2 από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα φέτος το καλοκαίρι

Το καθένα πιο ξεχωριστό από το άλλο. Δύο βιβλία γεμάτα σοφία ζωής και εμπειρίες που αλλάζουν ριζικά τον τρόπο σκέψης σου. 2 από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα φέτος το καλοκαίρι

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Μάθε με να σ’ αγαπώ – Ελληνοεκδοτική – Αννέτα Μαρκογιαννάκη

Επτά αυτοτελή διηγήματα, επτά ιστορίες έρωτα και αγάπης, που με τη βοήθεια της ψυχολογίας ξεμπλέκουν το κουβάρι των συναισθημάτων της ανθρώπινης φύσης.
Μια φοιτήτρια που ασυνείδητα θυσιάζει τον εαυτό της στον βωμό του έρωτα.
Ένα ζευγάρι που φοβάται το συναισθηματικό δέσιμο και κρύβεται πίσω από ψέματα.
Μια υπερπροστατευτική μητέρα σε ναυαγισμένο γάμο που διεκδικεί έναν ανεκπλήρωτο έρωτα.
Μια γυναίκα καριέρας που πληγώνει την αγάπη.
Μια μοναχική κοπέλα που ψάχνει το πατρικό πρότυπο στην αγκαλιά ενός μεγαλύτερου άντρα.
Μια χωρισμένη μητέρα που συμβουλεύει την κόρη της στα θέματα των σχέσεων.
Κι ένα ζευγάρι που, έχοντας βιώσει ο καθένας ξεχωριστά τις δικές του ατέλειες,
μαθαίνει από την αρχή το «μαζί», δίχως φόβο, δίχως «πρέπει» και κανόνες.
Κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, σεξουαλικά προβλήματα, ψυχοσωματικά συμπτώματα, αυτοάνοσα νοσήματα, μορφές εξάρτησης, που όλο και πιο συχνά συναντάμε στις μέρες μας. Αλλά και ελπίδα, αισιοδοξία, επιθυμία για αυτογνωσία και αποδοχή του εαυτού μας.
Ένα βιβλίο στο οποίο η ψυχολόγος Αννέτα Μαρκογιαννάκη υμνεί τα δώρα της αγάπης και βοηθά τον αναγνώστη να βρει το φως και την αλήθεια για να γευτεί το δικό του ελιξήριο ζωής!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Έξι Βήματα Πίσω Μια Ζωή Μπροστά – Success Dynamics – Αντώνης Καλογήρου

Ο Αντώνης Καλογήρου πρωτοπόρος στο χώρο της προσωπικής εξέλιξης, ανατρεπτικός και οραματιστής, απέδειξε μέσα από το έργο και τη ζωή του ότι δεν υπάρχουν όρια στη ζωή μας… Υπάρχουν μόνο ισχυρά θέλω που με την τέχνη της αγάπης μετουσιώνονται σε προσωπική ευτυχία και επιτυχία. Άμεσος, αληθινός και δυναμικός δάσκαλος, το ίδιο όπως και στα βιβλία του, εμπνέει και οδηγεί στο να αναγνωρίσει ο καθένας τις εκπληκτικές ικανότητες και ομορφιές που έχουμε όλοι μέσα μας.
Μετά από 45 χρόνια συγκλονιστικών εμπειριών, συνειδητής αναζήτησης της αλήθειας και ενός τεράστιου “θέλω” για έναν καλύτερο κόσμο, αποδεικνύει μέσα από τη σύγχρονη επιστημονική γνώση, ότι μπορεί να μην είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι για κάποια από τα γεγονότα που μας συμβαίνουν, όμως, είμαστε υπεύθυνοι για το πώς θα αντιδράσουμε και κατά συνέπεια για το πώς θα διαμορφώσουμε τη ζωή μας σε βάθος χρόνου μέσα από αυτά.
Μας δίνει τους τρόπους, αλλά και συγκεκριμένα παραδείγματα με γεγονότα και ανθρώπους, οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν τη ζωή των ονείρων τους παρ’ όλο που πέρασαν μέσα από τεράστιες δυσκολίες.
Αρχικά, μας αφηγείται τα γεγονότα εκείνα της προσωπικής του ζωής που έπαιξαν τον πιο σημαντικό ρόλο στο να υπάρχει σήμερα η “Μέθοδος Καλογήρου”. Η δημιουργία της στηρίχθηκε στις επιστημονικές γνώσεις σχετικά με την ερμηνεία της ανθρώπινης συμπεριφοράς αλλά και στη γνώση που πήρε ο ίδιος από τις ζωές, την ομορφιά, τις αλλαγές, τα προβλήματα και το μεγαλείο των δυνατοτήτων που του αποκάλυψαν οι περισσότεροι από 20.000 απόφοιτοι των σεμιναρίων του.
Στο βιβλίο “ΕΞΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ…” παρουσιάζει τη μέθοδο και αναλύει τα στοιχεία εκείνα που καθορίζουν σε όλους μας το “ποιοι είμαστε σήμερα και ποια είναι η ζωή μας” και μας αναλύει το τι χρειάζεται να κάνουμε για να δημιουργήσουμε αυτά που θέλουμε, δικαιούμαστε, αξίζουμε και μπορούμε να έχουμε.
Αυτό το βιβλίο είναι ένα θαυμαστό εγχειρίδιο ζωής, γεμάτο πρακτικά και αποτελεσματικά βήματα επιτυχίας και ευτυχίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ