Ζώδια εβδομάδας – 19 έως 25 Απριλίου 2021

Στον έρωτα δεν χωράει λογική. Αυτές τις μέρες αναπτύσσεις ταχύτητα, καταπατώντας τα όρια σου. Ζώδια εβδομάδας – 19 έως 25 Απριλίου 2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Υστερόγραφο, ο Άρης στον Καρκίνο σε βάζει να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Ψυχοσωματική κατάντια. Ζώδια εβδομάδας.

Υστερόγραφο, ο Ήλιος στον Ταύρο φωτίζει ανάγκες, επιθυμίες και θέλεις να φτιάξεις τη ζωή σου, να γεμίσεις τα κενά σου.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η ψυχολογία σας έχει σκαμπανεβάσματα, καθώς θέλετε να νιώσετε ασφαλής μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν εμπνέει σιγουριά. Οικογενειακές συγκρούσεις. Κριός β’ δεκαημέρου, πείτε ναι στις αιφνίδιες αλλαγές και ξεπεράστε φόβους και ανασφάλειες. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Κριός γ’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε προσωπικά ζητήματα και να βγείτε από αδιέξοδα. Συζητήσεις γύρω από πρόταση συνεργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ήρθε ο καιρός να κάνετε την αυτοκριτική σας, μια που ξεκινάει η γενέθλια χρονιά σας και πρέπει να προγραμματίσετε τους νέους σας στόχους. Επενδύστε στον εαυτό σας. Φλερτ, ρομαντικά μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο. Ταύρος β’ δεκαημέρου, ανατροπές και αιφνίδιες αλλαγές οδηγούν στο να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Διλήμματα γύρω από χρόνιες συνεργασίες. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, επαφές και συζητήσεις με άτομα που σας στηρίζουν κρυφά, σας ενδυναμώνουν και συγχρόνως βρίσκετε λύσεις στα προβλήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ακολουθήστε την εσωτερική φωνή μέσα σας και διώξτε σκέψεις ανασφάλειας. Φωτίζονται τα δυνατά σας σημεία και από εκεί θα ξεκινήσετε την μεταμόρφωση σας. Έκτακτα οικονομικά θέματα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις γίνονται και αναγκάζεστε να πάρετε αποφάσεις που σας ξεβολεύουν. Μυστικές ερωτικές συναντήσεις. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να ενδυναμώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας και να προωθήσετε τα σχέδια σας με σχετική ευκολία. Γνωριμίες που γίνονται τώρα σας ωφελούν μακροπρόθεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ασχολείστε περισσότερο με τα κοινά, και διοχετεύοντας την ενέργεια σας σε ένα εγχείρημα, γίνεστε περισσότερο παραγωγικοί και πλησιάζετε την επιτυχία. Εντάσεις και διαπληκτισμοί με τους συνεργάτες ή το μόνιμο ταίρι σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, νέες γνωριμίες οδηγούν σε ξαφνική αλλαγή της προσωπικής σας κατάστασης και το νέο θα αντικαταστήσει το παλιό. Αποβάλλετε κάθε φόβο. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  σφραγίζετε με επιτυχία μια νέα συμφωνία και είναι στο χέρι σας να επενδύσετε στην προσωπική σας ανάπτυξη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις συμβαίνουν γύρω από επαγγελματικά ζητήματα, καθώς δέχεστε τη στήριξη ατόμων που έχουν κύρος. Ανανεώστε το προφίλ σας και κυνηγήστε τη δόξα. Μην επηρεάζεστε από το παρασκήνιο. Μυστικά ερωτικά τρίγωνα. Λέοντα β’ δεκαημέρου, αλλάζει προς το καλύτερο η ερωτική σας κατάσταση και ναι θα αφήσετε πίσω παλαιωμένες ιδέες και ταμπού. Σοκάρεστε με τον εαυτό σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, κυνηγάτε με πάθος τα σχέδια σας και θέλοντας να βγείτε από επαγγελματικά αδιέξοδα, θα ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας. Ταξιδεύετε για πονηρό σκοπό.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έχετε ρέντα αυτές τις μέρες, μια που η κοινωνική σας ζωή αλλά και η σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει θα αναβαθμιστεί. Έντονη δραστηριοποίηση μέσα σε μια κοινωνική ομάδα. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ακολουθείτε τυφλά το πάθος σας αυτές τις μέρες και θα βγείτε από τα όρια σας. Ίσως το μετανιώσετε. Έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, επενδύστε περισσότερο στην ψυχική σας ισορροπία και αποποιηθείτε ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Αναλύστε, ασχοληθείτε και με οικονομικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, φωτίζονται κρυφές πτυχές της ερωτικής σας κατάστασης αυτές τις μέρες και καλείστε να συνειδητοποιήσετε αλήθειες και να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα. Εντάσεις με άτομα εξουσίας. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, οικονομικά αιφνίδια ευτράπελα μπορεί να προκύψουν και θα νιώσετε θύμα των περιστάσεων. Ερωτικά αδιέξοδα. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, μπορείτε τώρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας κρατούσαν σε σύγχυση. Αποφύγετε τα διλήμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έμφαση θα δώσετε σε μια νέα γνωριμία που θα βελτιώσει την προσωπική σας κατάσταση και θα αφήσετε πίσω το παρελθόν που σας ταλαιπωρεί. Δείτε τις εναλλαγές της τύχης με ενδιαφέρον. Ταξιδεύετε να συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, αποδέχεστε πλέον τα ερωτικά απρόοπτα που διαδραματίζονται και συνειδητοποιείτε ότι τίποτα δεν είναι προβλέψιμο. Δυναμικές επανασυνδέσεις που όμως σοκάρουν το κατεστημένο. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, εργασιακές συμφωνίες οδηγούν στο να ακολουθείτε ένα φορτωμένο πρόγραμμα και βέβαια αυτό σας αγχώνει και προβληματίζει. Θα ξεπεράσετε τα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, επινοήστε νέους τρόπους έκφρασης της δημιουργικότητας σας και απογειώστε τη δουλειά σας. Ερωτικό κλίμα μέσα στον εργασιακό χώρο.   Οικονομικά θέματα προκύπτουν. Τοξότη β’ δεκαημέρου, θέλετε με κάθε τρόπο να επενδύσετε στην προσωπική σας εργασία και αυτό θα καταφέρετε εάν καταπολεμήσετε φοβίες και ανασφάλειες. Η ερωτική σας κατάσταση παραμένει άλυτο μυστήριο. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί αυτό το διάστημα, καθώς θα γίνουν  εξομολογήσεις από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουδημιουργείστε τις προϋποθέσεις που θα ευνοήσουν την βελτίωση της προσωπική σας κατάστασης. Πείτε ναι σε νέες γνωριμίες που ξαφνιάζουν. Επιχειρηματικά σχέδια. Εντάσεις με χρόνιους συνεργάτες. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ανατροπές που σείουν το έδαφος κάτω από τα πόδια σας και θα πρέπει να ακολουθήσετε τη φωνή των επιθυμιών σας. Μην πέφτετε σε παγίδες του μυαλού.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, στήριξη δέχεστε από τα άτομα  του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και θα μπορέσετε να επιλύσετε από κοινού τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην οικογενειακή σας ζωή και φροντίζετε για την ισορροπία των δικών σας ανθρώπων. Προσοχή σε εντάσεις που προκύπτουν μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε τα απρόοπτα που προκύπτουν μέσα στον οικογενειακό σας χώρο με χιούμορ και για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σας. Κρύο, ζέστη η ερωτική σας κατάσταση. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, μετακινείστε αυτές τις μέρες είτε για να συναντήσετε το ταίρι σας είτε για λόγους επαγγελματικούς. Είστε συνεχώς σε δράση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, βγαίνετε από τα σκοτάδια του μυαλού σου αυτό το διάστημα, μια που θα αλλάξει η καθημερινότητα σας και θα ασχοληθείτε περισσότερο με το περιβάλλον σας. Η ερωτική σας ζωή θα αναστηθεί. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ακολουθείστε ότι σας κάνει πιο δημιουργικούς και συνδεθείτε με ένα περιβάλλον που ταυτίζετε με τα ενδιαφέροντα σας. Σπουδές και θέματα επιμόρφωσης έρχονται στο προσκήνιο. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, αναζητήστε νέες πηγές εσόδων και βελτιώστε την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Συμμαχίες με άτομα που στηρίζουν τις νέες σας κινήσεις.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ