Η Νέα Σελήνη Στον Σκορπιό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Παρά τον περιορισμό και την κλεισούρα, η εβδομάδα ξεκινάει με δυνατή “προπόνηση” σε ασκήσεις ευγνωμοσύνης και χαράς! Η Νέα Σελήνη Στον Σκορπιό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Η Νέα Σελήνη Στον Σκορπιό

Να ξέρεις, δονείσαι πλέον σε υψηλές συχνότητες γιατί έχεις πάθει ανοσία;

Η ορθή φορά του Άρη στον Κριό σε θέλει πρωταγωνιστή, μην αρχίζεις τις κλάψες, θα έχεις πρόβλημα. 

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 είναι όλα τα “λεφτά” ναι, είσαι φουλ πάθος και μέσα στην ηδονή. δεν έχει σημασία η απόσταση. Το feeling είναι αυτό που θα μετράει. 

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, συνεχίζεται η εσωτερική πάλι με το “υποσυνείδητο” μια που εσωτερικές συγκρούσεις θα οδηγήσουν σε αντιφατικές συμπεριφορές. Ο Ερμής στον Σκορπιό σας φέρνει αινίγματα. Ερωτικά μπερδεύεστε. Κριός β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Άρη στον Κριό θα σας ετοιμάσει για γερά ξεκαθαρίσματα γύρω από την προσωπική αλλά και επαγγελματική ζωή. Ετοιμαστείτε να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη. Κριός γ’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και λαμβάνετε ηθική αλλά και υλική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, κινηθείτε με μεγαλύτερη σιγουριά και αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και θα φτιάξει άμεσα η προσωπική σας ζωή. Επιλέξτε το ρίσκο. Ταύρος β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Άρη στον Κριό θα σας ενδυναμώσει, ναι πραγματικά σας κούρασε το παιχνίδι της αυτοτιμωρίας. Αποδέχεστε την πραγματικότητα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει αέρα ανανέωσης σε προσωπικά ζητήματα και όχι μόνο. Ζείτε ευτυχισμένες στιγμές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, χρησιμοποιείστε περισσότερο στη δύναμη της λογικής και ξεπεράστε συναισθηματικές αδυναμίες. Πραγματικά δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Άρη στον Κριό θα σας βάλει πάλι μπροστά , δίνοντας τη δυνατότητα να αποδείξετε τα ταλέντα σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει ερωτικές επιτυχίες κα ενάρξεις, αγαπάτε με πάθος. Οικονομική ενδυνάμωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  ερωτικές ευκαιρίες θα έχετε αυτό το διάστημα καθώς βυθίζεστε μέσα στο “είναι ” σας και συνειδητοποιείτε τα κρυμμένα θέλω σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του Άρη στον Κριό θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε από την αφάνεια, αν και τα πρόσωπα εξουσίας δεν θέλουν να αναγνωρίσουν τις ικανότητες σας. Συχνές κόντρες. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σας φέρνει όλο και πιο κοντά στα σχέδια σας , ναι ερωτικά παίρνετε τα πάνω σας αλλά και επιχειρηματικά ευνοείστε. Κάντε το βήμα που τόσο περιμένατε.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είστε μέσα στην αγκαλιά της οικογενείας σας και νιώθετε μετά από καιρό ασφάλεια και γαλήνη. Είναι γιατί έχετε βρει τον εαυτό σας , σιγά σιγά  θα ξεπεράσετε και τα δύσκολα. Είναι θέμα αντίληψης. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ο Άρης σε ορθή φορά στον Κριό σας απογειώνει, νομίζετε ότι έχετε βρει χρυσό; Νομίζω είναι άνθρακας. Περιμένετε λίγο. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θεραπεύει από ερωτικά τραύματα και απογοητεύσεις, θα κάνετε νέα αρχή που θα σας βγει σε καλό. Συγκατοίκηση , δέσμευση.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook Ερμή Με Πλούτωνα https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση και είστε έτοιμοι να βάλετε τον κάθε κατεργάρη στη θέση του και να βρείτε την ησυχία σας . Μηνύματα και ερωτικά καλέσματα. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η ορθή φορά του Άρη στον Κριό σας φέρνει πιθανόν προβλήματα που είχατε ξεχάσει και πρέπει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Η ερωτική σας ζωή παραμένει κομφούζιο. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει εκκινήσεις και μπορείτε να κινήσετε τη δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο. Οργανωθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η πρακτική πλευρά της ζωής σας βελτιώνεται αυτό το διάστημα και μπορείτε να συζητήσετε για θέματα που σας αγχώνουν. Μην καθυστερείτε. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Άρη στον Κριό φέρνει διλήμματα και ερωτικές κόντρες, πρέπει πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μην χωρίζεστε σε στρατόπεδα. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει ενάρξεις γύρω από οικονομικά ζητήματα, πιθανόν να δημιουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον για να αυξήσετε το εισόδημα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση να πείτε την αλήθεια σας, να εκφράσετε όσα πιστεύετε και να φτιάξετε τον κόσμο που σας ταιριάζει. Αντιμετωπίστε με δυναμισμό τις προκλήσεις. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, Χρόνια σας Πολλά και η νέα χρονιά απαιτεί δυναμισμό, αναγνώριση αλλά και αγάπη εαυτού. Ο Άρης σε ορθή φορά στον Κριό αλλάζει την εργασιακή σας πραγματικότητα. Πηγαίνετε με την ροή. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας θα ανακουφίσει από δυσάρεστα συμπτώματα όπως απογοήτευση, ανυπομονησία, πικρία και θα σας προσφέρει τη χαρά στο πιάτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η αγαπημένη σας ασχολία είναι πλέον η επαφή με τον εαυτό σας και μαθαίνετε να αφοσιώνεστε σε ότι αγαπάτε. Μεταφυσικές ενασχολήσεις. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Άρη στον Κριό θα σας κάνει πιο ερωτικούς αλλά και περισσότερο παιχνιδιάρηδες και αρχίζει να έχει ενδιαφέρον η ζωή. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα δημιουργήσει μια νέα συνήθεια στη ζωή σας και ξεκινάτε το παιχνίδι της πραγματικής αφύπνισης. Μυστική σχέση.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, αγαπάτε περισσότερο τώρα τους φίλους σας αλλά και αποκτάτε το ταλέντο της διάκρισης και φεύγετε πιο εύκολα από καταστάσεις που δεν σας ευνοούν. Προστασία. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Άρη στον Κριό φέρνει οικογενειακές εκκινήσεις και ξεκινάει το παιχνίδι της διεκδίκησης, ότι αγαπάτε μπορεί να γίνει δικό σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα φέρει ολοκλήρωση σχεδίων και νέες εκκινήσεις , υπάρχει διέξοδος και λύσεις στα προβλήματά σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η πραγματικότητα απαιτεί να πάρετε τα μέτρα σας και να βγείτε από οτιδήποτε δυσλειτουργικό ακόμα και εάν χρειαστεί να ρισκάρετε την σιγουριά σας. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας εξιτάρουν. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  η ορθή φορά του Άρη στον Κριό φέρνει γραφειοκρατικά ζητήματα στο προσκήνιο, ασχολείστε πολύ με την πεζή πραγματικότητα-καθημερινότητα. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα αλλάξει την καθημερινότητα σας, θετικές αλλαγές έρχονται που θα σας ξεκουράσουν.

Ιχθύες

Ιχθύ α’δεκαημέρου, δημιουργήστε τώρα με τη φαντασία σας το σενάριο που θέλετε να ζήσετε γύρω από την ερωτική σας ζωή. Ευνοείστε όταν ονειρεύεστε. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, η ορθή φορά του Άρη στον Κριό θα σας αναγκάσει να τρέξετε για οτι σας απασχολεί και μειώνει την οικονομική σας δύναμη. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της ερωτικής σας ζωής. Βρείτε τη χαρά μέσα από το βλέμμα του /της αγαπημένου σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ