Τα ζώδια σήμερα – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/8/2020

Με πίεση και αυστηρότητα σε υποδέχεται η εβδομάδα, ωστόσο θα αλλάξει το σκηνικό ξαφνικά και θα περάσεις από την κόλαση στον παράδεισο. Τα ζώδια σήμερα – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24-30/8/2020 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Photo by lucas souza

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Όμως και για να μην χάσεις την ισορροπία σου, μείνε σε ουδέτερη στάση ακόμα και όταν πετάς στα σύννεφα. Μάθε να αγαπάς το μέτρο! Ξέρω τι σου λέω…  Τα ζώδια σήμερα!

Υστερόγραφο, Ο Ερμής σε αντίθεση με Ποσειδώνα. Αποκαλύψεις που σε βάζουν σε σκέψη, αυτοκριτική, ψυχανάλυση, μπέρδεμα.

Υστερόγραφο, η Αφροδίτη στον Καρκίνο φλερτάρει με Ποσειδώνα. Συναισθηματική ανταπόκριση. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία ανάδρομο, πόσα δίνεις, πόσα παίρνεις;  Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα ανάδρομο, αναζητάς την ασφάλεια μέσα από τον έλεγχο. Τα ζώδια σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, επιστρέφετε στην καθημερινότητα σας, θα φροντίσετε όμως να βρείτε χρόνο για προσωπική φροντίδα και ορίστε γρήγορα τις νέες σας προτεραιότητες. Ο έρωτας ανθεί μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Κριός β’ δεκαημέρου, βιώνετε και το κρύο και τη ζέστη μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, όπου ναι μεν έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη, αλλά συνειδητοποιείτε ότι πρέπει αρκετά να συμβιβαστείτε και να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας. Κριός γ’ δεκαημέρου,  δυσκολίες βιώνετε αυτήν την περίοδο και οι αντοχές σας έχουν μειωθεί καθώς και το περιβάλλον ρουφάει την ενέργεια σας. Χρειάζεστε ξεκούραση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η ερωτική σας ζωή έχει τώρα περισσότερη σημασία από ποτέ και μέσα από νέες γνωριμίες θα βγείτε από ένα επιβαρυμένο παρελθόν. Αγαπήστε την ελευθερία σας.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, επιστρέφετε δυναμικά μέσα σε ένα κύκλο που σας στηρίζει και μπορείτε να εκφράζετε τις ιδέες σας και να ηγείστε μιας κατάστασης. Ερωτικές επανασυνδέσεις ή νέες γνωριμίες, πιθανόν σχέση από απόσταση.Ταύρος γ’ δεκαημέρου, πίεση εισπράττετε από το περιβάλλον σας και νιώθετε πως είστε το θύμα των περιστάσεων; άμεση ανάγκη για ξεκούραση και εκτόνωση της αρνητικής ενέργειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, επιστροφή σε θερμό οικογενειακό περιβάλλον, και νιώθετε πως έχετε βρει το καταφύγιο σας με αποτέλεσμα να ανοίγετε συναισθηματικά. Επίσης μια νέα σχέση είναι στα σκαριά και μην αφήσετε την ευκαιρία να γλιστρήσει από τα χέρια σας. Προσοχή σε υπερβολές. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και πιθανόν να κλείσετε εκκρεμότητες που σας είχαν βασανίσει το προηγούμενο διάστημα. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα που σας δυσκολεύουν εσωτερικά. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και να χτίσετε νέες συνεργασίες, φεύγοντας από καταστάσεις που παρεμποδίζουν την εξέλιξη σας. Άγχος γύρω από αποφάσεις σε οικονομικά ζητήματα. Ο έρωτας σας επιβαρύνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, εστιάζετε περισσότερο στην καθημερινότητα σας και μπορείτε να οργανώσετε το χρόνο σας και να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας, τα σχέδια σας ή ακόμα και με γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν.  Φλερτ μέσα από μηνύματα και από το διαδίκτυο. Μικρά ταξιδάκια αναψυχής. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις και ζείτε έναν έρωτα κεραυνοβόλο ή μια κατάσταση αντισυμβατική που σας ξενίζει ευχάριστα. Προσοχή μόνο στα ροζ γυαλάκια. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, πίεση εισπράττετε από πρόσωπα εξουσίας και στον επαγγελματικό χώρο και νιώθετε πως οι αντοχές σας δοκιμάζονται επικίνδυνα. Επαναστατικές τάσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, θέλετε να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας αυτό το διάστημα και κάνετε ότι μπορείτε για να νιώσετε πως αξίζετε. Οικονομικές ευκαιρίες και συζητήσεις γύρω από μια νέα πηγή εσόδων. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες για να ζήσετε ένα κρυφό έρωτα, να εκπληρώσετε μια καταπιεσμένη επιθυμία σας και γενικά να λοξοδρομήσετε. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα εμποδίζουν να χαρείτε το παρόν. Ψεύτικες υποσχέσεις. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αυτό το διάστημα κυρίως για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ακολουθείτε ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα, ωστόσο θα έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε και με την ερωτική σας ζωή. Έρωτας από απόσταση.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση επανεκκινήσεων αυτό το διάστημα και καλό θα ήταν να οργανώσετε από την αρχή τη ζωή σας , δίνοντας μια νέα ευκαιρία στον ευατό σας.    Παρθένε β΄δεκαημέρου, ερωτικά μπερδέματα βιώνετε αυτό το διάστημα και δεν θέλετε να δείτε την αλήθεια. Παράνομες σχέσεις και γνωριμίες που θα κάνετε τώρα σας βγάζουν από τη ρουτίνα σας, αλλά νιώθετε πως έχετε χάσει την ταυτότητα σας. Θολή κρίση, λάθη. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έντονη ανάγκη νιώθετε να σπάσετε τα δεσμά σας και να βγείτε από καταστάσεις που σας φθείρουν. Συναισθηματικά συμπεριφέρεστε με επιπολαιότητα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, εσωστρέφεια και μυστικές κινήσεις σας καθορίζουν αυτήν την περίοδο, όπου δεν θέλετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας και θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί με τους συνεργάτες σας. Κρυφές συνομιλίες γύρω από επαγγελματικά ζητήματα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  ευχάριστες εξελίξεις βιώνετε γύρω από ένα εργασιακό ζήτημα που σας είχε προβληματίσει με αποτέλεσμα να έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε και με την ερωτική σας ζωή. Κρίσιμες γνωριμίες θα γίνουν σε εργασιακό χώρο. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε εντάσεις που θα ξεσπάσουν και θα σας δοκιμάσουν αυτήν την περίοδο ψυχολογικά αλλά και επαγγελματικά. Διασπάσεις αναμένονται και σε σχέσεις ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έντονη κοινωνικοποίηση, ξαφνικές γνωριμίες και θα ανέβει η ψυχολογία αυτές τις μέρες, καθώς θα έχετε τη ευκαιρία να ταξιδέψετε και να δείτε νέους φίλους. Υλοποίηση σχεδίων μέσα από κοινωνικοποίηση και οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται.   Σκορπιός β’ δεκαημέρου, περίοδος ερωτικής ανάτασης και θα λάβετε ηθική ικανοποίηση, καθώς επιστρέφετε στην αγκαλιά του αγαπημένου σας ή κάνετε νέα γνωριμία. Ευχάριστα μηνύματα και υποσχέσεις θα σας ανανεώσουν. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  προσοχή σε εντάσεις που προκύπτουν μέσα στον περίγυρο σας και εκτονώστε πιθανά νεύρα ή τον εσωτερικό θυμό με άσκηση και καλύτερη διατροφή. Προσοχή σε συγγενικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και οργανώστε όσο γίνετε περισσότερο καλύτερα το χρόνο σας για να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Επαφές με άτομα κύρους. Τοξότη β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως το σύμπαν σας χρωστάει και θα σας κάνει τη χάρη αυτές τις μέρες να ζήσετε ένα όνειρο σας και να εκπληρώσετε επιθυμίες σας. Προσοχή όμως σε λανθασμένες επιλογές που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Τοξότη γ’ δεκαημέρου αποφύγετε τα οικονομικά αλλά και ερωτικά ανοίγματα αυτήν την περίοδο, καθώς οι πιθανότητες να απογοητευτείτε είναι μεγάλες. Μείνετε ουδέτεροι και αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, εστιάζετε περισσότερο σε ταξίδια του μυαλού ή ακόμα και κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να ταξιδέψετε και να γεμίσετε μπαταρίες. Δώστε έμφαση στα σχέδια σας και σε επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε αυτό το διάστημα όπου και θα ανανεωθείτε ψυχολογικά. Συζητήσεις και συμφωνίες που βοηθούν στην εξέλιξη των σχεδίων σας. Ευνοείστε και ερωτικά, αποφύγετε όμως τις παράνομες καταστάσεις. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, κρίσεις αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο αλλά και σε στενή προσωπική σχέση. Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας, αποφύγετε ότι σας δυσκολεύει ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, προτεραιότητα έχει η ψυχική σας ισορροπία και για αυτό πρέπει  να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην τακτοποίηση των οικονομικών σας αλλά και στη σύσφιξη των ερωτικών σας σχέσεων. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις βιώνετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα νιώσετε την βοήθεια του σύμπαντος στη τσέπη σας . Ερωτικά ζητήματα παραμένουν άλυτα και κρύβετε την αλήθεια σας. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αργοπορία, καθυστερήσεις αλλά και εμπόδια βιώνετε μέσα στην καθημερινότητα σας και αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις. Προσοχή σε ταξίδια. Άγχος και ανάγκη για απομόνωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η ανάγκη σας να συνδεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει θα ικανοποιηθεί και μπορείτε να μιλάτε για επισημοποίηση ή νέα σχέση. Ανοίξτε την πόρτα της επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ζείτε μια φανταστική περίοδο όπου ο έρωτας παίζει το πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Πείτε ναι στο καινούργιο πρόσωπο που σας πλησιάζει. Μην ανατρέχετε στο παρελθόν. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα και αποφύγετε τον δανεισμό. Μείνετε στην θεωρία και αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και κάθε είδους επένδυση.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ