Η Active συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας VOUCHER 200€

Μέσω του προγράμματος της Ψηφιακής Μέριμνας, επιδοτείται η αγορά εξοπλισμού Tablet ή Υπολογιστή με το ποσό των 200€ μέσω Voucher. Η Active συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας VOUCHER 200€

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Από τις 5 Απριλίου έχει ανοίξει η Πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας www.digital-access.gov.gr όπου οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους για την έκδοση του voucher 200€. Μέσω του προγράμματος της Ψηφιακής Μέριμνας, επιδοτείται η αγορά εξοπλισμού Tabletή Υπολογιστή με το ποσό των 200€ μέσω Voucher που δίνεται στις οικογένειες που το δικαιούνται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, ενώ δικαιούχοι είναι οι μαθητές ή φοιτητές (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας

Στόχος του Προγράμματος είναι η υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες τεχνολογικά εμπλουτισμένης δια ζώσης εκπαίδευσης, καθώς και η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία, αποσκοπώντας στη διευκόλυνση της πρόσβασης των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και στην περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Η Active Computer Systems Α.Ε. έχει εξασφαλίσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορούν οι δικαιούχοι να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω του Online καταστήματος της www.eactive.gr χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνσή αν επιλέξουν προϊόντα που αντιστοιχούν στην αξία του voucher,ή καταβάλλοντας την διαφορά αν επιλέξουν προϊόντα μεγαλύτερης αξίας (άνω των 200€).

Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να βοηθήσει και τηλεφωνικά τους δικαιούχους στο 210 65 77 980, ώστε να επιλέξουν το σωστό προϊόν για την ανάγκη του κάθε μαθητή.

Σελίδα προϊόντων :  https://www.eactive.gr/psifiakimerimna-2021.html

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ