Συνταγή για αρωματικό καφέ με πορτοκάλι, λεμόνι και κανέλα

Ο καφές για κάποιους ανθρώπους είναι απλά ένα κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Για άλλους είναι φιλοσοφία ζωής και πρόκληση για μια νέα γευστική εμπειρία! Ανήκω στην δεύτερη κατηγορία και πειραματίζομαι! Συνταγή για αρωματικό καφέ με πορτοκάλι, λεμόνι και κανέλα

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Στη χώρα μας ο καφές είναι τρόπος ζωής και τρόπος επικοινωνίας. Εσπρέσο, στιγμιαίος, φίλτρου και ο κλασικός αγαπημένος ελληνικός. Οι επιλογές πολλές: ξανθός-μέτριος ή σκούρος στο χρώμα, ελαφρύς-μέτριος ή δυνατός στη γεύση, ελαφρύ ήπιο ή μεθυστικό άρωμα. Με ένα φλιτζάνι καφέ μπροστά μας, ξεδιπλώνουμε τις ψυχές μας, λέμε τα προβλήματα μας , ονειροπολούμε, κουτσομπολεύουμε, κλείνουμε επαγγελματικές συμφωνίες επικοινωνούμε με τους φίλους μας και ακόμα “πάνε κάτω τα φαρμάκια”. Ο καφές αποτελεί αφορμή για επαφή, για ανθρώπινη επικοινωνία που τόσο την έχουμε ανάγκη πάντα. Ο καφές δεν έχει ώρα, δεν έχει τόπο, δεν κάνει διάκριση.

Στο MommyJammi.gr αγαπάμε τον καφέ αφού άλλωστε είναι και το μότο μας… Η ζωή θέλει κουβεντούλα με καφέ!

Συνταγή για αρωματικό καφέ με πορτοκάλι:

Φτιάξε κλασικό γαλλικό καφέ (χωρίς πρόσθετο άρωμα) σε μία κούπα. Στην συνέχεια ρίξε ζεστή κρέμα γάλακτος μέσα στον καφέ. Κόψε μερικές λωρίδες από ένα πορτοκάλι και ένα λεμόνι και τοποθέτησε τες μέσα στην κούπα. Πασπάλισε με λίγη κανέλα και στο ρόφημα σου είναι έτοιμο! Υπέροχα αρωματικός και ζεστός για τα κρύα βράδια σου. Αν προσθέσεις ζάχαρη μαζί με την πλούσια γεύση της κρέμας γάλακτος και των εσπεριδοειδών αποτελεί το τέλειο επιδόρπιο! Αν δεν έχεις κρέμα γάλακτος χρησιμοποίησε γάλα εβαπορέ. Για πιο απίθανο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε gingerbread butter τοποθετώντας ένα κουταλάκι του γλυκού μέσα στον ζεστό καφέ αφήνοντάς το να λιώνει αργά.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΕΔΩ: φτιάξε Affogato Espresso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ