Παιδικές κατασκευές με πλαστικά κουταλάκια – VIDEO

Δημιουργούμε παρέα με τα παιδιά μας χρησιμοποιώντας πλαστικά κουτάλια! Φτιάχνουμε πασχαλίτσες, κοτούλες, κουνελάκια και ότι άλλο κατεβάσει η φαντασία μας! Παιδικές κατασκευές με πλαστικά κουταλάκια VIDEO

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Το Mommyjammi.gr ξεκίνησε αρχικά με βασικό του άξονα την δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Για αυτό και θα βρείτε πολλές ιδέες και προτάσεις στην σχετική ενότητα Παιδί – Παιδικές κατασκευές ΕΔΩ με πληθώρα ιδεών και υλικών αλλά και θεματικές προτάσεις!

Τα πλαστικά κουτάλια είναι ένα εύκολο και διαχειρίσιμο υλικό ειδικά για τα μικρά παιδάκια. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε ανοιξιάτικα τοπία και πολλά χαριτωμένα ζωάκια παρέα με τα μικρά παιδάκια! κατασκευές με πλαστικά κουταλάκια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO

Δείτε τις ιδέες και τα υλικά που σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε!

Δείτε ΕΔΩ το VIDEO

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ιδέες λοιπόν για παιδικές κατασκευές χρησιμοποιώντας πλαστικά κουτάλια και θα περιμένω και τις δικές σας προτάσεις! Η δημιουργία είναι χαρά και η φαντασία των παιδιών μπορεί να κάνει θαύματα! Μη ξεχάσετε να κάνετε subscribe στο κανάλι μου και να πατήσετε το κουδουνάκι για να μη χάνετε κανένα Νέο Βίντεο!

Καλή διασκέδαση λοιπόν παρέα με τους μικρούς μας δημιουργούς!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το προηγούμενο επεισόδιο με παιδικές κατασκευές όπου χρησιμοποιήσαμε παλιά cd που δεν χρειαζόμαστε!

Έχουν αλλάξει οι εποχές και κανένας πλέον δεν αγοράζει και δεν ακούει τα παλιά CD. Και μόνο που υπάρχει πλέον το Internet και μπορείς να βρεις όποιο τραγούδι και άλμπουμ θέλεις δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε κάποιο δισκοπωλείο, εκτός βέβαια κι αν είσαι συλλέκτης. Θα δούμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παλιά CD που έχουμε στην άκρη!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ