Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 11 Έως 17 Ιανουαρίου 2021

Μέρες που μυρίζουν μπαρούτι μιας που οι Πλανήτες στον Ουρανό τα σπάνε.. και βγαίνουν απωθημένα και θυμό. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 11 Έως 17 Ιανουαρίου 2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Η Νέα Σελήνη στις 13/1 στον Αιγόκερω μεγαλώνει το χάσμα,είσαι σε θέση εξουσίας ή ο αδύναμος κρίκος; 

Υστερόγραφο, στις 14/1 ο Κρόνος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Άρη στον Ταύρο ότι κάνεις πάει στο βρόντο;

Υστερόγραφο , στις 14/1 η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα γλυκάνει την πίκρα σου.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, οι μέρες επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα που πρέπει να χειριστείτε με την ανάλογη ψυχραιμία. Υπάρχουν όμως και ευχάριστες στιγμές που πρέπει να απολαύσετε για να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Κριός β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με την ένταξη σας σε μια ομαδική δραστηριότητα, κάνετε κάι δημιουργικό και αφήστε το χρόνο να δείξει τα αποτελέσματα σας. Κριός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας πιέσει να απεγκλωβιστείτε από ένα επαγγελματικό χώρο που δεν σας εκφράζει. Οικονομικές ανησυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και θα νιώσετε ίσως ότι το Σύμπαν τα έχει βάλει μαζί σας και έτσι θα είναι. Αφήστε να περάσει η μπόρα. Ξαφνικό διάλειμμα που απολαμβάνετε με φίλους σας ενδυναμώνει. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  αντιμετωπίστε τις προκλήσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο με την ανάλογη ψυχραιμία. Μόνο έτσι θα βγείτε κερδισμένοι. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας ορίσει νέες κατευθύνσεις όπου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, θέλετε να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα και ίσως ψυχολογικά δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το άγνωστο. Δώστε δεύτερη ευκαιρία σε μια νέα γνωριμία. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις επαναλήψεις που σας οδηγούν στον ίδιο προορισμό. Καινοτόμες ιδέες και επαγγελματικά ταξίδια σας βοηθούν να μεταμορφωθείτε. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει να δείτε τις συνθήκες μιας στενής οικονομικής συνεργασίας ή διαπροσωπικής κατάστασης και να βγάλετε συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αγαπήστε περισσότερο ότι έχετε δημιουργήσει μέχρι τώρα και δείτε το ποτήρι μισογεμάτο. Σας προκαλεί το Σύμπαν να αλλάξετε πλεύση και να βγείτε από αδιέξοδα. Μέρες που κρύβουν ευκαιρίες. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, δημιουργήστε τις συνθήκες για να απεγκλωβιστείτε από οικονομικά σκαμπανεβάσματα και διώξτε το άγχος.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει σε μια νέα προσωπική εκκίνηση ωστόσο δεν λείπουν τα σκαμπανεβάσματα που θα σας προβληματίσουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αφήστε πίσω σας το παρελθόν και μην κυνηγάτε φαντάσματα γιατί θα εκπλαγείτε δυσάρεστα. Προστριβές και εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να έρθετε κοντά σε ένα άτομο που θέλει να σας στηρίξει, ανοίξτε τη δίοδο επικοινωνίας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει σε μια επαγγελματική εκκίνηση , ωστόσο πρέπει να θυσιάσετε ώρες από τον ελεύθερο χρόνο σας και την προσωπική σας ζωή.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αγαπήστε περισσότερο τα απρόοπτα και οτιδήποτε σας βγάζει από τα στεγανά σας και αφεθείτε στο άγνωστο. Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η εργασιακή σας ζωή παραμένει η πρώτη προτεραιότητα σας και δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο αυτήν την στιγμή. Ίσως φλερτ μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας κάνει επικίνδυνα ερωτικούς, καθώς αφήνεστε σε ένα νέο ειδύλλιο που κρύβει κινδύνους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  αρκετές δυσκολίες μέσα στην προσωπική σας σχέση οδηγούν σε νέες επιλογές , σίγουρα πιο ενδιαφέρουσες αλλά και σας ιντριγκάρει μια νέα γνωριμία. Ερωτικό ντελίριο με κόστος. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ανοίξτε τα χαρτιά σας και εκφράστε συναισθήματα που θα οδηγήσουν σε ευχάριστες περιπέτειες. Λαμβάνετε ανάσα ανακούφισης. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει στην αναθέρμανση κύριων σχέσεων στη ζωή σας, αφού πρώτα δοκιμαστείτε και φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών τρίτων προσώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, λειτουργείτε παρορμητικά, κάνετε λάθη και γενικά χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο αυτές τις μέρες. Μήπως να αναβάλλετε αποφάσεις και παρακινδυνευμένες ενέργειες. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, συνομιλείτε αρκετά με κοντινά σας άτομα που σημαίνουν αρκετά και βγάζετε τα εσώψυχα σας. Πείτε τι κρύβετε στην καρδιά σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει να κερδίσετε νέους φίλους ή να προωθήσετε κατά κάποιο τρόπο τη δουλειά σας Αιφνίδιες ρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, δοκιμασίες που ανατρέπουν την ησυχία της καθημερινότητας σας και νιώθετε πως δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τις εξελίξεις. Αφήστε πίσω σας τυχόν λάθη.  Τοξότη β’ δεκαημέρου,  νέες ιδέες και περισσότερη ανάγκη για προβολή – διαφήμιση οδηγούν σε άνοιγμα του φιλικού σας κύκλου. Βγείτε από στενά περιθώρια. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια οικονομική πραγματικότητα που σας αιφνιδιάζει. Φροντίστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, βγάλτε από το χρονοντούλαπο σας αναμνήσεις και παρελθούσες καταστάσεις και δημιουργήστε ένα κενό. Σχέση που σας βοηθάει συναισθηματικά. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και επινοήστε λύσεις που θα σας στηρίξουν υπό δύσκολες συνθήκες. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για να προωθήσετε σχέδια με νέους συνεργάτες, ωστόσο πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε βιαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, καλό θα ήταν να διατηρήσετε αποστάσεις από άτομα του στενού κύκλου σας και να αποφύγετε ρήξεις που δεν μπορείτε να αντέξετε. Ανατρέπονται επαγγελματικά σχέδια. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, άνοιξε την πόρτα επικοινωνίας και πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας, ίσως έτσι και να βγείτε από την δύσκολη θέση. Νέες συνεργασίες.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει μια νέα κατεύθυνση σε προσωπικά ζητήματα, καθώς συνειδητοποιείτε την αλήθεια και πιθανόν τοξικές σχέσεις τώρα θα τελειώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, δεν έχετε πολλές επιλογές αυτήν την περίοδο για να αλλάξετε τις συνθήκες, ωστόσο και πέρα από πιθανά οικονομικά ευτράπελα, η αισθηματική σας ζωή κρύβει θετικές εκπλήξεις. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, μείνετε προσηλωμένοι σε σκέψεις και αναλύστε περισσότερο τον εαυτό σας. Βρείτε λύσεις που σας αποδεσμεύουν από τοξικά συναισθήματα. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα οδηγήσει σε μια νέα εκκίνηση που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα . Προσέχετε μόνο τα οικονομικά σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ