Αύγουστος 2020. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

Τον τωρινό Αύγουστο δεν τον λες μήνα διακοπών, όχι γιατί θα εκπληρώσει όλους τους φόβους σου, έχεις περάσει και χειρότερα, το θέμα είναι ότι γνωρίζεις τους κινδύνους και δεν μπορείς να χαλαρώσεις, φοβάσαι το αύριο και τι θα σου ξημερώσει. Αύγουστος 2020. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Photo by Ylanite Koppens

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο. τα τετράγωνα του Άρη οδηγούν σε σκληρές συνειδητοποιήσεις αλλά και έντονες αντιδράσεις..

Υστερόγραφο, το τρίγωνο Αφροδίτης με Ποσειδώνα πάει να σου χρυσώσει το χάπι, ονειρεύεσαι ή ζεις κάτι “άπιαστο”; Αύγουστος 2020

ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας πολεμικός, αλλά θα δώσει αποτέλεσμα, καθώς μέσα από έντονες καταστάσεις και ανατροπές θα περπατήσετε σε νέα μονοπάτια και το ζητούμενο είναι να αποδεχτείτε τις αλλαγές, χωρίς να παλινδρομείτε προς τα πίσω.  Ο Άρης από το ζώδιο σας θα είναι σε συνεχή σύγκρουση με ανάδρομο Δία, ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο, αλλά μόνο όταν τα πράγματα αγριεύουν θα μπορέσετε να δείτε την αλήθεια και να πετύχετε το ακατόρθωτο. Αναμένονται επαναξιολογήσεις, ρήξεις και παιχνίδια εξουσίας μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να νικήσετε πιθανά συναισθήματα ήττας και ανασφάλειας.  Όμως, από τις 5/8 η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί με τον Ερμή στον Λέοντα,  όπου και μπορείτε να φλερτάρετε, να μπείτε σε σχέσεις καλοκαιριού η να ποντάρετε στην τύχη. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 7/8 αφήνει το περιθώριο να εκφραστείτε συναισθηματικά και για τους δεσμευμένους θα γίνουν κινήσεις που θα φέρουν την ποθητή επισημοποίηση.    Η είσοδος του  Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στην Παρθένο οδηγεί στην τακτοποίηση εργασιακών ζητημάτων και πρέπει να οργανωθείτε, μένοντας πιστοί σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.    Φεγγάρια του μήνα : στις 3 Αυγούστου 2020 η Πανσέληνος στον Υδροχόο,  (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα) φέρνει αιφνίδιες αλλαγές και οι συνθήκες θα ευνοήσουν στο να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, χωρίς όμως να απαλλαγείτε από συναισθήματα αμφισβήτησης και άγχους. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 27η μοίρα) βοηθάει στην δημιουργία νέων σχέσεων που σας δίνουν αισιοδοξία και ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας. Θετική επιρροή του Μήνα , η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που σιγοντάρει την ανάγκη σας να ζήσετε την ιδανική αγάπη. Προσοχή στα τεστ κοπώσεως που θα περάσετε με τα τετράγωνα του Άρη, προετοιμαστείτε και δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να εκτονώσετε κάθε αρνητικό συναίσθημα (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο ).

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα ταρακουνήσει αρκετά τον ψυχικό σας κόσμο, καθώς μέσα από εσωτερικές διαδικασίες θα αναγκαστείτε να αποδεχτείτε λάθη, αδυναμίες και να αναλάβετε την ευθύνη των αποφάσεων σας. Ο Άρης από το Κριό θα είναι σε συνεχή σύγκρουση με ανάδρομο Δία, ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο και θα σας σπρώχνει σε νέες κατευθύνσεις που αρχικά σας αποσυντονίζουν, αλλά συγχρόνως ωριμάζουν.   Αναμένονται αιφνίδιες μετακινήσεις,  επαναξιολόγησεις σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και εντάσεις με τον περίγυρο σας.  Όμως, από τις 5/8 η συναισθηματική σας ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς με τον Ερμή στον Λέοντα  θα συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα και επιτέλους θα διασκεδάσετε.  Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 7/8 αφήνει το περιθώριο για μικρές κοντινές αποδράσεις και ίσως έτσι μπορέσετε να ξεκουραστείτε, δηλαδή φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Φλερτ, μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο αναμένονται.   Η είσοδος του  Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στην Παρθένο βελτιώνει την ψυχολογία σας και μέσα από ξαφνικές γνωριμίες θα νιώσετε έτοιμοι να μπείτε σε μια νέα κατάσταση. Φεγγάρια του μήνα : στις 3 Αυγούστου 2020 η Πανσέληνος στον Υδροχόο,  (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα) ανατρέπει με σκληρό τρόπο τις συνθήκες μέσα στον επαγγελματικό χώρο και συγκρούεστε με τα γνωστά πρόσωπα εξουσίας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 27η μοίρα) βοηθάει στην εξέλιξη μιας υπάρχουσας σχέσης, όπου πιθανόν να πιεστείτε για να λάβετε αποφάσεις γύρω από θέματα δέσμευσης. Ξαφνική συγκατοίκηση και χάνετε απροσδόκητα την ελευθερία σας.. Θετική επιρροή του Μήνα , η Αφροδίτη από τον Καρκίνο  σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες  σιγοντάρει την ανάγκη σας να ζήσετε έναν έρωτα σαν τα παραμύθια. Προσοχή στα τεστ ενδυνάμωσης που θα περάσετε με τα τετράγωνα του Άρη και προετοιμαστείτε να απελευθερώσετε προκαταλήψεις και ταμπού (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο ).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα σας δώσει το προβάδισμα για να βγείτε από την αδράνεια, ακόμα και εάν αυτό σας ξεβολεύει από μια κατάσταση που είχατε συνηθίσει. Ο Άρης από το Κριό θα είναι σε συνεχή σύγκρουση με ανάδρομο Δία, ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο και θα σας σπρώχνει σε καταστάσεις,  όπου πρέπει να διαχωρίσετε τυχόν κοινά περιουσιακά αποκτήματα και να γίνετε πιο αυτόνομοι,  χωρίς να αποζητάτε την υποστήριξη από τρίτα πρόσωπα. Η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες θα σας απασχολήσει και η αφοσίωση σας σε ένα κοινό σκοπό θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Έτσι, από τις 5/8 η συναισθηματική σας ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς με τον Ερμή στον Λέοντα,  η εξωστρέφεια σας θα φέρει κοντά σας νέους ανθρώπους και θα λάβετε ευχάριστα μηνύματα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από τις 7/8 σας διευκολύνει σε οικονομικά ζητήματα και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα μπορέσετε να καλύψετε την καταναλωτική σας μανία. Η είσοδος του  Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στην Παρθένο θα βοηθήσει να έρθετε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και να αναθερμάνετε τυχόν ψυχραμένες σχέσεις. Φεγγάρια του μήνα : στις 3 Αυγούστου 2020 η Πανσέληνος στον Υδροχόο,  (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα) επηρεάζει τα σχέδια σας, αλλά και τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και έτσι πρέπει να αποκοπείτε από συνήθειες και προκαταλήψεις που σας στεγνώνουν ψυχολογικά. Σοκαριστικές αποκαλύψεις.  Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου 2020, (επηρεάζει κυρίως το γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 27η μοίρα) βοηθάει στην εξέλιξη μιας προσωπικής προσπάθειας που σχετίζεται με την επαφή σας με το κοινό και αποκτάτε θεαματική αναγνώριση. Θετική επιρροή του Μήνα , η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες στο να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας και να μη φοβηθείτε την αγάπη. Προσοχή σε ευκαιρίες που θα προκύψουν με τα τετράγωνα του Άρη, καθώς μέσα από πιέσεις θα ανακαλύψετε τα καινούργια θέλω σας (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Αύγουστος είναι  μήνας θερμός που θα ζεστάνει την καρδιά σας,  αφού πρώτα περάσετε δοκιμασίες και προετοιμάζεστε για αναγκαίες αλλαγές που θα μεταμορφώσουν την πραγματικότητά σας.   Ο Άρης από το Κριό θα είναι σε συνεχή σύγκρουση με ανάδρομο Δία, ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο και πολλές φορές θα νιώσετε απογοήτευση, πλήξη, αλλά και την ανάγκη να εκδικηθείτε το άτομο που σας έχει πληγώσει.  Αναμένονται ρήξεις σε χρόνιες συναισθηματικές σχέσεις μα και καινούργιες σχέσεις που θα σας αποζημιώσουν. Επίσης, από τις 5/8 με τον Ερμή στον Λέοντα,  κερδίζετε περισσότερα χρήματα μέσα από τη δουλειά σας και θα ανοιχτείτε προς νέες κατευθύνσεις.  Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 7/8 θα σας στηρίζει σε νέες σχέσεις φέροντας αισιοδοξία και θα είστε πιο δεκτικοί σε εκδηλώσεις θαυμασμού και νέα φλερτ. Έντονος ερωτισμός.   Η είσοδος του  Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στην Παρθένο θα συμβάλει στην αύξηση των κοινωνικών σας επαφών όπου εισπράττετε αναγνώριση,  αλλά και υλική στήριξη μέσα από νέα εγχειρήματα.  Φεγγάρια του μήνα : στις 3 Αυγούστου 2020 η Πανσέληνος στον Υδροχόο,  (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα) πιέζει για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με δάνεια, οφειλές αλλά και κοινά περιουσιακά αποκτήματα. Είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσετε κοινούς λογαριασμούς που έχετε με πρώην συντρόφους.  Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο, γύρω από την 27η μοίρα) πιέζει στο να κυνηγήσετε δυναμικά ότι σας αξίζει να λάβετε για αυτό και δεν πρέπει να φοβηθείτε το ρίσκο. Θετική επιρροή του Μήνα , η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και ζείτε μια ιστορία αγάπης και πιθανόν να επανασυνδεθείτε με το άτομο που σας έχει απογοητεύσει. Προσοχή στα τετράγωνα του Άρη που σας πιέζουν για να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη, να βγάλετε παρωπίδες και έτσι μόνο θα αντικρίσετε την αλήθεια σας(επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο ).

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και νιώθετε πως πρέπει να αναλάβετε τα ηνία της νέας χρονιάς που ξεκινά, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος και κάνοντας νέες εκκινήσεις.   Ο Άρης από το Κριό θα είναι σε συνεχή σύγκρουση με ανάδρομο Δία, ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο και πρέπει να ακολουθήσετε νέα μονοπάτια που σίγουρα δεν θα τα έχετε ξαναπερπατήσει. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας , ιδιοσυγκρασίας σας ιντριγκάρουν. Επίσης , θέματα νομικής φύσεως η γύρω από νέες σπουδές θα σας απασχολήσουν και είναι καλή περίοδος να κυνηγήσετε με δυναμισμό τις εξελίξεις.   Έτσι, από τις 5/8 θα κάνετε αρκετά ταξίδια και η συναισθηματική σας ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς με τον Ερμή στο ζώδιο σας είστε πιο ανοιχτοί στο καινούργιο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 7/8 αφήνει το περιθώριο για εξελίξεις σε σχέσεις μυστικές και πιθανόν το πάθος που νιώθει ένα άτομο για εσάς θα σας παρασύρει εκτός της σταθερής σχέσης σας.   Η είσοδος του Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στην Παρθένο φέρνει προτάσεις οικονομικού ενδιαφέροντος και θα γίνουν συζητήσεις ή συμφωνίες που θα σας ανεβάσουν οικονομικά.  Φεγγάρια του μήνα : στις 3 Αυγούστου 2020 η Πανσέληνος στον Υδροχόο,  (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα) ανατρέπει με σκληρό τρόπο τις συνθήκες μέσα στον επαγγελματικό χώρο και έρχεστε σε σύγκρουση με πρόσωπα εξουσίας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 27η μοίρα) βοηθάει στην εξέλιξη μιας υπάρχουσας σχέσης, όπου πιθανόν να αποφασίσετε ξαφνική συγκατοίκηση και να χάσετε έτσι την ελευθερία σας. Θετική επιρροή του Μήνα , η Αφροδίτη από τον Καρκίνο  σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που σιγοντάρει την ανάγκη σας να ζήσετε έναν έρωτα σαν τα παραμύθια. Προσοχή στα τεστ ενδυνάμωσης που θα περάσετε με τα τετράγωνα του Άρη, προετοιμαστείτε να απελευθερώσετε προκαταλήψεις και ταμπού (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο ), μη βάζετε κανόνες.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα αφυπνίσει την σεξουαλική σας ενέργεια και θα θελήσετε να πειραματιστείτε με έναν νέο σύντροφο και να ξεπεράσετε τα όρια σας.   Ο Άρης από το Κριό θα είναι σε συνεχή σύγκρουση με ανάδρομο Δία, ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο και αυτό τεστάρει τις αντοχές σας,  καθώς η ερωτική σας ζωή παραμένει μπερδεμένη. Κρίσεις ζήλιας, διάθεση για εκδίκηση, αλλά και έντονη ανάγκη νιώθετε να παρανομήσετε και όλα αυτά θα φέρουν τα πάνω κάτω στην προσωπική σας ζωή.  Ωστόσο,  από τις 5/8 υπάρχουν εξελίξεις, καθώς με τον Ερμή στον Λέοντα,  μπορείτε να συναντάτε κρυφά το άτομο που σας ενδιαφέρει και να ανταλλάσσετε όρκους αγάπης που όμως δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε λίγο αργότερα.    Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 7/8 αφήνει το περιθώριο για να έρθετε σε επαφή με τον φιλικό σας κύκλο, να ανανεώσετε τις γνωριμίες σας και να ποντάρετε σε δημόσιες σχέσεις. Φιλική σχέση που εξελίσσεται σε ερωτική.   Η είσοδος του  Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στο ζώδιο σας βοηθάει στην διευκόλυνση επαγγελματικών ζητημάτων με αποτέλεσμα να επιλύσετε αρκετά προβλήματα και να δείτε εξελίξεις.   Φεγγάρια του μήνα : στις 3 Αυγούστου 2020 η Πανσέληνος στον Υδροχόο,  (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα) φέρνει συγκρούσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και ίσως νιώσετε πως απειλείστε από τους κοντινούς σας συνεργάτες.  Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 27η μοίρα) επηρεάζει μια μυστική σας σχέση, πιθανόν να συναντήσετε το άτομο που σας γοητεύει από μακριά και να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Θετική επιρροή του Μήνα , η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μιλά για υλοποίηση ονείρων και αναγνώριση μέσα στον φιλικό σας κύκλο.  Προσοχή στα ψυχολογικά τεστ που θα περάσετε με τα τετράγωνα του Άρη, προετοιμαστείτε να διώξετε τύψεις και ενοχές για τα λάθη που σίγουρα θα κάνετε (επηρεάζεται κυρίω το γ΄δεκαήμερο ).

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος είναι μήνας ξεκαθαρισμάτων και αναγκαίων συμβιβασμών ή ρήξεων, ωστόσο θα ζήσετε και όμορφες στιγμές και ίσως η ικανοποίηση έρθει μέσα από νέες γνωριμίες και όχι από το παρελθόν.    Ο Άρης από το Κριό θα είναι σε συνεχή σύγκρουση με ανάδρομο Δία, ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο και έρχεστε σε επαφή με τις ανασφάλειες σας, καθώς συγκρούεστε με αγαπημένα πρόσωπα και φορτώνεστε βάρη που δεν σας ανήκουν. Ανακαλύψτε το χρόνο όπου μπορείτε να εκτονώσετε αρνητικά συναισθήματα  και αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις. Χρόνιες συνεργασίες ή μια στενή προσωπική σας σχέση κινδυνεύει. Επίσης, από τις 5/8 και με τον Ερμή στο Λέοντα θα ασχοληθείτε περισσότερα με τα ενδιαφέροντα σας και θα θελήσετε μέσα από μια ομάδα να προωθήσετε ένα κοινό στόχο. Ρομαντισμός και φλερτ μέσα από τον φιλικό σας κύκλο  Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 7/8 διευκολύνει θέματα επαγγελματικής φύσεως, καθώς πρόσωπα εξουσίας στηρίζουν τις προσπάθειες σας και πιθανόν να εισπράξετε κάποιο μικρό bonus ως  ανταμοιβή. Η είσοδος του Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στην Παρθένο βοηθάνε στο να κάνετε την ψυχανάλυση σας και να εντοπίσετε τις σκιές σας με σκοπό να λυτρωθείτε από αρνητικά συναισθήματα. Επαφές με το παρασκήνιο, περιμένετε αποκαλύψεις.  Φεγγάρια του μήνα : στις 3 Αυγούστου 2020 η Πανσέληνος στον Υδροχόο,  (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα) “βιάζει” τη σκέψη σας και πρέπει να νικήσετε κάθε είδους φόβου που φαίνεται να ξυπνάει όταν ξεκινάτε κάτι καινούργιο.   Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 27η μοίρα) βοηθάει στο να εκδηλώσετε τα ταλέντα σας με δημιουργικό τρόπο, προχωρώντας σε νέες εκκινήσεις. Θετική επιρροή του Μήνα , η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που σιγοντάρει την ανάγκη σας να παραδοθείτε στο επικίνδυνο φλερτ που δέχεστε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στα τεστ ψυχραιμίας που θα περάσετε με τα τετράγωνα του Άρη , προετοιμαστείτε να ζήσετε σεισμικές δονήσεις που θα αναταράξουν τα θεμέλια της προσωπικής σας ζωής (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο ), μη βάζετε κανόνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Αύγουστος είναι μήνας έκπληξης και σοκαριστικών αποκαλύψεων και το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε, καθώς συνεχώς θα πρέπει να προσαρμόζεστε σε νέες συνθήκες. Ο Άρης από το Κριό θα είναι σε συνεχή σύγκρουση με ανάδρομο Δία, ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο και οι υποχρεώσεις σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο θα είναι αυξημένες.  Σκληρός ανταγωνισμός, υπόγεια χτυπήματα αλλά και προοπτικές ανέλιξης.  Επίσης, από τις 5/8 και με τον Ερμή στον Λέοντα θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε την αναγνώριση σε όλα τα επίπεδα και οι επαφές σας με τα πρόσωπα εξουσίας θα διευκολύνουν τις εξελίξεις.  Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 7/8 σας ενισχύει συναισθηματικά με άτομο που συνδέεστε από απόσταση και ταξιδεύετε αρκετά συχνά για να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Η είσοδος του Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στην Παρθένο σας επανασυνδέει με τον φιλικό σας κύκλο που σας στηρίζει και πιθανόν η συμμετοχή σας μέσα σε μια ομάδα να σας δώσει το κίνητρο να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας.  Φεγγάρια του μήνα : στις 3 Αυγούστου 2020 η Πανσέληνος στον Υδροχόο,  (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα) πιέζει ασφυκτικά μια που ζείτε ξαφνικές ρήξεις μέσα στον οικογενειακό χώρο. Προσοχή στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας.  Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 27η μοίρα) ανοίγει τις πόρτες για επαγγελματική εξέλιξη και θεαματικές αλλαγές εάν δραστηριοποιείστε σε ελεύθερο επάγγελμα.  Θετική επιρροή του Μήνα , η Αφροδίτη από τον Καρκίνο  σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες υπόσχεται να σας αποζημιώσει συναισθηματικά και θα εισπράξετε την αγάπη και τον θαυμασμό από το ταίρι σας. Προσοχή στα τεστ κοπώσεως που θα περάσετε με τα τετράγωνα του Άρη, προετοιμαστείτε να μοιράσετε ευθύνες και να ακολουθήσετε το πρόγραμμα (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο ), μόνο έτσι θα ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα αγαπήσετε και παρά τις οικονομικές πιέσεις που βιώνετε ,”πετάτε” σε θέματα αγάπης και υπάρχει ανταπόκριση.    Ο Άρης από το Κριό θα είναι σε συνεχή σύγκρουση με ανάδρομο Δία, ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο και αυτό από τη μια θα χαλάει το σκηνικό, φέρνει οικονομικές πιέσεις,  από την άλλη όμως συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να δώσετε για να πάρετε και πρέπει να ρισκάρετε.  Επαφές με νεώτερα άτομα σας αποσυντονίζουν. Φλερτ, ερωτικά μηνύματα και έντονος ρομαντισμός. Επιπόλαια σχέση. Επίσης, ο Ερμής από τον Λέοντα από τις 5/8 επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σας και είστε πιο δεκτικοί σε νέες γνωριμίες με άτομα που σας χωρίζουν πολλά. Προσωπική βελτίωση μέσα από σπουδές. Ταξίδια, μετακινήσεις αναμένονται. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 7/8  γλυκαίνει τις προσωπικές σας σχέσεις όπου η οικειότητα που νιώθετε σας εξιτάρει περισσότερο από το σεξ και θα νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα.    Η είσοδος του Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στην Παρθένο ανοίγει δρόμους για επαγγελματικά ανοίγματα, όπου θα συζητήσετε νέες προτάσεις και φυσικά το ενδεχόμενο να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση.  Φεγγάρια του μήνα : στις 3 Αυγούστου 2020 η Πανσέληνος στον Υδροχόο,  (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα) πιέζει για να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη, προσοχή σε συγγενικές σχέσεις όπου αυξάνονται οι εντάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 27η μοίρα) θα σας αποζημιώσει σε ερωτικά ζητήματα και θα απολαύσετε το πάθος που αναζητούσατε , μην περιμένετε όμως την δέσμευση. Γίνονται τα πρώτα βήματα.  Θετική επιρροή του Μήνα, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο  σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που αγγίζει την καρδιά σας, έρχεστε σε επαφή με την ανιδιοτελή αγάπη. Προσοχή στα συναισθηματικά τεστ που θα περάσετε με τα τετράγωνα του Άρη, προετοιμαστείτε να ζείτε χωρίς να σκέφτεστε το αύριο, μείνετε στο τώρα(επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο ), μην πιστεύετε στο αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αύγουστος είναι μήνας δράσης και αντίδρασης και είστε αναγκασμένοι να προσαρμοστείτε σε νεές συνθήκες παρά την ανάγκη σας να χαλαρώσετε. Ζορίζεστε..   Ο Άρης από το Κριό θα είναι σε συνεχή σύγκρουση με ανάδρομο Δία, ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο και αυτό δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε, μια που πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα εχθρικό πολλές φορές περιβάλλον και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Εντάσεις, λεκτικές αντιπαραθέσεις και ρήξεις με άτομα του οικογενειακού σας χώρου. Προσωπικές σχέσεις κινδυνεύουν.   Ωστόσο, ο Ερμής από τον Λέοντα από τις 5/8 θα βοηθήσει την ερωτική σας ζωή, μπορείτε να εκτονωθείτε μέσα από εφήμερες επιλογές που προσωρινά θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Θέματα οικονομικής φύσεως σας απασχολούν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 7/8  θα δώσει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και η επικοινωνία με το περιβάλλον σας θα περνάει όμως από διακυμάνσεις.    Η είσοδος του Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στην Παρθένο σας κάνει πιο ανοιχτόμυαλους, καθώς εστιάζετε την προσοχή σας σε επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και θα συζητήσετε ένα νέο εγχείρημα.  Φεγγάρια του μήνα : στις 3 Αυγούστου 2020 η Πανσέληνος στον Υδροχόο,  (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα)  θα μειώσει την οικονομική σας δύναμη με αποτέλεσμα να ψάξετε για νέες πηγές εσόδων. Ξαφνικά έξοδα.  Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 27η μοίρα) δίνει νέες ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα,  καθώς ευνοείστε όταν δεν μένετε στο παρελθόν και τολμάτε νέα ξεκινήματα. Θετική επιρροή του Μήνα, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο  σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ομορφαίνει την καθημερινότητα σας με ευχάριστες ρομαντικές συναντήσεις και τετ α τετ θα βρεθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσοχή στα ψυχολογικά τεστ που θα περάσετε με τα τετράγωνα του Άρη , προετοιμαστείτε να κατευνάζετε τα πνεύματα και να μένετε ανεπηρέαστοι από αρνητικές συμπεριφορές(επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο ), αποφύγετε τις συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αύγουστος είναι μήνας εσωτερικής ανάπτυξης,  αλλά θα μπείτε και σε δράση,  καθώς αντιλαμβάνεστε τη δύναμη της σκέψης σας και επιθυμείτε να δουλέψετε με τους νόμους του σύμπαντος.   Ο Άρης από το Κριό θα είναι σε συνεχή σύγκρουση με ανάδρομο Δία, ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο και αυτό θα συγκρούεται με την απόφαση να αλλάξετε, δηλαδή νιώθετε ανασφάλεια αλλά συχνά θα αμφισβητείτε τις επιλογές σας.  Τυχόν παρασκήνιο σε εργασιακό χώρο σας αποσυντονίζει. Μυστικές σχέσεις κινδυνεύουν.   Ωστόσο, ο Ερμής από τον Λέοντα από τις 5/8 συμβάλλει στο να λυθούν παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας, να εκφράσετε την αλήθεια σας και πάνω απ΄όλα να σας αποδεχτούν για αυτό που πραγματικά είστε.  Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 7/8  επηρεάζει την καθημερινότητα σας,  όπου σας δίνετε η δυνατότητα να απαλλαχτείτε από τις εργασιακές σας υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με ότι σας χαλαρώνει. Αποφύγετε την ανθυγιεινή διατροφή και τις καταχρήσεις. Η είσοδος του Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στην Παρθένο τονώνει την σεξουαλική σας ζωή και έτσι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα κακώς κείμενα του μήνα, μια που συχνά φορτίζετε τις μπαταρίες σας . Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν.   Φεγγάρια του μήνα : στις 3 Αυγούστου 2020 η Πανσέληνος στο ζώδιο σας  (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα)  φέρνει εκπλήξεις που μένει να διαχειριστείτε με ψυχραιμία, ότι αλλάζει να θυμάστε είναι για το καλό σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 27η μοίρα) βοηθάει στο να βγείτε από τοξικές σχέσεις και να αγκαλιάσετε μια νέα γνωριμία που θα βοηθήσει στο να απαλλαγείτε τελείως από το παρελθόν. Συζητήσεις για οικονομικές συνεργασίες.   Θετική επιρροή του Μήνα, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο  σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σας ταξιδεύει νοερά σε αγαπημένους προορισμούς, ενδυναμώστε το νου σας με θετικές δηλώσεις. Έρωτας πλατωνικός. Προσοχή στα νοητικά τεστ που θα περάσετε με τα τετράγωνα του Άρη(επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο ) και είναι πιθανόν η αλήθεια να μπερδευτεί με το ψέμα. Αποδεχτείτε την πραγματικότητα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Αύγουστος είναι μήνας εξέλιξης,  καθώς αναγκάζεστε να ξυπνήσετε και να κυνηγήσετε την ενδυνάμωση της πρακτικής πλευράς της ζωής σας, προσπαθώντας συγχρόνως να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας.  Ο Άρης από το Κριό θα είναι σε συνεχή σύγκρουση με ανάδρομο Δία, ανάδρομο Πλούτωνα και ανάδρομο Κρόνο και είναι αλήθεια ότι δυσκολεύεστε να στηριχτείτε σε καταστάσεις  ή φιλικά πρόσωπα και πρέπει να βρείτε με τον εαυτό σας και χωρίς να ψάχνετε δεκανίκια. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα που σας αποσυντονίζουν. Ελέγξτε την έντονη τάση σας για ονειροπόληση. Ωστόσο, ο Ερμής από τον Λέοντα από τις 5/8 θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις και γενικά να μιλήσετε για όρους μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ευκαιρία να διορθώσετε τυχόν κακώς κείμενα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 7/8  θα ενισχύσει την ερωτική σας ζωή και θα περάσετε ρομαντικές στιγμές με νεώτερο άτομο που σας συγκινεί ιδιαίτερα. Η είσοδος του Ερμή στις 20/8 και του Ήλιου στις 22/8 στην Παρθένο ρίχνει φως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και είναι μέρες να δείτε τα λάθη σας αλλά και να επαναξιολογήσετε τη στάση του/της πρώην /νυν συντρόφου σας.  Φεγγάρια του μήνα : στις 3 Αυγούστου 2020 η Πανσέληνος στον Υδροχόο,  (επηρεάζει κυρίως το β’ δεκαήμερο, γύρω από την 12η μοίρα)  διαταράσσει την ισορροπία σας,  καθώς ψυχολογικά θα πιεστείτε από τις αποκαλύψεις που θα γίνουν σχετικά με μια σχέση ζωής. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου 2020, (επηρεάζει κυρίως γ΄ δεκαήμερο,γύρω από την 27η μοίρα) μιλά για εκκινήσεις που συνδέονται με τα εργασιακά σας θέματα και έτσι θα δοθούν λύσεις που θα ξεκλειδώσουν τα οικονομικά μπλοκαρίσματα που βιώνετε. Αποδεχτείτε τις εξελίξεις. Θετική επιρροή του Μήνα, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο  σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σας κάνει ονειροπόλους και ανοιχτούς στο κάλεσμα του έρωτα. Μην εξιδανικεύετε καταστάσεις ή πρόσωπα. Προσοχή στα τεστ που θα περάσετε με τα τετράγωνα του Άρη, καθώς δοκιμάζεστε και πρέπει να εργαστείτε με τρόπους ενδυνάμωσης της αυτοπεποίθησης σας  (επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο ), Μην επαναλαμβάνετε τα λάθη σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ