Ζώδια 26/4 έως 2/5/2021. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό

Με το Φεγγάρι στο Πλουτώνιο ζώδιο, τον Σκορπιό, θα πετύχεις κάθαρση αφού πρώτα θανατώσεις το τοξικό κομμάτι της ύπαρξης σου. Ζώδια 26/4 έως 2/5/2021. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Υστερόγραφο,  στις 26/4, ο Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη στον Ταύρο, υποκύπτεις στις επιθυμίες της σάρκας. Πανσέληνος στον Σκορπιό

Υστερόγραφο, στις 2/5,ο Ερμής από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω..οικονομικά οφέλη από άτομα που έχουν δύναμη. Μοιραίες επαφές.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό οδηγεί σε αποκαλύψεις που θα φέρουν συναισθηματικές αλλά και οικονομικές κρίσεις. Διαφυλάξτε την ψυχική σας ισορροπία.   Κριός β’ δεκαημέρου, δυνατές συγκινήσεις επιφυλάσσει το διάστημα αυτό και σίγουρα θα μείνετε έκπληκτοι από τις εξελίξεις που ανατρέπουν την υπάρχουσα προσωπική ή επαγγελματική σας κατάσταση. Ευκαιρίες από το πουθενά. Κριός γ’ δεκαημέρου, δικαιώνεστε αυτό το διάστημα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα προχωρήσετε σε αποφάσεις που λυτρώνουν. Επιτυχία μέσα από σχέσεις με άτομα κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου και απέναντι σας φέρνει ανατροπές και σας σοκάρει ποικιλοτρόπως. Επιλέξτε να δείτε την ευκαιρία και να προχωρήσετε χωρίς φόβο. Ταύρος β’ δεκαημέρου, διανύετε περίοδο εσωτερικής ικανοποίησης,  καθώς έχετε καταφέρει να ισορροπήσετε μέσα στις αντίξοες συνθήκες. Ευκαιρίες για ρομαντικές συναντήσεις. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, επαγγελματικά ανοίγματα, αλλά και επιτυχία σε νομικά ζητήματα θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας. Σχέση εξ αποστάσεως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού αποκαλύπτει τα κακώς κείμενα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και σας δίνεται η δυνατότητα να αποδράσετε προς νέα κατεύθυνση. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ευοίωνες εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα που παραμένουν όμως ακόμα κρυφές υποθέσεις. Επιλέξτε ότι σας ενδυναμώνει ψυχικά. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, επιτυχία σε θέματα επαγγελματικής ανόδου, καθώς σας υποστηρίζουν άτομα κύρους και μπορείτε να βγείτε ακόμα και από οικονομικά αδιέξοδα. Ερωτικά καλέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού οδηγεί σε κλείσιμο ερωτικών κύκλων, αλλά και σε έναρξη μιας κατάστασης που θα σας ανανεώσει και βγάλει από την μουντίλα. Άπειρα φλερτ και ρομαντικές συναντήσεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να τονώσετε φιλικές σχέσεις και να προχωρήσετε τα όνειρα σας με τη στήριξη του περιβάλλοντος σας. Ξαφνικές ερωτικές συναντήσεις.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, επιτυχία μέσα από τη σταθεροποίηση επαγγελματικών συνεργασίων και οικονομική άνοδος. Ερωτικά καλέσματα με προοπτική.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό αποκαλύπτει πιθανό ερωτικό παρασκήνιο και δεν μπορείτε να συγχωρέσετε τον εαυτό σας για τα επαναλαμβανόμενα λάθη; Παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ξαφνικές συναντήσεις με άτομο κύρους και αλλάζει η νοοτροπία σας. Ερωτικά μπερδέματα και τάση προς απιστία.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, επιτυχία βιώνετε  μέσα στον εργασιακό σας χώρο και μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια, αλλά και να επιδείξετε την δύναμη σας. Αλλαγή της καθημερινότητας σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα αλλάξει τελείως τον τρόπο σκέψης σας, αλλά και πιθανόν να χρειαστεί να μετακινηθείτε για λόγους εργασίας. Νέες παραστάσεις θα σας μεταμορφώσουν. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ερωτικά μηνύματα ή συναντήσεις με άτομο που σας χωρίζει χιλιομετρική ή άλλης μορφής απόσταση και θα αλλάξει η νοοτροπία σας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, επενδύστε περισσότερο στην ερωτική σας κατάσταση και σε κάθε εγχείρημα που σας κάνει πιο δημιουργικούς, αλλά και αισιόδοξους. Υποδεχθείτε τα καλά νέα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό οδηγεί σε οικονομικά τραντάγματα,  αλλά και στο να χάσετε προσωρινά την αυτοπεποίθηση σας. Ετοιμαστείτε να αναλάβετε την ευθύνη της πραγματικότητας σας. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, μπορείτε τώρα να βγείτε από οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά αδιέξοδα. Απρόοπτα που σας κατευθύνουν σε άγνωστο προορισμό. Έχει ενδιαφέρον η ζωή! Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  είστε σε φάση επαγγελματικής, αλλά και προσωπικής καταξίωσης και νιώθετε πως το Σύμπαν σας αποζημιώνει. Αποφάσεις που βελτιώνουν την καθημερινή σας πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας ανατρέπει τα δεδομένα σας και κατευθύνεστε προς νέους επαγγελματικούς δρόμους.  Πεισμώστε και ακολουθήστε τα θέλω σας.  Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ξαφνικές ερωτικές προσεγγίσεις και προτάσεις που οδηγούν στην σταθεροποίηση μιας προσωπικής κατάστασης και νιώθετε τη δικαίωση. Εύνοια και σε οικονομικά ζητήματα. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η τύχη σας ευνοεί,  εάν και εφόσον δείτε τις ευκαιρίες και ξεπεράσετε τους φόβους σας. Συνεργασίες που σας χαρίζουν δημοσιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό είναι εσωτερική και χαρίζει δώρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε για την πνευματική σας εξέλιξη. Επίσης μυστικές σχέσεις ή συναισθήματα αποκαλύπτονται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ακολουθήστε την διαίσθηση σας και επιλέξτε νέες συμφωνίες ή συνθήκες μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας. Συναντήσεις με άτομο που σας ενδιαφέρει. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, συμφωνίες που κάνετε οδηγούν σε οικονομική εξασφάλιση, αλλά και προβολή. Η προσωπική σας κατάσταση παίρνει ευχάριστη τροπή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουη Πανσέληνος στον Σκορπιό αποκαλύπτει φίλους, αλλά και εχθρούς μέσα στον φιλικό σας κύκλο και θα γίνουν αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Νέες ελπιδοφόρες εκκινήσεις. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να τονώσετε την ερωτική, αλλά και επιχειρηματική σας κατάσταση. Ευκαιρίες που πρέπει τώρα να διακρίνετε. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, είστε από τους τυχερούς που θα βιώσετε ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις, αλλά και οικονομικές συνεργασίες. Δυνατή ψυχολογία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό ανατρέπει σχέσεις με άτομα κύρους και θα οδηγηθείτε σε αναγκαστικές ρήξεις. Ξεκαθαρίζει το τοπίο. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, απρόοπτα προκύπτουν μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και πρέπει να ακολουθήσετε τις εξελίξεις. Για μερικούς ευκαιρία εμφανίζεται για αλλαγή επαγγελματικής σχέσης ή προσωπικής κατάστασης. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημα σας και να κερδίσετε τον ανταγωνισμό μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Ερωτικά ευχάριστα απρόοπτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Σκορπιό οδηγεί σε συνειδητοποιήσεις, αλλά και αλλαγές των συνθηκών της ζωής σας. Μια πιθανή μετακόμιση δημιουργεί νέες ανάγκες. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ξαφνικές επαφές με υποψήφιους συνεργάτες θα σας τονώσουν και πιθανόν οδηγείστε σε νέο επαγγελματικό τοπίο. Συναντήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου,  αναγνώριση θα εισπράξετε μέσα στο περιβάλλον σας και συνειδητοποιείτε ότι οι κόποι σας ανταμείβονται. Μετακινήσεις, μηνύματα και ειδήσεις που σας ξαφνιάζουν ευχάριστα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ