Ζώδια 12 έως 18 Απριλίου 2021. H νέα Σελήνη στον Κριό

Με Νέα Σελήνη στον Κριό ξεκινά η εβδομάδα και κινείσαι παρορμητικά προς τον έρωτα της ζωής σου. Αναζητάς το χαμένο πάθος, το κίνητρο για μια νέα δημιουργία, απομακρύνεσαι από φόβους και εμμονές. Ρισκάρεις. Ζώδια 12 έως 18 Απριλίου 2021. H νέα Σελήνη στον Κριό – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Υστερόγραφο, με την Αφροδίτη στον Ταύρο, κακομαθαίνεις τον εαυτό σου.. 

Υστερόγραφο, στις 16/4 ο Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα γεννά εμπόδια, πρέπει να τα καταφέρεις. Ζώδια 12 έως 18 Απριλίου

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αφοσιωθείτε περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής σας και δεχτείτε τα δώρα από άτομα που σας στηρίζουν. Βελτίωση σε θέματα εργασίας. Κριός β’ δεκαημέρου, μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας μια που η σκέψη σας οδηγεί σε νέες εκκινήσεις.  Ο έρωτας σας παρασύρει σε άγνωστα μονοπάτια. Κριός γ’ δεκαημέρου, δυναμικές εκκινήσεις θα γίνουν αυτές τις μέρες με την Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας και θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες. Ωστόσο τα ερωτικά σας παραμένουν ένα άλυτο μυστήριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και ασχοληθείτε με τις ανάγκες, προσπαθώντας όμως να βάλετε και προτεραιότητες. Έρωτας που σας γεννά διλήμματα. Ταύρος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις της καθημερινότητα και βάλτε όρια στα άτομα που συνεχίζουν να σας πιέζουν ψυχολογικά. Αντιμετωπίστε το παρασκήνιο. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Κριό μετουσιώνει τη σκέψη σας και συνειδητοποιείτε ότι μείνατε πολύ καιρό σε κατάσταση αδράνειας. Οργανώνετε το μέλλον σας. Ο έρωτας είναι κρυφή υπόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτές τις μέρες καθώς μέσα από νέες κοινωνικές επαφές θα βγείτε από αδιέξοδα και θα γίνει μια εκκίνηση. Μπερδεύετε τη φιλία με τον έρωτα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, πηγαίνετε ενάντια στις προκλήσεις της καθημερινότητας και συνδέεστε με άτομα που σας καταλαβαίνουν. Φιλίες και δημόσιες σχέσεις ευνοούνται. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό σας βγάζει από την παθητικότητα και μπορείτε τώρα να ηγηθείτε μιας νέας κατάστασης που σας φωτογραφίζει. Τα ερωτικά μπερδέματα συνεχίζονται. Αναζητάτε το χαμένο πάθος, το κίνητρο για μια νέα δημιουργία, απομακρύνεστε από φόβους και εμμονές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με το φιλικό σας περιβάλλον και νικήστε τις αρνητικές σκέψεις. Επενδύστε περισσότερο στα σχέδια σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, μπορείτε να δώσετε το στίγμα σας τώρα μέσα τον επαγγελματικό σας κύκλο και να νικήσετε τον ανταγωνισμό. Ο έρωτας διαδραματίζεται σε πεδίο μάχης. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Κριό δίνει νέες εκκινήσεις που θα προωθήσουν το επαγγελματικό σας προφίλ. Επαφές με μελλοντικούς συνεργάτες ευνοούνται. Ο έρωτας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ευνοείστε από άτομα εξουσίας αυτό το διάστημα και θα μπορέστε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Συζητήσεις που γεννούν ερωτικές προκλήσεις. Λέοντα β’ δεκαημέρου, μπορείτε να ταξιδέψετε αυτό το διάστημα για να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Έρωτας από απόσταση. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό ανοίγει νέες πόρτες για να αντιμετωπίσετε επαγγελματικά αδιέξοδα και ίσως η τύχη σας συναντά σε ξένο χώρο. Πλατωνικός έρωτας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, επιθυμείτε να νικήσετε την ρουτίνα και τα τετριμμένα και τώρα μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια που σας εκφράζουν απόλυτα. Πιθανόν εργασία σε άλλη πόλη. Ερωτικές επιτυχίες με άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, έχετε αφοσιωθεί στο άτομο που σας συνδέει δυνατή ερωτική έλξη και πολλές φορές ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας. Συγκρούσεις αναμένονται. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό οδηγεί σε νέες επιλογές που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση, μια που πρέπει να διαχωρίσετε το συναίσθημα από το χρήμα. Συνεργασίες που σας μπερδεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έχετε την τύχη με το μέρος σας αυτό το διάστημα και αφήνεστε σε ερωτικά ενσταντέ, καθώς και σε νέες οικονομικές συμμαχίες. Χαλαρώνουν τα ήθη σας;   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, μπορείτε πλέον να διεκδικήσετε μια νέα θέση μέσα στην επαγγελματική αρένα αλλά και έρχεστε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ερωτικές νίκες. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό οδηγεί σε επαγγελματικές εκκινήσεις που θα σας χαρίσουν το προβάδισμα. Διώξτε το άγχος και την αμφιβολία. Σκοτεινές ερωτικές υποθέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έχετε οικονομική αλλά και συναισθηματική στήριξη αυτό το διάστημα από άτομα που δεν τα είχατε στο νου σας. Πείτε ναι σε έναν νέο έρωτα.  Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε κυρίως με την καθημερινότητα σας και αρπάξτε την ζωή από τα μαλλιά. Πείτε όχι σε φοβίες. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό οδηγεί σε εκκινήσεις που αφορούν την εργασιακή σας κατάσταση και θα βγείτε από αδιέξοδα. Παραμένει απρόβλεπτη η καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ενδυναμώνεται η αγάπη σας για το αντικείμενο της εργασίας σας και θα εισπράξετε ηθική αλλά και υλική ικανοποίηση. Έρωτας μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Τοξότη β’ δεκαημέρου, μιλήστε ανοιχτά για τους κρυφούς σας πόθους και μην δειλιάσετε να πείτε την αλήθεια σας. Βγείτε από τα τετριμμένα. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό οδηγεί σε νέες επιχειρηματικές κινήσεις που σας δίνουν το προβάδισμα και καθορίζουν το μέλλον σας. Η ερωτική σας ζωή παραμένει γρίφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουσυνειδητοποιείτε τις αλλαγές της τύχης και κινείστε σύμφωνα με τη ροή. Αγαπάτε το απρόοπτο , το διαφορετικό. Ερωτικές συνομιλίες που οδηγούν σε ευχάριστες συναντήσεις. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, ενδυναμώνονται οι επαφές με τον οικογενειακό σας κύκλο και είναι στο χέρι σας να επιλυθούν τυχόν παρεξηγήσεις. Ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό οδηγεί σε νέες εκκινήσεις που αφορούν μια πιθανή μετακόμιση ή αλλαγή επαγγελματικής στέγης. Αφοσιωθείτε στο τώρα. Πείτε όχι σε σχέσεις εξάρτησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, επενδύσετε χρόνο αλλά και συναίσθημα σε αγαπημένα πρόσωπα που σας στηρίζουν με ανιδιοτέλεια. Ο έρωτας παραμένει αίνιγμα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ερωτικά μηνύματα και συνομιλίες που οδηγούν σε τρυφερές συναντήσεις και σίγουρα ζείτε κάτι πρωτόγνωρο. Πείτε ναι στο καινούργιο, το διαφορετικό. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Κριό οδηγεί σε νέο τρόπο σκέψης που σταδιακά θα αλλάξει την καθημερινότητα σας. Θέλετε να απαλλαγείτε από το παρελθόν, Κινήσεις μέσα από το διαδίκτυο σας δικαιώνουν επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, αλλάζει ο ρυθμός της καθημερινότητας και πρέπει να πάτε με τη ροή. Επινοήστε νέους τρόπους έκφρασης των ταλέντων σας. Πιθανές μετακινήσεις. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, πιέζει ο χρόνος να ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και να βγείτε από πιθανά οικονομικά αδιέξοδα. Αναζητάτε την αξία σας. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Κριό οδηγεί στο να πάρετε γενναίες αποφάσεις γύρω από την επαγγελματική σας κατάσταση μια που αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων. Διώξτε τις ανασφάλειες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ