Λατρεύεις τα μακριά φορέματα; Πως να τα φορέσεις σωστά

Κάθε γυναικεία ντουλάπα περιέχει φορέματα, από κομμάτια που μπορούν να φορεθούν κάθε μέρα, για ρομαντικές περιστάσεις και τα ραντεβού αλλά και βραδινά για τις επίσημες εκδηλώσεις. Λατρεύεις τα μακριά φορέματα; Πως να τα φορέσεις σωστά

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ο κύριος λόγος που τα μακριά φορέματα έχουν γίνει μια κορυφαία τάση της μόδας είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, το ότι μας κάνουν να δείχνουμε απίστευτα θηλυκή. Ωστόσο, οι «κανόνες» για το πως να τα φορέσετε σωστά και πως να τα ταιριάξετε με διαφορετικά είδη ρουχισμού και αξεσουάρ είναι ακόμη ένα σημαντικό ζήτημα.

Το maxi φόρεμα είναι must και για το φετινό καλοκαίρι! Πάμε να δούμε προτάσεις από το www.rovo.gr καθώς και σημαντικά tips για να τα φορέσετε σωστά!

Με τη κατάλληλη τσάντα που θα κάνει τη διαφορά στο σύνολο σας και θα συνδυάσει το outfit!

Ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) πάντα είναι στη μόδα αφού το καθιστά ως το τοπ διαχρονικό κομμάτι που δε πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας.

Με ψηλοτάκουνα.

Αυτός είναι ένας από τους τρόπους που θα σας κάνει να δείχνετε ψηλότερη μιας και το μακρύ φόρεμα θα κρύψει τα τακούνια σας. Αμάνικο εντυπωσιακό φόρεμα, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.

Αξεσουάρ.

Τα αξεσουάρ κάνουν οποιαδήποτε σύνολο να δείχνει πανέμορφο. Εάν το φόρεμά σας έχει μεγάλο ντεκολτέ, ένα όμορφο κολιέ θα είναι μια σωστή επιλογή. Επίσης, τα αξεσουάρ σας μπορεί να είναι ουδέτερα: χρυσά ή ασημί, για παράδειγμα, ή μπορούν να είναι έντονα για να ταιριάζουν με το φόρεμά σας. Ένα εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα είναι must have κομμάτι στην ντουλάπα μας ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Το χρώμα.

Καλύτερα να προτιμήσεις τα μονόχρωμα φορέματα. Τα σκούρα χρώματα όπως το μαύρο, το μπορντώ και το χακί θα σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη. Ωστόσο οι nude αποχρώσεις κοντά στον τόνο του δέρματος σου μπορούν να λειτουργήσουν εξίσου καλά, επιμηκύνοντας την petite σιλουέτα σου. Ένα φλογερό χρώμα που θα τραβήξει τα βλέμματα στο νέο σου φόρεμα ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.

Μοτίβα.

Τα ζωηρά ή πιο ήπια όμορφα μοτίβα μπορούν να ζωντανέψουν οποιοδήποτε σύνολο. Δημιουργούν αμέσως την κατάλληλη διάθεση και επιδεικνύουν ένα μοναδικό στυλ. Ένα ρομαντικό φόρεμα για όλες τις ώρες ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ