Ο Ήλιος Σε Αντίθεση Με Δία Και Πλούτωνα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Με την ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο θα αλλάξεις νοοτροπία, αγγίζοντας συναισθηματικά το περιβάλλον σου και όχι μόνο. Έχεις επαφή με το μέσα σου… Ο Ήλιος Σε Αντίθεση Με Δία Και Πλούτωνα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο, Αφροδίτη στους Διδύμους και Άρης στον Κριό και σε κοντινή ..σχέση.. ο έρωτας είναι μια εύκολη υπόθεση.. ελαφριά ζήστο.

Υστερόγραφο, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία και ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω , μιλά για ανισορροπία, και είναι στο χέρι σου να τα βρεις με τον εαυτό σου..

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο θα βοηθήσει στο να διορθώσετε λάθη που πιθανόν έχετε κάνει μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, και να βελτιώσετε στενές οικογενειακές σχέσεις. Ασχοληθείτε τώρα με την διαχείριση της περιουσίας σας. Κριός β’ δεκαημέρου, ερωτικό το διάστημα για εσάς που ποντάρετε στην προσωπική σας ζωή και κινηθείτε  με μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Φλερτ και ερωτικά μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο. Κριός γ’ δεκαημέρου, διχασμένοι θα είστε αυτό το διάστημα, μια που οι αυξημένες σας υποχρεώσεις θα σας κρατούν μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Χρειάζεστε ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο βοηθάει στο να προχωρήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις και να κλείσετε νέες συμφωνίες εργασίας. Συναντήσεις και κοντινές μετακινήσεις. Ταύρος β’ δεκαημέρου, ερωτικό το διάστημα και νιώθετε πως είστε έτοιμοι να πετάξετε από πάνω σας “βάρη” του πάρελθόντος. Κρυφές σκέψεις. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   μπαίνετε σε φάση αναθεώρησης σχεδίων μια που οι συνθήκες της ζωής σας οδηγούν σε νέα μονοπάτια. Άγχος για το αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει στην βελτίωση οικονομικών ζητημάτων και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα πάρετε ανακούφιση. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ερωτικό το διάστημα και αυξάνονται τώρα οι γνωριμίες που γίνονται μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις. Φλερτ, έντονος ερωτισμός. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ανατροπές και προβλήματα γύρω από την πρακτική πλευρά της ζωής σας και κυρίως την περιουσία που μοιράζεστε μαζί με άλλους. Κόντρες, διαφορές και έντονη η ανάγκη για συμβιβασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  η ορθή πορεία του Ερμή στο δεκαήμερο σας οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα της προσωπικής ζωής σας, παρόλο που μπλοκάρετε την εξέλιξη,  επειδή είστε αρκετά συναισθηματικοί. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ερωτικό το διάστημα εφόσον επιθυμείτε να βγείτε από την ασφαλή ζώνη μιας μόνιμης κατάστασης,  και τελικά να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας. Μυστικές επικοινωνίες εξιτάρουν. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,   έχετε ενδοιασμούς σχετικά με την πορεία μιας επαγγελματικής πρότασης και νιώθετε πως έχετε φορτωθεί αρκετά βάρη. Ανάγκη για ξεκούραση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο φωτίζει κρυφά συναισθήματα και οδηγείστε σε νέες επιλογές. Απαγορευμένες σκέψεις.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, ερωτικό το διάστημα, κινείστε με έντονη εξωστρέφεια και εισπράττετε κολακευτικά σχόλια. Είστε σε φάση ανανέωσης.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν και προσπαθήστε να “μεταφράσετε” τις σκέψεις σας. Μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν  πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  η ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο διευκολύνει τις εξελίξεις γύρω από την εκπλήρωση σχεδίων καθώς και την κοινωνικοποίηση σας μέσα σε μια ομάδα. Επαφές με ομοϊδεάτες.  Παρθένε β΄δεκαημέρου, ερωτικό το διάστημα και αφήνεστε στην “τύχη” σας καθώς δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Φευγαλέες σκέψεις, εφήμερες σχέσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,   ερωτικά πήγαινε έλα έχει αυτό το διάστημα και δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την ορμή σας, αλλά και τις επιθυμίες. Ζωηράδα, έντονη εκφραστικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο οδηγεί στο να ξεπεράσετε εμπόδια και καθυστερήσεις που βιώσατε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και η σχέση σας με πρόσωπα εξουσίας βελτιώνεται. Ερωτικές επανασυνδέσεις. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  ερωτικό το διάστημα και πιθανόν προκαλείτε την ζήλεια και βιώνετε ανταγωνισμό. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  διαμάχες και κόντρες μέσα στον οικογενειακό σας χώρο διαταράσσουν τις ισορροπίες και πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω. Θα είναι για το καλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  η ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο βοηθάει στην επίτευξη στόχων μέσα από επαφές που γίνονται με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό. Ευνοείστε σε ταξίδια, σπουδές και μακρινές μετακινήσεις.  Σκορπιός β’ δεκαημέρου, έντονα ερωτικό το διάστημα αυτό , αλλά υπάρχουν ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας μέσα από νέες επαφές με άτομα που θα σας στηρίξουν.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, θα δεχτείτε προτάσεις που όμως θα φέρουν  διλήμματα και στο τέλος θα νιώθετε πως ζητάτε πολλά από τον εαυτό σας. Υποχρεώσεις και ελάχιστος χρόνος για χαλάρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο θα σας διευκολύνει και απομακρύνει εμπόδια γύρω από την διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Έντονη ερωτική έκφραση και συναντήσεις.  Τοξότη β’ δεκαημέρου,   ερωτικό το διάστημα αλλά με προοπτική,  μια που μπορείτε να προχωρήσετε ένα φλερτ στην επόμενη φάση και να μιλήσετε για “σχέση”. Ευχάριστες εκπλήξεις. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  βιώνετε οικονομικές δυσκολίες, όχι γιατί δεν έχετε έσοδα, απλά διπλασιάστηκαν τα έξοδα σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο βοηθάει στο να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα και να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επαγγελματικά ανοίγματα.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ερωτικό το διάστημα, εάν βέβαια ξεπεράσετε κρυφές σκέψεις ανασφάλειας και ανοιχτείτε ακόμα και μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Δεν ξέρετε που μπορεί να κρύβεται ένας νέος έρωτας.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις-δυσκολίες με καθαρό μυαλό και μην μπερδεύετε τη λογική με το συναίσθημα. Ξεδιαλύνετε τυχόν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  η ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο διευκολύνει σε εργασιακά ζητήματα και είστε πιο ανοιχτοί στο να διορθώσετε προσωπικά σας λάθη και έτσι να γίνετε και πιο αποδοτικοί στη δουλειά σας. Ρομαντική ατμόσφαιρα μέσα στην εργασία. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ερωτικό το διάστημα, αρκεί να αναλάβετε την ευθύνη των συναισθημάτων σας και να μην κρύβετε την αλήθεια σας. Αγαπήστε την πραγματικότητα σας.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  έντονο άγχος σας διακατέχει αλλά και η αναποφασιστικότητα σας οδηγεί σε λάθος επιλογές ή βιαστικές κινήσεις. Απεγκλωβιστείτε από κάθε είδους αρνητική σκέψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο σας διευκολύνει στο να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματα σας και να ζήσετε στιγμές έντονου ρομαντισμού. Φλερτ. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου ερωτικό το διάστημα και απολαύστε τις θετικές εξελίξεις που βιώνετε.  Πιθανόν ρομάντζο με άτομο που βρίσκεται σε θέση ισχύος. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίστε τις προκλήσεις που βιώνετε μέσα στον φιλικό σας κύκλο με αποφασιστικότητα και βγείτε από προσωπικές αντιφάσεις. Επιτυχία μετά από συγκρούσεις.

Τώρα μπορείς να έχεις πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ