Οι Κόντρες Του Ερμή Με Πλούτωνα, Κρόνο Και Άρη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ψυχολογική κακοκαιρία και ευτράπελα φέρνει η εβδομάδα και ο Ήλιος στον Ζυγο από τις 22/9 και σε πτώση δεν βοηθάει στο να αγνοήσεις το περιβάλλον σου, έτσι συμβιβάζεσαι -περιορίζεσαι. Οι Κόντρες Του Ερμή Με Πλούτωνα, Κρόνο Και Άρη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο, στις 24/9 ο Ερμής από τον Ζυγό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, σύντομες επανασυνδέσεις και ξαφνική απομάκρυνση.. αδιαφόρησε..

Υστερόγραφο,  στις 27/9 ο Ερμής στον Σκορπιό.. μίλα με τα μάτια… Ερμή Με Πλούτωνα

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ταυτίζεστε περισσότερο με τα συναισθήματα σας αυτό το διάστημα και θέλετε να δώσετε ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Συγχρόνως δραστηριοποιείστε έντονα με απώτερο σκοπό τη σύσφιξη επαγγελματικών συνεργασιών. Κριός β’ δεκαημέρου, έχετε έντονη διάθεση να φλερτάρετε, να βγείτε από τα “δεσμά” μιας καταναγκαστικής σχέσης και θα νιώσετε αρκετά απελευθερωμένοι. Κριός γ’ δεκαημέρου,  μια περίοδος με αντιθέσεις, κόντρες και ανατροπές και πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή για να ορθοποδήσετε. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες με πρόσωπα εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, δραστηριοποιείστε έντονα μέσα στον εργασιακό σας χώρο όπου αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και ηγετικό ρόλο. Πιθανή προαγωγή και βελτίωση σε συναδελφικές σχέσεις.    Ταύρος β’ δεκαημέρου, έρχεστε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και χαρές ανέλπιστες προκύπτουν που θα αλλάξουν προς το καλύτερο τις οικογενειακές σας σχέσεις.  Θετικές εξελίξεις γύρω από θέματα ακίνητης περιουσίας.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  έντονο άγχος αλλά και προβληματισμός για θέματα καθημερινότητας και περισσότερο ασχολείστε τελικά με το μέλλον παρά με το παρόν. Αμφιβολία και τάσεις απαισιοδοξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έντονη διάθεση για φλερτ, ρομαντικές εξόδους και θα κινηθείτε με άνεση αυτό το διάστημα, καθώς έχετε μεγάλη ανάγκη να εκτονώσετε τον αρνητισμό της προηγούμενης περιόδου. Βελτιώνονται οι σχέσεις με νεώτερα άτομα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αισθάνεστε ότι είστε περισσότερο αποδεκτοί από τον κοινωνικό περίγυρο και ασχολείστε μεθοδικά με τους στόχους σας. Εύκολη υλοποίηση. Εύνοια μέσα από την προβολή σας στο διαδίκτυο. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, περιορισμός και δυσκολίες σε θέματα που σχετίζονται με την δραστηριοποίηση σας σε ομάδες και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και στην διαχείριση των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έντονη ανάγκη να βρεθείτε με άτομα που συνδέεστε ψυχικά και να διορθώστε λάθη του παρελθόντος. Ανάγκη για τρυφερότητα, διάχυτος ρομαντισμός.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, εύνοια σε οικονομικά ζητήματα και βέβαια αυτό θα ενισχύσει θετικά την ψυχολογία σας. Ερωτικές επιτυχίες. Γνωριμίες με προοπτική. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η ταύτιση από πικρά συναισθήματα και διαχείριση των καταστάσεων με την δύναμη της λογικής θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ξεπεράσετε τους περιορισμούς του νου και ξεκινήστε να μετακινείστε προς νέες κατευθύνσεις, όπου και η εξέλιξη σας θα είναι το ζητούμενο. Λέοντα β’ δεκαημέρου, απολαμβάνετε ένα διάστημα απελευθέρωσης και έρχεστε πιο κοντά με άτομα που σας στηρίζουν συναισθηματικά αλλά και οικονομικά. Τύχη, έρωτας κεραυνοβόλος. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να μετράτε τις ήττες και δείτε καθαρά πως μπορείτε να επανορθώσετε και τελικά να ορθοποδήσετε. Εργαστείτε για το αύριο.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook Ερμή Με Πλούτωνα https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, φωτίστε την πρακτική πλευρά της ζωής σας, βάλτε σε προτεραιότητα να ξεκαθαρίσετε με δεκανίκια και κανονίστε , οργανώστε την αυτονομία σας. Νέα πηγή εσόδων. Παρθένε β΄δεκαημέρου,  κρυφά συναισθήματα οδηγούν σε μυστικές συναντήσεις και τελικά υποκύπτετε σε καταστάσεις που μέχρι πρότινος είχατε αποκλείσει. Ερωτικό ξύπνημα.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, επιτρέψτε να αλλάξουν οι συνθήκες της ζωής σας και μην αντιστέκεστε στις αλλαγές καθώς είναι αναπόφευκτες.  Ασχοληθείτε και με ερωτικές “εκκρεμότητες”.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  γιορτάζετε την γενέθλια επιστροφή του Ήλιου σας και  πρέπει να συνθηκολογήσετε με το παρελθόν σας, να αποδεχτείτε το παρόν και να βάλετε νέες προτεραιότητες. Ατενίζοντας το μέλλον. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, επενδύστε αυτό το διάστημα σε φιλίες και ομαδικές δραστηριότητες και ξεπεράστε την μοναχικότητα της “μονάδας”. Εύνοια σε δημόσιες σχέσεις. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, απαιτητική περίοδος με ξαφνικές “αναποδιές” και διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, χωρίς να βιάζεστε. Κατευνάστε την παρορμητική σας φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αλλάξτε τις προτεραιότητες σας, φωτίστε τα μελανά σημεία σας και τονώστε το νου σας με σκέψεις που θα αλλάξουν την οπτική σας. Κάντε δουλειά. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, περίφημα αισθάνεστε αυτήν την περίοδο, καθώς έχετε καταφέρει να κερδίσετε τις “εντυπώσεις” και προχωράτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία.     Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε τα παιχνίδια του μυαλού και καθαρίστε τις σκέψεις σας. Μην πέφτετε σε αντιφάσεις και αλλοιώνετε την επιτυχία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ένα διάστημα έντονης κοινωνικοποίησης ξεκινά και πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν στην προβολή-αναγνωρισιμότητα. Εύνοια σε φιλικές σχέσεις. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  ερωτικές επιτυχίες , φλερτ και ευκαιρίες μέσα από επενδυτικές δραστηριότητες οδηγούν στο να κατανοήσετε το νόμο της συγχρονικότητας. Όλα οδηγούν στην επιτυχία. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, προσπαθείστε να μείνετε προσηλωμένοι στα “καλά” των ημερών και αδιαφορείστε για ανικανοποίητες επιθυμίες. Όλα στην ώρα τους. Προσοχή σε οικονομικά χτυπήματα.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, μπορείτε να διακρίνετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα και να μεταμορφώσετε την κοινωνική σας θέση. Αναγνώριση μέσα από επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, προσπαθείστε να ξεπεράσετε ενοχές και κατώτερα συναισθήματα για να απολαύσετε τα “δώρα” της περιόδου. Ερωτικά απογειώνεστε. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, αφοσιωθείτε στο τώρα και διαχειριστείτε με τη λογική ότι σας χαλάει συναισθηματικά. Μην παρασύρεστε από την διάθεση τρίτων. Ερμή Με Πλούτωνα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  αφοσιωθείτε περισσότερο στα σχέδια σας και ότι ανεβάζει τις δονήσεις σας και αγκαλιάστε το αύριο με δεκτικότητα. Ελάτε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  εύνοια σε προσωπικές σχέσεις και στήριξη σε ότι ξεκινάτε τώρα και μην αμφισβητείτε το ταίρι σας. Νέες γνωριμίες και κερδοφόρες συνεργασίες. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου έντονη πάλη γίνεται μέσα σας για να κατασταλάξετε, καθώς αμφιβάλλετε για τις επιλογές σας και για τον εαυτό σας. Αποφύγετε την αυτοκριτική. Οικονομικά μπερδέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, συνεργαστείτε με τα άτομα που διαχειρίζεστε κοινά περιουσιακά στοιχεία και βρείτε λύσεις που θα σας απελευθερώσουν. Ερωτικά διλήμματα και τάση για υπερβολές. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με την εργασιακή σας ζωή, όπου κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και ελάτε σε επαφή με άτομα που είναι δεκτικά να ακούσουν τις προτάσεις σας. Δημιουργική φαντασία. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, οικονομικές ανησυχίες οδηγούν σε ψυχοσωματικά προβλήματα και δείτε το ποτήρι μισογεμάτο. Είναι “γρίπη” θα περάσει.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ