Ηλιακή Έκλειψη Στον Καρκίνο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Μόνο εάν έρθεις αντιμέτωπος με τους “φόβους”, τα σκοτάδια σου τολμάς να πας παρακάτω, να αποδεχτείς αυτό που είσαι και θέλεις. Ηλιακή Έκλειψη Στον Καρκίνο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Θερινό Ηλιοστάσιο και Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21 Ιουνίου 2020 και οδηγούμαστε σε μια νέα κατάσταση, περίεργη κανονικότητα, ξαφνικά και μετά από “συσκότιση”.

Μόνο εάν έρθεις αντιμέτωπος με τους “φόβους” , τα σκοτάδια σου τολμάς να πας παρακάτω..να αποδεχτείς αυτό που είσαι και θέλεις.

Υστερόγραφο, ο Άρης στους Ιχθύες συνεχίζει να σε ρίχνει στα πατώματα.

Υστερόγραφο, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο θα φέρει επιστροφές.. θα γλυκάνει η μορφή σου .. θα χαρείς τα συναισθήματά σου.

Πάμε για τα ζώδια, διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο διαταράσσει την ψυχολογία σας, πιθανόν αντιμετωπίζετε σοβαρές κρίσεις μέσα στο σπίτι σας και αναγκάζεστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Ακυρώσεις γύρω από προτάσεις δέσμευσης. Κριός β’ δεκαημέρου, Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο θα γίνουν επαναξιολογήσεις σε σχέσεις του παρελθόντος και συναντήσεις που θα μπλοκάρουν την εξέλιξη της υπάρχουσας σχέσης σας.  Κριός γ’ δεκαημέρου, Με τον Άρη στους Ιχθύες νιώθετε περισσότερο εξάντληση , κούραση και εστιάζετε περισσότερο στον εαυτό σας παρά στους άλλους. Ανάγκη για ξεκούραση. Αποφύγετε το παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο σας προσθέτει βάρη.. και θα είστε αρκετά αγχωμένοι και για να τα προλάβετε όλα. Αποφύγετε να εκτεθείτε στο διαδίκτυο. Νέες συμφωνίες. Ταύρος β’ δεκαημέρου,   με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο θα λάβετε μηνύματα και θα γίνουν αρκετές επανασυνδέσεις που θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  με τον Άρη στους Ιχθύες επιστρέφετε δυναμικά σε χώρο όπου μπορείτε να μοιραστείτε κοινά όνειρα. Επαφή με φίλους, ομοϊδεάτες. Αυξάνονται οι ερωτικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο θα προκαλέσει συναισθήματα ανασφάλειας καθώς πρέπει να αποχαιρετίσεις οτιδήποτε μέχρι τώρα θεωρούσες δικό σου-δεδομένο. Αποχαιρέτισε το παλιό.  Νέα ξεκινήματα γύρω από οικονομικά θέματα πρέπει να γίνουν. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο θα ασχοληθείς με την πρακτική πλευρά της ζωής σου και θα επαναξιολογήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το χρήμα σου. Ερωτικές επιστροφές αναμένονται. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,με τον Άρη στους Ιχθύες πρέπει να δείξει τόλμη και δημιουργικότητα μέσα στον επαγγελματικό χώρο καθώς αυξάνεται επικίνδυνα ο ανταγωνισμός. Προσοχή στη στάση σου απέναντι σε πρόσωπα εξουσίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,η Νέα Σελήνη, Έκλειψη Ηλίου στο δεκαήμερο σου θα επιτρέψει να κάνετε σοβαρές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή είτε προχωρώντας σε επισημοποίηση είτε θα αναγκαστείτε να αποχωρίσετε από μια κατάσταση. Προσοχή στη φυσική σας κατάσταση. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,ο Ερμής ανάδρομος στο δεκαήμερο θα σας φέρει την πολυπόθητη επιστροφή, πιθανόν να βρεθείτε με το άτομο που σκέφτεστε επίμονα και γενικά συνέχεια μπερδεύεστε σε επικίνδυνες ιστορίες. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, με τον Άρη στους Ιχθύες η ερωτική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ταξιδεύετε να συναντήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο θα σας αποσυντονίσει, καθώς ξαφνικά έρχεστε σε επαφή με κρυμμένες επιθυμίες και θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Κινδυνεύετε από τον ίδιο τον εαυτό σας. Λέοντα β’ δεκαημέρου,με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο επιστρέφετε σε μυστική σχέση καθώς συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τα συναισθήματα σας . Τάση για απιστία. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ο Άρης στους Ιχθύες φέρνει επιπρόσθετα έξοδα, πιθανόν τρέχετε να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και θα είστε αρκετά αγχωμένοι. Έντονη σεξουαλική εκτόνωση.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν  πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο θα σας επαναφέρει στη δράση, καθώς μέσα από αναταράξεις που βιώνετε μέσα στον κύκλο σας, συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Παρθένε β΄δεκαημέρου, με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο είναι εύκολο να μπερδέψετε τη φιλία με τον έρωτα και να πέσετε σε “λάθη” που φαίνονται να είναι μοιραία.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ο Άρης στους Ιχθύες φέρνει αναστάτωση και κόντρες με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε σε καθημερινή βάση αλλά και η προσωπική σας ζωή χρειάζεται προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη , Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου σε βάζει σε διαδιακασία να κυνηγάς τα όνειρα σου , τους στόχους σας και να φυσικά θα έρθεις σε κόντρα με την “εξουσία” και όποιον/α σε καταπιέζει.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο αναρωτιέσαι για τις αποφάσεις που έχεις πάρεις και τις υποσχέσεις που έχεις δώσεις. Πιθανόν να φανείς αναξιόπιστος γιατί αλλάζουν τα δεδομένα.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  με τον Άρη στους Ιχθύες αναζητάς μια νέα εργασιακή στέγη, πιθανόν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τους συνεργάτες σου ή τον προιστάμενο σου. Προσοχή στη φυσική σου κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη , Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο αλλάζει τη φιλοσοφία σας για τη ζωή , απελευθερώνεστε από τοξικές σκέψεις και προκαταλήψεις, επιλέγοντας μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Πολλοί θα αναρωτηθούν το λόγο.   Σκορπιός β’ δεκαημέρου,  με τον Έρμή ανάδρομο στον Καρκίνο επιστρέφετε σε σχέση αντισυμβατική που σας εξιτάρει αλλά φοβίζει συγχρόνως. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, με τον Άρη στους Ιχθύες είστε ερωτευμένοι με τον ‘έρωτα’ μια ιδέα ή έναν άνθρωπο. Δημιουργικότητα και έντονη φαντασία .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη , Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο φέρνει προβλήματα οικονομικής φύσεως, πιθανόν να πρέπει να αδειάσει το πορτοφόλι σας καλύπτοντας χρέη ή παλιές οφειλές. Σεξουαλικά όμως θα είστε στα φόρτε σας.  Τοξότη β’ δεκαημέρου,    με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο θα ζήσετε θερμές επιστροφές και νιώθετε πως ζείτε στον παράδεισο. Καιρό το περιμένατε. Τοξότη γ΄δεκαημέρου με τον Άρη στους Ιχθύες η κατάσταση μέσα στο σπίτι μπορεί να  γίνει αφόρητη και να πνίγεστε χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Προσοχή σε ζημιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη , Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου αφαιρεί την κανονικότητα που βιώνατε μέχρι τώρα σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες και αναγκάζεστε να ρισκάρετε και να γίνετε πιο τολμηροί. Καλό είναι αυτό.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο ζείτε ερωτικές επιστροφές και θα επαναξιολογήσετε τη συμπεριφορά του αγαπημένου προσώπου. Αποφύγετε τις αποφάσεις.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, με τον Άρη στους Ιχθύες αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις, αργοπορίες αλλά και εντάσεις μέσα στην καθημερινότητα, ωστόσο βρείτε το χρόνο να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις και να κινηθείτε πιο δημιουργικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο δείχνει τις τάσεις που υπάρχουν μέσα στον εργασιακό σου χώρο έτσι ώστε να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις και να γίνετε πιο αποδοτικοί. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο επαναξιολογείτε αποφάσεις γύρω από την εργασιακή σας κατάσταση και περνάτε σε νέες συνειδητοποιήσεις.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, με τον Άρη στους Ιχθύες θα πιεστείτε  οικονομικά, καθώς αυξάνονται τα έξοδα και μειώνονται τα έσοδα. Υπομονή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή καθώς νιώθετε μπερδεμένοι και πιθανόν ανάμεσα σε δυο καταστάσεις. Προσοχή σε επιχειρηματικά σχέδια. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, με τον Ερμη ανάδρομο στον Καρκίνο επιθυμείτε να φλερτάρετε, να έρθετε σε επαφή με το παιδί που “κρύβεται” μέσα σας, γενικά θέλετε να ξεχαστείτε σε όμορφες αγκαλιές. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  με τον Άρη στο δεκαήμερο σας προσέξτε τα νεύρα σας αλλά και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε.

Τώρα μπορείς να έχεις πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ