Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Μαΐου 2020

Αέρας «επιστροφών» φυσάει με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Μαΐου 2020 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αέρας «επιστροφών» φυσάει με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους και μπαίνεις σε κατάσταση «λεκτικών» επανασυνδέσεων, αλλά και κυριολεκτικά, κινείσαι περισσότερο τώρα για να έρθεις κοντά σε αυτό που ήσουν, πριν κλειστείς μέσα , ωστόσο έχεις πολλές ερωτήσεις να κάνεις στον εαυτό σου και στους άλλους. Ο έρωτας γεννά ερωτηματικά..

Υστερόγραφο, ο Άρης στους Ιχθύες σε κάνει ευάλωτο , με υπερβολικές ευαισθησίες.. μόνο συναίσθημα..

Υστερόγραφο, ο Ερμής στους Διδύμους ξεσηκώνει , δίνει ζωή , κίνηση ,ανακτάς τη χαμένη σου ταχύτητα.

Πάμε για τα ζώδια, διάβασε και τον ωροσκόπο σου, 

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, μπορείτε να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα αυτήν την περίοδο, ανακαλύπτοντας τον εαυτό σας και μέσα από επιλογές που θα παραμένουν όμως κρυφές. Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε σας έχει πικράνειΚριός β’ δεκαημέρου, αξιοποιείστε το χρόνο σας αυτό το διάστημα για να επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας και ορίστε νέες προτεραιότητες.    Κριός γ’ δεκαημέρου, Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει αρκετά τον τρόπο σκέψης σας, ανατρέχετε συνέχεια στο παρελθόν και αγωνιάτε για το εάν θα επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας, πιθανόν ναι. H επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου – Τοξότη σας βάζει στη διαδικασία αναζήτησης της προσωπικής σας αλήθειας πέρα από όρια και ηθικούς κανόνες. Μπαίνετε σε περιπέτεια.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η αναζήτηση της προσωπικής ασφάλειας μέσα από επιλογές που θυμίζουν παρελθόν δεν θα λειτουργήσει θετικά, για αυτό και βγείτε από τα στεγανά σας, ψάξτε νέους πόρους και αλλάξτε προσανατολισμό. Ταύρος β’ δεκαημέρου,   αξιοποιήστε το χρόνο σας για να προχωρήσετε σε νέες επιλογές και βγείτε πιο ενδυναμωμένοι και σίγουροι για το αύριο. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου-Τοξότη δείχνει τον δρόμο απεξάρτησης από καταστάσεις. συνήθειες και κυρίως τοξικούς τρόπους επιβίωσης. Εξέλιξη λίαν προσεχώς. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σας υπόσχεται περιπέτεια, σασπένς καθώς ψάχνετε την χαμένη αυτοπεποίθηση σας, πιθανόν όμως με  λάθους τρόπους.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η διεκδίκηση δυναμικών θέσεων μέσα στον περίγυρο σας θα είναι το ζητούμενο αυτήν την περίοδο καθώς θα αναζητάτε την προσωπική καταξίωση και έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ωστόσο,ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει τις αλλαγές που βιώνετε. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αξιοποιήστε το χρόνο σας αυτό το διάστημα για να ξεκουραστείτε από καταστάσεις που σας έτρωγαν ενέργεια και ξεπεράστε τα διλήμματα σας.     Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα σας πρέπει να σας αφυπνίσει εσωτερικά ώστε να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα και να νικήσετε τα αόρατα τείχη που σας διατηρούν σε μια δήθεν ασφαλή κατάσταση. Μην αδικείτε τον εαυτό σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας , σπρώχνει για επανασυνδέσεις που ίσως θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ανατρέξτε στο παρελθόν και ανακαλύψτε κάθε κρυφή επιθυμία που έμεινε ανικανοποίητη και προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Αναζητήστε και νέους τρόπους έκφρασης. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αξιοποιήστε το χρόνο σας αυτό το διάστημα για να κάνετε την ψυχανάλυση σας, να ξεκουραστείτε από ιδέες που σας φθείρουν και να γεμίσετε μπαταρίες. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου-Τοξότη καθρεφτίζει την ανάγκη σας να βγείτε από μια ανούσια καθημερινότητα και να επανασυνδεθείτε με ότι κάνει την ψυχή σας να χαίρεται, χωρίς επιφυλάξεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας επανασυνδέσει με τα όνειρα σας έτσι ώστε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και δημιουργικοί. Η ερωτική σας ζωή παραμένει ένα μυστήριο που πρέπει όμως να λύσετε

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Λέων 

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η αναζήτηση νέων στόχων ή ακόμα και η ενασχόληση σας με μια νέα ομαδική δραστηριότητα θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα βγείτε από τα αδιέξοδα του μυαλού σας. Πείτε ναι στο διαφορετικό. Λέοντα β’ δεκαημέρου, αξιοποιήστε τον χρόνο σας αυτό το διάστημα για να ορίσετε προτεραιότητες γύρω από την προσωπική σας ζωή και να βγείτε από αδιέξοδα.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου-Τοξότη σας βάζει στη διαδικασία της προσωπικής ανάπτυξης μέσα από την ενασχόληση σας με τους στόχους σας και θα πρέπει να βρείτε τα πατήματά σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει επανασυνδέσεις με φίλους από τα παρελθόν ή πιθανόν να επιστρέψετε σε γνωστά..λημέρια για να συναντήσετε ένα πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει.  Ερωτικές συναντήσεις.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, εσωτερικές συγκρούσεις θα προκαλέσουν γεγονότα όπου πρέπει και να τα διαχειριστείτε με την απαραίτητη σύνεση και χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας. Θα βρείτε τρόπους να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες.    Παρθένε β΄δεκαημέρου, αξιοποιήστε το χρόνο σας αυτές τις μέρες και βάλτε προτεραιότητες αφήνοντας έξω οτιδήποτε δυσλειτουργικό. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους μιλά για επανασυνδέσεις με άτομα που έχουν κυριαρχήσει στη ζωή σας και αρκεί να δείτε την αλήθεια κατάματα. Η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου- Τοξότη σας κάνει να αναζητάτε νέες εμπειρίες που θα καθορίσουν ή θα ανατρέψουν την πραγματικότητα σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η αναζήτηση ευχαρίστησης μέσα από απλά καθημερινά πράγματα θα είναι το ζητούμενο αυτές τις μέρες, εάν και ο έρωτας θα σας αποπροσανατολίσει και βγαίνετε εκτός προγράμματος.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αξιοποιήστε το χρόνο σας για να ξεπεράσετε τη θλίψη της κλεισούρας και οργανωθείτε για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους σας κάνει περισσότερο παιχνιδιάρη καθώς θα αναπολείτε καταστάσεις του παρελθόντος με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση στο περιβάλλον σας. Η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου-Τοξότη σας βάζει σε διαδικασία ανακάλυψης ταλέντων και ικανοτήτων, καθώς προσπαθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο θέλω και το μπορώ.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η αναζήτηση της ικανοποίησης κρυφών επιθυμιών  οδηγεί σε μονοπάτια που δυσκολεύεστε να περπατήσετε γιατί πρέπει να βγείτε από την βολή σας. Ερμηνεύστε το πεπρωμένο αλλά μην αρνείστε την εμπειρία.   Σκορπιός β’ δεκαημέρου,  αξιοποιήστε το χρόνο σας σωστά και οργανωθείτε, βάλτε προτεραιότητες και ακολουθήστε ένα πρόγραμμα, ώστε να μη χάνετε την ψυχραιμία σας. Ερωτικά διλήμματα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους κρύβει κινδύνους μια που η επανασύνδεση με άτομο που σας μαγεύει είναι θέμα χρόνου και πρέπει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα Διδύμου-Τοξότη θα δώσει ώθηση στην σεξουαλική σας ζωή και θα απελευθερωθείτε από την αδράνεια

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η αναζήτηση ενός νέου συντρόφου και η απομάκρυνση από το παρελθόν αποκτά νόημα και θέλετε να προσπαθήσετε να βγείτε από τα αδιέξοδα που δημιουργήσατε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, αξιοποιήστε το χρόνο σας για να ορίσετε τα βήματα σας και τις μετέπειτα επιλογές σας χωρίς να κολλάτε σε εμπόδια του παρελθόντος. Νέες κατευθύνσεις. Τοξότη γ΄δεκαημέρου η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους οδηγεί σε επαναξιολογήσεις των προσωπικών σας επιλογών και έχετε τη διάθεση να αναθεωρήσετε . Η επιστροφή των δεσμών της σελήνης στον άξονα σας, Διδύμου-Τοξότη οδηγεί σε καρμικές γνωριμίες που θα ανοίξουν πόρτες και θα ζήσετε επιτέλους την εξέλιξη.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αναζητάτε περισσότερο την προσωπική σας ικανοποίηση μέσα από κοντινές επαφές και δεν θέλετε να μπείτε σε διλήμματα. Ξεκουράστε το μυαλό σας.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αξιοποιήστε το χρόνο προς όφελος σας, μπείτε δηλαδή ξανά στη δράση, χωρίς όμως να βιάζεστε και εγκληματιστείτε ομαλά στην νέα σας πραγματικότητα.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει επανασυνδέσεις με συνεργάτες του παρελθόντος που υπόσχονται μια καλύτερη εργασιακή πραγματικότητα. Η επιστροφή των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμου-Τοξότη οδηγεί σε νέες συνειδητοποιήσεις σχετικά με την εργασιακή σας κατάσταση με αποτέλεσμα να κατευθυνθείτε σε νέες διαφορετικές επιλογές.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, αναζητάτε νέες συγκινήσεις για να αφυπνιστεί και πάλι το ενδιαφέρον σας για τη ζωή και προχωρήστε ξεχνώντας ότι σας έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Επιστρέφετε ενδυναμωμένοι.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,αξιοποιήστε το χρόνο σας για να κατευνάσετε αρνητικά συναισθήματα και να νικήσετε την τοξικότητα που σας περιβάλλει. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους μιλάει για ξεχασμένους έρωτες όπου φαίνεται να σας παρασύρει το παρελθόν σε απαγορευμένη αγκαλιά.. Η επιστροφή των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμου-Τοξότη σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή και αποκομίζετε εμπειρίες.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η αναζήτηση του προσωπικού καταφύγιου σας οδηγεί σε σχετική απομόνωση  και πιθανόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και επικρατεί η έλλειψη κατανόησης. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, αξιοποιήστε το χρόνο σας για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα δύσκολα και να είστε αποτελεσματικοί. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει επανασυνδέσεις με άτομα που αποτελούσαν το σπίτι σας, νιώθετε δηλαδή την οικειότητα και θα δώσετε ευκαιρίες. Η επιστροφή των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμου-Τοξότη δίνει την ώθηση να αναζητήσετε τις ρίζες σας και μέσα από προσωπικές ανασκαφές..να ανακαλύψετε τον εαυτό σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ