Ο Ερμής Σε Ορθή Φορά Στον Ζυγό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ξεκινάει η εβδομάδα των αντιθέσεων, μια που η ορθή πορεία του Ερμή στον Ζυγό θέλει να σε οδηγήσει σε συμβιβασμό, να μιλήσεις για το παιχνίδι της συμφιλίωσης και ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, συσσωρεύεις οργή. Ο Ερμής Σε Ορθή Φορά Στον Ζυγό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Οι Θετικές Όψεις Της Αφροδίτης

Υστερόγραφοο Kρόνος πιέζει τον Ερμή, περιορίζει το δικαίωμα σου να μιλάς για συναισθήματα και νιώθεις πως πέφτεις πάνω σε τοίχο, επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός γ δεκαημέρου. Ο Ερμής Στον Ζυγό

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, δώσε προτεραιότητα σε αγαπημένα πρόσωπα και στην προσωπική σου ζωή, γιατί εκεί θα νιώσεις ισορροπία και γαλήνη. Τα οικονομικά σου παραμένουν ένας γρίφος. Κριός β’ δεκαημέρου, περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να εκτονώσεις προς τα έξω τις σκέψεις σου και κάνεις πίσω.. Προσωρινά εμπόδια. Καλύτερα να ασχοληθεις με την προσωπική σου ζωή. Κριός γ’ δεκαημέρου, μια κρύο μια ζέστη και οι μέρες θα γεννούν διλήμματα, μια θα γελάς και μια θα κλαις.. ο Ερμής σε ορθή πορεία σε ξεβολεύει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, βγείτε από την μαύρη ζώνη της απαισιοδοξίας και ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας. Θα γλιτώσετε από μπελάδες που δημιουργεί το μυαλό σας.   Ταύρος β’ δεκαημέρου, μην δίνετε σημασία σε φοβίες και εσωτερικές σκέψεις και ασχοληθείτε με το τώρα, το παρόν γιατί αυτό θα καθορίσει και το μέλλον σας.  Κλείνεστε στον εαυτό σας. Αποκαλύψεις εν όψει.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   ο Ερμής σε ορθή φορά στον Ζυγό διευκολύνει να επιλυθούν ζητήματα εργασιακής φύσεως και να προχωρήσετε σε συζητήσεις που θα σας ευνοήσουν μακροπρόθεσμα. Ο Ερμής Στον Ζυγό

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ερωτευμένοι είστε με τον εαυτό σας αυτό το διάστημα καθώς λαμβάνετε θετικά μηνύματα από το Σύμπαν και ζείτε ρομαντικές περιπέτειες που θα σας ανανεώσουν. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, βγείτε από την μαύρη ζώνη της αισιοδοξίας και κινηθείτε πιο δυναμικά, διεκδικώντας μια καλύτερη θέση μέσα στο περιβάλλον σας. Μιλήστε για τις ιδέες και το όραμα σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, o Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό θα οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα που βοηθούν στην άνθιση της προσωπικής σας ζωής, έχετε το πάνω χέρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, διώξτε την κατήφεια των ημερών και προσπαθήστε να χαλαρώσετε μέσα στην οικογενειακή εστία. Τα προβλήματα αφήστε τα έξω από την προσωπική σας ζωή. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, παρασύρεστε από καταστάσεις και άτομα που σας προβληματίζουν και συσσωρεύετε θυμό και αγανάκτηση. Συγκρατήστε τα νεύρα σας.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  επιζητάτε με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Ζυγό μια καλύτερη ατμόσφαιρα μέσα στο “καταφύγιο ” σας, όμως αντιμετωπίζετε αρκετά συχνά παγωμάρα και αδιαλλαξία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αφήνεστε περισσότερο σε θέματα καθημερινότητας αυτό το διάστημα και αφοσιώνεστε σε ότι σας εκφράζει. Μηνύματα και “χάνεστε” στο διαδίκτυο. Λέοντα β’ δεκαημέρου, πριν ξημερώσει μια καλύτερη μέρα, πρέπει να αναθεωρήσετε αρκετές από τις απόψεις σας και να κυνηγήσετε με πραγματικό θάρρος τα νέα σας σχέδια. Μην παραμυθιάζεστε από τον εαυτό σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό φέρνει επανασυνδέσεις με άτομα που είχατε χαθεί η παρεξηγηθεί και θα πρέπει τώρα να δοθούν εξηγήσεις . Πιθανόν οριστικές ρήξεις λόγω ασυννενοησία.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook Ερμή Με Πλούτωνα https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους βελτίωσης της πρακτικής σας ζωής, ακόμα και τώρα που τα πράγματα έχουν αλλάξει. Νέα πηγή εσόδων θα σας διευκολύνει. Παρθένε β΄δεκαημέρου, έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, καταπιέζοντας συναισθήματα και επιθυμίες . Αυτοτιμωρία και πιθανόν τάση προς αρνητικές σκέψεις. Μην αφήνεστε σε παιχνίδια χειραγώγησης. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό θα σας φέρει μικρά δωράκια, έτσι ώστε να φτιάξει λίγο η καθημερινότητα σας και να βγείτε από μικρά αδιέξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ικανοποίηση σε ερωτικά ζητήματα συνεχίζει να φέρνει η εβδομάδα και αφεθείτε στο τώρα, χωρίς να ξεχνάτε όμως το παρελθόν.  Κάθε εμπειρία σας ωριμάζει. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες και μην παρασύρεστε από πιθανό αρνητισμό που αντιμετωπίζετε στο περιβάλλον σας. Βγείτε από την φυλακή του μυαλού σας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  με την ορθή πορεία του Ερμή στο δεκαήμερο σας μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα σε σχέσεις, αρκεί να κρατήσετε λίγο ακόμα το στόμα σας κλειστό. Μην ζητάτε τώρα την επιβεβαίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση εσωτερικής “διάσπασης” καθώς προσπαθείτε να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα. Αγαπήστε περισσότερο το παρελθόν σας και αγκαλιάστε λάθη.   Σκορπιός β’ δεκαημέρου, συνεχίζεται η μάχη της “καθημερινότητας” και μέσα στον εργασιακό σας χώρο  θα πρέπει να αποδεικνύεται συνέχεια τι αξίζετε. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,   η ορθή πορεία του Ερμή στον Ζυγό φέρνει επανασυνδέσεις και κρυφές συνομιλίες. Αναζωοπυρώνεται η ερωτική σας ζωή. Κρατήστε τις εξελίξεις μακριά από τα “φώτα” της δημοσιότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, απομακρυνθείτε από άτομα τοξικά και προσπαθήστε να διοχετεύετε την ενέργεια σας σε καταστάσεις που σας προσφέρουν ένα όραμα για το μέλλον. Αγαπήστε περισσότερο τα όνειρα σας. Φιλικές σχέσεις σας στηρίζουν. Τοξότη β’ δεκαημέρου, δημιουργήστε το σκηνικό της επανένταξης στην κοινωνική σας ζωή , προς το παρόν, μόνο μέσα στο μυαλό σας και μην γκρινιάζετε. Ερωτικά πισωγυρίσματα. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Ζυγό σας κάνει να επαναξετάσετε σχέδια και να κάνετε πράξη όσα μέχρι τώρα είχατε μόνο μέσα στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, εύνοια λαμβάνετε από πρόσωπα εξουσίας και ισορροπείτε κάπως τα πράγματα. Υπάρχουν και θετικές εξελίξεις. Όχι μόνο απώλειες. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, δημιουργήστε καλύτερη ατμόσφαιρα μέσα στην οικογενειακή εστία και προλάβετε τα προβλήματα. Αποφύγετε εντάσεις αλλά μιλήστε , κάντε διάλογο. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η ορθή πορεία του Ερμή στον Ζυγό δίνει λύσεις σε επαγγελματικά αδιέξοδα, ωστόσο θα νιώσετε τον περιορισμό και πιθανόν να απογοητευτείτε. Δεν συμβαίνει αυτό που περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, αφήστε έξω από την πόρτα σας προβλήματα που δεν μπορούν τώρα να επιλυθούν και δημιουργήστε μέσα από το μυαλό σας τη νέα σας πραγματικότητα. Θετικές επαφές με άτομα που μένουν στο εξωτερικό. Σχέσεις από απόσταση. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, έχετε μαζευτεί αρκετά στο “καβούκι” σας καθώς έχετε προβληματιστεί για τις συνθήκες που σας περιορίζουν αναγκαστικά. Νιώθετε πως κάποιος, κάτι σας κλέβει το δικαίωμα να δημιουργείτε . Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η ορθή φορά του Ερμή στον Ζυγό ανοίγει την πόρτα της επικοινωνίας με άτομα που επιλέγουν να διαφέρουν από τη μάζα και νιώθετε πως αναπνέετε πάλι οξυγόνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, ασχοληθείτε με ότι εξιτάρει την φαντασία και τολμήστε να εκφράσετε κρυμμένα συναισθήματα. Διακανονισμοί που σας ευνοούν. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, δύσκολα τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα και μαζεύεστε συνεχώς στο καβούκι σας, αλλά δεν θα γλιτώσετε τα ξαφνικά έξοδα και πιθανές αναποδιές. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, η ορθή φορά του Ερμή στον Ζυγό ευνοεί τις ερωτικές επανασυνδέσεις και θα ανέβει η ψυχολογία σας. Πιθανή επιστροφή χρημάτων.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ