, κυρίως με πρόσωπα εξουσίας,  καθώς ενδέχεται να πληγούν σχέσεις και να μην μπορείτε να επανορθώσετε. Ο Ερμής από τον Κριό βοηθάει να συνδεθείτε περισσότερο με το παρασκήνιο και να κάνετε μυστικές συμφωνίες.  Ταύρος β’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε συζητήσεις για οριστικές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, όπου και έχει αλλάξει η καθημερινότητα σας, πιθανόν πιέζεστε αρκετά και λόγω των καταστάσεων και οφείλετε να δώσετε προτεραιότητα σε θέματα υγείας και ασφάλειας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, Ευνοϊκές συγκυρίες σας δυναμώνουν , σας δίνουν ώθηση να κοιτάξετε με μεγαλυτερη εμπιστοσύνη το μέλλον σας και αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα νομικών ζητημάτων.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  αναστάτωση αλλά και ταχύτατες εξελίξεις βιώνετε γύρω από μια προσωπική, μυστική σχέση σας και θα πρέπει να ξεπεράσετε ηθικούς φραγμούς και πεποιθήσεις. Ο Ερμής στον Κριό θα σας δώσει το δικαίωμα να μιλάτε, να εκφράζετε την γνώμη σας, χωρίς να σας νοιάζει να είστε αρεστοί. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ζυγό κλείνει επεισοδιακά ερωτικές καταστάσεις που τείνουν να σας μπερδεύουν, αλλά και κουράζουν ψυχολογικά και θα νιώσετε πως ήρθε ο καιρός να πείτε ναι σε νέα γνωριμία με αποτέλεσμα να ανανεωθείτε. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  Ευνοϊκές συγκυρίες για να ρυθμίσετε δάνεια, οφειλές και γενικά να ξεπεράσετε πρακτικά προβλήματα, προσωρινά ανακουφίζεστε από ισχύοντα μέτρα. Η σεξουαλική σας ζωή απογειώνεται.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έντονο το αίσθημα της καταπίεσης, νιώθετε πως δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναίσθηματά σας, δεν ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να συγκρουστείτε με το περιβάλλον σας. Ο Ερμής στον Κριό σας κάνει ανταγωνιστικούς και επιθετικούς με το περιβάλλον.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ζυγό κλείνει επεισοδειακά θέματα ερωτικής φύσεως, απομακρύνεστε από το ταίρι σας και πιθανόν να πρέπει να αποδεχτείτε την αλήθεια, ακόμα και εάν αυτό σας πονάει. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  Ευνοϊκές συγκυρίες σε σταθερές σχέσεις, εσείς τουναντίον ζείτε μια κατάσταση σχεδόν ιδανική, ευκαιρία λοιπόν για να μιλήσετε για επισημοποίηση και δέσμευση. Τυχεροί αρκετά.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Λέων 

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  συγκρούσεις, εντάσεις που οδηγούν σε οριστικές ρήξεις βιώνετε και νιώθετε πως κανείς δεν μπορεί να σας νιώσει, να σας καταλάβει και για αυτό θα περάσετε στην αντεπίθεση. Ο Ερμής στον Κριό ωστόσο θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα, καθώς μιλάτε με άτομο που σας εξιτάρει ερωτικά και θα ανανεωθείτε αρκετά. Λέοντα β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε τέλος συμφωνιών, πιθανόν και να τελειώνετε και με μια σχέση ζωής, όπου σας έχει ταλαιπωρήσει και αναγκαστικά θα ενηλικιωθείτε. Αφήστε τα υπονοούμενα, πείτε την αλήθεια σας    Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Ευνοϊκές συγκυρίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο και οδηγείστε σε νέα συμπεράσματα, πιθανόν θα σας γίνουν προτάσεις από άτομα που δεν είχατε συνυπολογίσει. Ανακουφίζεστε αρκετά.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ερωτικά στριμώγματα και αναγκάζεστε να φύγετε-διαφύγετε από την πραγματικότητα, είτε μέσω της φαντασίας είτε διαδικτυακά, καθώς αισθάνεστε περιορισμό και καταπίεση. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Ο Ερμής στον Κριό σας κάνει πιο ερωτικούς, θέλετε να ικανοποιήσετε κρυφές επιθυμίες.  Παρθένε β΄δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε οικονομικές, δυσκολίες  θα αισθανθείτε αρκετά μετέωροι και κλονίζετε αρκετά η αυτοπεποίθηση σας. Προσπαθήστε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, γίνετε πιο δημιουργικοί.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, Ευνοϊκές συγκυρίες για να μιλήσετε για έρωτα, να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, να φλερτάρετε και να διώξετε μακριά κάθε αρνητική σκέψη. Απελευθέρωση και επαφές με νεώτερα άτομα βελτιώνονται.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα εντείνονται αρκετά, καθώς θα προκύψουν θέματα που θα σας προβληματίσουν και θα νιώσετε αρκετά μετέωροι, σαν να χάνετε την ισορροπία σας. Ο Ερμής στον Κριό  ωστόσο θα σας δώσει το κίνητρο να ξεπεράσετε θέματα αναβλητικότητας και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας φέρνει ρήξεις, οριστικά αντίο, αλλά και σας βάζει στην πρώτη γραμμή, να αναλάβετε δηλαδή την ευθύνη για όσο σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε. Προσοχή σε θέματα συνεργασιών. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, 

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, εντάσεις βιώνετε μέσα στον οικογενειακό χώρο σας, όπου και πρέπει να συμβιβαστείτε με τις παρούσες συνθήκες με αποτέλεσμα να νιώθετε καταπίεση και πιθανόν να ξεσπάσετε άσχημα. Ο Ερμής στον Κριό ευνοεί θέματα εργασιακής φύσεως, λαμβάνετε πρωτοβουλίες, σκέφτεστε ανοίγματα. Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει ένα ψυχοπλάκωμα, για όσους βέβαια δεν εργάζονται εσωτερικά, και θα είναι βαρύ το κλίμα. Ωστόσο και ανάλογα τον γενέθλιο χάρτη, θα μπορέσετε να αλλάξετε τη μορφή μιας μυστικής σχέσης και προς το καλύτερο. Δεν το περιμένατε;   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, Ευνοϊκές συγκυρίες για να ξεπεράσετε εμπόδια που μπλόκαραν εξελίξεις γραφειοκρατικών υποθέσεων, αλλά και μπορείτε να ασχοληθείτε με σπουδές και πιο ουσιαστικά με την επιμόρφωση σας.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, εντάσεις και διαπληκτισμοί μέσα στην καθημερινότητα, ωστόσο δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε, προσέξτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Ο Ερμής στον Κριό δίνει ανανέωση σε ερωτικά ζητήματα, μιλάτε με αγαπημένο πρόσωπο για επανασύνδεση. Φλερτ, ρομαντικά μηνύματα.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε κλείσιμο κύκλων, ουστιαστικά οδηγείστε σε νέα μονοπάτια, όπου και αυτό μπορεί να σας απομακρύνει από το οικείο περιβάλλλον σας. Επιθυμίες μπορεί να πραγματοποιηθουν. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, Ευνοϊκές συγκυρίες για να προστατέψετε τα συμφέροντα σας, πιθανόν λαμβάνετε ενίσχυση συναισθηματική ή υλική και αυτό θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ξαφνικά έξοδα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας και θα χαλάσει αρκετά η διάθεση σας με αποτέλεσμα να συγκρουστείτε με το περιβάλλον σας. Προσοχή σε επαφές με νέωτερα άτομα. Επιχειρηματικά σχέδια μπαίνουν σε κατάσταση αναβολής. Ο Ερμής στον Κριό σας βοηθάει στο να επανασυνδεθείτε με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ωστόσο μην είστε παρορμητικοί στο λόγο σας.     Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ζυγό κλείνει επεισοδιακά επαφές, επαγγελματικές συνεργασίες και πιθανόν οδηγήστε σε ένα τέλος όπου και θα προβληματιστείτε αρκετά. Άλλο ενδεχόμενο, νέες συνεργασίες θα συζητάτε, όπου εκεί μπορεί να βγει το θετικό , το καλό.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  Ευνοϊκές εξελίξεις βιώνετε σε θέματα επαγγελματικής ανάπτυξης,, καθώς έχετε το χρόνο να ψάξετε, να βρείτε αλλά και να καταλήξετε σε νέους τρόπους προβολής της δουλειάς σας. Ερωτικά είστε σε φάση συζήτησης.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, προσοχή σε λεκτικές αντεπιθέσεις, αλλά και η προσπάθεια σας να βγείτε από δύσκολες καταστάσεις δεν είναι εφικτό να γίνει τώρα και θα νιώθετε ίσως αρκετά άτυχοι; Ευτυχώς αυτό γρήγορα θα περάσει και με τον Ερμή στον Κριό θα αναλάβετε πρωτοβούλίες και θα αποκτήσετε ξανά την αισιοδοξία σας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,   η Πανσέληνος στον Ζυγό κλείνει ουσιαστικά αλλά και κυριολεκτικά κάθε προσπάθεια ή εμμονή να μείνετε σε ένα δυσλειτουργικό παρελθόν και καλείστε να αναλάβετε την ευθύνη για την περαιτέρω εξέλιξη σας. δηλαδή το μέλλον σας.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ευνοικές συγκυρίες ζείτε ίσως για να φτιάξετε την ψυχολογία σας, να ηρεμήσετε, να έρθετε κοντά στα άτομα που αγαπάτε. Ηρεμία, χαλάρωση. Μιλήστε για τα όνειρά σας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  νεύρα, εντάσεις αλλά και προσοχή όταν μιλάτε και εκφράζετε τα συναισθήματά σας. καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις. Ο Ερμής στον Κριό στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα. Σκέφτεστε με ταχύτητα.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ζυγό σας βρίσκει καθηλωμένο σε άχαρες καταστάσεις όπου και αντικρίζοντας την πραγματικότητα θα αναγκαστείτε να προχωρήσετε σε αποφάσεις που πονάνε.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ευνοικές συγκυρίες για να τρέξετε ζητηματα κοινής συλλογικής προσπάθειας και να φανεί ο δυναμισμός σας. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας.  Ερωτικοί διάλογοι σας οδηγούν σε εμμονές και πάθη που πρέπει όμως να καταπιέσετε.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ