Οι Θετικές Όψεις Της Αφροδίτης Από Την Παρθένο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ξεκινάει η εβδομάδα που δίνει bonus και υπόσχεται να μπαλώσει την ψυχή σου μια που θα ξεχάσεις την “κακοποίηση” και τα “δεινά” που έχει περάσεις. Παίρνεις τα πάνω σου, όμως κοίτα Ψηλά, μην χάνεσαι στην ηδονή της Ύλης. Οι Θετικές Όψεις Της Αφροδίτης Από Την Παρθένο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Οι Θετικές Όψεις Της Αφροδίτης

Στις 19/10 ο Άρης ανάδρομος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω σε θέλει ήρωα, πολεμιστή του φωτός, πρέπει πρώτα να πολεμήσεις τα σκοτάδια σου αλλιώς δεν γίνεται. Οι Θετικές Όψεις Της Αφροδίτης

(επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι τέλος β δεκαημέρου, γύρω από την 19η μοίρα).

Στις 19/10 η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω σε κακομαθαίνει οικονομικά τα πας καλύτερα και έχεις άνεση.

(επηρεάζονται κυρίως Παρθένοι και Αιγόκεροι, αλλά και Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες τέλος β δεκαημέρου, γύρω από την 19η μοίρα).

Στις 20/10 ο Ερμής ανάδρομος από τον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο θα φέρει τα πάνω κάτω, χάνεις τον μπούσουλα.

(επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι τέλος α δεκαημέρου, αρχές β δεκαημέρου, από την 8η έως την 11 μοίρα).

Στις 21/10 η Αφροδίτη από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω υπόσχεται να σε βάλει σε δυναμική αγκαλιά και θα βγεις από τα όρια σου. Ξέχνα τα ημίμετρα.

(επηρεάζονται κυρίως Παρθένοι και Αιγόκεροι, αλλά και Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες τέλος β δεκαημέρου, γύρω από την 19η μοίρα).

Στις 22/10 ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει ότι υπάρχει μέσα σου και δεν το έχεις αναγνωρίσει.. πλουτώνια εποχή, πεθαίνει ότι σε νεκρώνει.

Στις 23/10 η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα σου μάθει ότι το πάθος δεν είναι μόνο κίνδυνος.. θα νιώσεις την ασφάλεια .

(επηρεάζονται κυρίως Παρθένοι και Αιγόκεροι, αλλά και Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες τέλος β δεκαημέρου, γύρω από την 25η μοίρα).

Δείτε το κανάλι μου στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, μέρες ταχύτατης εξέλιξης, καθώς συμβαίνουν γεγονότα που θα ανατρέψουν τις οικονομικές συνθήκες της ζωής σας και προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία.  Ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει εσωτερικά κομμάτια του εαυτού σας για να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας. Κριός β’ δεκαημέρου, έντονες συγκρούσεις βιώνετε μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και πρέπει να γίνετε πιο αποδοτικοί, διώχνοντας τις ανασφάλειες. Αποφύγετε τις υπερβολές. Καθημερινότητα που σας διευκολύνει. Κριός γ’ δεκαημέρου, ζείτε έντονες στιγμές με το ταίρι σας, λαμβάνετε συναισθηματική ικανοποίηση και η εβδομάδα υπόσχεται εξελίξεις στην προσωπική σας  ζωή. Πιθανότητα σχέση με άτομο που εργάζεστε στον ίδιο χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η εβδομάδα κρύβει εκπλήξεις και ταραχές, κυρίως γύρω από την προσωπική σας ζωή και πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή των εξελίξεων. Επαγγελματικά ραντεβού και επαφές με μελλοντικούς συνεργάτες θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Ταύρος β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως πιέζεστε από ένα κρυφό παρασκήνιο και δεν μπορείτε να εκφράσετε τις δυνατότητες σας, με αποτέλεσμα να παρασύρεστε σε τοξικούς προβληματισμούς και άκομψες κινήσεις. Επιτυχία στον έρωτα, ίσως σχέση από απόσταση. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο δεκτικοί στον έρωτα αυτό το διάστημα και αγκαλιάζετε νέες εμπειρίες. Τύχη, εύνοια μέσα από σπουδές και νομικά ζητήματα θα δείτε ότι εξελίσσονται θετικά. Επιχειρηματικά σχέδια αποδίδουν. Σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αποσυντονίζεστε αυτό το διάστημα, γιατί υπάρχουν οικονομικές πιέσεις που πρέπει να διαχειριστείτε, και καλό θα ήταν να αποφύγετε να έρθετε σε σοβαρή αντιπαράθεση με τους δικούς σας ανθρώπους. Ο Ήλιος στον Σκορπιό σας αναγκάζει να δώσετε προτεραιότητα στην εργασιακή σας ζωή και είναι ανάγκη να φροντίσετε το σώμα σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, απελευθερωθείτε από το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις και ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με την ικανοποίηση βαθύτερων επιθυμιών. Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε πιθανές προκαταλήψεις, με κίνδυνο όμως να χάσετε προσωρινά την ισορροπία σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  βρίσκεστε πολύ κοντά σε ότι “αγαπάτε”,  είτε αφορά την καριέρα σας, τα χρήματα σας, είτε ακόμα και έναν έρωτα που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να αγγίξετε. Ευκαιρίες για οικογενειακή γαλήνη και εσωτερική ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Σκορπιό θα ρίξει άπλετο φως στην ερωτική σας ζωή , όπου και πρέπει να εντοπίσετε πιθανά δυσλειτουργικά κομμάτια που καλείστε να αποτινάξετε. Ξαφνικές γνωριμίες που διαταράσσουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ευκαιρίες εμφανίζονται, έτσι ώστε να προωθήσετε σχέδια μέσα από νέες συνεργασίες και το διαδίκτυο. Προβολή, διαφήμιση. Ωστόσο, μέσα σας συνεχίζει να φωλιάζει ένα κρυφό άγχος και αγωνία για τα προσωπικά σας θέματα. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, σχέσεις που αναπτύσσονται τώρα οδηγούν σε ενδυνάμωση του ψυχισμού σας,  μια που φλερτάρετε πλέον με την υλοποίηση μιας κατάστασης και την σταθερότητα. Λαμβάνετε επιτέλους οξυγόνο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου,περιμένετε να ζήσετε ερωτικές επιστροφές,  όμως δεν θα δικαιωθείτε,  αντιθέτως θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. Αποφύγετε τις επαναλήψεις. Ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει μονοπάτια κρυφών φιλοδοξιών που επιβάλλεται να κυνηγήσετε. Λέοντα β’ δεκαημέρου, εργασιακά θέματα προκύπτουν αυτό το διάστημα, καθώς κάποιος, κάτι σας κόβει την φόρα και δεν μπορείτε να εκτονώσετε με θετικό τρόπο την δημιουργικότητα σας. Κρυφές καυτές συνομιλίες. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, καταπολεμάτε εύκολα το άγχος των ημερών καθώς εισπράττετε ικανοποίηση, κυρίως μέσα από τον εργασιακό χώρο και είναι εύκολο για εσάς να βελτιώσετε τη σχέση με τους ανωτέρους σας.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook Ερμή Με Πλούτωνα https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αλλάξει ξαφνικά ο τρόπος σκέψης σας και έτσι οι νέες σας επιλογές θα φτιάξουν ένα περίεργο σκηνικό που όμως σας εξιτάρει να το ζήσετε. Ερωτικά διλήμματα. Ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει σκοτεινά σημεία για να γίνει κάθαρση -θεραπεία. Παρθένε β΄δεκαημέρου, σας διακρίνει μια κρυφή επιθετικότητα ίσως γιατί θέλετε να εκδικηθείτε για την απόρριψη που πιθανόν δεχτήκατε την προηγούμενη περίοδο, και έτσι είναι δύσκολο να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ερωτικές υπερβολές. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  αφεθείτε στο καλό κλίμα των ημερών και κάνετε ψυχοθεραπεία πραγματικά εισπράττετε θετικά μηνύματα για το μέλλον. Επιχειρηματικές δραστηριότητες ευνοούνται. Τύχη σε οικονομικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε κρίση υπαρξιακή αυτό το διάστημα, καθώς συνειδητοποιείτε πόσο σημασία έχει για εσάς η γνώμη των άλλων και θα νιώσετε περίεργα. Ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει την πρακτική πλευρά της ζωής σας, βρείτε νέες πηγές εσόδων. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, διαπληκτίζεστε έντονα με τους δικούς ανθρώπους μια που αντιλαμβάνεστε τις μεταξύ σας διαφορές και δεν μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή. Ωστόσο, θα νιώσετε πολλές φορές η τύχη να είναι μαζί σας, κυρίως λαμβάνετε οικονομική ενίσχυση από “κρυφούς” χρηματοδότες. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, νιώθετε να στρώνουν τα πράγματα αυτές τις μέρες, μια που ερωτικά αλλά και οικονομικά θα λάβετε ενίσχυση. Πλησιάζετε στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έντονες εναλλαγές έχει η εβδομάδα και θα αλλάζετε συχνά θερμοκρασία από το κρύο δηλαδή στη ζέστη και τούμπαλιν. Αφεθείτε σε επανασυνδέσεις , έχουν κάτι να σας διδάξουν. Ο Ήλιος στο δεκαήμερο σας (χρόνια σας Πολλά ) φωτίζει τη χρονιά που πέρασε για να κάνετε την απαραίτητη αξιολόγηση και να βάλετε νέους στόχους. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ακολουθήστε τη ροή των εξελίξεων, χωρίς να ανοίγετε τα χαρτιά σας και για αυτό δεν πρέπει κάνετε άκομψες κινήσεις και να δημιουργήσετε περισσότερους εχθρούς. Κοινωνική προβολή και οικονομική εύνοια μέσα από το διαδίκτυο. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  θετικά τα μηνύματα που θα λάβετε αυτό το διάστημα για να ενισχύσετε το κοινωνικό σας προφίλ, να προχωρήσετε μια γνωριμία και γενικά να νιώσετε πως λαμβάνετε και όχι μόνο προσφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ακολουθήστε τις εξελίξεις, χωρίς να εκδηλώνετε φανερά την δυσαρέσκεια σας και αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις μέσα στο εργασιακό χώρο. Θέματα φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν. Ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει αδυναμίες, αλλά και δυνατά σας σημεία. Ερωτικές κρυφές συνομιλίες. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  φιλοσοφείτε τις καταστάσεις και μην παίρνετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, καθώς οι εξελίξεις εξαρτώνται πολύ από τις αντιδράσεις σας. Οικονομική ενίσχυση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, μέρες όπου μπορείτε να αφεθείτε στα συναισθήματά σας που σας οδηγούν σε μια αγκαλιά που σας τονώνει και σας καλύπτει συναισθηματικά. Ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, πολλές οι ευκαιρίες για να βγείτε από τα συνήθη όρια σας και να κινηθείτε μέσα σε έναν άγνωστο κύκλο γνωριμιών, αποκομίζοντας περίεργες εμπειρίες. Ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει ότι θέλετε να συμβεί, όνειρα, στόχους και το πρόσωπο που έχετε στο μυαλό σας. Κοντά στην υλοποίηση. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,   νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνει το περιβάλλον, εισπράττετε μια περίεργη εχθρικότητα, ωστόσο έχετε την ικανότητα και τη δύναμη να αλλάξετε τα δεδομένα προς όφελος σας.  Εύνοια μέσα από σπουδές. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, οι μέρες υπόσχονται να σας αποζημιώσουν για στερήσεις που έχετε υποστεί το προηγούμενο διάστημα. Εύνοια, τύχη και ευκαιρίες για ανέλιξη. Έρωτας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ξαφνικές καθυστερήσεις, πιθανές απογοητεύσεις και γενικά νιώθετε ότι χάνετε την ισορροπία σας ,καθώς τα χτυπήματα που δέχεστε αλλάζουν την εικόνα σας προς τα έξω. Ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει όμως εσωτερικούς δεσμούς με  άτομα που πρέπει να μείνουν κοντά σας και παρά τις  αντιξοότητες. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αγαπήστε περισσότερο τη δουλειά σας και υποστηρίξτε περισσότερο τον εαυτό σας, παρά τον περίγυρο σας. Δείξτε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Θετικές εξελίξεις στην ερωτική σας κρυφή ζωή. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  οι μέρες υπόσχονται να σας ξεκουράσουν, ανακουφίσουν από τυχόν δυσκολίες και ζείτε μια καλύτερη καθημερινότητα. Θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα

Ιχθύες

Ιχθύ α’δεκαημέρου, ίσως το διάστημα δεν είναι το κατάλληλο για να πάρετε αποφάσεις καθώς συνεχώς αλλάζουν τα δεδομένα σας και πρέπει να βρείτε αρχικά την ισορροπία σαςΑνατροπές μέσα στην καθημερινότητα. Ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει σκοτεινές σκέψεις και παλιά δυσλειτουργικά μοτίβα που πρέπει να αποτινάξετε. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, οικονομικά πιέζεστε περισσότερο αυτό το διάστημα, καθώς υπάρχουν έκτακτα έξοδα που περιορίζουν τη χαρά που προκύπτει από την προσωπική σας ζωή. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου,βρίσκετε τους ρυθμούς αυτό το διάστημα και θα ορθοποδήσετε οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Ο φιλικός σας κύκλος σας στηρίζει.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! 

Δείτε το βίντεο μου στο YouTube για τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό

https://www.youtube.com/watch?v=kFcFFi1oaMw&t=1s&ab_channel=CHRISTINATANTALIDOU

Οι Θετικές Όψεις Της Αφροδίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ