Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 έως 9/5/2021. O Ερμής στους Διδύμους

Eβδομάδα που σε απελευθερώνει από την κλεισούρα και γειώνει στο εδώ και τώρα, πολλές από τις επιθυμίες σου. 9/5 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε θέλει έξω και στη γύρα. Ψάχνεις να βρεις ένα καινούργιο ενδιαφέρον που θα ενεργοποιήσει τον εγκέφαλο σου. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 έως 9/5/2021. O Ερμής στους Διδύμους – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Υπερβολές που οδηγούν σε συναισθηματικά ευτράπελα, όμως αναμένονται.

Προς το παρόν, χαμογελάς.

Υστερόγραφο, από τις 4/5 ο Ερμής στους Διδύμους χαρίζει την ανεμελιά και σε κάνει πάλι παιδί, έφηβο. Είσαι όμως και φλύαρος. Δεν σταματάς.

Υστερόγραφο, από τις 9/5 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε θέλει έξω και στη γύρα. Ψάχνεις να βρεις ένα καινούργιο ενδιαφέρον που θα ενεργοποιήσει τον εγκέφαλο σου.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο ανοιχτοί αυτό το διάστημα για νέες γνωριμίες ή για να προχωρήσετε μια υπάρχουσα . Συναντήσεις, μηνύματα , φλερτ. Έμφαση θα δώσετε σε θέματα επιμόρφωσης και συγγενικά πρόσωπα.Κριός β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να διαπληκτιστείτε για θέματα οικονομικής φύσεως και δώστε όλη σας τη προσοχή σε συναισθηματικές σχέσεις. Κριός γ’ δεκαημέρου, ένα ευχάριστο διάστημα διανύετε, όπου λαμβάνετε συναισθηματική, αλλά και ηθική ικανοποίηση. Βελτίωση οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είστε σαφώς σε αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων και κινείστε προς τις σωστές κατευθύνσεις για να το πετύχετε. Ερωτικά αλισβερίσια. Ταύρος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε κάθε είδους διαπληκτισμό με άτομα κύρους ή ακόμα και με οικογενειακά μέλη. Διατηρείστε την ισορροπία σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα νομικά, σε σπουδές και βέβαια η προσωπική σας ζωή θα έχει μια θετική αλλαγή. Σχέση με άτομο διαφορετικής νοοτροπίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, διανύετε μια φάση εσωτερικής εξέλιξης και αυτό θα αρχίσει σιγά σιγά να βγαίνει προς τα έξω. Οικονομική αλλά και προσωπική επιτυχία. Φλερτ, ερωτικές κατακτήσεις. Καταναλωτική μανία. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε ότι σας κρατά δεμένους σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει. Αγκαλιάστε την αδύναμη πλευρά  σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις βιώνετε, καθώς βγαίνετε από συναισθηματικά αδιέξοδα και μπαίνετε σε νέα γνωριμία. Μυστικές επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, εσωτερικά θα νιώσετε αρκετά πιο δυνατοί αυτό το διάστημα και θα μπορέσετε να ενισχύσετε συμμαχίες και μυστικές φιλίες. Ενδυναμώστε ένα παρασκήνιο που σας στηρίζει. Καυτές στιγμές. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως καταπιέζεστε αρκετά από το περιβάλλον σας, αλλά δεν είναι εύκολο να απεμπλακείτε. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  έχετε καταφέρει να μπείτε δυναμικά σε ένα νέο κύκλο επαφών, όπου και οι φιλικές επαφές σας θα σας στηρίξουν σε νέα ξεκινήματα. Ερωτική επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες μπροστά σας για να ενδυναμώσετε το κοινωνικό σας προφίλ και να κυνηγήσετε με επιτυχία τα όνειρα σας. Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και οι ερωτικές επαφές. Λέοντα β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με άτομα του στενού κύκλου σας και μην δημιουργείτε με το μυαλό σας σκιές. Ασχοληθείτε με τον συναισθηματικό σας κόσμο. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις θα βιώσετε σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας και θα νιώσετε πως ανεβαίνετε επίπεδο. Αποφύγετε τις ερωτικές υπερβολές.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, θα ασχολείστε περισσότερο με επαγγελματικά ζητήματα αυτό το διάστημα και από εκεί θα ξεπηδήσουν ευκαιρίες που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε. Έρωτας με άτομο που σας συνδέει επαγγελματική σχέση ή διαφορά ηλικίας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, είστε σε φάση ξεκαθαρίσματος και πολλές φορές συνειδητοποιείτε ότι χάνετε το χρόνο σας σε άσκοπες ερωτικές αναζητήσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως είστε έτοιμοι τώρα να ταξιδέψετε σε περίεργες αγκαλιές και να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, οδηγείστε σε νέες ερωτικές περιπέτειες και πιθανόν να μην αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο. Υπερβολική αισιοδοξία, έρωτας μετ ΄εμποδίων. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, με επαναστατική διάθεση φαίνεται να αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας και δεν χωράτε ούτε στα ίδια σας τα ρούχα. Οικονομικά θέματα επανέρχονται. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  μπορείτε να χαρείτε αυτές τις μέρες τον έρωτα σας , μια που το πορτοφόλι σας είναι γεμάτο και δεν έχετε ιδιαίτερα προβλήματα. Προς το παρόν η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση να αξιολογήσετε τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας και συγχρόνως να τακτοποιήσετε χρόνιες οφειλές. Η ερωτική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, θέλετε να προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα και είναι κάτι που μπορείτε να πετύχετε, ωστόσο υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσετε. Μερικές φορές μελαγχολείτε. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε τη δύναμη σας μέσα σε μια υπάρχουσα συναισθηματική σχέση και αυτό θα ευνοήσει θετικά την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, νιώθετε πως πρέπει να προχωρήσετε με ή χωρίς το ταίρι σας και αποδέχεστε τελικά την πραγματική κατάσταση της προσωπικής σας σχέσης. Νέα γνωριμία.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για την επίτευξη των στόχων σας και αυτό πολλές φορές σας αποδιοργανώνει. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,   είστε σε φάση που μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο σε εργασιακά ζητήματα,, παρά στην προσωπική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, δημιουργείτε τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσετε τυχόν ερωτικές “κράμπες” και να πάτε παρακάτω. Επιτυχία μέσα στον εργασιακό σας χώρο.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά μπερδεμένη και αυτό επηρεάζει και την οικονομική σας κατάσταση , καθώς έχετε αποσυντονιστεί. Επιστρέψτε στους ρυθμούς σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  είστε από τους ευνοημένους αυτήν την εβδομάδα και αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Ερωτικές εκπλήξεις και επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, έχετε καλύτερη ψυχολογία και αυτό αυτόματα βοηθάει στο να προσελκύσετε μια καινούργια γνωριμία που θα σας ανανεώσει. Ευχάριστες συναντήσεις, μηνύματα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, είστε σε φάση λίγο μελαγχολική, καθώς καταπιάνεστε με πράγματα της καθημερινότητας και αυτό σας κουράζει. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, είστε σε φάση που μπορείτε να ασχοληθείτε με την συναισθηματική σας κατάσταση και να επισημοποιήσετε μια υπάρχουσα σχέση. Είστε σε φάση δέσμευσης. Μυστικές επαφές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, βρίσκετε το προσωπικό σας καταφύγιο αυτές τις μέρες στην “αγκαλιά” αγαπημένων προσώπων και αυτό αυτόματα θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, καταπιέζεστε ψυχολογικά αυτές τις μέρες, είτε γιατί πρέπει να αφιερώσετε το χρόνο σας σε άτομα που σας χρειάζονται είτε γιατί νιώθετε μοναξιά. Υπάρχει φως στο τούνελ. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, μπορείτε να ταξιδέψετε αυτό το διάστημα για επαγγελματικούς λόγους και αυτό θα σας ξυπνήσει από τον λήθαργο. Εύνοια, εάν δραστηροποιείστε στο διαδίκτυο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ