Ο Ήλιος Στον Τοξότη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ξεκινάει η εβδομάδα των σοβαρών εκπλήξεων και παρά τα πλήγματα που δέχεται ο κόσμος σου, εσύ έχεις όπλο το χαμόγελο σου και την τάση σου να φιλοσοφείς ή να πιστεύεις σε θαύματα. Ο Ήλιος Στον Τοξότη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Ο Ήλιος Στον Τοξότη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Δείτε το βίντεο μου στο youtube για την Αφροδίτη στον Σκορπιό,

https://www.youtube.com/watch?v=SzdR8tx8OXw&ab_channel=CHRISTINATANTALIDOU

Ο Ήλιος στον Τοξότη σε κρατάει αισιόδοξο από τις 21/11, βγάζει το ουράνιο τόξο και επιμένει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. Ο Ήλιος Στον Τοξότη

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι αιμοβόρα όταν νιώθει ότι απειλείται η ¨σχέση¨ της, μπορεί να φτάσει στα άκρα , είναι επικίνδυνη!

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη γεννά ανάγκες για επέκταση και πνευματική εξέλιξη. Επενδύστε σε αισιόδοξες σκέψεις και ξεπεράστε πιθανόν κρίσεις σε οικονομικά ζητήματα. Κριός β’ δεκαημέρου, κινηθείτε δυναμικά και διεκδικήστε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην χάνετε χρόνο σε σκέψεις που δεν σας εκφράζουν. Κριός γ’ δεκαημέρου,   δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες θα συγκρούονται με την ανάγκη σας να επεκταθείτε σε άγνωστα μονοπάτια. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ο Ήλιος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και πρέπει να συνθηκολογήσετε με τα άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Ανατροπές σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Ταύρος β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως πνίγεστε και ζείτε υπό “συνθήκες πολέμου”, ωστόσο προσπαθήστε να βγείτε από τα στενά όρια των σκέψεων σας. Μόνο έτσι θα κερδίσετε τη μάχη. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  χάνετε πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις και σκέψεις που δεν σας εκφράζουν. Είναι απαραίτητο να κόψετε τη σύνδεση με το υπάρχον τοξικό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη φωτίζει τις προσωπικές σας σχέσεις και έτσι θα μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι από τυχόν προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Προσοχή σε κυκλοθυμικά επεισόδια. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, κινείστε με μεγαλύτερη ταχύτητα μέσα στον φιλικό σας κύκλο και βρείτε τον εαυτό σας, υπηρετώντας ένα κοινό στόχο και νιώθοντας περισσότερο χρήσιμοι. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, οικονομικά σκαμπανεβάσματα ζείτε αυτό το διάστημα εξαιτίας παρελθοντικών κινήσεων και είστε αρκετά πιεσμένοι. Θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη δίνει έμφαση στην καθημερινότητα σας με σκοπό να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που θα σας γλιτώσει από καταστάσεις στρεσογόνες. Ερωτικές προκλήσεις. Ξαφνικές ανατροπές. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, κυνηγήστε με μεγαλύτερο πάθος επαγγελματικά σχέδια και ξεπεράστε τις προκλήσεις αποδεικνύοντας την υπεροχή σας. Έρωτας με άτομο κύρους. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, ξεπεράστε τις προκλήσεις και πιθανές σκέψεις ηττοπάθειας, μένοντας πιστοί στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Ξεφύγετε από το μάτριξ.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη θα σας δικαιώσει για επιλογές που έχετε κάνει και τώρα είστε πραγματικά ελεύθεροι να κινηθείτε προς νέες κατευθύνσεις.  Αγαπήστε τις ανατροπές της ζωής. Λέοντα β’ δεκαημέρου, κινηθείτε προς άγνωστες κατευθύνσεις και μαζέψτε εμπειρίες, εκεί βρίσκετε το νόημα της ζωής. Αποφύγετε  απαισιόδοξες σκέψεις. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, διανύετε φάση επαγγελματικών ανατροπών και ότι φαίνεται να σας τραβάει πίσω, ουσιαστικά σας εξελίσσει. Ο χρόνος θα φανερώσει την αλήθεια.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook Ερμή Με Πλούτωνα Ο Ήλιος Στον Τοξότη https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη θα σας φέρει κοντά σε άτομα που αληθινά θέλουν να βρίσκονται δίπλα σας. Αποκαλύψεις που σας μεταμορφώνουν. Παρθένε β΄δεκαημέρου, κυνηγάτε αυτό το διάστημα ερωτικές συγκινήσεις και νικάτε συναισθήματα καταπίεσης. Δίνετε προτεραιότητα σε βαθύτερα συναισθήματα που ξεδιπλώνονται. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, πιθανές συγκρούσεις με το ταίρι σας οδηγούν σε αναγκαίες αποκαλύψεις και σε νέα αγκαλιά. Όλα αλλάζουν, εσείς θα μείνετε στα ίδια;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη θα βοηθήσει στο να βγείτε από τον μικρόκοσμο σας και να ξεπεράσετε σκέψεις που σας είχαν καθηλώσει σε απραξία. Ερωτικά καλέσματα που δεν αρνείστε να ζήσετε. Οικονομικές ανατροπές. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις εντάσεις με τα άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου και διαλύστε τυχόν παρεξηγήσεις. Πιθανές συζητήσεις για επαγγελματικές εκκινήσεις. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, σας διακατέχει η ανυπομονησία αυτό το διάστημα και καλό θα ήταν να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος στον Τοξότη φωτίζει την πρακτική πλευρά της ζωής σας και ήρθε ο καιρός να αναλάβετε την ευθύνη των οικονομικών σας. Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας. Εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα. Σκορπιός β’ δεκαημέρου,  ελάτε σε επαφή με τις ανάγκες και επιθυμίες σας και βρείτε την ισορροπία σας. Μεγάλη ανάγκη για φυσική εκτόνωση. Αποφύγετε ότι σας κουράζει. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  η πραγματικότητα σας οδηγεί σε νέες συνειδητοποιήσεις, όπου πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση και να διώξετε απαισιόδοξες σκέψεις. Δύσκολο;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στο δεκαήμερο σας φέρνει τα γενέθλια σας , και αφήστε πίσω σας ότι σας έχει πικράνει, βάζοντας τον πήχη ψηλά. Αρχικά πρέπει να ξεπεράσετε εσωτερικούς φόβους και σκέψεις που μπλοκάρουν το όραμα σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ερωτικά παιχνίδια φέρνει η εβδομάδα και είναι στο χέρι σας να επιλέξετε τον αντίπαλο σας. Ερωτικά μηνύματα. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, είστε φανερά προβληματισμένοι γύρω από τα οικονομικά σας θέματα, καθώς δεν μπορείτε ακόμα να ξεπεράσετε τις απώλειες του παρελθόντος. Δημιουργήστε μια νέα πηγή εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη φωτίζει εσωτερικές πτυχές του εαυτού σας με αποτέλεσμα να αναλάβετε την ευθύνη για ότι πιθανόν να έχει πάει στραβά. Αποφύγετε τις επαναλήψεις. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αλλάζει το κλίμα μέσα στον οικογενειακό κύκλο με αποτέλεσμα να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες. Μην σπείρετε τον πανικό. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η πραγματικότητα απαιτεί να είστε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τις σπατάλες σε συναισθηματικό ή σε υλικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη σας επανασυνδέει με τον φιλικό σας κύκλο και θα νιώσετε ψυχολογικά καλύτερα. Επενδύστε σε άτομα και ιδέες που εμπιστεύεστε. Ανατροπές για να ξεκολλήσετε. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, τρέχετε και δεν φτάνετε αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να διανύετε μια περίοδο άγχους και αμφισβήτησης. Αποφύγετε κάθε παρορμητική κίνηση. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αναγκαίο είναι να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και να βγείτε από τα στεγανά του μυαλού σας. Μια κρύο, μια ζέστη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Τοξότη θα φωτίσει όλες τις πτυχές της επαγγελματικής σας ζωής και ζητήματα καριέρας θα αποκτήσουν ιδιαίτερη αξία. Κυνηγάτε τα όνειρα σας.   Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εξετάσεις πάνω σε οικονομικά θέματα και πρέπει να αποδείξετε τις αντοχές σας. Ψάξτε για μια νέα πηγή εσόδων. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, ακουμπήστε στον φιλικό σας κύκλο που σας στηρίζει και αγνοήστε τις προσωπικές Σειρήνες που έχουν σκοπό να σας παρασύρουν σε άγνωστα μονοπάτια. Κινηθείτε στα γνωστά σας μέρη.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!  Ο Ήλιος Στον Τοξότη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ