Ο Ερμής Σε Στάση Στον Καρκίνο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Με προβληματισμό και μπουρίνια ξεκινάει η εβδομάδα, και εύκολα αναμιγνύονται οι ενέργειες, έτσι ώστε να τα παρατάς, νιώθεις κούραση και εξάντληση. Ο Ερμής Σε Στάση Στον Καρκίνο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ο Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες.. μοιάζει με blessing in disguise … ευλογία , θαύμα και εκεί που δεν το περιμένεις, ζεις το όνειρο!!

Υστερόγραφο, ο Ερμής σε στάση στον Καρκίνο σε προετοιμάζει για υποχώρηση, συναίνεση ή παραίτηση.. ανάλογα με τον ωροσκόπο σου.. δες που ταξιδεύει ο Ερμής ; σε ποιον οίκο;

Πάμε για τα ζώδια, διάβασε και τον ωροσκόπο σου, 

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,  αναγκαστικά γυρνάτε προς τα πίσω και ένα γενικό ξεκαθάρισμα γίνεται μέσα στον φιλικό σας κύκλο , ώστε να επανασυνδεθείτε με παλιές φιλίες ή να προχωρήσετε παρακάτω. Ερωτικές επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια. Κριός β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε κινδύνους εξαπάτησης μέσα σε στενές προσωπικές σχέσεις και με τους συνεργάτες σας, ωστόσο ακόμα δεν μπορείτε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις. Έντονος συναισθηματισμός . Κριός γ’ δεκαημέρου,  έντονη ανάγκη να κυνηγήσετε τους στόχους σας και η επαφή σας με άτομα κύρους θα ανοίξει τις μέχρι πρότινος κλειστές πόρτες. Επαναξέταση σχέσης με άτομο που συνδέεστε σε επαγγελματικό χώρο. Χρησιμοποιείστε τεχνικές οραματισμού για υλοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  η διάθεση σας να επαναξιολογήσετε τις παρούσες συνθήκες της ζωής σας επιστρέφει και θα σας πιάσει αγωνία για το μέλλον. Βάλτε φρένο στην φαντασία σας. Ταύρος β’ δεκαημέρου, Ο Ερμής σε στάση στον Καρκίνο μπλοκάρει εξελίξεις γύρω από γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγοραπωλησίες ή τη διάθεση σας να πειραματιστείτε μέσα από το διαδίκτυο. Έντονη ανάγκη να ενδυναμώσετε παλιές φιλίες.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ανεβάστε την ενέργεια σας, τις “δονήσεις” σας με εναλλακτικούς τρόπους ενδυνάμωσης και απεγκλωβιστείτε από το “πεπρωμένο”. Σχέση με άτομο που διαμένει στο εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε με ψυχραιμία την αρνητική ή επικριτική συμπεριφορά των δικών σας ανθρώπων και βάλτε όρια. Μην υποκύπτετε σε συναισθήματα ανασφάλειας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση στον Καρκίνο οδηγεί στο να βάλετε φρένο στην καταναλωτική σας μανία και να σκεφτείτε νέους τρόπους αύξησης του εισοδήματος. Περιμένετε επιστροφές, χρημάτων ή προσώπων. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, διακατέχεστε από έντονο ερωτισμό και η ανάγκη σας να εκφράσετε βαθύ συναίσθημα οδηγεί στο να χάνετε τον έλεγχο. Μεταμόρφωση, έντονη σεξουαλικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζοντας τις αγωνίες και τους φόβους σας μπορείτε να οργανώσετε πλεόν τη σκέψη σας , δίνοντας προσοχή σε ότι θετικό συμβαίνει τώρα στη ζωή σας. Λειτουργείστε εκτός μάτριξ.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής σε στάση στο δεκαήμερο σας ανάβει το πράσινο φως για επιστροφές σε προηγούμενες σχέσεις ή μπαίνετε σε διαδικασία οριστικών ρήξεων.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, πνευματικές , μεταφυσικές ανησυχίες οδηγούν σε αφύπνιση και επαφή με τις δυνάμεις σας. Ισχυροποίηση της θέσης σας. Έρωτας απ΄απόσταση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έντονη ανησυχία σας διακατέχει γύρω από την εξέλιξη της προσωπικής σας κατάστασης με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε από τον μόνιμο σύντροφο σας.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής σε στάση στον Καρκίνο σας κάνει να αναπολείτε κρυφές ερωτικές στιγμές με άτομο που σας έχει σαγηνεύσει. Έντονη ανάγκη να εκφράσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες.  Λέοντα γ΄δεκαημέρου, έμφαση σε εργασιακές σχέσεις και με θετική ψυχολογία αντιμετωπίζετε τις πιθανές δυσκολίες που προκύπτουν. Οι προσπάθειες σας αποδίδουν.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν  πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η ανάγκη σας να αποποιηθείτε ευθύνες και να ξεκουραστείτε οδηγεί στο να φαίνεστε ασυνεπείς και να δημιουργούνται εντάσεις κυρίως μέσα στον εργασιακό χώρο. Βρείτε την ισορροπία σας.  Παρθένε β΄δεκαημέρου, Ο Ερμής σε στάση στον Καρκίνο σας κάνει να ονειροπολείτε παλιές στιγμές ξεγνοιασιάς και θυμίζει πως χρειάζεστε ξεκούραση.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  έντονη τάση φυγής από σχέσεις ρουτίνας που σας γεμίζουν αρνητικές σκέψεις και δεν σας καλύπτουν ερωτικά. Σκέφτεστε άλλο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, εντάσεις μέσα στην οικογένεια ξυπνάνε συναισθήματα ανασφάλειας και αναζητάτε το καταφύγιο σας στην αγκαλιά ενός αγαπημένου προσώπου ή κάνετε εργασιοθεραπεία. Ερωτικά μπερδέματα. Ζυγός β’ δεκαημέρου, ο Ερμής  σε στάση στον Καρκίνο  σας προετοιμάζει για επαναξέταση επαγγελματικών επιλογών και μπαίνετε σε φάση επαναδιαπραγμάτευσης. Φλερτ στο χώρο εργασίας ή με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, παρά τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό χώρο, μπορείτε να εκφράσετε δημιουργικά τα ταλέντα σας και μην επηρεάζεστε από σχόλια. Έντονη ανάγκη για ξεκούραση και ονειροπόληση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έντονος προβληματισμός γύρω από την εξέλιξη προσωπικών σχεδίων και προσπαθείτε να ανανεώσετε το προφίλ σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Συναντήσεις με το κάρμα. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, με τον Ερμή σε στάση στον Καρκίνο, μπαίνετε σε φάση διόρθωσης ή ολοκλήρωσης σχεδίων με αποτέλεσμα να είστε αρκετά δημιουργικοί αλλά και να έχετε επιτυχία. Ερωτικές επανασυνδέσεις.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  μετά την μπόρα βγαίνει το ουράνιο τόξο και διανύετε μια πολύχρωμη εβδομάδα με ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. Είστε καλύτερα από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, διορθώσετε, βελτιώστε και αλλάξτε το προφίλ σας, ώστε να έρθετε σε επαφή με τους κατάλληλους συνεργάτες και να αγγίξετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα.  Τοξότη β’ δεκαημέρου,   Ο Ερμής σε στάση στον Καρκίνο σας βάζει σε διαδικασία τακτοποίησης οικονομικών ζητημάτων γύρω από τη ρύθμιση οφειλών σας. Ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση.  Τοξότη γ΄δεκαημέρου,  έντονη τάξη για ξεκούραση και ονειροπόληση με αποτέλεσμα να αμελείτε τις υποχρεώσεις σας . Προσοχή σε θέματα ακινήτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, έντονος προβληματισμός γύρω από οικονομικά ζητήματα σας αφυπνίζει για να ξεπεράσετε εσωτερικά μπλοκαρίσματα και να γίνετε πιο ριψοκίνδυνοι. Αγαπήστε την πραγματικότητα σας.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση στον Καρκίνο θα σας φέρει μπροστά στο πρόβλημα της προσωπικής σας κατάστασης και σιγά σιγά πρέπει να ξεμπερδέψετε το κουβάρι.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  εξιδανίκευση και ονειροπόληση γύρω από μια στενή αισθηματική σχέση και κινδυνεύετε από έρωτα. Ιδέες , έμπνευση , δημιουργικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, μια στροφή προς τα έσω θα κάνετε αυτήν την εβδομάδα για να τα βρείτε με τον εαυτό σας έτσι ώστε να αποφύγετε τα τεστ κοπώσεως που περνάτε μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση στον Καρκίνο βάζει διλήμματα γύρω από τις εργασιακές σας σχέσεις και πιθανόν να θελήσετε να βγείτε άτσαλα από κατάσταση που δεν σας εκφράζει.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  αγκαλιάστε την πραγματικότητα σας, ονειρευτείτε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και μην απογοητεύεστε. Εφαρμόστε τις ιδέες σας.

Τώρα μπορείς να έχεις πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, αδιαφορείτε αυτές τις μέρες για ότι διαδραματίζετε γύρω σας με αποτέλεσμα να δέχεστε κριτική από το περιβάλλον σας. Βρείτε την ισορροπία σας.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, Ο Ερμής σε στάση στον Καρκίνο οδηγεί σε επαναξιολόγηση ερωτικών καταστάσεων και επανάληψη παρελθοντικών σχέσεων.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ονειροπόληση, εξιδανίκευση αλλά και πιθανόν να ζήσετε ένα θαύμα αυτές τις μέρες που θα σας μεταμορφώσει εσωτερικά.  Πιστέψτε στην τύχη σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ