Η SΑΝΙΤΑS συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά μέσω του Μπορούμε

Προσφέρει 100.000 μερίδες φαγητού και 6.000 είδη συσκευασίας στο Μπορούμε. Η SΑΝΙΤΑS συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά μέσω του Μπορούμε

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Στον απόηχο της πανδημίας COVID-19, η Sanitas, το No1 brand προϊόντων οικιακής φροντίδας του Ομίλου Σαράντη,συνεχίζει τις προσπάθειές της, ώστε να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο εντατικοποιώντας τις δράσεις ευθύνης της. SΑΝΙΤΑS

Η SANITASπραγματοποιεί νέες δράσεις ευθύνης,ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη ΜΚΟ «Μπορούμε» για να ενισχύσουν το έργο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Δυτικής Αθήνας και του Ιερού Ναού Αγίων Ασωμάτων Θησείου – Αγ. Γεωργίου Χατζηκώστα. Φέτος «Η συνταγή του Πάσχα είναι η αγάπη» για τη SANITAS, προσφέροντας για ακόμα μία φορά 100.000 μερίδες φαγητού και 6.000 είδη συσκευασίας για να ενισχύσειδύο οργανισμούς που υποστηρίζουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, σε μια δύσκολη συγκυρία για την ελληνική κοινωνία.

Με αίσθημα βαθιάς ευθύνης, η SANITAS στέκεται αρωγός στο έργο της ΜΚΟ «Μπορούμε» για 4η συνεχόμενη φορά και ενισχύει το έργο της, ώστε καμία μερίδα φαγητού να μην πάει χαμένη. Μέχρι στιγμής, η SANITAS έχει προσφέρει 400.000 μερίδες φαγητού και περισσότερα από 20.000 είδη συσκευασίας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η SANITAS ως brandτου Ομίλου Σαράντη, εντείνει τις προσπάθειές της να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.Σε μια περίοδο όπου η ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου αποτελεί βασικό μέλημα, η SANITAS παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και θα συνεχίσει τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ