Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη Στον Τοξότη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Mε την Έκλειψη Σελήνης , Πανσέληνος στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020 αφαιρείς .. τον ηλίθιο καθωσπρεπισμό, τα ταμπού, τυχόν προκαταλήψεις, το όνομα σου και το πόσο εντάξει είσαι. Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη Στον Τοξότη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Αφήνεσαι στη ροή της πραγματικότητας και συνειδητοποιείς τη φυλακή που έχεις φτιάξει εσύ .. για τον εαυτό σου. Αντικρίζεις την αλήθεια σου.

Υστερόγραφο.. Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη ανάδρομη.. συναντάς το ταίρι σου , τη δίδυμη σου φλόγα, μιλάς για ένωση.

Υστερόγραφο.. Ήλιος σε τετράγωνο με Άρη, νεύρα, επιθετικότητα, κουτσομπολιό, παρασκήνιο, χασούρα.. Σεληνιακή Έκλειψη Στον Τοξότη

Πάμε για τα ζώδια, διάβασε και τον ωροσκόπο σου, 

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, δώστε μεγαλύτερη σημασία σε θέματα οικογενειακής φύσεως και ελάτε κοντά στα αγαπημένα σας άτομα. Ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας. Κριός β’ δεκαημέρου,  έντονο πάθος σας διακατέχει και μεγαλώνει η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη λειτουργεί αφαιρετικά και πρέπει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τα σχέδια σας, προχωρώντας σε γενικό ξεκαθάρισμα. Παρεξηγήσεις, προβλήματα σε νομικά ζητήματα. Κριός γ’ δεκαημέρου, εύνοια λαμβάνετε από πρόσωπα εξουσίας, που σας στηρίζουν παρά τις αντίξοες συνθήκες. Αγκαλιάστε με εμπιστοσύνη τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  αναπολείτε το παρελθόν αυτές τις μέρες και μεγαλώνει η ανάγκη σας να συνδεθείτε με άτομα που είχατε δυνατούς φιλικούς δεσμούς και όχι μόνο. Ερωτικά πισωγυρίσματα.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, έκτακτα έξοδα σας κάνουν να χάνετε την ψυχραιμία σας και η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, οδηγεί σε διακανονισμούς που πιέζουν αφόρητα την τσέπη σας. Σεξουαλικές ανησυχίες Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  μέσα από την επαφή σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή από το εξωτερικό, ανοίγουν οι ορίζοντες σας για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και έντονος ερωτισμός θα εκδηλωθεί αυτές τις μέρες, ωστόσο υπάρχει ο φόβος να εκτεθείτε. Γειώστε τα συναισθήματα σας.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  πάθος και εμμονή με άτομο που επιστρέφει για να ταράξει τα ήρεμα νερά σας και η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη φέρνει ξαφνικές ρήξεις και χωρισμούς. Απογοήτευση. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  με εμπιστοσύνη συνεργαστείτε με άτομα που σας συνδέουν κοινά οικονομικά αποκτήματα και βγείτε από αδιέξοδα ή εμπόλεμες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αγκαλιάστε περισσότερο τον εαυτό σας και αποδεχτείτε τα κρυμμένα σας συναισθήματα. Αφοσιωθείτε στην προσωπική σας σχέση. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, διανύετε φάση ερωτικών διλημμάτων και με την Πανσέληνο, Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη δεν είστε έτοιμοι για ξεκαθαρίσματα. Άγχος κουραση και προσοχή σε κουτσομπολιά μέσα στον εργασιακό χώρο.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, διανύετε περίοδο προετοιμασίας και καλό είναι να παραμείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, οργανώνοντας καλύτερα το χρόνο σας. Προτάσεις για επισημοποίηση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ερωτικά μηνύματα και σεξουαλικοί διάλογοι σας εξιτάρουν και περνάτε μια φάση κρυφής ερωτικής ανανέωσης. Προσοχή σε αποκαλύψεις.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, πάθος και έντονη ανάγκη να συναντήσετε ένα πρόσωπο που σας συγκινεί ιδιαίτερα, αλλά με την Πανσέληνο, Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, νιώθετε πως δεν μπορείτε να λειτουργήσετε ελεύθερα. Ανάγκη για επιπόλαιες καταστάσεις.  Λέοντα γ΄δεκαημέρου, ενεργοποιηθείτε περισσότερο μέσα στο εργασιακό χώρο και βάλτε τα δυνατά σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Επιτυχία μέσα από συνεχή προσπάθεια.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν  πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έντονη εξωστρέφεια σας διακατέχει και θα έρθετε σε επαφή με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα,  δίνοντας μια άλλη νότα στην καθημερινότητα σας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, έντονα προβλήματα μπορεί να προκύψουν μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη αγγίζει τον ψυχισμό σας με αποτέλεσμα να χάνετε συχνά την ψυχραιμία σας. Πιθανή ανάγκη για μετακόμιση.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  ερωτικά πισωγυρίσματα και βρίσκεστε σε κατάσταση που διαταράσσει την ισορροπία σας παραβιάζοντας τους “ηθικούς” σας κώδικες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, συζητήσεις γύρω από ένα ζήτημα επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα γίνουν και συνεχώς αναζητάτε νέους τρόπους υλοποίησης των στόχων σας.  Συναισθηματικές επαφές ευνοούνται.  Ζυγός β’ δεκαημέρου, ερωτικές κόντρες και ζήλειες θα ζήσετε αυτό το διάστημα, καθώς και η Σεληνιακή Έκλειψη , Πανσέληνος στον Τοξότη σας κάνει καχύποπτο και είστε μέσα στην ανασφάλεια. Προσοχή σε θέματα εργασιακά και γραφειοκρατικές υποθέσεις καθώς απαιτούν άμεση τακτοποίηση.     Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, εκφράζετε πιο ελεύθερα τα συναισθήματα σας και δρομολογείτε πλέον τις εξελίξεις της αισθηματικής σας ζωής, κυρίως σκέφτεστε επισημοποίηση ή δέσμευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με τα σχέδια σας και εγκαταλείψτε εμμονές και τοξικές σχέσεις που σας μπλοκάρουν. Δείτε το ταξίδι, απολαύστε τη διαδρομήΣκορπιός β’ δεκαημέρου, έντονη ανάγκη να εκτονώσετε συναισθήματα και να έρθετε κοντά στο άτομο που σας εξιτάρει ερωτικά. Ωστόσο, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη κόβει την φόρα, καθώς προκύπτουν οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε γραφειοκρατικές υποθέσεις, κλείστε εκκρεμότητες και προσπαθήστε να μην ξεφεύγετε από τους στόχους σας. Συναντήσεις τυχαίες, καρμικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  διώξτε το άγχος και την κούραση με το να γίνετε περισσότερο πρακτικοί και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Μην σπέρνετε τον πανικό  Τοξότη β’ δεκαημέρου,  έντονες συγκρούσεις και πιθανή ρήξη με αγαπημένο πρόσωπο ή μόνιμο συνεργάτη και η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας. Στεναχώρια, πιθανή απογόητευση. Τοξότη γ΄δεκαημέρου, αναζητάτε με επιτυχία νέες πηγές εσόδων αυτό το διάστημα και οργανώνετε με τον καλύτερο τρόπο την πρακτική πλευρά της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, συνδεθείτε συναισθηματικά με τους άλλους και μη φοβάστε να εκδηλώσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας. Έντονη συναισθηματική φόρτιση. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, περίοδος απομόνωσης και έντονης ανάγκης να το σκάσετε από την πραγματικότητα, καθώς η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη επηρεάζει τον ψυχισμό σας με αρνητικό τρόπο. Έντονο παρασκήνιο και υπόγεια χτυπήματα.    Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, περνάτε περίοδο ξεκούρασης και χαλάρωσης, και αφουγκράζεστε περισσότερο τις ανάγκες σας. Ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, αισθάνεστε περισσότερο δικαιωμένοι μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και βελτιώνονται αρκετά οι συναδελφικές σας σχέσεις. Ανάγκη για σωματική εκτόνωση.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ερωτικά καυγαδάκια που οδηγούν σε πιθανές ρήξεις, μια που η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη φέρνει τις αντιθέσεις στην επιφάνεια. Καμία προσπάθεια για συμφιλίωση.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,   ευχάριστο το διάστημα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να αποβάλλετε τον αρνητισμό, επιλέγοντας να εκφράζετε τα συναισθήματά σας.

Τώρα μπορείς να έχεις πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ερωτικά σκιρτήματα νιώθετε αυτό το διάστημα και είστε από τους τυχερούς του ζωδιακού, καθώς μπορείτε να ξεχαστείτε με τα ζητήματα καρδιάς.  Οικονομικά δεν ευνοείστε. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, έντονη ονειροπόληση και εξιδανίκευση οδηγεί σε απογοήτευση και με την Πανσέληνο, Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη αναγκάζεστε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα. Ρήξεις, έντονη πικρία. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, αφοσιώνεστε περισσότερο σε σχέδια και ομαδικές προσπάθεις αφήνοντας πίσω κάθε ανάγκη για προσωπική προβολή

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ