Πότε θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία – Δείτε τι σχεδιάζει το Υπουργείο Παιδείας

To Υπουργείο Παιδείας εξετάζει διαρκώς σενάρια για το πότε θα μπορέσουν να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία και να ολοκληρωθεί η φετινή σχολική χρονιά. Πότε θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία – Δείτε τι σχεδιάζει το Υπουργείο Παιδείας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ποια ημερομηνία θεωρείται επικρατέστερη;

Όπως επισημαίνουν και οι ειδικοί η πορεία του κορωνοϊού τον Απρίλιου  θα είναι καθοριστική για το άνοιγμα των σχολείων. Αν ο αριθμός των νεκρών περιοριστεί και περιοριστούν τα κρούσματα τότε η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία για την επαναλειτουργία των σχολείων κρίνεται η 18η Μαΐου.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του  Νίκου Ευαγγελάτου, το υπουργείο Παιδείας αν ανοίξει τα σχολεία στις 18η Μαΐου, θα λειτουργήσουν για ένα μήνα και στις 20 Ιουνίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η τρέχουσα σχολική χρονιά.

Για τους μαθητές του Λυκείου, το Υπουργείο προσανατολίζεται να διεξάγει τις προαγωγικές εξετάσεις στα τέλη Ιουνίου ώστε αρχές Ιουλίου να διεξαχθούν οι Πανελλήνιες 2020.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ